2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar. ben 2010 aralık annesiydim şimdide 2.bebek yolda.... tahmini doğum tarihi 9 mayıs... benide listeye eklersiniz artık :):) yaş 29 buarada..

yahu ben hiç yorgunluk uyku hali halsizlik hissetmiyorum, diyorum ki ben de bi bozukluk mu var?! gece yatsam 3te kalkıyorum sabah 7de farketmiyor...??? nolur bi kaç hamiş daha benim gibin olsuuunnn :)))

yorgunluk, halsizlik var da mide bulantısı ve benzeri şeyler yok bende..

benim de sat 5 ağustos bu site 13 mayıs çıkarıyr onun dışında birçok site 12 mayıs çıkarıyr. zaten doktorlar pratik olarak şöyle hesaplayın diyorlar: sat dan 3 ay geriye gidip 7 ekleyin. o zamn da 12 mayıs oluyr.. ben öyle yaptm..

ayyyy canım
Allah bağışlasın bebeğini sana güzel sağlıklı mutlu bir ömrü olur Inşallah

ben şey duymuştum anneler emzirirken hamile kalma ihtimalleri düşükmüş
evet süt hormonu çok fazla salgılanırken gebelik ihtimali düşüyormuş. hatta doktor bana hamile kalmadan önce prolaktin hormonum yüksek çıktığı için bir ilaç verdi. sonrasında düştü.

arkadaşlar sonunda yeni bir doktordan randevu aldım.. medipol üni. hastanesinde suna hanım. inşallah memnun kalırım, içime siner de kafam rahat olur...ctesi gününü heyecanla bekliyrm. hem bebişimin ne durumda olduğunu da çok merak ediyrmm. geçen hafta bakıldığında kaç haftalık olduğu net değildi ultrasonda. bakalımm nasıl çıkacak.. sat dan farklı mı???

kalp atışı olduktan sonra net haftası belirleniyor canım

arkadaşlar bugün beta hcgmin sonucunu aldım değerim :1033 ama karından bakılan ultrasonda kese görülmedi.ayın 24üne gün verdi dr.değerin kaç olması lazım sizce kese görülebilmesi için kafam karıştı valaa çok sizin keseler görüldüğü zaman beta hcg değerleriniz kaçtı ?

degerin cok iyi canim
gerilme sakin
o gun siskinligin varsa gaz varsa, su icip gitmediysen de gorulmez
bir de utrasonun duyarliligi da onemliymis bazilari cok hassas oluyor
benim deger binlerdeyken vajinal utrasonda keseyi gorduk ilk olarak
kendine sIkInti yapma gorursun

bilmiyorum valla canım çok üzüldüm inşallah 24 ünde görürüm keseyi ozamana kadar günler nasıl geçicek bilmiyorum

bilmiyorum valla canım çok üzüldüm inşallah 24 ünde görürüm keseyi ozamana kadar günler nasıl geçicek bilmiyorum

4 gun birsey degil
bosuna uzme bebegini gorursun yolundadir insallah
anliyorum seni hep bir telas oluyor
kes,e kalp atislari, ikili test, cinsiyet, uclu test, dogum telasi
her zaman olacak ister istemez

Gunaydin ben de haftaya gidiyorum bebisim gormeye,

Ooo senin bebiş büyümüştür bayağı, ben de yarın kalp atışlarını duymaya gideceğim. Arada şubat, mart, nisan topiklerine bakıyorum da herkesin telaşı ayrı bizimki kese, kalp atışı onların ki 2'li 3'lü test cinsiyet filan hamilelik böyle stresli bişey sanırım filmlerdeki, dizilerdeki gibi olmuyor sonu güzel gelsin de ne yapalım annelik zor değil mi?

annelik bence bebek istemeye başladığın an başlıyor
hamilelikte yükseliyor bebiş gelince de zirve yapıyor

ben sabahları kalkıyorum iş günaydın yavrum diyorum, sanki beni duycakmış gibi
serviste oturuyorum karnımı tutuyorum o üşümesin diye çünkü ben üşüyorum :)

yavrucuklar sağlıkla hayırlısı ile gelsinlerde razıyım ben herşeyine

Gunaydinnnn :) benim icin de yarin buyuk gun ins :) sen benden 2 hfta daha buyuksun sen kalp atisini gormussundur, benim icin o gun yarin ins:) bugunu hic yasamamis gbi geciricem gbi his var icimde

Seninle aynıyızz pinkta inş. güzel haberlerle döneriz...

Gunaydin ben de haftaya gidiyorum bebisim gormeye,
az kalmis canim guzel haberlerle gel
benim daha coook
ikili teste kadar cagirmiyor doktorum utrasona

ben de ben de disarida gezerken ruzgar eserse, ya da usuyecegindne korkarsam hemen karnimi tutuyorum sicak kalsin hep diye
oyle hamile olmayi isteyince insna bircok seyi bebek ugruna kisitliyor yapamiyor ya varsa diye
o zamandan basliyor gercekten

slm kızlar benide eklermisiniz listeye son adet tarihim 5 agustos muhtemel doğum tarihim 13 mayıs yaşım 24
hosfgeldın aramıza fgızun aydın kacıncı bebişn?

oyy hadi maşallahhh fgozun aydınn
gozun aydınnnn cnmm ama nıye meyveyı az ye dedi acaba
topiginiz hayirli olsun kizlar bizide alirmisiniz araniza :))) 22.05 tahmini dogum tarihimiz simdiden butun arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum :))) inssaallah guzel dostluklar ediniriz...
hosgfeldın aramıza tabıkıde alırız yanlız yaşını satını kacıncı bebiş oldufgunu da yazabılrımısın
merhaba kızlar. ben 2010 aralık annesiydim şimdide 2.bebek yolda.... tahmini doğum tarihi 9 mayıs... benide listeye eklersiniz artık :):) yaş 29 buarada..
hosfgeldın aramıza tebrık ederım satını da yazabılrımısın
cnm defgerın cok normal endıselenme benım adet gunumden 9 fgun gecmıstı keseyı gormustum inşallah sende gorursun bıran once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…