2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Vampiirr az bile direk etobur bir canavar oluyorum
Sabahın körüüü (8:30) işyerimde öğle yemeğine cıkacak olan et,tavuk ne varsa, pişerken kokusunu aldıysam tüketiyorum
Gece tek göz kapalı şekilde ağzıma en kolay ne atabiliyorsam hemenn yutuyorum...

Sonumun hayır olmasını temenni ederim, tek olmadığımı görmekten mutluluk duyarım

mide kazınması sanırım hemen hemen her hamilede var
bende geceleri acıkarak uyanıyorum bir iki tuzsuz çubuk kraker yiyip yatıyorum tekrar
ama sabahları bişeyler yemeden evden çıkmam imkansız mutlaka yarım dilim ekmek kızartıp yiyorum
genelde öğle veya akşam yemeğini çıkarttığım için şuan için kilo endişem yok

Neyi hayal ediyorum biliyo musunuz hamisler, gebeligimin yolunda gitmesini ve burda sizinle once aylari sonra gunleri saymayi hayal ediyorum :) cnku 3 senelik evliyim ve bu 3.gebeligim, her hamile kldgimda burda foruma giriyorum snra kotu hbr verip cikip bidaha da girmiyorum, hevesim kursagimda kaliyor. Rabbim ins budefa yuzumu guldurur

yahu ben hiç yorgunluk uyku hali halsizlik hissetmiyorum, diyorum ki ben de bi bozukluk mu var?! gece yatsam 3te kalkıyorum sabah 7de farketmiyor...??? nolur bi kaç hamiş daha benim gibin olsuuunnn :)))

ben de gün içinde hiç hissetmiyorum, ama gece çabuk uykum geliyo, 9 da gelmeye başlıyyo, 10 olmadan uyuyorum
başka belrtim de kalmadı sanki iki gündür, korkmaya da başladım

sevgili kesen hayırlı olsun o zamannnn , pıt pıtları da duy inşallah

güzel düşün güzel olsun canım, yerleşir inşallah

ben de meraktayım yaff, ne tahlili yaptrdın canım

geçmiş olsun canım, sorunsuz geçer inşallah

naptınn karakuzumm , güzel haberler getirdin inşallahh

benım göğüslerimde yeşil yeşil damarlanmalar başladı ılk zamanalr vardı ama cogalıyor sanki...

benim göğsümdeki karıncalanmalar da acımalar da geçti bitti, belirtiler azalmaya mı başladı , noluyo :18:

saçlarımın gürleşmesine karşı değilim ama eğer kıllarım çoğalırsa resmen pala remzi olurum:)
ağdacım zengin olur sayemde

kıllanma olayı kötü ama kimisinde de saç dökülmesi oluyomuş, bu ihtimal de kötü, saçlar kalsın ağdaya gideriz yine

slm kızlar benide eklermisiniz listeye son adet tarihim 5 agustos muhtemel doğum tarihim 13 mayıs yaşım 24

seninle de yakınız canım, ben de 6 ağustos
hoşgeldin, hangi aşamadasın, nasıldı kontrolller

evet diğer sitelere göre kadınlar kulübü 1 gün erken söylüyor, 1 gün geri 1 gün geç olsun, sağlıklı olsun da

ah inşallah canım inşallah
güzel düşünelim güzel olsun
bebişlerimizi kucaklayalım inşallah

kızlar ya benim belirtiler azaldı sanki
mide bulantım vardı ama çok aşırı değildi, yanma gibiydi böyle, içimde volkan patlicakmış gibiydi ama icraat yoktu mide bulantım dindi sanki
göğüslerim feci halde karıncalanıodu dokunamıodum, acaip şişmişti, şimdi normal sanki
uyku halim devam ediyo, akşamları 10 olmadan yatakta oluyorum
ama bilmiyorum, karnımdaki sızlanmalar da dindi sanki
okul açıldı iş başladı dye gün içinde unuttum mu acaba , farkında mı değilim, kendimi çok dinlemiyorum 2 gündür
2 gündür de belirtiler yok gibi
kötü bişey olmaz inşallah
haftaya cts kontrolüm, nasıl geçecek zaman

