2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ayy buda erkek olursa yandın
Daha kimseye soyleme niyetinde degilim sabah ogluma sordum bak uzmeyin beni benek gelmez diye def bebegimiz olursa ne olsun dedim erkek olsun dedi neden dedim omuz silkti saglicakla gelsinde kiz oglan
gunaydınnnn bu aksamdan sonra artık evımdeyımm cok sukurrr esım gelıyor daha cok paylasımda bulunruuz artık
InsAllah guzelim bnm

Bnde hem sik gidiyom hemde zor yapiyom gibi his var

Adete yakin akintim coktu ama simdi kesildi az geliyor yani

adet donemi bildigin kan yerine akintim geldi benim de
su geliyordu resmen
simdi azaldi diyebilirim ara ara geliyor
dedigin gibi zor yapma hissi var bende de
ama karnin altinda dolgunluk hissi normalmis ilk haftalarda

sen ne yapacksin simdi kan testine mi
yoksa doktora mi ?

herkese günaydın kızlar yeni elime alabildim laptopu... gece rüyamda sürekli test yapıyordum ve yine yumurtalıklarımı hissetmekten yarım yamalak uyuyabildim o yüzden sersem gibiyim:111::111: dünkü silik çizgi beni baya etkiledi yarın kan testi vereceğim.. aslında meraktan duramıyorum bugün kesin konuşmayı çok isterdim ama yaylada oldugumuz için ancak yarın hastaneye gidebiliyorum iyi ki bu topik var bu güzel ama zor süreçte skntılarımızı paylaşabileceğimiz hem de aynı duyguları hisseden onlarca arkadaşla

silik cizgiyi gorunce ben de uyuyamamistim hic:111:
cok heyecanliydi o zamanlar
simdi yeni yeni rahat uyku cekmeye basladim tabiki cok heyecanli hala ama kana gitmek deger gormek insani yine rahatlatiyor

Kizlar ben adet oldum. napalim en azindan belirsizlik bitti. sizin de basinizi agrittim. hepinize coooook mutlu ve saglikli gebelikler diliyorum. insaallh yakinda arkanizdan gelirim

silik cizgiyi gorunce ben de uyuyamamistim hic:111:
cok heyecanliydi o zamanlar
simdi yeni yeni rahat uyku cekmeye basladim tabiki cok heyecanli hala ama kana gitmek deger gormek insani yine rahatlatiyor
evet kan testinde değerleri görüp ben de rahat uyku çekmek istiyorum canım gerçi bu heyecan bile ne kadar tatlı bir duygu

Kizlar ben adet oldum. napalim en azindan belirsizlik bitti. sizin de basinizi agrittim. hepinize coooook mutlu ve saglikli gebelikler diliyorum. insaallh yakinda arkanizdan gelirim
canım üzülme sen hem olurmu öyle şey tabiki başımızı ağrıtmadın topiğe renk kattın ben çok yakında hamile kalacagına inanıyorum demekki zamanı bu ay değil öyle düşün ben de silik çizgiyi görmeme rağmen her an adet olabilirim diye kendimi hazırlıyorum daha eşime bile söyleyemedim

Benimde su gibi akintim oldu ama dolgunluk bendede var demekki diyorum icerde calismalar son gaz devam exiyor
Cnm bizim burda kan testi yaptirmadim hic isvicredeyim
30 eylul gibi dra gitmexi planliyorum erken gitmiycem aksilik olmaz insAllah
Tatlim ins onumuzdeki ay hamis kalirsin guzelim uzulmek yok calismaya devam ins
Bnde silik cizgi gordum fakat gebelik belirtileri devam ediyor ins bolede guzel gecer

hayırlı uğurlu bol hamişli olsun topiğiniz kızlar...
bende 2012 mayıs annesiyim...
sizlerin paylaştıklarını okuyunca geçen yıl yaşadığım güzellikler geldi aklıma...
her anın tadını doya doya yaşarsınız inşallah...
bnm fındığım bugün 4 aylık oldu...mayıs annesiydim ama 26 nisanda geldi minik kızım...

saglikla buyusun prenses kizin
ne guzel bir duygu bu yaaa
ben de o gunler bir an once gelsin istiyorum
bugun yururken iyice kambur durdugumu farkettim dik durmuyormusum
surekli karnimi tutup yavas yavas yuruyorum bebek orda diye :) alismak garip geliyor simdi:)
insallah devam eder saglikla hamileligim

Canim dik durmaya calis bebegin hayirlisiyla iyice büyüdügü zaman zorlanabilirsin...

hakkıında hayırlısı canım melefgın hıc ummadıın anda fgelecek emın ol...

ayy ne guzel sağlıkla buyut prensesını ınsallah

hakkında hayırlısı olsun mutlaka haber ver bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…