2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar..herkese hayırlı cumalar..
bugünkü gündemim lohusa geceliği araştırması

Gunaydın canım :) 2 tane alacagım ben bır tane pıjama tarzı ustu dugmelı dıgerını de annem alacak elbıse tarzı wcye gırmesı kolay olur sabahlıklı falan ıns rabbım nasıp eder o gunlerı

annem bana hamileyken makinası bozukmuş, çamaşırlarını elde yıkarmış. o gün hareket etmezdin diyor.sanırım yorgunluktandır.takma kafana

1 gun oncesınden cok yorulmustum dun de annemdeydım ama dınlendım bısıy yapmadım unutmusum oglusumuben ona uzuldummmzaten bu zamanda sık sık hareket beklemeyın yazıyorama benım sımarık oglum oyle hereketlıkı masallah alısmıstım tekmelerıne

Günaydın annecikler, Mustafa Ceceli'nin şarkısını dinledim ben de ağladım sabah sabah. Zaten eşimin babası burada olduğu için hep babasıyla ilgileniyor bizi çok ihmal etti o yüzden de ağlak ağlak dolaşıyorum

en duygusal zamanalrımız sanırım ıdare et cnm babası gıdınce yıne sana kalacak

Günaydın kızlar,
Ben de dün doğru düzgün hissedemedim bebeğimi ama insan ne kadar sakin olmaya çalışsa da kafasına takıyor 28. haftaya kadar bebek hareketleri tutarsız olurmuş,saymanın anlamı yokmuş ama gel de bunu yüreğine anlat,dün çok taktım kafama ama bugün sabahtan beri çok kıpır kıpırız..bebek öyle kıpırdayınca yüzüm değişiyor hemen mutlu oluyorum yoksa kafam hep bebişte :)
Bi de tecrübeli anne olarak şunu belirteyim : lohusa pijaması doğumdan bikaç zaman sonra ancak giyilebiliyor,gecelik her anlamda çok çok daha rahat bilginize..hele bi de ben sezeryan doğum yaptım ve kesinlikle pijama giyemedim..karnınıza hiçbişey değmesin istiyorsunuz ve kaldı ki pijamalar lastikli..bu yüzde pijama alsanız da gecelik mutlaka alın

benim de gundemim lohusa geceligi ve pijamasi
alan olursa foto paylassin lutfen
nasil almali nasil secmeli bilmyorum daha
ama dusundugum sey canli bir sari ya da fusanin bir tonu
hem beni de canli daha hos gosterir.
arastirmaya baslamadim daha ama yakinda almak istiyorum

bende anlamıyorum yorgunluktanmı acaba yoksa yediğimiz şeylere göremi değişiyo benimkide önceki gün nası hareketliydi dün biraz bugünde çok az sanki henüz belki bende dün yoruldum kalabalıkta çok hissedemedim bilmiyorum çözemedim ben bu işi kafayı tak tak da olmuyo:44:

Günaydın Güzel annecikler ve melekleri,

Hepimize Hayırlı Cumalar olsun Allahım sağlık versin, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,hayırlı evlatcıklarımız olsun tüm güzel dualarımız kabul olsun inşallah....

canım bu akşam güçlü hissedersem kendimi çarşıya bi bakıcam o zaman daha detaylı fikir verebilirim..ben de canlı bi renk istioyrum erkek doğurucam diye mavi giymek istemiyorum..nar çiçeği, turkuaz ve sarı güzel olur evet

canım sıkma canını dicem de insan duramıyor biliyorum. ben de bi kaç gün inanılmaz yoruldum. oğluşum pıt bile yapmadı ama bu ara iyi şükür. Allah hepimize sağlık versin. amin

snow'cum kesin bişey olmadan canını böyle sıkma, ağlaman bebeğini de üzmüştür seni de yormuştur..rabbim hayırlısını nasip etsin o herşeyin en iyisini bilir..çok kötü şeyler düşünmeyelim..benim de bazen aklıma kötü kötü şeyler gelir boğazım düğümlenir sonra kızarım kendime böyle yaptığım için..hamilelik paranoyası da yaşıyoruz sanırım..ben de farkettim biz çok yorulunca bebişler hareket etmiyor..onlar da yoruluyor sanırım.. minik kurbağalar şimdiden nasıl hayatımızı ele geçirdiler..

