2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

benim psikopat oğlum eşimin ağzını bile tekmeledi tekmelerken hiç konuşmadan kıpırdamadan eşinin elini karnına çok hafifçe koy ki bıcırık farketmesin...kızlar daha doğmadan anne karnında bile daha uyanık oluyo demekki

Erkekler öyle olur canım büyüyüncede boğuşurlar babasıyla evet konuşmamak lazım galiba yavaşça koyuyor ama yine bırakıyor ama büyüyünce dışardan görenler bile anlıyor aa bebek hareket ediyor diyorlar bu tekmeler ne ki o kadar keyifli oluyo ki seyretmek hele bacaklarını bi dayıyo yumurta gibi bi çıkıntı oluyor bende anlatıyorum ama ilk bebeğin diye tahmin ettiğim için

benim tam kasık hizamdan vuruyodu şimdi sanki çok azıcık yukarı çıktı canım...ama idrara çok sıkıştırıyo çoğu zaman sıkışıp gidiyorum doğru dürüst bişey gelmiyo..tam kasıklarıma baskı yapıyo bebiş..bazende kasıklarımda taş gibi kasılıyo zor yürüyorum..ama artık yavaş yavaş yukarı çıkmalı diye biliyorum çıksalarda azcık rahatlasak..

Bende bazen zor yetişiyorum ama az yapmıyorum son aylardada bebek aşşağıya inince çok sıkışıyo insan
biraz daha büyüyünce çıkar ama kimisi aşşağıda taşıyomuş oğlumda daha farklıydı hep yukarda durdu doğuma 1 hafta kala 1 gecede aşşağıya indi çok korkmuştum o zaman

selam kızlar ben bugün solumdan kalktım herhalde biraz ters bir gün yaşıyorum. sabah işe giderken salak servis şoförü yüzünden sinirden ağladım. yolda başka servisle atıştı , ve yarışa girdi. hızlı gidince o kadar korktum ki bağırdım çağırdım biraz tabi servistekilerde bana katıldı. sonra yavaşladı ama benim sinirlerim boşaldı. servisten inince ağlamaya başladım. gidip ilgili birime şikayet edicem. sonuçta can taşıyor. insanları öyle tehlikeye atamaz keyfi için.

sonrada bilmem sinirden bilmem başka bir nedenden boynum tutuldu şimdi boynumu çeviremiyorum Cuma mübarek gün dua ettim bugün terslikler bu kadarla kalsın diye inşallah.

ama güzel olan birşey daha var dün bir bujiteriye girdim kırmızı bir taç vardı kurdeleli, onu denedim ay kızlar insan hemen havaya giriyor. benim hevesim kırmızı kurdele takmak doğumdan sonra. İnşallah Allah nasip ederde bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde doğurup güzel pijamalarımızla süslenip kuruluruz yataklarımıza:)

Benim tetanos aşısından sonra hiç ağrım olmadı, sadece birkaç gün kolumu kaldırırken aşı yerinin varlığını hissettim o kadar. Sanırım kişiden kişiye değişiyor.

kızlar şimdi unnado dan lierac aldım kargoyla birlikte 43,6 tl gibi bişeye geldi..ilk kutuyu 42 tl ye almıştım 1 ayda bitiyor..karnım öyle gerginki annem gözümü korkuttu bu karnın çatlıcak yarılıcak diye korkumdan aldım..gündüz lierac gece de yağ karışımı sürerim diye düşünüyorum...

Benim tetanos aşısından sonra hiç ağrım olmadı, sadece birkaç gün kolumu kaldırırken aşı yerinin varlığını hissettim o kadar. Sanırım kişiden kişiye değişiyor.

Benimde öyle canım şuan ağrı yok ama varlığını hissediyorum ama akşam naz yapıcam yatıcam çok acıyo diycem bugünleri çok iyi değerlendirmem lazım

benim 21. haftam btti bugün artık rahimim göbek deliğimin 1 cm üstünde.bebeklerimiz artık göbek deliklerimize kadar geldi en son gttiğimde göbek delğimden kafasına baktı doktor

Benimde öyle canım şuan ağrı yok ama varlığını hissediyorum ama akşam naz yapıcam yatıcam çok acıyo diycem bugünleri çok iyi değerlendirmem lazım

heheheh yaşasın hamile olup naz yapmak bu akşam eşlerimize ayak masajı mı yaptırsak..aslında hergün birşey bulsak dün ben bütün karın ağrıma rağmen gidiy, eşime yılbaşı hediyesi aldım, insanın eşi üstüne düştükçe onu pamuklara sarıp sarmalayası geliyo..yada hamilelik psikolojisi bilemedim..

