- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.181
dün doktora gittim kızlar. 6.2mm kesemizi gördük şükür ama rahmde iki yerde kanama alanı varmış. düşük tehlikesi devam ediyor dedi. iğne ve rapor verdi. hiç ümitli konuşmadı doktorum.kan verdim öğleden sonra aayıp sonuç öğrenicem. bu bebeğim de beni bırakmasın.dua edin bana
Üzülme canım benim eltimin kanaması 9 ay boyunca devam etmiş ultrasonda da şakır şakır kan akışı görünüyordu diyor tamam bütün hamileliği boyunca dikkat etmiş ama kızı şimdi 4 yaşında her kanama düşük anlamına gelmiyor demek ki adet kanı gibi kan geliyormuş. Sen canını sıkma bebeğin gelişimi ilerlesin de gerisi sorun değil...dün doktora gittim kızlar. 6.2mm kesemizi gördük şükür ama rahmde iki yerde kanama alanı varmış. düşük tehlikesi devam ediyor dedi. iğne ve rapor verdi. hiç ümitli konuşmadı doktorum.kan verdim öğleden sonra aayıp sonuç öğrenicem. bu bebeğim de beni bırakmasın.dua edin bana
Üzülme canım benim eltimin kanaması 9 ay boyunca devam etmiş ultrasonda da şakır şakır kan akışı görünüyordu diyor tamam bütün hamileliği boyunca dikkat etmiş ama kızı şimdi 4 yaşında her kanama düşük anlamına gelmiyor demek ki adet kanı gibi kan geliyormuş. Sen canını sıkma bebeğin gelişimi ilerlesin de gerisi sorun değil...
doktorum hep kötü olana hazırlıyor sanırım.elinden geleni yapıyor ama ümit vermiyor.birinci kaybımda çok zor toparlanmıştık çünkü.korkuyorum
Kızlar birşey soracağım, kalp atışlarını duyduğunuzda ultrasonda nasıl bir görüntü vardı, artık bebeğe mi benziyordu yoksa kese halinde miydi?
Ben dün tahlil yaptırmaya devlet hastanesine gittim dr iki saniye baktı ultrasonla hala düz kese vardı cuma da diğer doktorum kalp atışlarını dinlemeye çağırdı acaba duyabilecek miyim merak ettim bana pek bir değişiklik olmamış gibi geldi
heyecandan cok bakamadim ama kesenin icinde bebek baya belirgin
kucucuk birsey ama bebek sekli olusmus gibi gorunuyor
Geçen cuma gittiğimde dra düşüğümden ve bu yüzden çok tedirgin olduğumdan bahsettim. "O geride kaldı artık bu yeni ve başka bir gebelik onu unut" dedi çok bunalırsam bu sözleri hatırlatıyorum kendime
Dün dr çok ayrıntılı bakmadı ama sadece kse görünüyordu cumaya kadar bebek şekli olur mu ki? Kaçıncı haftandaydın cnm ben 6+2 olacağım inş.
dün doktora gittim kızlar. 6.2mm kesemizi gördük şükür ama rahmde iki yerde kanama alanı varmış. düşük tehlikesi devam ediyor dedi. iğne ve rapor verdi. hiç ümitli konuşmadı doktorum.kan verdim öğleden sonra aayıp sonuç öğrenicem. bu bebeğim de beni bırakmasın.dua edin bana
günaydın hamişler,
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiler
INŞALLAH hayırlısı ile bebeklerimizi de kucağımıza alırız hepimiz
kızlar benimde kanama alanım var ama doktorum bana iğne vermedi progestan kullanıyorum
haftaya cuma yine kontrolümüz var, bu 9 gün nasıl geçecek inanın bilmiyorum
oyyy bebiş açmı kalıyomus annesi cok kılo alıcak bu gıdıslegünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız ben yne erkenden kalktım oturuyorumnasılsınız bebişlerınız nasıl [/Q]
günaydın :) bak yalnız değilsin bende kalktım sabahın 5inde:)) bebiş iyi hep aç bu çocuk ya:) acıkmasam uyanmıcam daha şimdiden uykusuz kalıyorum :)
inşallahh canım cok guzel bır duyguKalp atışlarını duyan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, darısı başımıza inş.
inşallah canım stres yapma bol bol dınlen sımsıkı tutunur bırakmaz annesını ınsallahdün doktora gittim kızlar. 6.2mm kesemizi gördük şükür ama rahmde iki yerde kanama alanı varmış. düşük tehlikesi devam ediyor dedi. iğne ve rapor verdi. hiç ümitli konuşmadı doktorum.kan verdim öğleden sonra aayıp sonuç öğrenicem. bu bebeğim de beni bırakmasın.dua edin bana
hosgeldun aramıza tebrık ederım kacıncı bebişin ve yasını da yazabılırmısın?beni de eklermisiniz lütfen, SAT 19 ağustos 2012. Tahmini doğum tarihi 25.05.2013
Kızlar birşey soracağım, kalp atışlarını duyduğunuzda ultrasonda nasıl bir görüntü vardı, artık bebeğe mi benziyordu yoksa kese halinde miydi?
Ben dün tahlil yaptırmaya devlet hastanesine gittim dr iki saniye baktı ultrasonla hala düz kese vardı cuma da diğer doktorum kalp atışlarını dinlemeye çağırdı acaba duyabilecek miyim merak ettim bana pek bir değişiklik olmamış gibi geldi
cnm kesenın ıcınde beyaz dı buyuyup kuculuyordu...ama ınan sen anlayamazsın doktor bana gosterek anlattı da o heyecanla anlamamıstım esım anlamıs:)
selam kızlar,
çok yoğundum giremedim. şimdi boş dersim var bakınayım dedim. nöbetçiyim bir4 de bugün pek dinlenemiyorum haliyle. bugün doktora gidicem. inşallah iiyi haberlerle dönerim. öpüyorum hepinizi. muckkkkkssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?