2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kuzucuklar ohh mis gb banyo yaptım cici kızlar olduk.. birazdan babişkomuz gelecek sarılcaz uyucaz yuppiiiiiiiiiiiiiiiii

hepinize günaydın kızlar,
sonunda hafta sonu geldi. bugün okul çıkışı annemlere gideceğiz.yuppiiiiiiiii
dün öyle bir temizlik yaptım ki, halılar, yerler silindi.tuvalet - lavabo temizlendi. ohhhh evim mis gibi oldu da, belimde kalçamda koca bir ağrı var. sabah enkaz gibi kalktım yataktan:))

günaydın kızlar..herkese hayırlı cumalar..
bugünkü gündemim lohusa geceliği araştırması

Gecelik mi? Önü açılıyor mu bu geceliğin? Yoksa emzirirken alttan mı açacağız?
Kızmayın dalga geçtim diye, önden düğmeli pijama giymek daha kullanışlı diye düşünüyorum da lohusalıkta. :)

günaydın kızlar..annemler bizde olduğu için pek giremiyorum nete..geçmişe hiç bakamadım...umarım herkes iyidir...biz birazdan aşımızı olmaya gidecez..bi de ben sol tarafımda hafiften yavrumu hissetmeye başladım galiba..pıt pıt bişiler oluyo bazen...çok mutlu oluyorum ben kendinize ii bakın öptük hepinizi...

evet canım pijama da güzel olur ama bildiğim kadarıyla lohusa geceliklerinde kolayca açılan bi yer var

günaydın herkeslereeeeeeeeeeeeeee
ben de gecelik sevmem ama lohusalıkta özellikle wc de gecelik pijamadan çok daha rahat olur gibi geliyo

maşallahh sıze cnmm hayırlı olsun oglusun
aki D

Canım ancak yazabiliyorum iş yerimden yorum yapamıyorum sayfa kapanıyor... Evet Küçükyalı Delta hastanesi fiyat 150 tl.. 20 ile 22. haftalar arası yapıyoruz dediler ara konuş bence..

olsn cnm sorun degıl:)sen cektırmısmıydın randevu mu almıstın?bız 22. haftayı gectık zaten 24 te ıstedı doktorumuz bu hafta ıcı kontrrolumuz var bakalım olmadı ararım orayı da saol cnm

gunaydın kızlar ,herkes neşeli uyanmış bugün,cuma olması nedeniyle sanırım yılbaşı da yaklaşıyor eşime bana kırmızı iç çamaşırı al diyorum ,daha zamanı var diyor 4-5 ay sonra alacakmış hınzır

gunaydıınnnnnnnnnnnnnn

dun benım oglusum hıc oynamadı ve ben bunu gece farkettım
yatmadan cıkolata yedım sut ıctım ee hhh oynamadı yattım bı aglama tuttu benı hıckıra hıckıra agladım ya bırsey olsuysa ogluma dıye aglaya aglaya uyumusum .ruyamda da dusuruyorusum bebegımıallah korusun kananamam oluyormus kan rüyayı bozar derler
sabah kalktım hemen saglık ocagını aradım kalpatıslarını dınlemeye geleılırmıyım dıye tabıkı dedıler sutumu ıctım bıraz uzandım oglum hıssettırdı kendını cok sukur cok ama cok korktummm sımdı oynuyor ıcerrde dun cokyorulmusuz sanırım

annem bana hamileyken makinası bozukmuş, çamaşırlarını elde yıkarmış. o gün hareket etmezdin diyor.sanırım yorgunluktandır.takma kafana

gunaydin kizlar hepinize guzel bir gun diliyorum

gunaydin canim kiz bebisin yorulmus, dun dinlenmis bol bol cok sukur bak sabah seni mjutlu etmis anne burdayim diye ben de ruyamda elimde pecete orkid wcye kosuyorum. ben defalarca ruyamda adet oldum simdiye kadar,5 kez gormusumdur ayni sekilde ruyayi. sen de o sekilde korkuyla yatinca gordun sanirim. bir de ben gece hortum cikti beni aldi daglarin tepesinden ucurdu ruzgar goturdu, hamileyim ben ne yapicam bebegime ne olucak diye korkarak ucuyordum, sonra uyandim korkuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…