hamur..avatarındaki bebek çok tatlı ya bende aynısından istiyorum..eşime espri yapıyorum doğumda bebeği kucağıma uzattıklarında çirkin bişey çıkarsa ''- ille bu olması şart değil siz bunu bebek odasına koyun ben gelir ordan seçerim falan derim diyorum, ya da faturayı saklarsak kaç gün içinde değişim oluyo'' falan derim diyorum..çok kızıyo bana

ahaha meli cim alemsin yahu. sipariş üzerine oluyor muymuş öyle
ama sonuçta az çok tahmin edersin bebeğinin nasıl bişey olacağını

kızlar dün çok kötü birşey oldu. eşimin sınıfından 8. sınıf bir kız öğrencisi öldü. Allah kimseye yaşatmasın. kalp hastasıymış zaten. 3 kez kalp krizi geçirmiş dün. Allah herkesin de bizim de yavrularımızı bize bağışlasın inşallah...((

ahaha meli cim alemsin yahu. sipariş üzerine oluyor muymuş öyle
ama sonuçta az çok tahmin edersin bebeğinin nasıl bişey olacağını

bana benzerse kara kuru minik bişey olur eşime benzerse beyaz tenli ama yine kara kaş kara göz bişey olur anneanneye yada dedeye benzerse renkli gözlü olur

günaydın kızlar..herkese hayırlı cumalar..
bugünkü gündemim lohusa geceliği araştırması

bende yavastan yavastan arastırmadayım havuzlu handa bır kac yere baktım
ister 4 lü set hem pıjama hem gecelık sabahlık var ıstersende ayrıca var
pıjama almak ıstıyorum ama normal dogumdada sezeryandada hep gecelık tavsıye edılıyor
yengem normal dogum yaptı ama evde gecelık gıyıyor modelıne bayıldım beyaz kenarları gipürlü ve dugmelı degıl
dugmelı gecelıklerden nefret edıyorum lohusa gecelıklerı hep oyle
yan taraflarından gızlı delıklerı var ordan gogusu cıkarıp emzırıyorsun bebegını
yengemınkı capraz onden rahatca gogsunu cıkarıyor zatı o ogus ıcerı hıc gırmıyorkı bebıs kokusunu aldımı annesının
hemen ıstıyor :) beyaz krem renklerı cok guzel ama guzel bır tacla bebıslerımızın cınsıyetıne göre bır gecelık hayalım

Allahım aılesıne dayanma gucu versin kımseyı sevdıklerıyle ımtıhan etmesın

hayırlı cumalar kızlar
yenı gune esımle bogaz agrısıyla uyandık hıc uyumadı benden ona gectı hastalık
bırazdan zencefıl kaynatıcam içsin burdakı bı tarıfı yaptım bal lımon zencefıl kavanoza koydum
her gun cay gıbı yapıp ıcıcez beraber ..
guya hastaneye gıdıcektım tahlıl ıcın ama artık ogleden sonrakı semınere gıdınce sorarım
tok karına kan tahlılı yapıyorlarsa yaptırırım

dün yavrum eve gelırken oyle bı tekme attıkı irkildim :) canım yavrum bazen hıc tekme atmıyor
bazen gümbür gümbür ortasını bulamadık bız bu veletle :)ama hep tekmeler asagıdan bu acele edıyor cıkmaya
gercı zaman gectıkce bıranonce kucagıma alsam sevsem öpüp koklasma dıyorum yegenımı gordukce
seneey bu zamanlar bebıslerımıızn beslenmesını uyku duzenını mı konusucaz ya :)

allah ailesine sabırversin ve kimseye yaşatmasın yarabbim. hep dua ederim allahım benim imtihanım ne olur evladımla olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…