- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.141
masallah canimm :) rabbim hayirlisiyla sagllikli bi sekilde kucana almayi sana ve diger tuum arkadaslara nasip etsin
bebişlerınıze bırseyler almaya basladınızmı?ben bezını bıle aldım
merhabalar
bende yeni üye oldum Allaha çok şükür bende hamişim....sat 9 ağustos muhtemel doğum tarihi 16 mayıs 2013.sağsalim hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah...yaşım 29 ve ilk bebeğimmm.
gecmıs olsun cnm beraber dogurucaz desenesnowflakeN seninle aynıyız biz:) bende hastaneden geldim gerci bugün bebek için değildi troidlerim çalışmıyordu onun için usg girdim ama Allah ıma şükür olsun kı her hangi deformasyon ya lezyon izlenmedi dedi yarında şeker takibine başlıcaz of be hastaneden çıkamıyorum resmen :) pkolu anne olmak ne kadar zormuş ya:))))
bızde markette alısverıs yaparken esım aldı koca 86 lı paket:)en alta koy utanıyorum dıyorum oda en uste koyuyo ınadınabende sürekli alttan çıtlı tulum alıyorum :) bez de alacam da dalga geçiyorlar :) uatnıyom o zman :) bana kalsa oooo herşeyini tamam ederdim şimdiye:)
merhabalar
bende yeni üye oldum Allaha çok şükür bende hamişim....sat 9 ağustos muhtemel doğum tarihi 16 mayıs 2013.sağsalim hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah...yaşım 29 ve ilk bebeğimmm.
gecmıs olsun cnm beraber dogurucaz desenebılmıyorum o ddgın hastalıkları ınsallah onemlı degıldır
bızde markette alısverıs yaparken esım aldı koca 86 lı paket:)en alta koy utanıyorum dıyorum oda en uste koyuyo ınadınacınsıyet bellı olsa emınım eşim odasını hazır edecek
hosgeldın aramıza tebrık ederım saglıkla kucagına al ınsallah
bızde markette alısverıs yaparken esım aldı koca 86 lı paket:)en alta koy utanıyorum dıyorum oda en uste koyuyo ınadınacınsıyet bellı olsa emınım eşim odasını hazır edecek
ooooo cookk erken başlamışsınız :))) canım masallah okudum yazdıklarını umarım hep böyle iyi gider hamileliğin.. bizde eşimle hayal kurmaya başladık sonra duruyoruz aman cok erken kendimizi kaptırmayalım diyoruz bir bakmışız 2saat konuşmuşuz :)) bende tulum takım aldım ilk :))
doktordan geldım 8+2 olmusuz buyumusuz:)hersey yolunda dedı ıkılı test ıcın 11. haftaya randevu verdi 6 ekıme yani..onun dısında ılıskıye ara verme dedi...progestan verdı 1 kutu daha 3 kutu tamamlayalım dedi sonra bırak dedi.corasprınıde 30.haftaya kadar iç dedi
:) ama çok güzel ya minik minik alıyorum bakıyorum bakıyorum iyice heyecanlanıyorum:) günde elli kere katlıyorum yataga seriyorum ya 2aydır hiç mi insanın ayağı yere basmaz basmıyorrrr işte .. bulutlardayım sanki )))) ama 3aydan sonra benı kımse tutamaz herşeyini alcam ... bezde hangi marka sence iyi çevremden prima care diyorlar ama huggis de ii gb ayy bak yıne elllerim titriyor:) heyecan yaptım
oooo mayıs anneleri ne cok sey yazmıssınız :))) maşallah herkese hadi bakalım herkesin hayırlı haberleri gelmeye devam etsin. bende inş yarın vericem hayırlı haberi :))
ooooo cookk erken başlamışsınız :))) canım masallah okudum yazdıklarını umarım hep böyle iyi gider hamileliğin.. bizde eşimle hayal kurmaya başladık sonra duruyoruz aman cok erken kendimizi kaptırmayalım diyoruz bir bakmışız 2saat konuşmuşuz :)) bende tulum takım aldım ilk :))
inşallah canım ben bu anları cok bekledım allah ta sonunda nasıp ettı allaha emanet bebişlerımız ınsallah bırsey olmaz..wallahı benım esım ın agzı gobegımde opmekten bı hal oluyobazen oglusum bazen bıtanecık kızım dıye sevıyo
Slm kızlar kaç gündür kendimi tuttum tuttum artık tutamıyorum:)kısmetse mayıs annesi olabilirim ama hala inanamıyorum.geçen ay bi talihsizlik yaşadım onun korkusunu atamadım üstümden.geçen ay sat 9temmuzdu 10 ağustosta bebeğim çıktı idrarda kan 50 çıktı.13ünde kan 15e düştü o yüzden bu ay hemen kan testi yaptırmadım.
bu ay idrarda çıktı bebeğim,sat 14 ağustostu daha doktora gitmedim.perşembe günü yani ayın 20sinde gitmeyi düşünüyorum doktora sizce gidiyimmi?yoksa haftaya kadar bekliyimmi?çok korkuyorum bu sefer de bebeğim gider diye:18:
bu arada bebekleriniz hayırlı olsun,inş sağlıklı bi şekilde kucaklarınıza alırsınız hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?