- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.881
Benim eşim üye değil ama benimle ilgili bişey olunca bakıyor hesabımı açmadan aradığın herşeyi bulabiliyosun süper bi yer
Evet ya ne güzel tekmeliyo kapalıyken açar açmaz bırakıyor dediğin gibi ışık mı acaba gerçi dün çok güzel gördüm baya iyi vuruyodu demek ki cimcime
eşim elinle dokununcada bırakıyor hala hissedemedim diye üzülüyo korkuyo senden babası diyorum
benim psikopat oğlum eşimin ağzını bile tekmeleditekmelerken hiç konuşmadan kıpırdamadan eşinin elini karnına çok hafifçe koy ki bıcırık farketmesin...kızlar daha doğmadan anne karnında bile daha uyanık oluyo demekki
Bebeğim aşşağıda diyen arkadaşlar ne kadar aşşağıdan bahsediyolar bebeklerimiz zaten şuan tam kasıklarımızın hizasında olmayacak mı göbek deliğimizin baya altında yani bana doktorum oradan bakıyor ama ilk haftalarda daha aşşağıdan bakıyordu ameliyat çizgimin çok az üstüne
benim tam kasık hizamdan vuruyodu şimdi sanki çok azıcık yukarı çıktı canım...ama idrara çok sıkıştırıyo çoğu zaman sıkışıp gidiyorum doğru dürüst bişey gelmiyo..tam kasıklarıma baskı yapıyo bebiş..bazende kasıklarımda taş gibi kasılıyo zor yürüyorum..ama artık yavaş yavaş yukarı çıkmalı diye biliyorum çıksalarda azcık rahatlasak..
Bu sabah tetanoz aşımızı olduk 1 ay sonraya 2.ci için gün verdiler çok fazla ağrım yok akşam mı başlar yoksa ben mi çok dayanıklıyım
Bide bugün sağlık ocağında bi kız bebek gördüm maşallah o kadar tatlı ki ağlyacaktım az daha benimde böyle kızım olacak diye çok mutlu oldum
Benim tetanos aşısından sonra hiç ağrım olmadı, sadece birkaç gün kolumu kaldırırken aşı yerinin varlığını hissettim o kadar. Sanırım kişiden kişiye değişiyor.
Bebeğim aşşağıda diyen arkadaşlar ne kadar aşşağıdan bahsediyolar bebeklerimiz zaten şuan tam kasıklarımızın hizasında olmayacak mı göbek deliğimizin baya altında yani bana doktorum oradan bakıyor ama ilk haftalarda daha aşşağıdan bakıyordu ameliyat çizgimin çok az üstüne
Benimde öyle canım şuan ağrı yok ama varlığını hissediyorum ama akşam naz yapıcam yatıcam çok acıyo diycem bugünleri çok iyi değerlendirmem lazım
kızlar şimdi unnado dan lierac aldım kargoyla birlikte 43,6 tl gibi bişeye geldi..ilk kutuyu 42 tl ye almıştım 1 ayda bitiyor..karnım öyle gerginki annem gözümü korkuttu bu karnın çatlıcak yarılıcak diye korkumdan aldım..gündüz lierac gece de yağ karışımı sürerim diye düşünüyorum...
kızlar şimdi unnado dan lierac aldım kargoyla birlikte 43,6 tl gibi bişeye geldi..ilk kutuyu 42 tl ye almıştım 1 ayda bitiyor..karnım öyle gerginki annem gözümü korkuttu bu karnın çatlıcak yarılıcak diye korkumdan aldım..gündüz lierac gece de yağ karışımı sürerim diye düşünüyorum...
hehehehyaşasın hamile olup naz yapmak bu akşam eşlerimize ayak masajı mı yaptırsak..aslında hergün birşey bulsak dün ben bütün karın ağrıma rağmen gidiy, eşime yılbaşı hediyesi aldım, insanın eşi üstüne düştükçe onu pamuklara sarıp sarmalayası geliyo..yada hamilelik psikolojisi bilemedim..
