- Konu Sahibi snowflakeN
-
hamile olabilirsin benimde aynı bole silik çizgi çıkmıştı geçen sene tam bugun yapmıstım sonra kan testi yaptırdım vee yuppiiEki Görüntüle 495285
arkadaslar burdan pek anlaşılıyo mu bilmiyorum ama bugun test yapmıstım. böle bişey cıktı silik bişiş var ama sanki şey gibi. hani testi yapınca her tarafı kırmızı oluyo sonra cizgiler belirginleşiyo ya. burdaki 2. çizgi sanki o kırmızılık kurumamıs da orda kalmıs gibi gelio. bu arada bat 29 agustos ama dün kahve lekelenme vardı ben adet baslıo herhalde demiştim. ama bugun hiiç bişi yok. fikri olan var mı lütfeenn
Hemide cok zorluyolar bide kuzenleri 3 maxis dogum birarada olinca seyreyle sen gimburtuyu
ne guzel bir duygu
darisi basimiza saglikla bebislerimize kavusuruz o guzel gunleri goruruz insallah
saglikla buyusun senin de bebisin
aaa senin cocuklarin mi var bilmiyordum
ne guzel canim ya
3 cocuk da boga burcu zordur cidden
benim babam boga burcu da baya hareketli agresiftir bazen zordur :)
yok canim az miktarda oluyor korkulcak birsey degil
ayirt edersin
saol canim bilgiler icin
ben de doktorumdan birseyler duydukca yazarim ki faydamiz olur birbirimize
zaten kuru baklagillere hastayim haftada baya tuketiyorum ben :) benim icin sorun olmiycak severim, sut ve yogurt da ayni sekilde, kuruyemis yiyorum iste belli oranda,meyve de yiyorum ama dogallar mi supheliyim iste burda yasayinca hormonlu gida korkusu oluyor biraz
evet kesinlikle
canim hemsire sadece kasik agrisi olursa demedi di mi
kasik agrisi ve siddeti kanama olursa dedi ?
simdi hafif hafif olan seyler var ama rahim buyemesinden kaynaklaniyordur sanirim
bazen boyle bir sizlama geliyor icime vuruyor rsmen kisa sureli oluyor ama boyle kasiktan basliyor tum bedenimde hissediyorum sanki
sonra geciyor
bu arada bendeki belirtiler uyku hemde nasıl bir uyku istegi
gögüslerde hassasiyet normalde hiç okadar oluyodu
susama
ve eşime göre gözlerim parlamıs cildim güzelleşmiş ben fark etmiştim dio
Sabahi serifleriniz haxirli olsun cici anneler gune guzel baslamaniz temennisiyle
Gunaydin Kizlar,
Benim adte olucam gibi agrilar gecti diyebilirim
arada bir sizlama gibi birsey oluyor soyle rahim bolge kasiklarim icimden geciyor resmen sizlama ama sonra gciyor
kisa sureli
bir de ilk gunler idrara gidiyordum gidiyordum sanki tam anlmiyla rahatlamiyordum karnin altinda dolgunluk vardi
simdi de ara ara oyle oluyor
sIk idrara gidiyorum ve sanki tam rahatlamiyorum
fgunaydın cnm sanırım senın meleın sana sımsıkı tutunduu ınsllahhh ben hareket edınce belım ve karnımın alt tarafgı afgrıyor gfofguslerım sızlamaya basladıve sık ıdrara cıkyıorum artık
insallah canim
ona gormeden beklemek cok zor
ama icimi rahat tutuyorum
saglikla buyusun bebislerimizzzzzzz
dun de benim goguslerin sizisi azalir gibi oldum ben naisl korktum sorma :) neyse gece yine zonladi eski haline dondu
ara ara azalip cogalir
evet canım cook zor.
bugun gıdıcekmısın kan testıne?
gidecektim ama aradan 4 gun gecmis
onun yerine pazartesi gitmeye karar verdim cunku tam bir hafta olmus olacak
o zamanda deger artmis olur insallah
sonra icim rahat bir sekilde doktorumu beklerim gelsin beni gorsun diyeya da eger deger cok iyi cikarsa belki baska doktora giderim dayanamaz
duruma gore bakicam canimama bugun gitmemeye karar verdim zaten 4 gun once yaptirdim ikinci kan testini diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?