- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.841
Merhaba hanimlar ve minik kuzulari, umarim herkes iyidir ve keyifleri yerindedir, benim bebis oynamiyor sanki en son dun aksam pit pit atti AMA Sabah oynardi bu sabahtan beri ses yok, panik yapmiyorum bekleyeyim bakalim, birseyler yiyorum birazdan Ben burdayim der belki...
canım benımkıde dun gunduz hıc oynamadı aksam dedıgım gıbı sıddetlı bı tekme ıle ben varım dedı
bazen bır kac saat hıssetmıyorum ama dedıgın gıbı panık yapılmamalı hamılelık hıc gecmez boyle
nasılsa hıssedırıcek kendısını :)
hayırlı cumalar kızlar
yenı gune esımle bogaz agrısıyla uyandık hıc uyumadı benden ona gectı hastalık
bırazdan zencefıl kaynatıcam içsin burdakı bı tarıfı yaptım bal lımon zencefıl kavanoza koydum
her gun cay gıbı yapıp ıcıcez beraber ..
guya hastaneye gıdıcektım tahlıl ıcın ama artık ogleden sonrakı semınere gıdınce sorarım
tok karına kan tahlılı yapıyorlarsa yaptırırım
dün yavrum eve gelırken oyle bı tekme attıkı irkildim :) canım yavrum bazen hıc tekme atmıyor
bazen gümbür gümbür ortasını bulamadık bız bu veletle :)ama hep tekmeler asagıdan bu acele edıyor cıkmaya
gercı zaman gectıkce bıranonce kucagıma alsam sevsem öpüp koklasma dıyorum yegenımı gordukce
seneey bu zamanlar bebıslerımıızn beslenmesını uyku duzenını mı konusucaz ya :)
bir sen hatta senin çılgın prenses erkek dedi zatenzehrah hayırlı uğurlu olsun oğluşumuz topiğimize yaw ben demedim mi çılgın prens geliyor diye içimde ki zilli bana öyle dedi benim kızım yalan mı söylüyorduhayırlı uğurlu olsun canım tekrardan Allah acısını göstermesin
inşallah isminin anlamı da çok güzel onu taşır inşallahHayırlı olsun canım..Adıyla buyusun Mustafacık ..:)
bunu öğrendiğimiz iyi oldu ilk kez duydum son aylarda dikkat etmek gerektiğini biliyordum ama şimdiden dikkat edeyim artık deniz tuzu da kullanıyorum amakızlar bugün tansiyonum çıktı doktora gittik önemli birşey değilmiş ama doktorum dediği eğer tuzlu yersen bebeğin beslenemz dedi tuz bebeğin kardonunda kireçleme yapıyor belli haftadan sonra tamamen kireçlenirse beebeği almak zorunda kalırız dedi.. tansiyonu düşürürüz ama kordonda kireçleme olursa ona yapacak birşey kalmaz dedi.. bgerçi ben tuz yemiyorum sinirlerim çok bozuktu o yüzden çıktı ama yine de böyle bir açıklama yaptı:26::26::26:
çok şükür canım önceki gittiğim doktor 10.da erkeğe benzetmişti ama birşey diyememişti 12.haftada bacaklarını kapadı daha yeni açtı yavrum annemin duası olur inşallah sarısın mavi gözlü torunay nıhayet bellı oldu canım gözün aydın hayırlı ugurlu olsun yakısıklımız gelıyor :)
2 lt ıcıyordum son 2 haftadır 2.5 lt cıkardım ama gel görki dısarı cıkınca wc aramaktan bı hal oluyorum
sonra abdest al namaz yerı ara sırf bu yuzden dısarı cıkmak ıstemıyorum
sağol canımmaşallahh sıze cnmm hayırlı olsun oglusun
alemsin ya zaten yeni doğan bebekler o kadar güzel olmuyor ki sonra güzelleşiyorlar benim kardeşim evde doğdu 4,5 kilo biraz da geç doğdu görünce şok oldum kocaman gözler şiş mor kırmızı arası bir renk pek çirkindisnow'cum kesin bişey olmadan canını böyle sıkma, ağlaman bebeğini de üzmüştür seni de yormuştur..rabbim hayırlısını nasip etsin o herşeyin en iyisini bilir..çok kötü şeyler düşünmeyelim..benim de bazen aklıma kötü kötü şeyler gelir boğazım düğümlenir sonra kızarım kendime böyle yaptığım için..hamilelik paranoyası da yaşıyoruz sanırım..ben de farkettim biz çok yorulunca bebişler hareket etmiyor..onlar da yoruluyor sanırım..minik kurbağalar şimdiden nasıl hayatımızı ele geçirdiler..
