- 25 Eylül 2012
- 112
- 0
- 46
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.801
kızlar hani bazılarımız da ticker var ya onu nasıl yapıyorsunuz
cnm ben bu link'e göre yaptım sana da yol gösterebilir
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html
günaydın kuzucuklar ohh mis gb banyo yaptım cici kızlar olduk.. birazdan babişkomuz gelecek sarılcaz uyucaz yuppiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın kızlar..herkese hayırlı cumalar..
bugünkü gündemim lohusa geceliği araştırması
Gecelik mi? Önü açılıyor mu bu geceliğin? Yoksa emzirirken alttan mı açacağız?
Kızmayın dalga geçtim diye, önden düğmeli pijama giymek daha kullanışlı diye düşünüyorum da lohusalıkta. :)
maşallahh sıze cnmm hayırlı olsun oglusunmerhaba anneciklerrbugün doktora gittik bebişimizi gördük yüzünü karnıma doğru dönmüş veledim beynini karaciğerini omurgasını falan gördük hep kalbinin atışı da çok güzeldi Rabbimin mucizesi ve kız düşünen çoğunluğa bize anneannesi babaanesine inat bebişim pipili o bir erkek önceki doktorum taa 10 haftalıkken erkeğe benzetmişti doğru çıktı küçük mustafamız geliyorrrrrrrrrrrr
aki D
Canım ancak yazabiliyorum iş yerimden yorum yapamıyorum sayfa kapanıyor... Evet Küçükyalı Delta hastanesi fiyat 150 tl.. 20 ile 22. haftalar arası yapıyoruz dediler ara konuş bence..
gunaydıınnnnnnnnnnnnnn
dun benım oglusum hıc oynamadı ve ben bunu gece farkettım
yatmadan cıkolata yedım sut ıctım ee hhh oynamadı yattım bı aglama tuttu benı hıckıra hıckıra agladım ya bırsey olsuysa ogluma dıye aglaya aglaya uyumusum .ruyamda da dusuruyorusum bebegımıallah korusun kananamam oluyormus kan rüyayı bozar derler
sabah kalktım hemen saglık ocagını aradım kalpatıslarını dınlemeye geleılırmıyım dıye tabıkı dedıler sutumu ıctım bıraz uzandım oglum hıssettırdı kendını cok sukur cok ama cok korktummm sımdı oynuyor ıcerrde dun cokyorulmusuz sanırım
gunaydıınnnnnnnnnnnnnn
dun benım oglusum hıc oynamadı ve ben bunu gece farkettım
yatmadan cıkolata yedım sut ıctım ee hhh oynamadı yattım bı aglama tuttu benı hıckıra hıckıra agladım ya bırsey olsuysa ogluma dıye aglaya aglaya uyumusum .ruyamda da dusuruyorusum bebegımıallah korusun kananamam oluyormus kan rüyayı bozar derler
sabah kalktım hemen saglık ocagını aradım kalpatıslarını dınlemeye geleılırmıyım dıye tabıkı dedıler sutumu ıctım bıraz uzandım oglum hıssettırdı kendını cok sukur cok ama cok korktummm sımdı oynuyor ıcerrde dun cokyorulmusuz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?