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar
bende allahın ıznıyle mayıs annesi olucam
5+1de keseyı gördük cok şükür minicik daha teyzeleri:)
darısı kalp atışlarına olsun ınsallah
sızden nbr:)

aaa pekcici bızım minişler ayno gözukuo:)))
kıslar benımde mıdemde cok bısey yok ama yemek yedıkten sonra afadersınız
sureklı geğirme hıssı gıbı rahatsızlık verıo..
aksam 8de uyuyorum nerdeyse kasıklarımda agrılar oluo hafıf hafıf
aklıma vesvese gelınce alalhın dediği olur dıorum rahatlartıorum kendımı:)

feremcim biı gun bı gunu tutmuo canım
bı gun mıdem bulano öbür gün bişey yok
hergün usgye giresim gelio:)
eşim doktor benimde dıorum eve usg alalım
allaha emanetler cnm zıplamakla düşüremezsın,yatmakla tutamazsın..

canım senin bebeğin de hayırlısıyla gelir inşallah
çok doğru söylemişsin , ama işte merak insanın içini yiyip bitiriyo
bakalım yeni felsefem " zıplamakla düşüremezsın,yatmakla tutamazsın" bu o zaman

ben de meraktayım yaff, ne tahlili yaptrdın canım

ah inşallah canım inşallah
güzel düşünelim güzel olsun
bebişlerimizi kucaklayalım inşallah

tam kan, idrar, hormon, sarılık, hıv filan bir de toxoplazma, rubella ve progesteron. Bu aralar ben de kendimi çok dinliyorum bugün işteyken karnıma çok batmalar oldu tırstım pantolon mu sıktı acaba. bu arada benim midem sabah değilde akşamları bulanıyor canım da tuzlu, acılı ekşili şeyler istiyor

testleri doktorun istedi heralde di mi,problem yok inşallah
he şimdi hatırladımm bana da doktor 2 hafta sonra gel demişti ya, o zaman testlerini yaparız demişti
salak gibi çıktım odadan hiçbişey hatırlamıorum ki, şimdi sana yazarken hatırladım valla hayal meyal
2 keere gittim gerçi ama hala doktora ne sormam gerekiyo nasıl davranmam gerekiyo bilemiyorum, salak salak dinleyip çıkıyorum
eşimde kapıda bekliyo, girerken demiştim ki ona seni çağırtırım ben, görürsün bebişi
ağzımı açamıyorum ki nasıl çağırtcam, sus pus oturuyorum orda haha
bi de şey sorcaktım doktora size sorayım, ilişkiye devam edebiliyo muyuz diye
nolur nolmaz ara verdik biz, sormayı da unuttum zaten
ama yapmamam gereken bişeyler var mı demiştim doktora, normal hayatına aynen devam et, hiçbi sorun yok dedi
acaba o anlama mı geliyo
ama öyle dese de korkuyoruz biz yaf :26: kalp atışlarını duyalım da önce

canım, benim de şehir dışı işlerim oluyor, şimdiye kadar 2 şehir dışından toplam 4 uçak yolculuğum oldu bile, pazartesi sabah yine yolculuk var, bir zararı yok endişelenme, ama tabi hamileliğin ile ilgili risk var mı diye paylaş doktorunla.. bir de havaalanlarında kapı kontrol cihazlarından geçmek zararlı mı zararsız mı tartışması var..ben her ihtimale karşı hamileyim dedim yardımcı oluyorlar, bilgine

Allah'ıma şükürler olsun bebeğimizin kalp sesini duyduk ve bebeğimizi gördük.ağladım ağladım doktor bile duygulandı.eşim mutlu oldu oda çok duygulandı.doktor düşük riski yok her şey çok güzel dedi,aynı bu şekilde devam edin dedi.tabii 10gün sonra tekrar gideceğiz. Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin,resmi elimde aynı bebek yaa ama 1cm miş. inş sağlıklı olursun bebeğim :))

canım gözün aydın maşallah, biz de gün sayıyoruz bebişimizin kalbini duymak için, inşallah her şey hepimiz için yolunda gider, yüzlerimiz hep güler

pıt pıtlar duyuldu kese göründüüü hiç bir sorun yok. abartmadığın sürece her şeyi yiyip içebilirsin dedi sadece çiğ et yasak dedi dr. salam, sucuk gibi şeyler yasak diyet yapıyordum ben devam et biz zaten bunu istiyoruz dedi. meyveyi çok yeme kırmızı et tüketimini arttır. elevite devam dedi.

Son düzenleme:

hadi bakalım masallah hayırlı olsun

topiginiz hayirli olsun kizlar bizide alirmisiniz araniza :))) 22.05 tahmini dogum tarihimiz simdiden butun arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum :))) inssaallah guzel dostluklar ediniriz...

canım gözün aydın çok sevindimm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…