- Konu Sahibi snowflakeN
-
Canim dik durmaya calis bebegin hayirlisiyla iyice büyüdügü zaman zorlanabilirsin...
Bu arada kizlar ben silik cizgi yuzunden baya dagitmis durumdayim günleri karistirdim yarini cumartesi saniyordum bugunmus yarin acilden kan testi versem kendim anlarmiyim degerleri...:44:
Bu arada kizlar ben silik cizgi yuzunden baya dagitmis durumdayim günleri karistirdim yarini cumartesi saniyordum bugunmus yarin acilden kan testi versem kendim anlarmiyim degerleri...:44:
simdi normale donmeye calisiyorum
1 haftadir bebegi koruma ic gudusu bilmiyorum buzulup duruyormusum
gurbetguzeli almanyadan saniyordum ben seni
sen daha iyi bilirsin tecrubelisin kendini daha iyi gorursun
doktora randevu almak zor mu oluor orda ?
hakkında hayırlısı olsun mutlaka haber ver bıze
canım bende ılk acılde oğrendım burda dırek pozıtıf yazıyordu defger yazmıyordu..zaten doktor hamıle olup olmadıfgını sana soyler
İlgin icin sagol cnm o zaman yarin kan degerine baktiririm pazartesi de doktora giderim aceba kese olusmusmudur.. (Tabi eger hamileysem)
tabi canim degerine gore hamile misin degil misin anlariz
guzel habelerle gel
hcg degerleri internette yaziyor
3 hafta 10 50
4 hafta 5 425
5 hafta 20 7300
6 hafta 1,080 56,000
7 -12 hf 7,650 290,000
13-16 hf 13,300 250,000
17-24 hf 4,000 165,000
isvicredeyim
3 evladim var
13 yasinda kizim-10-6 yaslarinda ogullarim varbirde melegim var dogsaydi 6 aylik olacakti
ve 21 yildir isvicredeyim bu bebegi cok istedim Allhimda verdi saglicakla hayirla kucagima almak nasip olur kucagima ins
ben cocuklari cok seviyorum 10 tane olsa dogururum alimAllah hic yorulmam hic gucenmem isteklerini cok sukur yerine getiririm
maddi manevi Allah bana guc kuvvet versin
eee sizler ne yapiyorsunuz calisan varmi
ilk bebginizmi
maşallah yaa 4. cocugu bıle ılk cocuk gıbı heyecanlı ıstıyorsun:)
ben istanbuldayım 4 yıllık evlıyım allah nasıp ettı seker bayramında hamıle oldugumu ogrendım 24 yasındayım yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım
tatlim yaa cocuk sevgisi bambaska bende guzelim yaa 10 cocugum da olsa yine ayni heyecani yasarim guzelim Allahim hepimize hayirli hamileleik ve sonunda hayirli saglikli bir evlat nasip etsin guzelim
Bilgi icin sagol canim yarin hersey belli olacak yani..:18::18:
gunaydınnnn
cok sukur artık evımdeyım esım geldii wc ye gıtmekten uyuyamaz oldum gece de kac ekre gıdıyorum bellı degılolsun ben hepsıne razıym hıcbırseyden yakınmıcam hep oyle derdım yeterkı hamıle kalayımsaglıklı olsun hıcbısey umrumda degıl ınsallah dedıgımın arkasında olurum
bu arada kasık agrım gectı bel agrım hafıfledı gıbı persembeyede bırsey kalmadı
Gunaydin canim
ben de aynen senin dedigin gibi diyorum hersye katlanicam bulantim olsa sikayet etmiycem
idrara cok gidiyorum ben de ya zaten en basindan beri devam eden en belirgin ozelligim oydu
kasik agrim benim de yok diyebilirim ama karnimin altinda rahatsizlik hissim yine baslasi ve arada sizlamalar oluyor karnimin altinda
persembeye az kaldi canm cabucak geciyorsen gor gel bize mujde ver sonra 4 gun sonra da ben gidip goreyim bebisimi
ben ıdarar 2 gundur fln sık gıtmeye basladım bırde normalde cok gec yatar gec kalkardım erkenden yatıp erkenden kalkıyorum:)dun 2 kere oglen uykusu uyudum heralde bu da hamıleleıgın verıdgı bırsey cok cabuk uykum gelıyor...
benımde karnımın altında bırseyler oluyor egıldıgım zaman agrıyor ama kasık degıl bırde benım gazım var karnım sıstı
evettt sukur pek bırsy kalmadı ben sana dıyım sen keseyı de gorucen kalp atıslarını da bana oyle gelıyor ınsallah
inşallah ben de keseyı gorurum
canim cok tesekkur ederim destegin icin
ben de hissediyorum ben de sen de keseyi de gorucez kalp atislarini da duyucaz belki bu gidisinde sen sadece keseyi gorursun
obur hafta da kalp atisini
yalniz anlattiklarin aynen bana uyuyor ben geceleri erkendne uyur oldum esimle birlikte
normalde o uyur ben 2 bucuga kadar takilirdim simdi 12de 12 buckta ben de yatiyorum
ve sabah da 10 bucuk en fazla eskiden biraksalar 12 bucukta uyanirdim
baya degisti benim de :)
sanirim gaz da var sizliyor bilmiyorum ama adet sancisi sizlamasi gibi seyler ilk haftalarda cok normalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?