- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.241
teşekkür ederim canım cevap verdigin için cumartesi kontrolüm var zaten inşallah herşey normaldir o zaman soracağım doktorumada.
kızlar ben sabah uyanınca vampir gibi oluyorum cok acıkıyorum normalde bu kadar olmazdı. bebiş daha kücükken ben böyleysem sonra nasıl oalcagım acabasizdede oluyor mu böle
yahu ben hiç yorgunluk uyku hali halsizlik hissetmiyorum, diyorum ki ben de bi bozukluk mu var?! gece yatsam 3te kalkıyorum sabah 7de farketmiyor...??? nolur bi kaç hamiş daha benim gibin olsuuunnn :)))
kesemi nihayet gördüm kızlar 2 hafta sonra kalp atışı
hayırlısıyla o zaman anne olucagımı ıyıce ıdrak edıcem:)
doktora göre 5+ 6 ama bana gore 4 hafta bıle degıl
kalp atısını duyar duymaz ımzamı yapıcam bendee
aksam mısafır agırladım yoruldum dırek uyumaya ucuyorum hepınıze hayırlı geceler tatlı düşler kızlar
dün doktora gittim kızlar. 6.2mm kesemizi gördük şükür ama rahmde iki yerde kanama alanı varmış. düşük tehlikesi devam ediyor dedi. iğne ve rapor verdi. hiç ümitli konuşmadı doktorum.kan verdim öğleden sonra aayıp sonuç öğrenicem. bu bebeğim de beni bırakmasın.dua edin bana
Kızlar birşey soracağım, kalp atışlarını duyduğunuzda ultrasonda nasıl bir görüntü vardı, artık bebeğe mi benziyordu yoksa kese halinde miydi?
Ben dün tahlil yaptırmaya devlet hastanesine gittim dr iki saniye baktı ultrasonla hala düz kese vardı cuma da diğer doktorum kalp atışlarını dinlemeye çağırdı acaba duyabilecek miyim merak ettim bana pek bir değişiklik olmamış gibi geldi
günaydın hamişler,
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiler
INŞALLAH hayırlısı ile bebeklerimizi de kucağımıza alırız hepimiz
kızlar benimde kanama alanım var ama doktorum bana iğne vermedi progestan kullanıyorum
haftaya cuma yine kontrolümüz var, bu 9 gün nasıl geçecek inanın bilmiyorum
selam kızlar,
çok yoğundum giremedim. şimdi boş dersim var bakınayım dedim. nöbetçiyim bir4 de bugün pek dinlenemiyorum haliyle. bugün doktora gidicem. inşallah iiyi haberlerle dönerim. öpüyorum hepinizi. muckkkkkssssss
benım göğüslerimde yeşil yeşil damarlanmalar başladı ılk zamanalr vardı ama cogalıyor sanki...
saçlarımın gürleşmesine karşı değilim ama eğer kıllarım çoğalırsa resmen pala remzi olurum:)
ağdacım zengin olur sayemde
slm kızlar benide eklermisiniz listeye son adet tarihim 5 agustos muhtemel doğum tarihim 13 mayıs yaşım 24
hoşgeldinyalnız ben bu hesaplamayı tam anlamadım, 5 ağustos benim de SAT, sitede tahmini doğum tarihi 13 ağustos yazıyor başka sitede 12 ağustos çıkıyor ve garip olanı bu sitede 6 ağustos SAT lara da tahmini doğum 13 ağustos diyor?? hımmm acaba hangisi doğru???
Neyi hayal ediyorum biliyo musunuz hamisler, gebeligimin yolunda gitmesini ve burda sizinle once aylari sonra gunleri saymayi hayal ediyorum :) cnku 3 senelik evliyim ve bu 3.gebeligim, her hamile kldgimda burda foruma giriyorum snra kotu hbr verip cikip bidaha da girmiyorum, hevesim kursagimda kaliyor. Rabbim ins budefa yuzumu guldurur
Vampiirr az bile direk etobur bir canavar oluyorum
Sabahın körüüü (8:30) işyerimde öğle yemeğine cıkacak olan et,tavuk ne varsa, pişerken kokusunu aldıysam tüketiyorum
Gece tek göz kapalı şekilde ağzıma en kolay ne atabiliyorsam hemenn yutuyorum...
