2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
benım göğüslerimde yeşil yeşil damarlanmalar başladı ılk zamanalr vardı ama cogalıyor sanki...

Benim ignemde progesteron ignesi ,ayni sey yani.hergun ilac almaktansa haftada bir vuruluyorum ayni hesaba geliyormus,dr dinlen dedi zorunlu haller disinda kalkmiyorum yataktan,elimizden geleni yapiyoruz iste bebek icin

canım geçen hafta 2 gün raporluydum o zaman biraz dinlendim diyebilirim
ama şimdi yine işe geliyorum sabahları 15 dakika servise yürüyorum
akşamları da eve yürüyorum yokuş aşağı olduğu için sabahları kolay da akşamları hoşafım çıkıyor resmen

bacaklarımı uzatıp oturmayı dinlenmeyi çok isterdim ama şartlar farklı oluyor işte, Bebeğim şimdiden başladı hayat mücadelesine
doğduktan sonra uyumazsa hiç şaşırmam:)

güzel haberlerini bekliyoruz kuzummm

benım göğüslerimde yeşil yeşil damarlanmalar başladı ılk zamanalr vardı ama cogalıyor sanki...

soylerlerdi ben de olacak mi derdim
dun baktim da mavi gibi damarlar cok bende de
gogus buyuyor geriliyor daha belirginlesiyor sanki
onun haricinde belki o cevresi biraz genisledi gibi ama koyulasmadi ucunda biraz koyulasma var ama kahverengi degil cok, annem hamileyken yine pembe kalmis benim de oyle olacagini dusunuyorum

benim de damalarım sağ göğüsümde 3 sol göğüsümde bi tane baya belirginleşti
bide bu sabah duş alırken fark ettim, göbeğimde birkaç tane kıl çıkmış :S

kizlarrrrr
ne kullaniyorsunuz vucudunuzda
cildim cok kurulasmaya basladi
eskiden kullandigim nemlendiricleri simdi kullanamiyorum zarari olur diye
ozel birsey hamieller icin krem aldiniz mi
ya da dogal birseyler ugyulamaya basladiniz mi
karil gerilmedne once baslamak lazimmis gec baslayinca cok faydasi olmuyormus
yani bu donemden baslamamiz gerek

yaaaaaaben cok kilsiz bir insandim
gobegimde killar cikiyor benim de
hatta kaslarim cilginca uzamaya basladi
eskiden aralarda cikmayan killar vardi kasimda simdi onlar bile cikiyor
bende cok kil yapacak gibi baiz kadinlarda olurmus saclari gurlesip vucudunda daha once olmayan yerlerde killar cikarmis

canım ben mustela kullandım hamılelık boyunca (hem çatlaklar onledı bende hem kurumayı ) ama bunun dısında sımdıden enaz 2 litre s içmeşe başla gun içinde

canım ben duştan çıkmadan (yani daha kurulanmadan) johnsons baby yağı sürüp bornozumu giyiyorum
sonra da göbüşüme kakao yağı sürdüm (bu sabah ilk kez sürdüm)

aynen benımde oyle koyulasma fln yok kımsıının kopkoyu oluyomus belkıde daha erken
sen deyınce baktım bende de kıl var göbusumdee off bu nerden cıktı

yaa benhıcbırseykullanmıyorum ne önerırsenız ben de ondan alayım bari

saçlarımın gürleşmesine karşı değilim ama eğer kıllarım çoğalırsa resmen pala remzi olurum:)
ağdacım zengin olur sayemde

slm kızlar benide eklermisiniz listeye son adet tarihim 5 agustos muhtemel doğum tarihim 13 mayıs yaşım 24

hoşgeldin yalnız ben bu hesaplamayı tam anlamadım, 5 ağustos benim de SAT, sitede tahmini doğum tarihi 13 ağustos yazıyor başka sitede 12 ağustos çıkıyor ve garip olanı bu sitede 6 ağustos SAT lara da tahmini doğum 13 ağustos diyor?? hımmm acaba hangisi doğru???

Geçmiş olsun cnm ne diyim bilmem ki Allah 3 çocuğuna sağlık, uzun ömür versin...

daha önce biri yazmıştı halis zeytinyağı sürün özellikle karına diye bende onu düşünüyorum

canım ben mustela kullandım hamılelık boyunca (hem çatlaklar onledı bende hem kurumayı ) ama bunun dısında sımdıden enaz 2 litre s içmeşe başla gun içinde

mustela nemlendiricimi ? onu gunes sonrası kullanıyordum gercı gebelıktede rahatlıkla kullanılabılıyor ama daha doğal olan halis zeytınyagımı secsek
gercı oda surunce nasıl gezıcez oyle ustune bısey gıyemeyız :)

canım mustelanın hamıleler ıcın özel kremleri var eczaneye gıdıp sorarsan gosterır ben mustella çatlak kremı suruyodum tum vucuduma yaglı bır krem oldugundan nemlendırıyordu da

canım mustelanın hamıleler ıcın özel kremleri var eczaneye gıdıp sorarsan gosterır ben mustella çatlak kremı suruyodum tum vucuduma yaglı bır krem oldugundan nemlendırıyordu da

burda o kremi bulabilir miyim bilmiyorum
bir eczaneye ugramam aratismam lazim
hamieller icin kremler vr burda da cesit cesit gormustum vitrinde ama bir sormam lazim

zeytinyaginin safini da bulamam ki ben burda:44:

burda o kremi bulabilir miyim bilmiyorum
bir eczaneye ugramam aratismam lazim
hamieller icin kremler vr burda da cesit cesit gormustum vitrinde ama bir sormam lazim

zeytinyaginin safini da bulamam ki ben burda:44:

canım ılla mustella alman gerekmezki hangısı ıyıyse orda onu al :) canım ya valla bugun sabah mı bulantısıyla uyandım evde hamıle oldugum ay kullanmak ıcın aldıgım bır tane ovulasyon testı vardı ayaga kalkar kalkmaz yaptım testı tek cızgı cıktı ama tabıı hamılelıkte cıft cızgı cıkarmı bılmıyorum bır arkada sovuls testıyle ogrenmıstı hamılelıgını oyle kalmıstı aklımda ayy bende bılmıyorum ya deılımdır ınsallah hamıle olmasamda yazarım ben bu topiğe bıldıklerımı paylasırım :)

hapsuuu
ben anlayamadım canım sen bebek istiyormusun istemiyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…