2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hayirlisi olsun canim benim
insallah yeniden hamile kalirsin en kisa zamanda
cok gecmis olsun

kesinlikle ayni fikirdeyim

ben de cok arastirdim ve ayni sekilde zarari olmadini ogrendim
iki kere yapildi bana bu hamileligmde
ama vajinal ultrasona karsi onyagi var genelde
ben yurt disindayim burda hep vajinal yapiliyorlar

bu ön yargı nerden çıktı anlamadım.. cinsel ilişkiden kaçınılmıuor ama 10 saniyelik küçük alete neden bu kadar tepki.. 2 3 hafta bekleyip kafayı yemektense her seferinde vajinal usg tercih ederim herşey daha net daha kesin.. insanın içine vesvese düştü mü saniyeler bile geçmıyor ama tabi herkes sen ben gb düşünmüyor:))

ama cogu doktorlar da tercih etmiyor
vajinali onermiyorum diyor doktor ve karindan bakiyor
isin garibi benim bulundugum yerde ilk 3 ay iliski kesinlikle yasak ama vajinal ultrason yapiliyor, bu demek oluyor ki sakinca gormuyorlar

Canım geçmiş olsun, