- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.781
merhaba anneciklerrbugün doktora gittik bebişimizi gördük yüzünü karnıma doğru dönmüş veledim beynini karaciğerini omurgasını falan gördük hep kalbinin atışı da çok güzeldi Rabbimin mucizesi ve kız düşünen çoğunluğa bize anneannesi babaanesine inat bebişim pipili o bir erkek önceki doktorum taa 10 haftalıkken erkeğe benzetmişti doğru çıktı küçük mustafamız geliyorrrrrrrrrrrr
kızlar bu sarkı sanki bebeğim (kızım prensesim) ve benim için yazılmışkarnımı okşayarak söylemekden gözlerimden süzülen yaşlara engel olamadım kızımda tekmeleriyle eşlik etti bana adeta sizlerlede paylaşmak istedim dinleyin sizden bebeğinize armağan bir şarkı olsun eminim oda sizinle söyleyecektir
Mustafa Ceceli - Sevgilim | İzlesene.com Video
Canım hayırlı olsun pıpılınbende kız demıstım saglıkla buyusun oglusun
tebrik ederim oglusunu canim
iyi hatirlattin ben ihmal ettim dun bugun, az ictim hemen iceyim
bol su cok onemli di mi bazen unutuyorum
Merhaba kızlar bugün artık dayanamadım 2012 annelerine sordum kıyafetleri nasıl alayım diyeonlarda 0-3 aylık çok alma 1-1.5 ayda girmiyorlarmış içine birde haziran ayı gibi kısa kollu giymeye başlamış çoğu ya bende çok pahalı şeyler almıycam 0-3 aylıkları kısa kollu zıbın alayım üzerine penye hırka alırım 2-3 tane diyorum.Çok şükür karar verdim hergün internetten alt üst takımlar beğeniyorum 30-40 tl ama iyiki almamışım gerçi 2 tane gezme için alırım.
Bu arada zehrah hayırlı uğurlu olsun oğluşun.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.Ya birde pekbici gelmedi bugün iyidir inşallah:44::44:
amin kızlar Allah hepimize seneye bugünlerde bebeklerimizin diş maceralrını emekleme maceralarını konuşmayı da nasip etsin
Zehracım oğlun hayırlı evlat olsun inşallah. Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
Şeker yükleme testi
Şeker yükleme testi hamileliğin 24-28. Haftalarında yapılır. Anne adayına 50 gr glukoz içirilir ve bir saat sonra kan glukoz düzeyi kontrol edilir. Eğer glukoz düzeyi 140 mg/dl altında ise hamilelik şekeri yoktur. Ancak üzerinde çıkması durumunda 3 saatlik 100 gr glukoz ile yapılması gerekir. 3 saatlik yükleme sonucunda hamilelik şekerinin olup olmadığı netleşir. Şeker yüklemesinden sonra anne adayının aşırı fiziksel aktivitede bulunmamsı ve hiçbirşey yeyip içmemesi sonuçların doğru çıkması için önemlidir.
kızlar bugün tansiyonum çıktı doktora gittik önemli birşey değilmiş ama doktorum dediği eğer tuzlu yersen bebeğin beslenemz dedi tuz bebeğin kardonunda kireçleme yapıyor belli haftadan sonra tamamen kireçlenirse beebeği almak zorunda kalırız dedi.. tansiyonu düşürürüz ama kordonda kireçleme olursa ona yapacak birşey kalmaz dedi.. bgerçi ben tuz yemiyorum sinirlerim çok bozuktu o yüzden çıktı ama yine de böyle bir açıklama yaptı:26::26::26:
ufff cok korktum
ben tursusuz yapamiyorum((
her gun mutlaka yiyorum mide bulantimi geciriyor ve canim istiyorrrr
zeynep gercı begenmemıs gıcık :) ama ben bayıldım havuzlu hana :)
bugun ıkımızde oraya gıtmısız:)
gayet kalıtelı ve bol cesıt uygun fıyata vardı 5 lı setler 12 tl battanıyeler kıslık 15 tl baslıyor
penye olanlar 10 tl yazılı cıtcıltlı badıler 3 adet 10 tl altıklarda oyle daha bır suru sey:)
mayıs ayında dogsalarda 1 ay yınede uzun kol gıydırmelıyız annemler sıkı sıkı tembıhlıyor bebısler usur dıye:)
ys ben orayı talan edıcem esıme dıyorum 2 3 maas ayır benı buraya kapa sabaha kamyonetle gelsın :)
bı bebekarabası gordumk bayıldım agırlıgı 6.5 kg hafıf katlanınca cok kuculuyor ıkı yonlu ıstıyordum bakalım esım
hemen alıp gıdelım dedı zor tuttum adamı :) esım sonra ıse gıttı bende yegenımı gormeye gıttım
annesını tum gece uyutmamıs hep kucagında onunla olmak ıstıyor canıma soksam yetmez ya
cıtlıtlı badı aldım ona halam benı cok sevıyo dıye yengemde bayıldı :)
kendı yabruma hıcbısey almadan cıkarak ırademe super sahıp oldum
kuranını okudum yegenımın 4 0 gun boyunca okuncak ben okudukca o gülümsedı hep sustu
ay bızde bı anne olalım yavrularımızı canımıza sokalım :)
esımde korku dakıka bası eve gıdene kadar aradı ne yedın acmısın ıyımısın dıye
artık dakıka dakıka rapor verıyorum yedıklerımı sorguluyor :)
benden bugunluk bukadar kızlar yarında hamıle gıyımı bakalım dıyoruz gercı 1 ay daha benım kıayfetlerle ıdare ederımde
artık yavastan yavastan alayım gıyımlerı :) lohusa hastane ıcın gecelık takımlarıda baktım kızlar
