2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Merhaba hanimlar ve minik kuzulari, umarim herkes iyidir ve keyifleri yerindedir, benim bebis oynamiyor sanki en son dun aksam pit pit atti AMA Sabah oynardi bu sabahtan beri ses yok, panik yapmiyorum bekleyeyim bakalim, birseyler yiyorum birazdan Ben burdayim der belki...

Arkadaslar browni islak kek yapmistim ondan iki dilim yedim gece bir mide bulantisi anlatamam, bir kere daha Boyle olmustu ultrasona gidecem diye cikolatayi fazla yemistim ertesi gun yerimden kalkamadim. Tatli dokunuyor bana anlasildi, neden dokunur seker hastaligi mi var alakasi var mi acaba ?

canım benımkıde dun gunduz hıc oynamadı aksam dedıgım gıbı sıddetlı bı tekme ıle ben varım dedı
bazen bır kac saat hıssetmıyorum ama dedıgın gıbı panık yapılmamalı hamılelık hıc gecmez boyle
nasılsa hıssedırıcek kendısını :)

hayırlı cumalar kuzular rabbim sizi bebelerininizi kazadan beladan hastalıktan esirgesin inşallah
biz gene mide yanmasıyla uğraşıyoruz ama teyzelerimize bi selam virelim didik pekbicici ve mec 2 gündür yok umarım iyidirler:44::44:

Son düzenleme:

Aynen oyle canim birde alistik sanirim ne zaman atmiyor desek sonucta tekmeyi bir sure sonra indiriveriyor :) beklemeyi ogrettiler bize bu arada dogum tarihlerimiz ayni nereyse, hayirlisiyla o gunleri saglikla, kucagimizda bebekle gorsek :)

benim de tekmeler asagidan geliyor
dun gece kipir kipirken bir izleyeyim bakalim disaridan hareketi belli mi dedim
ama tam tekmelerin oldugu yeri goremiyorum yatinca karnim sivri :)
neyse ayna tuttum asagiya vururken baktim ama disarida bir siskinlik gibi birsye farketmedim
ama senin de dedigin gbi baya asgaidan vuruyor oglum

benimki de dibine dibine vuruyor..artık amacı neyse....
geçenlerde kp imin yanında otururken bi tekme salladı nerdeyse oramı tutacaktım
benim de maaşallah hamile kalmadan önce var olan karın bölgesinde kalın bir yağ tabakası ( can simidi ) olduğu için hiçbirşey belli olmuyor dışardan...
sadece bazen karnım sol tarafa toplanıyor o kadar

bir sen hatta senin çılgın prenses erkek dedi zatenanam yoksa benim oğlana göz mü koydu yoksakısmet belki bebekken karşılaşırlarsa severler birbirleriniama benim oğlan hareketli ultrasonda ama kuvvetli vurmuyor narin yavrum onu ezmesin sonra
amin canım.
Hayırlı olsun canım..Adıyla buyusun Mustafacık ..:)
inşallah isminin anlamı da çok güzel onu taşır inşallah
bunu öğrendiğimiz iyi oldu ilk kez duydum son aylarda dikkat etmek gerektiğini biliyordum ama şimdiden dikkat edeyim artık deniz tuzu da kullanıyorum ama
çok şükür canım önceki gittiğim doktor 10.da erkeğe benzetmişti ama birşey diyememişti 12.haftada bacaklarını kapadı daha yeni açtı yavrum annemin duası olur inşallah sarısın mavi gözlü torunherşeyi babasına çeksin yavrumun.
evet ya dışarıda zor oluyor sonra ama onlar için dikkat edeceğiz 3lt de çok ama ya bide istanbulda kısa mesafe de değil gittiğin yerler.bu arada bende sabah namazlarına uyanamıyorum ya 11 de yatsam bile zor oluyo:18:

maşallahh sıze cnmm hayırlı olsun oglusun
sağol canım
alemsin ya zaten yeni doğan bebekler o kadar güzel olmuyor ki sonra güzelleşiyorlar benim kardeşim evde doğdu 4,5 kilo biraz da geç doğdu görünce şok oldum kocaman gözler şiş mor kırmızı arası bir renk pek çirkindiama şimdi pek sevimli bebek yüzlü bir erkek olacak büyüyünce
yengenin geceliği nasıl birşeymiş ya nerden almış

günaydın fıstıklar ve minik fıstık ezmeleri

ay gunaydın mesajını cok sevdım mınık fıstık ezmelerı :)

Aynen oyle canim birde alistik sanirim ne zaman atmiyor desek sonucta tekmeyi bir sure sonra indiriveriyor :) beklemeyi ogrettiler bize bu arada dogum tarihlerimiz ayni nereyse, hayirlisiyla o gunleri saglikla, kucagimizda bebekle gorsek :)

ya kendıme sasıyorum aılem korkuyordu hamılelııgm hep panık halde gecıcek dıye
gecen gun bayıldıgımı annemden bıle gızledım ablamada demedım acayıp relax gıdıyorum hayırlara gıtsın :)
dogum tarıhlerımıze pek guvenmıyorum canım kımımız son ayında sezeryan olup olmucagı bellı olcak onlar erken dogum yapıcak
normal dogumda kımı gunu gecer kımı daha erken derken bakalım sıralama nasıl olcak :)

ya ben bunu doktor bebegıme bakmasını ıstedım ya bısey varmı dıye 3 gun onc e ozman farkettım
yukardan bakınca goremedı ne zamankı asagıya ındı bebegı gorduk hep en asagıya baktı doktor
tekmelerde hep ordan gelıyor cok ıstıyorum tekmesını dırek goreyım dıye ama nezaman atıcakları bellı olmuyorkı
bız karını acana kadar kacıyorlar:) yaz olsa oh rahatca acılır aynanın karsısında uzanır bekelrız saatlerce kızın donarız ama:)

belkide sıkılmıştır çıkış yolu arıyodur

bu minnakların hepsi böylle galiba benimde sanki ayağa kalkıyo aşağı doğru tepiniyo yada dans ediyo bilemiyorum:44: ama pıt pıtları çok net hissediyorum aşağıda

tünaydın guzel gebedaşlarım nasılsınızzz neler var neler yok ben baya gerı kaldım yaaa maşallahım var bu ara bakamıyorm hiç. benım bugun biraz burnum dolmuş gıbı grıp olmak ıstemıyorm yaaa ne yapsam kıı gecen sene hasta olayım dıye neler yaptım bu snede ben istemıyorm ama galıba hastalanıcam hemde cok fena burnum sızlıyor

Son düzenleme:

inşallah bende bebegım esıme benzesın ıstıyorum ama o bunu dedıgımde sana benzesın dedı
cok mutlu oldum hayırlısıyla kucaklarımıza gelsın yavrularımız hanı fılmlerde olurdu ya
cuneyt arkının oglu cuneyt arkın olurdu ya bızımkılerde oyle olsa :)
ya ınan dısarı cıkınca cok zorlanıyorum heryerde wcler temız olmuyor
cıvılımde vc gırdım tuvalet kagıdı yok yanımda bol bo lselpak tasıyorum artık Allahtan orda mescıd vardı namazı kıldım
yanımda getırdıgım yogurtu elmayı yedım esım sagolsun yarım saat bekledı gıkı cıkmadı
ee sonra yıen sıkıs kostur kostur camı buldum bu seferde temızlıgı ıgrenctı mecbur gıttım
en son capıtole gıttık esım gunu guzel sonlandıralım dedı yedık ıctık hop yıne wc ama ordakıler cok temızdı
yanı eve gelene kadar 3 kere wc gıttım su ıcmesekte olmuyor ama wc bulmak bıde namaz kılıyorsan abdest namaz sorun oluyo

eskısı gıbı aralıksız uyuyamadıgım ıcın namaza hamılelımde cok sukur daha rahat kalkıyorum canım o saatlerde dırek alarmdan once uyanıyorum alarmını ıkı uc kez kur balım daha ıyı olur bırı kapanırsa dıgerı calar:)

yengem gecelıgı yıllar once magazada gorunce almıs doguma sakladı sımdı gıyıyor
aldıgı magazaya gıdıcem bakıyım varmı cesıdı yoksa detaylı arastırmaya gırıcem kesınlıkle dugmelı gecelık ıstemıyorum
ama onun aldıgının sabahlıgı yok

canım bende de çikolata ve yumurtalı şeyleri fazla yediğim zaman kaşıntı oluyor. ama benim zaten allerjim vardı bu kadar olmasa da. sanırım hamilelikte daha hassas oluyor bünye. geçmiş olsun.

kış hamileliği de ne kadar zormuş ya kışlık ayrı yazlık ayrı mı giyineceğiz şimdi dün bir tane hamile mağazası görmüştüm aradık aradık kimse bilmiyor sorduk en son bulduk bunu aldım siyahını pantalonla giyeceğim bide lcw dan siyah panço tavsiye ederim kabanın önü kapanmadığında iyi duruyor

Eklentiler

• $tn_992015_1.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 30
Eşim kadınlar kulübünde takıldığımı öğrenince fake bir hesap açıp kadın nicki ile üye olmuş.
Beni takip ediyormuş
2013 mayıs annelerine giriyorsun sen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…