Sonumun hayır olmasını temenni ederim, tek olmadığımı görmekten mutluluk duyarım
kızlar ya benim belirtiler azaldı sanki
mide bulantım vardı ama çok aşırı değildi, yanma gibiydi böyle, içimde volkan patlicakmış gibiydiama icraat yoktu mide bulantım dindi sanki
göğüslerim feci halde karıncalanıodu dokunamıodum, acaip şişmişti, şimdi normal sanki
uyku halim devam ediyo, akşamları 10 olmadan yatakta oluyorum
ama bilmiyorum, karnımdaki sızlanmalar da dindi sanki
okul açıldı iş başladı dye gün içinde unuttum mu acaba , farkında mı değilim, kendimi çok dinlemiyorum 2 gündür
2 gündür de belirtiler yok gibi
kötü bişey olmaz inşallah
haftaya cts kontrolüm, nasıl geçecek zaman
feremcim biı gun bı gunu tutmuo canım
bı gun mıdem bulano öbür gün bişey yok
hergün usgye giresim gelio:)
eşim doktor benimde dıorum eve usg alalım
allaha emanetler cnm zıplamakla düşüremezsın,yatmakla tutamazsın..
ben de meraktayım yaff, ne tahlili yaptrdın canım
ah inşallah canım inşallah
güzel düşünelim güzel olsun
bebişlerimizi kucaklayalım inşallah
tam kan, idrar, hormon, sarılık, hıv filan bir de toxoplazma, rubella ve progesteron. Bu aralar ben de kendimi çok dinliyorum bugün işteyken karnıma çok batmalar oldu tırstım pantolon mu sıktı acaba. bu arada benim midem sabah değilde akşamları bulanıyor canım da tuzlu, acılı ekşili şeyler istiyor
kızlar merhaba nasılsınız bugün ya size bişi sorcam gerçi doktora soracağım cumartesi günü ama öncesinde sizede sorayım istedim benim ekim ayı içerisinde 2 defa gidiş dönüş 4 defa uçak yolculuğu yapmam lazım 1 er saatlik bebiş için sıkıntı olur mu acaba?
merhaba arkadaslar
bende allahın ıznıyle mayıs annesi olucam
5+1de keseyı gördük cok şükür minicik daha teyzeleri:)
darısı kalp atışlarına olsun ınsallah
sızden nbr:)
Allah'ıma şükürler olsun bebeğimizin kalp sesini duyduk ve bebeğimizi gördük.ağladım ağladım doktor bile duygulandı.eşim mutlu oldu oda çok duygulandı.doktor düşük riski yok her şey çok güzel dedi,aynı bu şekilde devam edin dedi.tabii 10gün sonra tekrar gideceğiz. Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin,resmi elimde aynı bebek yaa ama 1cm miş. inş sağlıklı olursun bebeğim :))
pıt pıtlar duyuldu kese göründüüü hiç bir sorun yok. abartmadığın sürece her şeyi yiyip içebilirsin dedi sadece çiğ et yasak dedi dr. salam, sucuk gibi şeyler yasak diyet yapıyordum ben devam et biz zaten bunu istiyoruz dedi. meyveyi çok yeme kırmızı et tüketimini arttır. elevite devam dedi.
hadi bakalım masallah hayırlı olsun
pıt pıtlar duyuldu kese göründüüü hiç bir sorun yok. abartmadığın sürece her şeyi yiyip içebilirsin dedi sadece çiğ et yasak dedi dr. salam, sucuk gibi şeyler yasak diyet yapıyordum ben devam et biz zaten bunu istiyoruz dedi. meyveyi çok yeme kırmızı et tüketimini arttır. elevite devam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?