2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kısmet cnm ınsallah bu sfer alırsınız...

bakım e bebege sureklı bakıyorumda ordan alıcak bısı bulamadım

canım maşallah gözün aydınn ben de gün sayıyorum cmt kalp atışları için gidicez doktora.. ama beklemek bitmicek ki aslında yok şu test yok bu test yok cinsiyet derkeeenn :))

saol cnm benım darısı basına ınsallah evet hep bı tatlı telas bızı beklıcek bu haftalar gunler nasıl gececek bılmıyorum

canım hayırlısı buymus demekkı uzulme allah sabır versın dıger evlatlarını bagıslasın sana

hoşbuldum tatlım inş yolunda olacak bende öyle inanıyorum.yaa evet ne topiklerden geldik biz buralara
perşembe gidiyim doktora ona göre listeye beni de eklersin artık inşşşşş

hoşbuldum tatlım inş yolunda olacak bende öyle inanıyorum.yaa evet ne topiklerden geldik biz buralara
perşembe gidiyim doktora ona göre listeye beni de eklersin artık inşşşşş

zaten en iyisi dükkan dolaşarak almak olacak galiba,daha heyecanlı daha sevindirik bişey olur

gectı bıttı sukurki bak artık buradayız senide ınsallah lısteye eklıcem burda beraber paylasıcaz hersyeımızı ınsallahh

offff hersey almak ısıyyorum odalrı doldurmak ıstıyorummm

yahu ben hiç yorgunluk uyku hali halsizlik hissetmiyorum, diyorum ki ben de bi bozukluk mu var?! gece yatsam 3te kalkıyorum sabah 7de farketmiyor...??? nolur bi kaç hamiş daha benim gibin olsuuunnn :)))

hoşgeldiiiiin, her şey güzel olacak, dediğin gibi hepimiz inşallah bebeciklerimizi sağlıkla, mutlulukla sorunsuz alırız kucaklarımıza..

yahu ben hiç yorgunluk uyku hali halsizlik hissetmiyorum, diyorum ki ben de bi bozukluk mu var?! gece yatsam 3te kalkıyorum sabah 7de farketmiyor...??? nolur bi kaç hamiş daha benim gibin olsuuunnn :)))

kız sus maşallah kendine nazar deydirceksin:) ben uyumayı severim ama çalışınca mecbur kalkıyorum erken.kalkmak zorunda olmasam kalkmam,yani mecburen senin gibiyim :)

kesemi nihayet gördüm kızlar 2 hafta sonra kalp atışı
hayırlısıyla o zaman anne olucagımı ıyıce ıdrak edıcem:)
doktora göre 5+ 6 ama bana gore 4 hafta bıle degıl
kalp atısını duyar duymaz ımzamı yapıcam bendee
aksam mısafır agırladım yoruldum dırek uyumaya ucuyorum hepınıze hayırlı geceler tatlı düşler kızlar

kız sus maşallah kendine nazar deydirceksin:) ben uyumayı severim ama çalışınca mecbur kalkıyorum erken.kalkmak zorunda olmasam kalkmam,yani mecburen senin gibiyim :)

haklısın yahu ben şimdi nazar fln değdirmeyeyim kendi kendime :)) işe gitmek için normalde 7.30 da kalkıorum ama bi de halsizlik hali olursa yandı gulüm keten helva..

gözün aydın canımmmmm

oyy maşallahhh gozun aydın balım pıt pıtları duyda rahatla

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nasılsınız ben yne erkenden kalktım oturuyorumnasılsınız bebişlerınız nasıl

ha ha benim bende varım senin gibi dün sözde 2 gb uyudum sabaha kadar 10 kere çişe kalktım sanki günlerdir uyuyom gb 5 de hortladım:) çünkü içimde ki canavar acıkmıştı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…