2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hapsuuu
ben anlayamadım canım sen bebek istiyormusun istemiyormusun
canım temmuzda doğum yaptım ben 2 aylık bebeğim var o nedenle suan istemiyorum. every ile de ataş ölcme topiğinden tanışıyoruz hamıle kalmadan once bende ateş ölcüyodum.

bulantiyla mi hayirlisi olsun hakkinda canim
senin bize yol gostrmen cok iyi cok tesekkurler

canım temmuzda doğum yaptım ben 2 aylık bebeğim var o nedenle suan istemiyorum. every ile de ataş ölcme topiğinden tanışıyoruz hamıle kalmadan once bende ateş ölcüyodum.

atesinin dusuk olmasindan dolayi herhalde birsey yoktur canim
sen cok yuksek ateslisin hamileyken 37leri goruyorsun o yuzden de icin rahat olsun
ama merakta kalacaksan bir bakarsin var mi biseyler diye

canım bılıyosun belirtiler psikolojık de olabılır o nedenke psikolojık oldugunu dussunuyorum ama bugun test alıp yapıcam emın olmak ıcın

haber ver mutlaka

hapsu benim dun sol bobregimin oldugu kisim resmen sizladi kasiga kadar
gece cok zor uyudum sabah birsey yoktu
gaz sancisi arkaya vurur mu ya, cok siskinlik vardi
zaten ne yersem yiyeyim dokunuyor son birkac gundur bana

Son düzenleme:
atesinin dusuk olmasindan dolayi herhalde birsey yoktur canim
sen cok yuksek ateslisin hamileyken 37leri goruyorsun o yuzden de icin rahat olsun
ama merakta kalacaksan bir bakarsin var mi biseyler diye

evet canım dun atesıme baktım 36.1 cıkmıstı bıde bugun ovulasç. testı negatıf cıktı bıraz rahatladım ama test yapıcam emın olmak ıcın regl olmadıgımdan dolayı gecıkme falan takıp edemıyorum. hanı hamılelık varsa dr gıdıp konusmak lazım sezeryanla dogum yapım bıde baya sorunluydu son 2 ayım dr ne derse onu yapıcam hamıleysem

kizini normal dogum yaptin di mi?

ooo ates baya dusukmus o zaman yolunda gibi hersey

Son düzenleme:

ayyyy canım
Allah bağışlasın bebeğini sana güzel sağlıklı mutlu bir ömrü olur Inşallah

ben şey duymuştum anneler emzirirken hamile kalma ihtimalleri düşükmüş

kizini normal dogum yaptin di mi?

ooo ates baya dusukmus o zaman yolunda gibi hersey

canım bobrek agrın varsa druna konus gunde ne kadar su tuketıyosun ? belkı ıdrar yollarını usutmussundur . benım böbregım kızım tekmelemeye basladıgında agrımaya baslamıstı nedenıde ayagıyla bobreğıme baskı yapmasıydı . ama hamılelıkte bobreklerde takıp edılıyo cunku hamılelık bobreklerı etkıleyebılıyor.

canım sezeryan oldum normal dogum yapma sansım yoktu onceden bılıyodum catım asırı dar bırde kızımın bası yukardaydı.

Selam Herkeseeee

Ben kremlere onca para dökmek istemiyorum
Çünkü çatlama birazda fizyolojik bir olay
Eğer anne çatlamışsa genetik olarak çatlıyormuşuz
Yani ne yaparsan yappp en pahalı kremi al yinede o fay hattı oluşuyormuş
Oyüzden duştanken bebe yağı sürüp nemlendireceğim
Duştan sonra has zeytinyağı sürüp nemi hapsedip kuruluğa izin vermeyeceğim
Çok şükür annemde çatlamamışşş, birde cildim kuru değildir benim
Mesela duştan sonra bacaklarınız kollarınız pul pul oluyorsa kuru bir cilde sahipsiniz demekmiş

