- Konu Sahibi snowflakeN
-
aklım bi yandan kan testinde ama idrarda silik de olsa bişey olmadan gitmek manasız olacak gbii geliyor bi yandan da. off olsa da su belirsizlikten kurtulsam
Daha kimseye soyleme niyetinde degilim sabah ogluma sordum bak uzmeyin beni benek gelmez diye def bebegimiz olursa ne olsun dedim erkek olsun dedi neden dedim omuz silkti saglicakla gelsinde kiz oglanayy buda erkek olursa yandın
InsAllah guzelim bnmgunaydınnnn bu aksamdan sonra artık evımdeyımm cok sukurrr esım gelıyor daha cok paylasımda bulunruuz artık
Gunaydin Kizlar,
Benim adte olucam gibi agrilar gecti diyebilirim
arada bir sizlama gibi birsey oluyor soyle rahim bolge kasiklarim icimden geciyor resmen sizlama ama sonra gciyor
kisa sureli
bir de ilk gunler idrara gidiyordum gidiyordum sanki tam anlmiyla rahatlamiyordum karnin altinda dolgunluk vardi
simdi de ara ara oyle oluyor
sIk idrara gidiyorum ve sanki tam rahatlamiyorum
Adete yakin akintim coktu ama simdi kesildi az geliyor yani
cnm ben 2012 mayıs annesiyimhosgeldin gunes1
tebrik ederim
saglikli bir hamilelik dilerim
cnm ben 2012 mayıs annesiyim
herkese günaydın kızlar yeni elime alabildim laptopu... gece rüyamda sürekli test yapıyordum ve yine yumurtalıklarımı hissetmekten yarım yamalak uyuyabildim o yüzden sersem gibiyim:111::111: dünkü silik çizgi beni baya etkiledi yarın kan testi vereceğim.. aslında meraktan duramıyorum bugün kesin konuşmayı çok isterdim ama yaylada oldugumuz için ancak yarın hastaneye gidebiliyorumiyi ki bu topik var bu güzel ama zor süreçte skntılarımızı paylaşabileceğimiz hem de aynı duyguları hisseden onlarca arkadaşla
evet kan testinde değerleri görüp ben de rahat uyku çekmek istiyorum canım gerçi bu heyecan bile ne kadar tatlı bir duygusilik cizgiyi gorunce ben de uyuyamamistim hic:111:
cok heyecanliydi o zamanlar
simdi yeni yeni rahat uyku cekmeye basladimtabiki cok heyecanli hala ama kana gitmek deger gormek insani yine rahatlatiyor
canım üzülme sen hem olurmu öyle şey tabiki başımızı ağrıtmadın topiğe renk kattın ben çok yakında hamile kalacagına inanıyorum demekki zamanı bu ay değil öyle düşün ben de silik çizgiyi görmeme rağmen her an adet olabilirim diye kendimi hazırlıyorum daha eşime bile söyleyemedimKizlar ben adet oldum. napalim en azindan belirsizlik bitti. sizin de basinizi agrittim. hepinize coooook mutlu ve saglikli gebelikler diliyorum. insaallh yakinda arkanizdan gelirim
Kizlar ben adet oldum. napalim en azindan belirsizlik bitti. sizin de basinizi agrittim. hepinize coooook mutlu ve saglikli gebelikler diliyorum. insaallh yakinda arkanizdan gelirim
Benimde su gibi akintim oldu ama dolgunluk bendede var demekki diyorum icerde calismalar son gaz devam exiyoradet donemi bildigin kan yerine akintim geldi benim de
su geliyordu resmen
simdi azaldi diyebilirim ara ara geliyor
dedigin gibi zor yapma hissi var bende de
ama karnin altinda dolgunluk hissi normalmis ilk haftalarda
sen ne yapacksin simdi kan testine mi
yoksa doktora mi ?
Tatlim ins onumuzdeki ay hamis kalirsin guzelim uzulmek yok calismaya devam insKizlar ben adet oldum. napalim en azindan belirsizlik bitti. sizin de basinizi agrittim. hepinize coooook mutlu ve saglikli gebelikler diliyorum. insaallh yakinda arkanizdan gelirim
hayırlı uğurlu bol hamişli olsun topiğiniz kızlar...
bende 2012 mayıs annesiyim...
sizlerin paylaştıklarını okuyunca geçen yıl yaşadığım güzellikler geldi aklıma...
her anın tadını doya doya yaşarsınız inşallah...
bnm fındığım bugün 4 aylık oldu...mayıs annesiydim ama 26 nisanda geldi minik kızım...
Canim dik durmaya calis bebegin hayirlisiyla iyice büyüdügü zaman zorlanabilirsin...saglikla buyusun prenses kizin
ne guzel bir duygu bu yaaa
ben de o gunler bir an once gelsin istiyorum
bugun yururken iyice kambur durdugumu farkettim dik durmuyormusum
surekli karnimi tutup yavas yavas yuruyorum bebek orda diye :) alismak garip geliyor simdi:)
insallah devam eder saglikla hamileligim
Kizlar ben adet oldum. napalim en azindan belirsizlik bitti. sizin de basinizi agrittim. hepinize coooook mutlu ve saglikli gebelikler diliyorum. insaallh yakinda arkanizdan gelirim
hayırlı uğurlu bol hamişli olsun topiğiniz kızlar...
bende 2012 mayıs annesiyim...
sizlerin paylaştıklarını okuyunca geçen yıl yaşadığım güzellikler geldi aklıma...
her anın tadını doya doya yaşarsınız inşallah...
bnm fındığım bugün 4 aylık oldu...mayıs annesiydim ama 26 nisanda geldi minik kızım...
herkese günaydın kızlar yeni elime alabildim laptopu... gece rüyamda sürekli test yapıyordum ve yine yumurtalıklarımı hissetmekten yarım yamalak uyuyabildim o yüzden sersem gibiyim:111::111: dünkü silik çizgi beni baya etkiledi yarın kan testi vereceğim.. aslında meraktan duramıyorum bugün kesin konuşmayı çok isterdim ama yaylada oldugumuz için ancak yarın hastaneye gidebiliyorumiyi ki bu topik var bu güzel ama zor süreçte skntılarımızı paylaşabileceğimiz hem de aynı duyguları hisseden onlarca arkadaşla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?