2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
snowflakeN seninle aynıyız biz:) bende hastaneden geldim gerci bugün bebek için değildi troidlerim çalışmıyordu onun için usg girdim ama Allah ıma şükür olsun kı her hangi deformasyon ya lezyon izlenmedi dedi yarında şeker takibine başlıcaz of be hastaneden çıkamıyorum resmen :) pkolu anne olmak ne kadar zormuş ya:))))

merhabalar
bende yeni üye oldum Allaha çok şükür bende hamişim....sat 9 ağustos muhtemel doğum tarihi 16 mayıs 2013.sağsalim hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah...yaşım 29 ve ilk bebeğimmm.

Allah kucağına almayı da nasip etsin canım.. hoş geldin aramıza

gecmıs olsun cnm beraber dogurucaz desenebılmıyorum o ddgın hastalıkları ınsallah onemlı degıldır
bende sürekli alttan çıtlı tulum alıyorum :) bez de alacam da dalga geçiyorlar :) uatnıyom o zman :) bana kalsa oooo herşeyini tamam ederdim şimdiye:)
bızde markette alısverıs yaparken esım aldı koca 86 lı paket:)en alta koy utanıyorum dıyorum oda en uste koyuyo ınadınacınsıyet bellı olsa emınım eşim odasını hazır edecek

hosgeldın aramıza tebrık ederım saglıkla kucagına al ınsallah

:) ama çok güzel ya minik minik alıyorum bakıyorum bakıyorum iyice heyecanlanıyorum:) günde elli kere katlıyorum yataga seriyorum ya 2aydır hiç mi insanın ayağı yere basmaz basmıyorrrr işte .. bulutlardayım sanki )))) ama 3aydan sonra benı kımse tutamaz herşeyini alcam ... bezde hangi marka sence iyi çevremden prima care diyorlar ama huggis de ii gb ayy bak yıne elllerim titriyor:) heyecan yaptım

oooo mayıs anneleri ne cok sey yazmıssınız :))) maşallah herkese hadi bakalım herkesin hayırlı haberleri gelmeye devam etsin. bende inş yarın vericem hayırlı haberi :))

Slm kızlar kaç gündür kendimi tuttum tuttum artık tutamıyorum:)kısmetse mayıs annesi olabilirim ama hala inanamıyorum.geçen ay bi talihsizlik yaşadım onun korkusunu atamadım üstümden.geçen ay sat 9temmuzdu 10 ağustosta bebeğim çıktı idrarda kan 50 çıktı.13ünde kan 15e düştü o yüzden bu ay hemen kan testi yaptırmadım.

bu ay idrarda çıktı bebeğim,sat 14 ağustostu daha doktora gitmedim.perşembe günü yani ayın 20sinde gitmeyi düşünüyorum doktora sizce gidiyimmi?yoksa haftaya kadar bekliyimmi?çok korkuyorum bu sefer de bebeğim gider diye:18:

bu arada bebekleriniz hayırlı olsun,inş sağlıklı bi şekilde kucaklarınıza alırsınız hepiniz

bebişlerınıze bırseyler almaya basladınızmı?ben bezını bıle aldım

geçen ay 2.kez kan verdik sonuç beklerken markete gittik bi ara bez alacak olduk ama aldırmadm ben çünkü doktor 2 gün sonra tekrarlayalım dediğinde kurt düşmüştü içime.bu tutunursa sabredemeyiz alırız kesin
bebişin güle güle kullansın canım ıslak mendilini de al uni baby yeni doğan.e-bebekte 12 li paket kampanyada.

canım maşallah gözün aydınn ben de gün sayıyorum cmt kalp atışları için gidicez doktora.. ama beklemek bitmicek ki aslında yok şu test yok bu test yok cinsiyet derkeeenn :))

Slm kizlar kuzumla ben geldik
Eee nasil bakalim sipam

cenneti tercih etmis kardesinin yanini gelmek istemiyormus o nedenle yarin gebelik sonlanacak ilac tedavisi ile dusurulecek iyi yere yerlesmemis sezeryan kesiginin hemen yanindaymis ve farkindaysaniz kesenin karsidan bakkbca solunda kararti var kanama bastiriyormus istersen kendiliginden dussun dedi siddetli kanama olur bu sefer kurtaj olursun dedi yada dedi ilacla mudahele etmek dedi bunuda hastanede yapicaz
Dedi iste haberler bu kadar
dr bile uzuldu sarildi bananiye bole oldu dedi
sonra bizim hedefimiz hayirli saglikli evlat dimi dedi yilmak yok dedi
3 ay sonra yeniden umudlara yelken acican ins bu sefer olacak
ins sizler yari yolda kalmayin Allahim tamamina erdirsin
hepinizi sevgiyle kucakliyorum....................

gurbetguzeli
canim benim
sen cok cici bir annesin 3 tane cici evlatlarin varAllah onlara uzun omur versin
insallah yeniden hamile kalirsin ve dogurman kucagina alman mumkun olur bu sefer

cok suku cnm bu gunlerımıze:))senden bı farkım yok

ben prıma yenı dogan aldım cnm prımanın ıyı oldugunu duydum bakalım

kuzummm sen mıı geldınn hosgeldınnn bıtanem ınsallah bu sfer hersey yolunda olacak eskıden oldugu gıbı burada bu topıkte hep beraber ılerlıcez stres yapma cok gecıktırme gıt doktora bu stresle durma bebişine zarar annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…