- Konu Sahibi snowflakeN
-
canım ben gebelıgımı ovulasyon testınde ogrendım adetıme 2 gun kala 2 cızgıde kıpkırmızydı
hosgeldinkan sonucunu aldin mi canim ?
ben de dayanamadim yarin saha kan testine gidicem
benide ekleyin 26 temmuz doğum 2mayıs 2.gebelik
hosbuldum cnm sabah gıttım saglık ocagına kan testını pazartesı yapıp carsamba ogleden sonra verıyorlarmıs ben zaten persembe gıdıcem doktora gerek yok kalsın dedım...
sonra bana gebelık kartı actılar cok guzel anlattılar neler yapmam gerektıgını nelerle karsılasacagımı ne yemem ne yememem gerektıgını her ay cagırıcaklarmıs kılo ve tansıyonumu olctuler tansıyonum dusuk cıktı ama normal mıs gebelıkte dusuk olurmus salı gunu tahlıl yapıcaklar hem kan hem ıdrar bunları doktor zaten ısteyecek dedı ne tahlılı bılmıyorum ama anlatıcam bıorazdan hemsırenın dedıkelrını
evet cnm yabancilik cekmiycemhosgeldınnnnnsenınle doger topıkte gorusuyorduk gozun aydınnnn
hosbuldum cnm sabah gıttım saglık ocagına kan testını pazartesı yapıp carsamba ogleden sonra verıyorlarmıs ben zaten persembe gıdıcem doktora gerek yok kalsın dedım...
sonra bana gebelık kartı actılar cok guzel anlattılar neler yapmam gerektıgını nelerle karsılasacagımı ne yemem ne yememem gerektıgını her ay cagırıcaklarmıs kılo ve tansıyonumu olctuler tansıyonum dusuk cıktı ama normal mıs gebelıkte dusuk olurmus salı gunu tahlıl yapıcaklar hem kan hem ıdrar bunları doktor zaten ısteyecek dedı ne tahlılı bılmıyorum ama anlatıcam bıorazdan hemsırenın dedıkelrını
İnsallah bende yerlesme kanamasi olmaz cunku kesin adet olacagim sanip panik yaparimBendede kasik agrisi var gulum sagli. Sollu bide bende yerlesme kanamasi oldu
hayirli olsun canim
kontrol altinda olamn ne guzel
turkiyeye gelince ben de oyle olurum
ama ilk 3 ay bilmiyorum beni neler bekliyor
senin tecrubelerin bana yol gostereck
sabirsizlikla bekliyorum neler ogrendigini
evet cnm yabancilik cekmiycem
Evet cnm bu sekilde kontrolde olman guzel bizede rehberlik edersin
İnsallah bende yerlesme kanamasi olmaz cunku kesin adet olacagim sanip panik yaparim
Bnm iki oglum mayis dogumlu ve ikiside 7 mayista dogdu
4 yas var arada ilki sezeryan oldu ikinci normal dogdu
Ins bu bebegimde saglicakla mayista dogar en guzel hediye kardesleri olur
Merhaba anne adayları
Ben 2011 Mayıs annesiyim. Hamile olanları kutluyorum. Herkes benim gibi sağlıklı güzel sorunsuz bir hamilelik geçirir umarım.
Benim kızım 15 aylık oldu bile. Daha dün gibi. Bir an yerinde durmuyor. Hamilelikte bol bol ayağınızı uzatıp dinlenin. Kendinize çok iyi bakın iyi beslenin. Sanslisiniz. Bence Mayıs harika bir ay. Tekrar hamile kalsam yine Mayıs'ı isterdim dogrusu. Ama yok 2. pek bir zor duruyor benim icin daha bununla bas edemiyorum. Yine de hiçbir zaman büyük konuşmam tabi.
Herkese tekrar güzel hamilelikler diliyorum!
ne guzel cnm ama boga burcu erkegı zor degılmı?benım esımde 5 mayıs dogum tarıhı bızımkı bıraz daha beklese de aynı gun olsa ne guzel olur
ne guzel bir duyguMerhaba anne adayları
Ben 2011 Mayıs annesiyim. Hamile olanları kutluyorum. Herkes benim gibi sağlıklı güzel sorunsuz bir hamilelik geçirir umarım.
Benim kızım 15 aylık oldu bile. Daha dün gibi. Bir an yerinde durmuyor. Hamilelikte bol bol ayağınızı uzatıp dinlenin. Kendinize çok iyi bakın iyi beslenin. Sanslisiniz. Bence Mayıs harika bir ay. Tekrar hamile kalsam yine Mayıs'ı isterdim dogrusu. Ama yok 2. pek bir zor duruyor benim icin daha bununla bas edemiyorum. Yine de hiçbir zaman büyük konuşmam tabi.
Herkese tekrar güzel hamilelikler diliyorum!
aaa senin cocuklarin mi var bilmiyordumBnm iki oglum mayis dogumlu ve ikiside 7 mayista dogdu
4 yas var arada ilki sezeryan oldu ikinci normal dogdu
Ins bu bebegimde saglicakla mayista dogar en guzel hediye kardesleri olur
yok canim az miktarda oluyor korkulcak birsey degilİnsallah bende yerlesme kanamasi olmaz cunku kesin adet olacagim sanip panik yaparim
saol canim bilgiler icinevet burda boyle bırsey varmıs bende yenı ogrendım cok ta gzuel ılgılendıler
gunde mutlaka süt yogurt ve peynır tuketmemı soyledı
bulgur pılavı kuru baklagıller sık sık tuketılmelı
hergun 1 porsyon meyve mutlaka dedı
2 haftaya kadar bulantıların baslar dedi tuzlu seyler ye kraker bulundur sureklı dedı ac kalmamaya calıs dedı
kanaman sıddetlı karın agrısı kasılmalar olursa hemen doktoruna basvur dedi...
bırbırımızın tecrubelerıne ıhtıyacımız var bu surecte ne guzel hıcbırırmız yabancılık cekmıcez
Bendede kasik agrisi var gulum sagli. Sollu bide bende yerlesme kanamasi oldu
Bugun bakirkoye indim ama tam hadtanrye gidecekkenyoldan dindum. yarini da bekliycen.uarim araniza katilabiirim. gurbetguzeli canim senin yerlesme kanamasi nasil oldu? benim dun butun gun ufak ufak kahve leke geldi. bugun normal rengine dondyu akintim.seninki nasil biseydi?
ins. benimki de yerlesmedir:26:
Bugun bakirkoye indim ama tam hastaneye gidecekken yoldan döndum. yarini da bekliycem.umarim araniza katilabiirim. gurbetguzeli canim senin yerlesme kanamasi nasil oldu? benim dun butun gun ufak ufak kahve leke geldi. bugun normal rengine dondyu akintim.seninki nasil biseydi?
ins. benimki de yerlesmedir:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?