Ben inanmıyorum o kremlere ya doktorumada sordum tanıdığımız olduğu için hiç gerek yok para tuzağı dedi ama diğer hastaları sorduğunda krem öneriyormuş sonuçta onunda bu işten çıkarı oluyor
Oğlumda kocaman karnım vardı hiçbiyerim çatlamadı o zaman böyle internetimde yoktu bilinçsizdim ne yağ ne krem bişey sürmedim kimsede demedi bişey olmadı şimdide bişey kullanmıyorum içten gelen bişey nemlendirmek yinede iyi olur tabi

canım ben eczanemizde.comdan üçlü paket hlinde alıyorum 110 tl ye fln geliyo 6. haftadan beri kullanıyorum hiç yağ kullnmadım daha birde mustelalın nmledrcisini ve göğüs kremini kullanıyorum banyodan sonra ve arada sırada gündzleri

Ben iyide olsam arada yemek yapmıyorum ev işi yapmıyorum kocacım yapıyo sağolsun
Ne güzel ya bende istiyorum yılbaşı hediyesi biz kadınlar daha bi ince düşünüyoruz zaten

canımcım bende para vermek istemiyorum o kremlere.........

drumun önerdiği bi merhem var 7 lira onu kullanıyorum şimdiye kadar çokda memnunum

mustelanın nemlendiricisi nasıl canım, vücut için mi kullanılıyor?? ben lierac aldığımda mustelanın deneme olarak bebe yağı gibi papatya kokan bişeyini göndermişlerdi bende göbeğime sürmüştüm güzel nemlendirmişti..

Selaaaaammm...Sabah biz de aşımız yaptırdık..acımıyoki acımıyoki işe de gitmedim sonra hasta olucam galiba dinleneyim dedim :) tahlil yapılır diye aç gitmiştim bebeğin kalp atışlarına baktıklarında aç olduğum için ve bebek uyuduğu için yavaştı kalp atımı ama karnında bir kalbin daha atması ne mucize

Canım oğluşun hayırlı olsun..ismi de hazırmış ne güzel :)

Bende randevu aldım canım ocak 11 bizde 22+1 oluyoruz o zaman ama bakalım..

Daha hareketini hissetmediğimizde panik olacağımız zamanlar değil canım rahat olmamız lazım.. açken ve yorgunken uyuyorlarmış genelde minnoşlar

ay güldürdün beni faturayı saklayalım bari

Allah ailesine sabırlar versin yaa çok acı hayat sınav yeri Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Benim de bu aralar işten eve ittiğimde acayip uykum oluyor..üzerimi değiştirip hemen uyuyorum..o yüzden bu hafta hiç yemek yapmadım
Gerçi ben artık takip ediliyorum daha dikkatli yazmam lazım
Canım kocacım benimkinin nazla falan alakası yok bebeğin uykusu oluyor çok..hem uyumak hem de uyurken annesi daha huzurlu ve mutlu olsun diye uzun hiç ama hiç bitmeyen ayak masajı istiyor
ve bitanecik goncam benim sen mutfağa girip iş yaptın mı inanılmaz sevaba giriyorsun bunu unutma beni çooooooookkk ama çoookkkk mutlu ediyorsun..
İyi ki seninle evlenmişim

ben memnunum yumuşacık yapıyor cnm çok sürmeye gerek kalmıyo

Merhaba arkadaşlar bugün çok gerginim oğluşum kreşe başladı sabahtan beri aklım onda kaç kere aradım çok iyi dediler ve bugün gördüklerime baya şaşırdım ve çok mutlu oldum sabah kahvaltısında kreşteki çocuklar hep beraber kahvaltı yapıyorlardı ben pencereden çaktırmadan onları izledim oğluşum herkesten önce kahvaltı tabağını bitirdi ve arkadaşlarından alkış aldı normalde yediremezdik banaymış nazı anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…