2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
sevdalımsın paylaşım için teşekkürler canım
ben geceleri wc ye kalkınca ister istemez aynaya bakıyorum cünkü tam wc nin karşısında :):)
onun haricinde her gün 7 ayetel kürsi okuyorum
nas, felak, ve elham okuyorum

Rabbim kabul eder Inşallah,

bide benim doktorum bana nar yeme kabız yapar demişti sizin bilginiz var mı arkadaşlar

9.haftanda basladi demek
ben de simdi rahat gidiyorum bulanti yok
bakalim olacak mi benim de
kolay gelsin sana canim

başladı ne demek hep diyordum aaa ne varmıs hamılelıkte ne bulantı ne birsey ben böyle 10 tane de çocuk yaparım:) nerdeeeeeeeeeeee bugün hastanedeydim wc ye zor yetiştim o kadar kötü oldum kı adamın biri bayan tuvaletıne girdi bana soruyor kızım iyimisin bir an kendımı o acele ile erkek tuvaletıne mı gırdım acaba diye :) ama bayanmış çıkınca göz ucuyla baktım çünkü bütün mıllet bana bakıyordu utandım :)))))

valla zormuş canım ya benım ılk acemıyım :) ama olsun bebeğimi hissediyorum ya kusunca mutlu oluyorum :)

ayyy korktum yaaa
benim bulantilar baslayacaksa gec baslasinn gerci anneme benzersem 9 ay cekerim de bakalim simdlik pek yok masallah diyeyim sana da Allah kolaylik versin canim

hadi bakalım, biz de güzel haberlerini bekliyoruz canım, memnun kalırsın inşallah
deneyimlerini paylaş bizimle

1000lerde görülmüyormuş canım, üzme kendini, doktorum bana 3000lerde gel garanti olsun demişti, tekrar masadan boş kalkmayalım diye
ben de gittiğimde 3800 ün üstündeydi, çok kolay gördü
endişelenme

ben de belirtilerim yok diye endişeleniyordum ya
çok şükür gecesine geri döndüler
tabi mide bulantısını özellikle çağırmıyorum gelmesin de
ama insan da hamile olduğunu hissetmek istiyo ya şimdi
öyle turp gibi 40 kilo taşıyabilecek güçte olunca da olmuyo
azcık nazlı olmak lazım, şöyle hamile pozlarına girmek lazım

wuu ben de etiketimi koydum, 7.hafta diyor, amanınnn gözüm korktu , o kadar oldu mu
ama benimki geriden gidiyor heralde
doktor söylediğinde değiştirmem gerekiyo heralde, şu an bundan küçüktür

ayyy korktum yaaa
benim bulantilar baslayacaksa gec baslasinn gerci anneme benzersem 9 ay cekerim de bakalim simdlik pek yok masallah diyeyim sana da Allah kolaylik versin canim

ben anneme çekmemişim annem bı kez bıle kusmamış... çok dile getirme nazar değiyor galiba:) saol canım ılık limonlu su içiyorum iyi gelıyormuş ama şuanlık birsey yok:) ama Allahıma binlerce şükür ki bunları bebeğim için çekiyorum.. o kadar zor oldu ki bu bebek 24 saat kussam Allaha şükrederim :))) biraz piskopatça oldu mutlu oluyorum :))))

Son düzenleme:

hep açım bende daha sımdıden pantolonlar gırmez oldu aklımda hep yemek var :) ben bugun dr kontrolune gıttım 6 hafta 6 günlük hamıleyım kese göründü ama kalp atıslarını karından ultrasonda duyamadı doktor. 15 gun sonra tekrar kontrole cagırdı. sızın nasıl benı bılgılendırımısınız kızlar..

işallah hayırlısıyla canım..

Slm kizlar hastaneye gittim bu sabah... Kese tamamen bozulmus yavrum yatmis asagi benden umudunu kes der gibi... Dr hap verdi onu koyucam vajinaya ***pazartesi kontrolum var son durum ne diye.... Iste bole durumlar zaten adet kanamasi gibi kanama var... Asiri degil cok azcik bel agrim var yarin sabah koycam ilaci hemen bitsin beklemek istemiyorum
Bu arada bebekler ikizmis iki kese vardi (

Son düzenleme:

rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsiinn ..

çok geçmiş olsun, seni çok iyi anlıyorum, bende 2.gebeliğimde yaşadım, kesem bozulmuş bebek ölmüştü, kürtaj olmuştum hemen.
Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin ins hepimize

aaa, 6+6 da duyulmadı öyle mi, ben yarın 6+2 olucam inş kontrolum var ve çok hevesliydim, peki neden vajinadan bakmıyor? vajindan bakmak tehlikeli mi ki acaba?

yaa ben de 6+2 olacağım yarın inş görürüz kalp atışlarını psikopata bağladım iyice bugün arkadaşla konuştum onun da ilk başta vajinal ultrasonla görünmüş ben kendimi ona hazırladım ama bazıları da zararlı diyor, kendimi doktoruma emanet ederim artık neyi uygun görürse

Bir de benim ilk gebeliğimde kalp atışları duyulmuştu ama olması gerekenden yavaş atıyordu kalbi sonra da durdu. Hep o geliyor aklıma şimdi...

ferem;

1000lerde görülmüyormuş canım, üzme kendini, doktorum bana 3000lerde gel garanti olsun demişti, tekrar masadan boş kalkmayalım diye
ben de gittiğimde 3800 ün üstündeydi, çok kolay gördü
endişelenme

inşallah canım görürüm pazartesi günü gel dedi dr.1000 olan değerim ayın "17 sinde olan değer ayın 24ünde 3000 leri bulurmu acaba senınle satımız aynı senin değerin ne zaman 3800 ü gördü

Son düzenleme:
kızlar vajinal ultrasyonun hiç yan etkisi yok he faydası da yok.. internetten araştırabilirsiniz de.. eğer vajinal usg nın zararı olsa cinsel ilişkinin de zararı olurdu.. usg aleti daha küçük ve daha kısa sürüyor... ben hamıile olduğumu öğrenmeden önce 5 defa vajınal usg yapıldı öğrendikten sonra 6 defa ALLAH korusun ama düşük tehlikem bile olmadı ki ben polikistik over sendromu hastasıyım artı olarak da hipotroid im.. bu hastalıklara bakın düşük düşük düşük yazıyor.. içiniz rahat olsun kafanızı boşuna karıştırmayın...ama tabi ki yine siz bilirsiniz ama bence hiç bir sakıncası yok

kesinlikle ayni fikirdeyim

ben de cok arastirdim ve ayni sekilde zarari olmadini ogrendim
iki kere yapildi bana bu hamileligmde
ama vajinal ultrasona karsi onyagi var genelde
ben yurt disindayim burda hep vajinal yapiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…