2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hosgeldın aramıza tebrık ederım saglıkla kucagına al ınsallah[/QUOTE]
hoşbulduk.inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Kalp atışlarını duyan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, darısı başımıza inş.

dün doktora gittim kızlar. 6.2mm kesemizi gördük şükür ama rahmde iki yerde kanama alanı varmış. düşük tehlikesi devam ediyor dedi. iğne ve rapor verdi. hiç ümitli konuşmadı doktorum.kan verdim öğleden sonra aayıp sonuç öğrenicem. bu bebeğim de beni bırakmasın.dua edin bana

Kızlar birşey soracağım, kalp atışlarını duyduğunuzda ultrasonda nasıl bir görüntü vardı, artık bebeğe mi benziyordu yoksa kese halinde miydi?
Ben dün tahlil yaptırmaya devlet hastanesine gittim dr iki saniye baktı ultrasonla hala düz kese vardı cuma da diğer doktorum kalp atışlarını dinlemeye çağırdı acaba duyabilecek miyim merak ettim bana pek bir değişiklik olmamış gibi geldi

İnşAllah Rabbim yardımcın olur. Sakın endişelenme ve çooooook dua et. Rabbime güven, iyi düşün ki, iyi olsun

Üzülme canım benim eltimin kanaması 9 ay boyunca devam etmiş ultrasonda da şakır şakır kan akışı görünüyordu diyor tamam bütün hamileliği boyunca dikkat etmiş ama kızı şimdi 4 yaşında her kanama düşük anlamına gelmiyor demek ki adet kanı gibi kan geliyormuş. Sen canını sıkma bebeğin gelişimi ilerlesin de gerisi sorun değil...

doktorum hep kötü olana hazırlıyor sanırım.elinden geleni yapıyor ama ümit vermiyor.birinci kaybımda çok zor toparlanmıştık çünkü.korkuyorum

doktorum hep kötü olana hazırlıyor sanırım.elinden geleni yapıyor ama ümit vermiyor.birinci kaybımda çok zor toparlanmıştık çünkü.korkuyorum

Seni çok iyi anlıyorum cnm ben de 9 ay önce bir düşük yaptım şimdi de hep aklıma o geliyor ben de çok korkuyorum keseyi görene kadar neler çektim bilemezsin şimdi de cuma kalp atışları için gideceğim aklıma bin türlü şey geliyor. Belki de çok kendimizi kaptırmamalıyız zaten ben ilk seferinde hamile kaldım kesin doğacak gözüyle bakmışım hemen anne moduna girmiştim sonu kötü olunca aylarcakendime gelemedim umarım bu sefer hepimiz sağlıcakla bebeklerimzi kucağımıza alabiliriz ama ben de şimdi daha temkinli davranmaya çalışıyorum. Üzülmek de çare değil en iyisi daha az düşünmek her şey olacağına varıyor.

heyecandan cok bakamadim ama kesenin icinde bebek baya belirgin
kucucuk birsey ama bebek sekli olusmus gibi gorunuyor

Geçen cuma gittiğimde dra düşüğümden ve bu yüzden çok tedirgin olduğumdan bahsettim. "O geride kaldı artık bu yeni ve başka bir gebelik onu unut" dedi çok bunalırsam bu sözleri hatırlatıyorum kendime

kesinlikle oyle illa birsey olacak diye dusunmemek lazim
doktorun cok guzel demis o baska bu baska
bu sefer saglikla kucaklarimiza alacagiz bebislerimizi insallah
tedbir almak iyi ama cok takmamak beynin rahat olmasi cok onemli

Bende de var kanama alani ama gececek insallah,moralini bozma simdiden,dinlenmeye calis,ben igne vuruluyorum haftada bir,rahmi zorlayacak seyler yapma ,bebeklerimiz bizimle kalacak insallah

günaydın hamişler,

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiler
INŞALLAH hayırlısı ile bebeklerimizi de kucağımıza alırız hepimiz

kızlar benimde kanama alanım var ama doktorum bana iğne vermedi progestan kullanıyorum
haftaya cuma yine kontrolümüz var, bu 9 gün nasıl geçecek inanın bilmiyorum

Benim ignemde progesteron ignesi ,ayni sey yani.hergun ilac almaktansa haftada bir vuruluyorum ayni hesaba geliyormus,dr dinlen dedi zorunlu haller disinda kalkmiyorum yataktan,elimizden geleni yapiyoruz iste bebek icin

Son düzenleme:
selam kızlar,
çok yoğundum giremedim. şimdi boş dersim var bakınayım dedim. nöbetçiyim bir4 de bugün pek dinlenemiyorum haliyle. bugün doktora gidicem. inşallah iiyi haberlerle dönerim. öpüyorum hepinizi. muckkkkkssssss

mrb canım guzel haberlerını beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…