2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar bugün artık dayanamadım 2012 annelerine sordum kıyafetleri nasıl alayım diye onlarda 0-3 aylık çok alma 1-1.5 ayda girmiyorlarmış içine birde haziran ayı gibi kısa kollu giymeye başlamış çoğu ya bende çok pahalı şeyler almıycam 0-3 aylıkları kısa kollu zıbın alayım üzerine penye hırka alırım 2-3 tane diyorum.Çok şükür karar verdim hergün internetten alt üst takımlar beğeniyorum 30-40 tl ama iyiki almamışım gerçi 2 tane gezme için alırım.

Bu arada zehrah hayırlı uğurlu olsun oğluşun.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.Ya birde pekbici gelmedi bugün iyidir inşallah:44::44:

kızlar bu sarkı sanki bebeğim (kızım prensesim) ve benim için yazılmış karnımı okşayarak söylemekden gözlerimden süzülen yaşlara engel olamadım kızımda tekmeleriyle eşlik etti bana adeta sizlerlede paylaşmak istedim dinleyin sizden bebeğinize armağan bir şarkı olsun eminim oda sizinle söyleyecektir

Mustafa Ceceli - Sevgilim | İzlesene.com Video

Zehracım oğlun hayırlı evlat olsun inşallah. Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

Çok haklısın tatlım, ne kadar güzel bi şarkı, zaten çok beğenirim Mustafa Ceceli'yi. Hem şarkılarını hem karakterini. Yine harika bi şarkı çıkarmış ortaya. Bayıldım, bayıldım

Canım hayırlı olsun pıpılın bende kız demıstım saglıkla buyusun oglusun
tebrik ederim oglusunu canim

iyi hatirlattin ben ihmal ettim dun bugun, az ictim hemen iceyim
bol su cok onemli di mi bazen unutuyorum

Zehracım oğlun hayırlı evlat olsun inşallah. Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
amin kızlar Allah hepimize seneye bugünlerde bebeklerimizin diş maceralrını emekleme maceralarını konuşmayı da nasip etsin
su çok önemli ya ben okulda içemiyordum pek ama artık dikkat edeceğim 3 litre az değil suyun az olması erken doğuma ve bebk ölümlerine sebep oluyormuş Allah korusun
bence de canım 3-6 ay alayım diyorum bende hemde bebek biraz büyük giyiversinler ne olacak
bu arada pekbicici nerelrde ya o olmayınca çok sessizz buralar

zehrah hayırlı uğurlu olsun oğluşumuz topiğimize yaw ben demedim mi çılgın prens geliyor diye içimde ki zilli bana öyle dedi benim kızım yalan mı söylüyordu hayırlı uğurlu olsun canım tekrardan Allah acısını göstermesin

mrb sevgili anneler şeker yüklemesi yaptıran var mı aranızda geçmiş sayfaları takip edemedim eğer yorum yapıldıysa ama merak ettim nasıl olcak bu yükleme??

Arkadaşımız çok güzel anlatmış bizim için teşekkür ederiz :)

kızlar bugün tansiyonum çıktı doktora gittik önemli birşey değilmiş ama doktorum dediği eğer tuzlu yersen bebeğin beslenemz dedi tuz bebeğin kardonunda kireçleme yapıyor belli haftadan sonra tamamen kireçlenirse beebeği almak zorunda kalırız dedi.. tansiyonu düşürürüz ama kordonda kireçleme olursa ona yapacak birşey kalmaz dedi.. bgerçi ben tuz yemiyorum sinirlerim çok bozuktu o yüzden çıktı ama yine de böyle bir açıklama yaptı:26::26::26:

ufff cok korktum
ben tursusuz yapamiyorum ((

her gun mutlaka yiyorum mide bulantimi geciriyor ve canim istiyorrrr

Canım ben begenmedım demedım ki :) Fiyatlar abartıldıgı kadarda uygun degıl dedım sadece..:) Cıtcıtlı badiler uygunmuydu bılmıyorum bana gelen o kadar cok cıtcıtlı badi vardıkı buyuzden gozume ilşmedi ..:) battaniye vesaire hiç bakmadım .. genelde kız elbıselerıne baktım D

