2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bu arada kizlar ben silik cizgi yuzunden baya dagitmis durumdayim günleri karistirdim yarini cumartesi saniyordum bugunmus yarin acilden kan testi versem kendim anlarmiyim degerleri...:44:

Bu arada kizlar ben silik cizgi yuzunden baya dagitmis durumdayim günleri karistirdim yarini cumartesi saniyordum bugunmus yarin acilden kan testi versem kendim anlarmiyim degerleri...:44:

tabi canim degerine gore hamile misin degil misin anlariz
guzel habelerle gel

hcg degerleri internette yaziyor
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

canım bende ılk acılde oğrendım burda dırek pozıtıf yazıyordu defger yazmıyordu..zaten doktor hamıle olup olmadıfgını sana soyler

gurbetguzeli almanyadan saniyordum ben seni
sen daha iyi bilirsin tecrubelisin kendini daha iyi gorursun
doktora randevu almak zor mu oluor orda ?

cnm isvicredeyim ben Allhin izni ile kanam falan olmadikca 9. ayin sonu gitmeyi planliyorum ins da hic birsey olmaz busefer saglicakla kucagima alirim bayram sekerimi

isvicredeyim
3 evladim var
13 yasinda kizim-10-6 yaslarinda ogullarim var birde melegim var dogsaydi 6 aylik olacakti
ve 21 yildir isvicredeyim bu bebegi cok istedim Allhimda verdi saglicakla hayirla kucagima almak nasip olur kucagima ins
ben cocuklari cok seviyorum 10 tane olsa dogururum alimAllah hic yorulmam hic gucenmem isteklerini cok sukur yerine getiririm
maddi manevi Allah bana guc kuvvet versin
eee sizler ne yapiyorsunuz calisan varmi
ilk bebginizmi

Bilgi icin sagol canim yarin hersey belli olacak yani..:18::18:

maşallah yaa 4. cocugu bıle ılk cocuk gıbı heyecanlı ıstıyorsun:)

ben istanbuldayım 4 yıllık evlıyım allah nasıp ettı seker bayramında hamıle oldugumu ogrendım 24 yasındayım yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım

tatlim yaa cocuk sevgisi bambaska bende guzelim yaa 10 cocugum da olsa yine ayni heyecani yasarim guzelim Allahim hepimize hayirli hamileleik ve sonunda hayirli saglikli bir evlat nasip etsin guzelim

tatlim yaa cocuk sevgisi bambaska bende guzelim yaa 10 cocugum da olsa yine ayni heyecani yasarim guzelim Allahim hepimize hayirli hamileleik ve sonunda hayirli saglikli bir evlat nasip etsin guzelim

ne guzel ama canım yaa ben daha hamılelıge bıle alıstıramadım kendımı hayırlısıyla keseyıgorup saglıklı ahberını alsak rahatlıcam

gunaydınnnn

cok sukur artık evımdeyım esım geldii wc ye gıtmekten uyuyamaz oldum gece de kac ekre gıdıyorum bellı degıl olsun ben hepsıne razıymhıcbırseyden yakınmıcam hep oyle derdım yeterkı hamıle kalayımsaglıklı olsun hıcbısey umrumda degıl ınsallah dedıgımın arkasında olurum
bu arada kasık agrım gectı bel agrım hafıfledı gıbı persembeyede bırsey kalmadı

Gunaydin canim
ben de aynen senin dedigin gibi diyorum hersye katlanicam bulantim olsa sikayet etmiycem
idrara cok gidiyorum ben de ya zaten en basindan beri devam eden en belirgin ozelligim oydu
kasik agrim benim de yok diyebilirim ama karnimin altinda rahatsizlik hissim yine baslasi ve arada sizlamalar oluyor karnimin altinda
persembeye az kaldi canm cabucak geciyor sen gor gel bize mujde ver sonra 4 gun sonra da ben gidip goreyim bebisimi

ben ıdarar 2 gundur fln sık gıtmeye basladım bırde normalde cok gec yatar gec kalkardım erkenden yatıp erkenden kalkıyorum:)dun 2 kere oglen uykusu uyudum heralde bu da hamıleleıgın verıdgı bırsey cok cabuk uykum gelıyor...

benımde karnımın altında bırseyler oluyor egıldıgım zaman agrıyor ama kasık degıl bırde benım gazım var karnım sıstı

evettt sukur pek bırsy kalmadı ben sana dıyım sen keseyı de gorucen kalp atıslarını da bana oyle gelıyor ınsallah

inşallah ben de keseyı gorurum

canim cok tesekkur ederim destegin icin
ben de hissediyorum ben de sen de keseyi de gorucez kalp atislarini da duyucaz belki bu gidisinde sen sadece keseyi gorursun
obur hafta da kalp atisini
yalniz anlattiklarin aynen bana uyuyor ben geceleri erkendne uyur oldum esimle birlikte
normalde o uyur ben 2 bucuga kadar takilirdim simdi 12de 12 buckta ben de yatiyorum
ve sabah da 10 bucuk en fazla eskiden biraksalar 12 bucukta uyanirdim
baya degisti benim de :)
sanirim gaz da var sizliyor bilmiyorum ama adet sancisi sizlamasi gibi seyler ilk haftalarda cok normalmis

ne demek cnm sımdı bunları paylasıyoruz ılerde bu gunlerı hatıralyıp kese derdıne dustugumuz aklımıza gelıcek

aynen bende oyleydımmm her pazar esımı uyarrdım sakın erken kalkıp benı uyandırma dıye sımdı o yatıyo ben ayaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…