2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canim o lekelenme umutlandiriyor
devami gelmediyse super haber bu
fotoda anlayamadim ama ikisi birbirine yakin olan cizgilerse arada mesafe olmasi lazim sanirim biraz, test bozuk olabilir isterse tekrarla
umairm hamilesindir canim

ya evet yakın cizgiler, ama ne bileyim bi an heyecan yaptım işte. inşaallah pozitiftir.

yok canım ilk idrar değil, dün o kadar bekledim sabah ilk idrarla yapayım die. o test bozuk cıktı. laboquick die bi marka, ovulasyon testini kullanmıstım. sonra öğlen bunu denedim. bu da miratech die dandik bişey. böyle oldu o da. cok kafam karıstı.

istersen sen bekle biraz. ben dün kahve lekeler olup da bugun devam etmeyince meraklandım. keşke bişey olmasa da bekleseydim ben de. böyle daha geriyo insanı.

peki sizce bugun kan tahlili yaptırma şansım var, yaptırayım mı bekleyim mi? her kan sonrası hüsran oldugu için korkuyorum aslında...

Son düzenleme:
ama canim yakinlastirip baktim da dikkatlice silik olan T nin tam altinda degil demi yana kaymis gibi bence bir tane daha yap istersen

evet canım, öyle görünüyo. ben de acaba yarın ilk idrarla mı yapsam bugun kan testine mi gitsem, yoksa hiç heveslenmesem otursam mı oturdugum yere diyorum. ne dersiniz? gercekci cvp verin ama üzülmeyim die değil

benide ekleyin 26 temmuz doğum 2mayıs 2.gebelik
hosgeldin bitanem ins guzel paylasimlar olur
Canim benim ilgin icin tesekkur ederim o zaman sevinmeye baslayabilirim.

sevinmeye basla degerlerin kat kat artsin insAllah hepimizinnn

Every canim ben dayanamayip test yaptim ikinci silik cikti cumartesi kan vericem kesin olunca yazacagim ama ben aceleci biri oldugum icin satimi simdiden yazayim listeye eklersiniz diye 30temmuz.. İnaniyorumku bu topikte olacagim :119::119:
cok guzel yaaaa iyiki yapmisin cnm testttt
testi yenile derim ben bozuk olabilir cnm
ben 2gün önce öğrendim evde test yaptım pozitifti kandada baktı doktorum pozitif oda

hosgeldin allha tamamina erdirsin guzelimmm

evet canım, öyle görünüyo. ben de acaba yarın ilk idrarla mı yapsam bugun kan testine mi gitsem, yoksa hiç heveslenmesem otursam mı oturdugum yere diyorum. ne dersiniz? gercekci cvp verin ama üzülmeyim die değil
bence canim yarin sabah idrarinla tekrar yap daha saglikli sonuc verir. Ben de sabah idrarimi yaparken testi daha almamistik ama bir kaba cok az ayirdim.. Geceden bekledigin icin idrar daha yogun oluyor canim

testi yenile derim ben bozuk olabilir cnm

bence canim yarin sabah idrarinla tekrar yap daha saglikli sonuc verir. Ben de sabah idrarimi yaparken testi daha almamistik ama bir kaba cok az ayirdim.. Geceden bekledigin icin idrar daha yogun oluyor canim

en iyisi yarına kadar olmazsa testi yenilemek sanırım, yada akşama bakırköye inicez eşimle, belki bi kan testi yaptırırım. sagolun kızlar

ben sik sik idrara ciktim
bide yaparken zor geliyormus gibi his:18:
Midem cok agridi
Ve gaz var
basim doner gibi oluyor:122:
valla goguslerde asiri hassasiyet olmadi ama sutyen taktim yeni almistim acaba ondanmiki diyodim goguslerim agriyodu :92:
En onemlisi atesim 37 den dusmedi sabah yataktan kalkarken olceyim dedim unutmusum kalktim gittim aklma geldi hemen yatip olctum 36.8 cikti normalde adete yakin duser 36.5 lerde falan gezer bence en garantili yontem zaten atesten anladim birseyler oldugunu kizimda sarildi dun ateslisin dedi:)))

asiri duygusallik oldu

yorgunluk oldu
veee cok ekmek yemege basladim bn bile bu duruma sasirdim su anki kilom 70 ins cok almam yaaa

ben daha kan vermedim ama suphelenmemin sebebi sag ve sol kasigimdaki bicak gibi saplanmalar oldu karnim agridi bir de saclarim cok kabarik ve sert oldu bu aralar bas edemiyorum
..

ben daha kan vermedim ama suphelenmemin sebebi sag ve sol kasigimdaki bicak gibi saplanmalar oldu karnim agridi bir de saclarim cok kabarik ve sert oldu bu aralar bas edemiyorum
..

Bendede kasik agrisi var gulum sagli. Sollu bide bende yerlesme kanamasi oldu

kızlar test yaptım silik çizgi çıktı... testi görümcem almıştı gebelk testi dediği halde ve ovulasyon testi vermişler gebelik değildir demi...

canım ben gebelıgımı ovulasyon testınde ogrendım adetıme 2 gun kala 2 cızgıde kıpkırmızydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…