- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.301
9.haftanda basladi demek
ben de simdi rahat gidiyorum bulanti yok
bakalim olacak mi benim de
kolay gelsin sana canim
tek korkum bu kizimda 8 haftamda baslamisti simdilik rahatim arada bir yokluyo oyle korkuyorumki yine kusmalar olacak diye(( bence hamilelikte cekilmesi en zor olani kusmak Allah yardimcin olsun arkadasim ((
hosgeldin arkadasim seninle ben ayniyiz :)) nasilsin nasil gidiyor bakalim....
KIZLAR listede tutmussunuz masallah bende bilgilerimi vereyim benide ekleyin listeye
SAT 15.08.2012
bu 2. hamileligim ve 2.5 yasinda bir kizim var
ve araniza yurt disindan <DUBAI> den katiliyorum
yasim 25....
tahmini dogum tarihimiz 22 mayis...
başladı ne demek hep diyordum aaa ne varmıs hamılelıkte ne bulantı ne birsey ben böyle 10 tane de çocuk yaparım:) nerdeeeeeeeeeeee bugün hastanedeydim wc ye zor yetiştim o kadar kötü oldum kı adamın biri bayan tuvaletıne girdi bana soruyor kızım iyimisin bir an kendımı o acele ile erkek tuvaletıne mı gırdım acaba diye :) ama bayanmış çıkınca göz ucuyla baktım çünkü bütün mıllet bana bakıyordu utandım :)))))
arkadaşlar sonunda yeni bir doktordan randevu aldım.. medipol üni. hastanesinde suna hanım. inşallah memnun kalırım, içime siner de kafam rahat olur...ctesi gününü heyecanla bekliyrm. hem bebişimin ne durumda olduğunu da çok merak ediyrmm. geçen hafta bakıldığında kaç haftalık olduğu net değildi ultrasonda. bakalımm nasıl çıkacak.. sat dan farklı mı???
arkadaşlar bugün beta hcgmin sonucunu aldım değerim :1033 ama karından bakılan ultrasonda kese görülmedi.ayın 24üne gün verdi dr.değerin kaç olması lazım sizce kese görülebilmesi için kafam karıştı valaa çok sizin keseler görüldüğü zaman beta hcg değerleriniz kaçtı ?
ayyy korktum yaaa
benim bulantilar baslayacaksa gec baslasinngerci anneme benzersem 9 ay cekerim de bakalim simdlik pek yok masallah diyeyim sana da Allah kolaylik versin canim
teşekkür ederim canım cevap verdigin için cumartesi kontrolüm var zaten inşallah herşey normaldir o zaman soracağım doktorumada.
kızlar ben sabah uyanınca vampir gibi oluyorum cok acıkıyorum normalde bu kadar olmazdı. bebiş daha kücükken ben böyleysem sonra nasıl oalcagım acabasizdede oluyor mu böle
Neyi hayal ediyorum biliyo musunuz hamisler, gebeligimin yolunda gitmesini ve burda sizinle once aylari sonra gunleri saymayi hayal ediyorum :) cnku 3 senelik evliyim ve bu 3.gebeligim, her hamile kldgimda burda foruma giriyorum snra kotu hbr verip cikip bidaha da girmiyorum, hevesim kursagimda kaliyor. Rabbim ins budefa yuzumu guldurur
Slm kizlar hastaneye gittim bu sabah... Kese tamamen bozulmus yavrum yatmis asagi benden umudunu kes der gibi... Dr hap verdi onu koyucam vajinaya ***pazartesi kontrolum var son durum ne diye.... Iste bole durumlar zaten adet kanamasi gibi kanama var... Asiri degil cok azcik bel agrim var yarin sabah koycam ilaci hemen bitsin beklemek istemiyorum
Bu arada bebekler ikizmis iki kese vardi(
Slm kizlar hastaneye gittim bu sabah... Kese tamamen bozulmus yavrum yatmis asagi benden umudunu kes der gibi... Dr hap verdi onu koyucam vajinaya ***pazartesi kontrolum var son durum ne diye.... Iste bole durumlar zaten adet kanamasi gibi kanama var... Asiri degil cok azcik bel agrim var yarin sabah koycam ilaci hemen bitsin beklemek istemiyorum
Bu arada bebekler ikizmis iki kese vardi(
hep açım bende daha sımdıden pantolonlar gırmez oldu aklımda hep yemek var :) ben bugun dr kontrolune gıttım 6 hafta 6 günlük hamıleyım kese göründü ama kalp atıslarını karından ultrasonda duyamadı doktor. 15 gun sonra tekrar kontrole cagırdı. sızın nasıl benı bılgılendırımısınız kızlar..
kızlar vajinal ultrasyonun hiç yan etkisi yok he faydası da yok.. internetten araştırabilirsiniz de.. eğer vajinal usg nın zararı olsa cinsel ilişkinin de zararı olurdu.. usg aleti daha küçük ve daha kısa sürüyor... ben hamıile olduğumu öğrenmeden önce 5 defa vajınal usg yapıldı öğrendikten sonra 6 defa ALLAH korusun ama düşük tehlikem bile olmadı ki ben polikistik over sendromu hastasıyım artı olarak da hipotroid im.. bu hastalıklara bakın düşük düşük düşük yazıyor.. içiniz rahat olsun kafanızı boşuna karıştırmayın...ama tabi ki yine siz bilirsiniz ama bence hiç bir sakıncası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?