hamur..avatarındaki bebek çok tatlı ya bende aynısından istiyorum..eşime espri yapıyorum doğumda bebeği kucağıma uzattıklarında çirkin bişey çıkarsa ''- ille bu olması şart değil siz bunu bebek odasına koyun ben gelir ordan seçerim falan derim diyorum, ya da faturayı saklarsak kaç gün içinde değişim oluyo'' falan derim diyorum..çok kızıyo bana
yengenin geceliği nasıl birşeymiş ya nerden almışbende yavastan yavastan arastırmadayım havuzlu handa bır kac yere baktım
ister 4 lü set hem pıjama hem gecelık sabahlık var ıstersende ayrıca var
pıjama almak ıstıyorum ama normal dogumdada sezeryandada hep gecelık tavsıye edılıyor
yengem normal dogum yaptı ama evde gecelık gıyıyor modelıne bayıldım beyaz kenarları gipürlü ve dugmelı degıl
dugmelı gecelıklerden nefret edıyorum lohusa gecelıklerı hep oyle
yan taraflarından gızlı delıklerı var ordan gogusu cıkarıp emzırıyorsun bebegını
yengemınkı capraz onden rahatca gogsunu cıkarıyor zatı o ogus ıcerı hıc gırmıyorkı bebıs kokusunu aldımı annesının
hemen ıstıyor :) beyaz krem renklerı cok guzel ama guzel bır tacla bebıslerımızın cınsıyetıne göre bır gecelık hayalım
Allahım aılesıne dayanma gucu versin kımseyı sevdıklerıyle ımtıhan etmesın
günaydın fıstıklar ve minik fıstık ezmeleri
Aynen oyle canim birde alistik sanirim ne zaman atmiyor desek sonucta tekmeyi bir sure sonra indiriveriyor :) beklemeyi ogrettiler bizebu arada dogum tarihlerimiz ayni nereyse, hayirlisiyla o gunleri saglikla, kucagimizda bebekle gorsek :)
benim de tekmeler asagidan geliyor
dun gece kipir kipirken bir izleyeyim bakalim disaridan hareketi belli mi dedim
ama tam tekmelerin oldugu yeri goremiyorum yatinca karnim sivri :)
neyse ayna tuttum asagiya vururken baktim ama disarida bir siskinlik gibi birsye farketmedim
ama senin de dedigin gbi baya asgaidan vuruyor oglum
benimki de dibine dibine vuruyor..artık amacı neyse....
geçenlerde kp imin yanında otururken bi tekme salladı nerdeyse oramı tutacaktım
benim de maaşallah hamile kalmadan önce var olan karın bölgesinde kalın bir yağ tabakası ( can simidi ) olduğu için hiçbirşey belli olmuyor dışardan...
sadece bazen karnım sol tarafa toplanıyor o kadar
çok şükür canım önceki gittiğim doktor 10.da erkeğe benzetmişti ama birşey diyememişti 12.haftada bacaklarını kapadı daha yeni açtı yavrum annemin duası olur inşallah sarısın mavi gözlü torunherşeyi babasına çeksin yavrumun.
evet ya dışarıda zor oluyor sonra ama onlar için dikkat edeceğiz 3lt de çok ama ya bide istanbulda kısa mesafe de değil gittiğin yerler.bu arada bende sabah namazlarına uyanamıyorum ya 11 de yatsam bile zor oluyo:18:
yengenin geceliği nasıl birşeymiş ya nerden almış
canım bende de çikolata ve yumurtalı şeyleri fazla yediğim zaman kaşıntı oluyor. ama benim zaten allerjim vardı bu kadar olmasa da. sanırım hamilelikte daha hassas oluyor bünye. geçmiş olsun.Arkadaslar browni islak kek yapmistim ondan iki dilim yedim gece bir mide bulantisi anlatamam, bir kere daha Boyle olmustu ultrasona gidecem diye cikolatayi fazla yemistim ertesi gun yerimden kalkamadim. Tatli dokunuyor bana anlasildi, neden dokunur seker hastaligi mi var alakasi var mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?