canım ben eczanemizde.comdan üçlü paket hlinde alıyorum 110 tl ye fln geliyo 6. haftadan beri kullanıyorum hiç yağ kullnmadım daha birde mustelalın nmledrcisini ve göğüs kremini kullanıyorum banyodan sonra ve arada sırada gündzleri
amin kızlar Allah hepimize seneye bugünlerde bebeklerimizin diş maceralrını emekleme maceralarını konuşmayı da nasip etsin
su çok önemli ya ben okulda içemiyordum pek ama artık dikkat edeceğim 3 litre az değil suyun az olması erken doğuma ve bebk ölümlerine sebep oluyormuş Allah korusun
bence de canım 3-6 ay alayım diyorum bende hemde bebek biraz büyük giyiversinler ne olacak
bu arada pekbicici nerelrde ya o olmayınca çok sessizz buralar
maşallahh sıze cnmm hayırlı olsun oglusun
olsn cnm sorun degıl:)sen cektırmısmıydın randevu mu almıstın?bız 22. haftayı gectık zaten 24 te ıstedı doktorumuz bu hafta ıcı kontrrolumuz var bakalım olmadı ararım orayı da saol cnm
gunaydıınnnnnnnnnnnnnn
dun benım oglusum hıc oynamadı ve ben bunu gece farkettım
yatmadan cıkolata yedım sut ıctım ee hhh oynamadı yattım bı aglama tuttu benı hıckıra hıckıra agladım ya bırsey olsuysa ogluma dıye aglaya aglaya uyumusum .ruyamda da dusuruyorusum bebegımıallah korusun kananamam oluyormus kan rüyayı bozar derler
sabah kalktım hemen saglık ocagını aradım kalpatıslarını dınlemeye geleılırmıyım dıye tabıkı dedıler sutumu ıctım bıraz uzandım oglum hıssettırdı kendını cok sukur cok ama cok korktummm sımdı oynuyor ıcerrde dun cokyorulmusuz sanırım
snow'cum kesin bişey olmadan canını böyle sıkma, ağlaman bebeğini de üzmüştür seni de yormuştur..rabbim hayırlısını nasip etsin o herşeyin en iyisini bilir..çok kötü şeyler düşünmeyelim..benim de bazen aklıma kötü kötü şeyler gelir boğazım düğümlenir sonra kızarım kendime böyle yaptığım için..hamilelik paranoyası da yaşıyoruz sanırım..ben de farkettim biz çok yorulunca bebişler hareket etmiyor..onlar da yoruluyor sanırım..minik kurbağalar şimdiden nasıl hayatımızı ele geçirdiler..
hamur..avatarındaki bebek çok tatlı ya bende aynısından istiyorum..eşime espri yapıyorum doğumda bebeği kucağıma uzattıklarında çirkin bişey çıkarsa ''- ille bu olması şart değil siz bunu bebek odasına koyun ben gelir ordan seçerim falan derim diyorum, ya da faturayı saklarsak kaç gün içinde değişim oluyo'' falan derim diyorum..çok kızıyo bana
kızlar dün çok kötü birşey oldu. eşimin sınıfından 8. sınıf bir kız öğrencisi öldü. Allah kimseye yaşatmasın. kalp hastasıymış zaten. 3 kez kalp krizi geçirmiş dün. Allah herkesin de bizim de yavrularımızı bize bağışlasın inşallah...((
canımcım bende para vermek istemiyorum o kremlere.........
drumun önerdiği bi merhem var 7 lira onu kullanıyorum şimdiye kadar çokda memnunum
Benimde öyle canım şuan ağrı yok ama varlığını hissediyorum ama akşam naz yapıcam yatıcam çok acıyo diycem bugünleri çok iyi değerlendirmem lazım
mustelanın nemlendiricisi nasıl canım, vücut için mi kullanılıyor?? ben lierac aldığımda mustelanın deneme olarak bebe yağı gibi papatya kokan bişeyini göndermişlerdi bende göbeğime sürmüştüm güzel nemlendirmişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?