- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.821
günaydın kızlar..herkese hayırlı cumalar..
bugünkü gündemim lohusa geceliği araştırması
annem bana hamileyken makinası bozukmuş, çamaşırlarını elde yıkarmış. o gün hareket etmezdin diyor.sanırım yorgunluktandır.takma kafana
Günaydın annecikler, Mustafa Ceceli'nin şarkısını dinledim ben de ağladım sabah sabah. Zaten eşimin babası burada olduğu için hep babasıyla ilgileniyor bizi çok ihmal etti o yüzden de ağlak ağlak dolaşıyorum
gunaydıınnnnnnnnnnnnnn
dun benım oglusum hıc oynamadı ve ben bunu gece farkettım
yatmadan cıkolata yedım sut ıctım ee hhh oynamadı yattım bı aglama tuttu benı hıckıra hıckıra agladım ya bırsey olsuysa ogluma dıye aglaya aglaya uyumusum .ruyamda da dusuruyorusum bebegımıallah korusun kananamam oluyormus kan rüyayı bozar derler
sabah kalktım hemen saglık ocagını aradım kalpatıslarını dınlemeye geleılırmıyım dıye tabıkı dedıler sutumu ıctım bıraz uzandım oglum hıssettırdı kendını cok sukur cok ama cok korktummm sımdı oynuyor ıcerrde dun cokyorulmusuz sanırım
1 gun oncesınden cok yorulmustum dun de annemdeydım ama dınlendım bısıy yapmadım unutmusum oglusumuben ona uzuldummmzaten bu zamanda sık sık hareket beklemeyın yazıyorama benım sımarık oglum oyle hereketlıkı masallah alısmıstım tekmelerıne
benim de gundemim lohusa geceligi ve pijamasi
alan olursa foto paylassin lutfen
nasil almali nasil secmeli bilmyorum daha
ama dusundugum sey canli bir sari ya da fusanin bir tonu
hem beni de canli daha hos gosterir.
arastirmaya baslamadim daha ama yakinda almak istiyorum
canım sıkma canını dicem de insan duramıyor biliyorum. ben de bi kaç gün inanılmaz yoruldum. oğluşum pıt bile yapmadı ama bu ara iyi şükür. Allah hepimize sağlık versin. amingunaydıınnnnnnnnnnnnnn
dun benım oglusum hıc oynamadı ve ben bunu gece farkettım
yatmadan cıkolata yedım sut ıctım ee hhh oynamadı yattım bı aglama tuttu benı hıckıra hıckıra agladım ya bırsey olsuysa ogluma dıye aglaya aglaya uyumusum .ruyamda da dusuruyorusum bebegımıallah korusun kananamam oluyormus kan rüyayı bozar derler
sabah kalktım hemen saglık ocagını aradım kalpatıslarını dınlemeye geleılırmıyım dıye tabıkı dedıler sutumu ıctım bıraz uzandım oglum hıssettırdı kendını cok sukur cok ama cok korktummm sımdı oynuyor ıcerrde dun cokyorulmusuz sanırım
ahaha meli cim alemsin yahu. sipariş üzerine oluyor muymuş öyle
ama sonuçta az çok tahmin edersin bebeğinin nasıl bişey olacağını
günaydın kızlar..herkese hayırlı cumalar..
bugünkü gündemim lohusa geceliği araştırması
Gecelik mi? Önü açılıyor mu bu geceliğin? Yoksa emzirirken alttan mı açacağız?
Kızmayın dalga geçtim diye, önden düğmeli pijama giymek daha kullanışlı diye düşünüyorum da lohusalıkta. :)
kızlar dün çok kötü birşey oldu. eşimin sınıfından 8. sınıf bir kız öğrencisi öldü. Allah kimseye yaşatmasın. kalp hastasıymış zaten. 3 kez kalp krizi geçirmiş dün. Allah herkesin de bizim de yavrularımızı bize bağışlasın inşallah...((
kızlar dün çok kötü birşey oldu. eşimin sınıfından 8. sınıf bir kız öğrencisi öldü. Allah kimseye yaşatmasın. kalp hastasıymış zaten. 3 kez kalp krizi geçirmiş dün. Allah herkesin de bizim de yavrularımızı bize bağışlasın inşallah...((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?