gecelık sabahlık 80 tl baslıyor 4lü pijama ıle olan takımalr 120 tl sahınlerın buda son bılgı dedım ve sustum :)
canım bebeğin hareklerini hissetmiyorum doktora sordum vurdurabilirsin dedi sağlık ocağında önce dinledi kalp atışlarını normal dedi vurdu 1 ay sonra bidaha varmışsabırsızlıkla bekliyorum doktordan gelmeni:)
merhaba cnm doktora gittik ilk başta kız dedi ama hiç terettüt etmedi sonrA biz eşimle güldük iddaya girmiştik eşim kız diyo ben erkek dedim o kazandı dedim ben öyle deyince tekrar baktı bacakarının arasında kordon dolu erkekde olabilir dedi organına iyice yaklaştı şu görüntüde sanki erkek dedi ama ben hiç çıkıntı görmedim 1 ay sonra kesin belli olur dedi işte böyle tatlım eğer erkekse yavrumun hiç pipisi yok
merhaba anneciklerrbugün doktora gittik bebişimizi gördük yüzünü karnıma doğru dönmüş veledim beynini karaciğerini omurgasını falan gördük hep kalbinin atışı da çok güzeldi Rabbimin mucizesi ve kız düşünen çoğunluğa bize anneannesi babaanesine inat bebişim pipili o bir erkek önceki doktorum taa 10 haftalıkken erkeğe benzetmişti doğru çıktı küçük mustafamız geliyorrrrrrrrrrrr
yememeye çalış canım o zaman bende çok korktum öyle deyince yada iyice yıka turşuyu
Arkadaşımız çok güzel anlatmış bizim için teşekkür ederiz :)
hayırlı olsun canım :)Selamm güzel annislerr:)) bugün kızımın besigini aldı anneannesi yarin gelecek babamizda belki beşiği görünce bebegi olacagi moduna girer hala hissediyorum o duyguyu yasayamiyorum deyip duruyor:) ama güneşim 3 gündür annesine kendini süper hissettiriyor :))) c.tesi gidip mobilya besigini de alacağız bebegimin ama hala nerden alcaz bilmiyoruz eminönü beyazıt tarafında varmı bildiğiniz biyer kizlar??
Canım cok teşekkür ederim peki bu test ac karnına mı yapılıyor 24. Hafta da saglık ocağında yapılacak benim ki
Selam kızlar. Az önce kontrolden geldim, benim deli oğlantam yarım saat bacak ve ayak show yaptı bize. Dr amcasını çileden çıkardı. Bide şeker yüklemesi bugün yapılır diye aç gittim drum önce korktu neee sen bu saate kadar açmı kaldın dedi? Saat 3 randevum var ben o zamana kadar çoktan acıkırım diye sabah 8de kahvaltı ettim dedim. Olmaz sabah yapılacak şeker yüklemesi dedi. Çok uzatmayım, yarın sabah şeker yüklemesi yapılacak, öğleden sonrada perinataloji uzmanı bi proftan randevu aldık, ayrıntılı ultrasona giricez. Yarın akşam şeker yüklemesi tecrübemi sizinle paylaşırım kısmetse. Şimdi geçmişe bakiim.
ay nıhayet bellı oldu canım gözün aydın hayırlı ugurlu olsun yakısıklımız gelıyor :)merhaba anneciklerrbugün doktora gittik bebişimizi gördük yüzünü karnıma doğru dönmüş veledim beynini karaciğerini omurgasını falan gördük hep kalbinin atışı da çok güzeldi Rabbimin mucizesi ve kız düşünen çoğunluğa bize anneannesi babaanesine inat bebişim pipili o bir erkek önceki doktorum taa 10 haftalıkken erkeğe benzetmişti doğru çıktı küçük mustafamız geliyorrrrrrrrrrrr
bu arada doktor bebişimin suyuna iyi ama sen yine de çok su iç 3lt dedi kızlar sizde dikkat edin
Merhaba kızlar bugün artık dayanamadım 2012 annelerine sordum kıyafetleri nasıl alayım diye onlarda 0-3 aylık çok alma 1-1.5 ayda girmiyorlarmış içine birde haziran ayı gibi kısa kollu giymeye başlamış çoğu ya bende çok pahalı şeyler almıycam 0-3 aylıkları kısa kollu zıbın alayım üzerine penye hırka alırım 2-3 tane diyorum.Çok şükür karar verdim hergün internetten alt üst takımlar beğeniyorum 30-40 tl ama iyiki almamışım gerçi 2 tane gezme için alırım.
Bu arada zehrah hayırlı uğurlu olsun oğluşun.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.Ya birde pekbici gelmedi bugün iyidir inşallah
kızlar bugün tansiyonum çıktı doktora gittik önemli birşey değilmiş ama doktorum dediği eğer tuzlu yersen bebeğin beslenemz dedi tuz bebeğin kardonunda kireçleme yapıyor belli haftadan sonra tamamen kireçlenirse beebeği almak zorunda kalırız dedi.. tansiyonu düşürürüz ama kordonda kireçleme olursa ona yapacak birşey kalmaz dedi.. bgerçi ben tuz yemiyorum sinirlerim çok bozuktu o yüzden çıktı ama yine de böyle bir açıklama yaptı
Canım ben begenmedım demedım ki :) Fiyatlar abartıldıgı kadarda uygun degıl dedım sadece..:) Cıtcıtlı badiler uygunmuydu bılmıyorum bana gelen o kadar cok cıtcıtlı badi vardıkı buyuzden gozume ilşmedi ..:) battaniye vesaire hiç bakmadım .. genelde kız elbıselerıne baktımD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?