Hayırlısı olsun canım Ve ALLAH sabır versın ben olsam sımdıye dek cınsıyetını ogrenmek ıcın 50 doktora gıtmıstım iyi sabrediyorsun sen ..:)

Hayırlı olsun canım..Adıyla buyusun Mustafacık ..:)

yememeye çalış canım o zaman bende çok korktum öyle deyince yada iyice yıka turşuyu

acayip aseriyorum canim ona
her gun gozumun onunden gitmiyor
bir sudan geciriyorduk ama iyice yikayayim artik ve de azaltayim
sagol paylasim icin
hergun yeni briseyler duyuyoruz herkes doktorlariyla konusmalarini paylasirsa bizler icin cok faydali olur
gunluk hayatta ogrenemeyecegimiz kadar cok burda ogreniyoruz

hayırlı olsun canım :)

Canım cok teşekkür ederim peki bu test ac karnına mı yapılıyor 24. Hafta da saglık ocağında yapılacak benim ki

saglık ocagı cok ısrar edersen yapıyor ama onlar bıle orda yapılan testlerın sonucundan emın degıl
bunu bana hafıften cıtlatmıstı ordakı gorevlı bu yuzdne seker testını hastanede yaptırıcam canım

seker yuklemesı oo sen bayagı erken yaptırıyorsun :)
oh oh ayrıntılı ultrasonada gırılcek bıızm safak 13 gun daha :)

ay nıhayet bellı oldu canım gözün aydın hayırlı ugurlu olsun yakısıklımız gelıyor :)

bu arada doktor bebişimin suyuna iyi ama sen yine de çok su iç 3lt dedi kızlar sizde dikkat edin

2 lt ıcıyordum son 2 haftadır 2.5 lt cıkardım ama gel görki dısarı cıkınca wc aramaktan bı hal oluyorum
sonra abdest al namaz yerı ara sırf bu yuzden dısarı cıkmak ıstemıyorum

ah mayıs annelerı bıze bı lıste yapsa super olurdu daha once onlara yazmıstım bızım topıge ıhtıyac lıstesını yazarmısınız dıye
genel olarak sagolsunlar bıseyler yazmıstı bende cok kararsızım enfazla 1buvuk ay uzun kollu gıyerler
bızım sansızlıgımızta mevsım degısıklıgı olcagı ıcın 3 ay degıl malesef 1.5 ay kısa yakın 1.5 ay yaza yakın olmalı 0 3 alıcaklarımız
civilimde cok guzel 5 lı setler 10 tl ınce penye battanıyeler 10 tl
bugun sırt cantası bakmaya gıttıgımde esım kızdı artık yeter alcam dedı bıseyler aldı dırek baktım kasada:)
aldıklarımı yarın yuklerım bakarsın hem uygun hem ucuz hemde kalıte bende ılk aylar gıyıceklerıne cok para verme taraftarı degılım
esımınde ıs arkadasları sureklı dıyor sakın bıızm yanlısları yapmayın gıyılmeden elde kalıyormus
bırde bebek arabası ılk heves agır almıslar 1 yasına gelmeden 2. arabayı aldıalr hafıf puset hep tavsıye edıyorlar

tuzlu zatı normaldede yemem esım yemedıgı ıcın kendımı alıstırmıstım ama doktorunun dedıklerı cok korkutucu
ben bı ara canım tursu cekıyordu annem ozel az tuzlu yapıyordu ıcınde 2 3 gun bekletıp sonra yıkayıp yıyordum
esım doktora sormustu zararı yok demıstı
tuzlu yemek evet saglıga zararda ne bılım bebegee bukadar etkısı olurmu .. cok gecmıs olsun canım
doguma kadar tansıyon halsızlık agrı sızı boyle gecırıcez gunlerı ....

takıldım canım sana :)

hepınızı opup kactım kızlar cok yoruldum bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…