2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydınnn gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

dun gıremedım nete anneme geldım annemdeyım dınlenıyorum ıyı oluyo boyle ama aksam gıdıyorum evıme hepınızı cookkk opuyorummm

günaydın kızlar nasıl gidiyo hamişlik bakiyim benm kese 5.haftada görüldü evet ultrasondan ultrasona fark var haftayada allah nasip ederse kalp atışlarını duymak için gidicem 2li 3 lü testler ne zamn yapılıyo haberiniz varmı

maşallah sıze...

benı 11.hafgtamda cagırdı cnm ıkılı ıcın

kızlar iki gün önceki kontrolümde kese 6.2mm çıkmıştı ama iki yerde kanama alanı olduğu için düşük tehlikesi var. kan vermiştim az önce öğrendm sonucunu. bhcg 3853 progesteran 40 çıkmış. doktor değer güzel keseyle uyumlu dedi ama progesteran değeri için bşy söylemedi. bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı

progesteran normal degerı kac olmalı bılmıyorum ama hamılelıkte yukselıyor cunku vucudun sut uretımını saglayan hormon progesteran hormonu zaten eger degerle ılgılı sorun olsa dr sana soylerdı ıcını rahat tut ama madem kanaman var fazla yorma sakın kendını iş falan yapma

4 gun birsey degil
bosuna uzme bebegini gorursun yolundadir insallah
anliyorum seni hep bir telas oluyor
kes,e kalp atislari, ikili test, cinsiyet, uclu test, dogum telasi
her zaman olacak ister istemez

inşalllah canım görürüm o gün keseyide rahatlarım ama içim içime sığmıyor inanki herşey yolundadır inşallah

gunaydınnn gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

dun gıremedım nete anneme geldım annemdeyım dınlenıyorum ıyı oluyo boyle ama aksam gıdıyorum evıme hepınızı cookkk opuyorummm

arkadaşlar bugün beta hcgmin sonucunu aldım değerim :1033 ama karından bakılan ultrasonda kese görülmedi.ayın 24üne gün verdi dr.değerin kaç olması lazım sizce kese görülebilmesi için kafam karıştı valaa çok sizin keseler görüldüğü zaman beta hcg değerleriniz kaçtı ?
cnm defgerın cok normal endıselenme benım adet gunumden 9 fgun gecmıstı keseyı gormustum inşallah sende gorursun bıran once inşallah canım görürüm benim adet günüm 4 gün gecikince evde test yaptım çıktı şimdi adetimin üzerinden 13.gün kanda 1033 çıktı ve görünmedi karından bakılan ultrasonda

Son düzenleme:

Benden de progesteron istedi ama daha yaptırmadım ben de normal aralıkları bilmiyorum cnm ama bence normaldir yoksa dr ilaç verirdi ya da bir şey söylerdi. Bana eğer progestanın düşük çıkarsa progestan veririm demişti. Kesenin boyutu normalse ve değerin iyi dediyse gerisini düşünme tadını çıkar

bu arada benm de ilk olcak nasipse

canım hayırlsı olsun senin için inş biliyosun bende suna hanıma gidiyorum seninle görüştükten sonra hafif lekelenmem oldu çok endişelendim ve kendisini aradım gelmem gerektiğini söyledi ben hastaneye gittiğimde bekleyen 3 kişi vardı ama kanamalı hastayı bekletmeyin dedi ve beni aldı ...tekrar çok ilgili davrandı umarım sende memnun kalırsın... yorumlarını bekliyorum hastane ve suna hanım hakkında....

kızlar 2 gündür mıde bulantısı kusma ölüyorum sanki ya.. nerdeyse doğurcam belirtileri yeni başladı :) gülcem mi ağlıcam mı şaşırdım :) ayyy hiç birşeyim yok diye diye nazar ettim kendime ya

Seninle aynıyızz pinkta inş. güzel haberlerle döneriz...

turtix, inş hayırlı haberler veririz birbirmize :)

günaydın kızlar nasılsınız bugün?

iclal, iyiyim şükür günüm günüme uymuyo, bgn göğüs ağrım az midem daha az kaynıyor vs :)

thesun, progesteron değerin çok iyi, bende yeni yaptırdım benim 19,8 çıktı, günde 3 tane fitil atıyorum, bakalım inş yükselir, bghc içinde doktorun güzel demiş bak ne güzel :)

SNOWFLAKEN, listede adımı göremedim ama benim bilgilerimi yarın doktora gittikten sonra kaydet inş, olur mu

