- Konu Sahibi snowflakeN
-
canim bu arada yasim 27 eger hamileysem ilk defa hamile kalmis olacagim..
canim o lekelenme umutlandiriyor
devami gelmediyse super haber bu
fotoda anlayamadim ama ikisi birbirine yakin olan cizgilerse arada mesafe olmasi lazim sanirim biraz, test bozuk olabilir isterse tekrarla
umairm hamilesindir canim
canım var gbi duruyo ama belli belirsiz sanki inşallah vardır 1-2 güne kadar tekrarla testi.ilk idrarınlamı yaptın canım benimde 29-30 bat yapmayı düşünüyorum bugün yapsam olurmu acaba?yarınımı beklesem
ben 2gün önce öğrendim evde test yaptım pozitifti kandada baktı doktorum pozitif oda
ama canim yakinlastirip baktim da dikkatlice silik olan T nin tam altinda degil demi yana kaymis gibi bence bir tane daha yap istersenEvet secebildim ben silik cizgiyi insallah sen de ben de hamileyizdir
ama canim yakinlastirip baktim da dikkatlice silik olan T nin tam altinda degil demi yana kaymis gibi bence bir tane daha yap istersenEvet secebildim ben silik cizgiyi insallah sen de ben de hamileyizdir
ama canim yakinlastirip baktim da dikkatlice silik olan T nin tam altinda degil demi yana kaymis gibi bence bir tane daha yap istersen
hosgeldin bitanem ins guzel paylasimlar olurbenide ekleyin 26 temmuz doğum 2mayıs 2.gebelik
sevinmeye basla degerlerin kat kat artsin insAllah hepimizinnnCanim benim ilgin icin tesekkur ederim o zaman sevinmeye baslayabilirim.
cok guzel yaaaa iyiki yapmisin cnm testtttEvery canim ben dayanamayip test yaptim ikinci silik cikti cumartesi kan vericem kesin olunca yazacagim ama ben aceleci biri oldugum icin satimi simdiden yazayim listeye eklersiniz diye 30temmuz.. İnaniyorumku bu topikte olacagim :119::119:
testi yenile derim ben bozuk olabilir cnmEki Görüntüle 495285
arkadaslar burdan pek anlaşılıyo mu bilmiyorum ama bugun test yapmıstım. böle bişey cıktı silik bişiş var ama sanki şey gibi. hani testi yapınca her tarafı kırmızı oluyo sonra cizgiler belirginleşiyo ya. burdaki 2. çizgi sanki o kırmızılık kurumamıs da orda kalmıs gibi gelio. bu arada bat 29 agustos ama dün kahve lekelenme vardı ben adet baslıo herhalde demiştim. ama bugun hiiç bişi yok. fikri olan var mı lütfeenn
ben 2gün önce öğrendim evde test yaptım pozitifti kandada baktı doktorum pozitif oda
bence canim yarin sabah idrarinla tekrar yap daha saglikli sonuc verir. Ben de sabah idrarimi yaparken testi daha almamistik ama bir kaba cok az ayirdim.. Geceden bekledigin icin idrar daha yogun oluyor canimevet canım, öyle görünüyo. ben de acaba yarın ilk idrarla mı yapsam bugun kan testine mi gitsem, yoksa hiç heveslenmesem otursam mı oturdugum yere diyorum. ne dersiniz? gercekci cvp verin ama üzülmeyim die değil
testi yenile derim ben bozuk olabilir cnm
bence canim yarin sabah idrarinla tekrar yap daha saglikli sonuc verir. Ben de sabah idrarimi yaparken testi daha almamistik ama bir kaba cok az ayirdim.. Geceden bekledigin icin idrar daha yogun oluyor canim
en iyisi yarına kadar olmazsa testi yenilemek sanırım, yada akşama bakırköye inicez eşimle, belki bi kan testi yaptırırım. sagolun kızlar
ben daha kan vermedim ama suphelenmemin sebebi sag ve sol kasigimdaki bicak gibi saplanmalar oldu karnim agridi bir de saclarim cok kabarik ve sert oldu bu aralar bas edemiyorumben sik sik idrara ciktim
bide yaparken zor geliyormus gibi his:18:
Midem cok agridi
Ve gaz var
basim doner gibi oluyor:122:
valla goguslerde asiri hassasiyet olmadi ama sutyen taktim yeni almistim acaba ondanmiki diyodim goguslerim agriyodu :92:
En onemlisi atesim 37 den dusmedi sabah yataktan kalkarken olceyim dedim unutmusum kalktim gittim aklma geldi hemen yatip olctum 36.8 cikti normalde adete yakin duser 36.5 lerde falan gezer bence en garantili yontem zaten atesten anladim birseyler oldugunu kizimda sarildi dun ateslisin dedi:)))
asiri duygusallik oldu
yorgunluk oldu
veee cok ekmek yemege basladim bn bile bu duruma sasirdim su anki kilom 70 ins cok almam yaaa
ben daha kan vermedim ama suphelenmemin sebebi sag ve sol kasigimdaki bicak gibi saplanmalar oldu karnim agridi bir de saclarim cok kabarik ve sert oldu bu aralar bas edemiyorum
..
yasim 37
batim 21 agustos
tahmini dogum tarihi 05-05-2013
kızlar test yaptım silik çizgi çıktı... testi görümcem almıştı gebelk testi dediği halde ve ovulasyon testi vermişler gebelik değildir demi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?