- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.161
geçen ay 2.kez kan verdik sonuç beklerken markete gittik bi ara bez alacak olduk ama aldırmadm ben çünkü doktor 2 gün sonra tekrarlayalım dediğinde kurt düşmüştü içime.bu tutunursa sabredemeyiz alırız kesin
bebişin güle güle kullansın canım ıslak mendilini de al uni baby yeni doğan.e-bebekte 12 li paket kampanyada.
canım maşallah gözün aydınnben de gün sayıyorum cmt kalp atışları için gidicez doktora.. ama beklemek bitmicek ki aslında yok şu test yok bu test yok cinsiyet derkeeenn :))
Slm kizlar kuzumla ben geldik
Eee nasil bakalim sipam
cenneti tercih etmis kardesinin yanini gelmek istemiyormus o nedenle yarin gebelik sonlanacak ilac tedavisi ile dusurulecek iyi yere yerlesmemis sezeryan kesiginin hemen yanindaymis ve farkindaysaniz kesenin karsidan bakkbca solunda kararti var kanama bastiriyormus istersen kendiliginden dussun dedi siddetli kanama olur bu sefer kurtaj olursun dedi yada dedi ilacla mudahele etmek dedi bunuda hastanede yapicaz
Dedi iste haberler bu kadar
dr bile uzuldu sarildi bananiye bole oldu dedi
sonra bizim hedefimiz hayirli saglikli evlat dimi dedi yilmak yok dedi
3 ay sonra yeniden umudlara yelken acican ins bu sefer olacak
ins sizler yari yolda kalmayin Allahim tamamina erdirsin
hepinizi sevgiyle kucakliyorum....................
sendeki heyecana hayranimmm
bazen seni gordukce ben mi ruhsuzum diyorum
kuzummm sen mıı geldınn hosgeldınnn bıtanem ınsallah bu sfer hersey yolunda olacak eskıden oldugu gıbı burada bu topıkte hep beraber ılerlıcez stres yapma cok gecıktırme gıt doktora bu stresle durma bebişine zarar annesi
kısmet cnm ınsallah bu sfer alırsınız...
bakım e bebege sureklı bakıyorumda ordan alıcak bısı bulamadım
hoşbuldum tatlım inş yolunda olacak bende öyle inanıyorum.yaa evet ne topiklerden geldik biz buralara
perşembe gidiyim doktora ona göre listeye beni de eklersin artık inşşşşş
zaten en iyisi dükkan dolaşarak almak olacak galiba,daha heyecanlı daha sevindirik bişey olur
Slm kızlar kaç gündür kendimi tuttum tuttum artık tutamıyorum:)kısmetse mayıs annesi olabilirim ama hala inanamıyorum.geçen ay bi talihsizlik yaşadım onun korkusunu atamadım üstümden.geçen ay sat 9temmuzdu 10 ağustosta bebeğim çıktı idrarda kan 50 çıktı.13ünde kan 15e düştü o yüzden bu ay hemen kan testi yaptırmadım.
bu ay idrarda çıktı bebeğim,sat 14 ağustostu daha doktora gitmedim.perşembe günü yani ayın 20sinde gitmeyi düşünüyorum doktora sizce gidiyimmi?yoksa haftaya kadar bekliyimmi?çok korkuyorum bu sefer de bebeğim gider diye:18:
bu arada bebekleriniz hayırlı olsun,inş sağlıklı bi şekilde kucaklarınıza alırsınız hepiniz
yahu ben hiç yorgunluk uyku hali halsizlik hissetmiyorum, diyorum ki ben de bi bozukluk mu var?! gece yatsam 3te kalkıyorum sabah 7de farketmiyor...??? nolur bi kaç hamiş daha benim gibin olsuuunnn :)))
hoşgeldiiiiin, her şey güzel olacak, dediğin gibi hepimiz inşallah bebeciklerimizi sağlıkla, mutlulukla sorunsuz alırız kucaklarımıza..
kız sus maşallah kendine nazar deydirceksin:) ben uyumayı severim ama çalışınca mecbur kalkıyorum erken.kalkmak zorunda olmasam kalkmam,yani mecburen senin gibiyim :)
kesemi nihayet gördüm kızlar 2 hafta sonra kalp atışı
hayırlısıyla o zaman anne olucagımı ıyıce ıdrak edıcem:)
doktora göre 5+ 6 ama bana gore 4 hafta bıle degıl
kalp atısını duyar duymaz ımzamı yapıcam bendee
aksam mısafır agırladım yoruldum dırek uyumaya ucuyorum hepınıze hayırlı geceler tatlı düşler kızlar
kesemi nihayet gördüm kızlar 2 hafta sonra kalp atışı
hayırlısıyla o zaman anne olucagımı ıyıce ıdrak edıcem:)
doktora göre 5+ 6 ama bana gore 4 hafta bıle degıl
kalp atısını duyar duymaz ımzamı yapıcam bendee
aksam mısafır agırladım yoruldum dırek uyumaya ucuyorum hepınıze hayırlı geceler tatlı düşler kızlar
yahu ben hiç yorgunluk uyku hali halsizlik hissetmiyorum, diyorum ki ben de bi bozukluk mu var?! gece yatsam 3te kalkıyorum sabah 7de farketmiyor...??? nolur bi kaç hamiş daha benim gibin olsuuunnn :)))
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız ben yne erkenden kalktım oturuyorumnasılsınız bebişlerınız nasıl [/Q]
günaydın :) bak yalnız değilsin bende kalktım sabahın 5inde:)) bebiş iyi hep aç bu çocuk ya:) acıkmasam uyanmıcam daha şimdiden uykusuz kalıyorum :)
inş. canım hepimize rabbim nasip etsin .hoşbulduk..Allah kucağına almayı da nasip etsin canım.. hoş geldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?