9.haftanda basladi demek
ben de simdi rahat gidiyorum bulanti yok
bakalim olacak mi benim de
kolay gelsin sana canim

tek korkum bu kizimda 8 haftamda baslamisti simdilik rahatim arada bir yokluyo oyle korkuyorumki yine kusmalar olacak diye (( bence hamilelikte cekilmesi en zor olani kusmak Allah yardimcin olsun arkadasim ((
Merhaba kızlar,

ben aranıza yeni katıldım.bende hamileyim ve mayıs annesi olucam İnşallah. Çokkk heyecanlıı

hosgeldin arkadasim seninle ben ayniyiz :)) nasilsin nasil gidiyor bakalim....

KIZLAR listede tutmussunuz masallah bende bilgilerimi vereyim benide ekleyin listeye

SAT 15.08.2012
bu 2. hamileligim ve 2.5 yasinda bir kizim var
ve araniza yurt disindan <DUBAI> den katiliyorum
yasim 25....
tahmini dogum tarihimiz 22 mayis...

Son düzenleme:
hamileliğin 3.ayı:
* perşenbe ve cuma günleri ali imran süresini oku. Sonra 140 salâvat getir.
* namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir. Her hafta buğday, et ve süt al.
* sabahları biraz bal ye. Hergün aç karnına 1 adet elmaya ayetelkürsüyü oku ve ye

9 ay boyunca devamlı yapabileceğin genel tavsiyeler

1-hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.

2-bütün günahlardan korunmaya bak.

3-elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.

4-geceleri aynaya bakma.

5-sinirlenme. Huzurlu ve sakin ol.

6-kuran dinlemeye ve okumaya çalış.

7-namazlardan sonra 34 allahuekber,33 elhamdulillah ve 33 defa subhanallah de.

8-sulu ve sağlam bir nara 40 defa yasin süresini oku. Bir anda okumayabilirsin. Mesela kaç günde 1 haftada oku. Hatta eşin de okuyabilir. Sonra o narı ye. Rivayetlerde 40 gün ve 40 kez yapılan ameller faziletlidir. Unutma 9 ay boyunca yapacaksın bunları.

9–1 elmaya 40 defa yusuf süresini oku.

10-en az 40 gece kılabilirsen gece namazı kıl.

11–40 cuma günü cuma guslü al. Cuma namazı okumadan her cuma cuma guslü ya da işe gitmeden sabah hemen al guslü niyet ederken de cuma guslüne niyet et. Bunu 40 cuma boyunca yap. Genel olarak hamilelilik dönemi 40 hafta. Ve hadisler de diyor ki:40 cuma guslü alan kabir azabından kurtulur.

12-hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.

13-hergün sabah namazından sonra 50 defa ihlâs süresini oku.

14-hergün sabah namazından sonra 50 defa kadir süresini oku.

15-hergün 140 defa salâvat getir.

16-namazlardan sonra 70 defa estağfirullahe ve etube ileyh de ve tövbe et.

17– 40gün boyunca aç karnına kuru üzüm ye. Hergün 21 adet kuru üzüm ve her kuru üzüm yerken besmele çek. Yani 21 kuru üzüme 21 besmele.

18-bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.

19-allahı çok düşün.

20-insanlara yardım et.

21-mümin insanların yüzüne bak.

22-gıybetten ve yalandan uzak dur.

23-namazını vaktinde kıl.

24-devamlı allah allah diye zikirde bulun.

25-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.

26-evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. Unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.

27-enbiya süresini okumak evladın salih bir evlat olmasına yardım eder.

28-eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.

29-hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.

Armut: Eğer anne hamileyken armut yerse evladı güzel ve iyi ahlaklı olur. Kalbin güçlenmesine, midenin temizlenmesine, güzellik ve cesaret verir. Armutta b1,b2,b6 ve c vitamini vardır.
Nar: Cuma günleri kahvaltı yapmadan nar yemek çok iyidir. Bulantıyı engeller. Kansızlığı giderir. Tansiyona da iyidir.
Incir: Kuranda adına yemin edilen meyvedir. Ağız kokusunu giderir ve kemikleri güçlendirir
kavun: Anne hamileyken kavun yerse evladı güleryüzlü olur.

Bunların yanısıra; badem, sebzeler, hurma, balık, mercimek, lahana, marul, bal, fasülye, şeftali, zeytinyağı, fındık ve süt ürünleri tüketmek çok yararlıdır. Fındık vs yerken aşırıya kaçmamak iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…