Son düzenleme:
ayyyy canım
Allah bağışlasın bebeğini sana güzel sağlıklı mutlu bir ömrü olur Inşallah

ben şey duymuştum anneler emzirirken hamile kalma ihtimalleri düşükmüş

canım hıc ınanma o soylenene dr um benı uyarmıstıı sakın emzırıyoeum hamıle kalmam dıye dusunme daha kolay hamıle kalırsın doğumdan sonra demıstı bızımde bır kez ufak bır kaza oldu esım bıraz kacırmıs cok az dedı. o nedenle tedırgınlıgım bırde arkadasım var emzırırken hamıle kalan suan doğum ıcın gun sayıyo :) bunun dısında ben 40 landıktan hemen sonra kaza oldu o nedenle rahım toparlanma asamasındaydı dıye olma olasılıgı dusuktur dıye ınanmaya calısıyorum :) aa buarada kızım olana kadarda ugrastım 4 ay :)

haklısın canım aslında
şimdi aklıma geldi benim teyzem kuzenim 6 aylıkken 2inciye hamile kalmıştı
ilk bebek tüp bebek olunca tabii çok sevindi şimdi ikiz gibi büyüyorlar ikisi:)

canım mustelanın hamıleler ıcın özel kremleri var eczaneye gıdıp sorarsan gosterır ben mustella çatlak kremı suruyodum tum vucuduma yaglı bır krem oldugundan nemlendırıyordu da

pekbiciye katılıyorum hapsuu ne kadarda dogal deselerde kımyasal kremler
zeytınyagı dana once deneyıp faydasını gören olmus bende onu denerım
aslında daha once anne olanlar neler kullanmıs bı forumda arastırmak lazım
daha once tvde zeytınyag dahıl bır karısım yazmıslardı catlaklar ıcın ama tarıfı kaybettım

kızlar merhaba nasılsınız bugün ya size bişi sorcam gerçi doktora soracağım cumartesi günü ama öncesinde sizede sorayım istedim benim ekim ayı içerisinde 2 defa gidiş dönüş 4 defa uçak yolculuğu yapmam lazım 1 er saatlik bebiş için sıkıntı olur mu acaba?

eger bebekle ılgılı bı sıkıntı düşük tehlıkesı fln yoksa yolculuklarda sorun olmuyomus. sadece 9. ayda uzun yolculuklar ve ucak yolculugu yasak oluyomus. ama sen yınede doktoruna bı danıs derım ben. ama bılıdgım kadarıyla bı sakıncası olmaz..

teşekkür ederim canım cevap verdigin için cumartesi kontrolüm var zaten inşallah herşey normaldir o zaman soracağım doktorumada.

kızlar ben sabah uyanınca vampir gibi oluyorum cok acıkıyorum normalde bu kadar olmazdı. bebiş daha kücükken ben böyleysem sonra nasıl oalcagım acaba sizdede oluyor mu böle

İclal, dusuk tehliken yoksa bisey Olmaz ins ucaktan
Ben dun gece acliktan uyuyamadim, ki aksam yemegimi de guzel yemistim, gece 2de kalktim ekmek peynir yedim de kazinmayi bastirdim :) yiyince de gaz oluyo rahatsiz oluyorum pisman oluyorum

İclal, dusuk tehliken yoksa bisey Olmaz ins ucaktan
Ben dun gece acliktan uyuyamadim, ki aksam yemegimi de guzel yemistim, gece 2de kalktim ekmek peynir yedim de kazinmayi bastirdim :) yiyince de gaz oluyo rahatsiz oluyorum pisman oluyorum

canım walla aksam yemeginden sonra cok gaz oluyor benim karnım 4 aylık oluyor resmen sabaha geri iniyor.

bende geceleri sık uyNiyorum ve Cok acıkıyorum once ne bulursam yiyordum ama şimdi meyveyle gecistiriyorumm yoksA hiç uyuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…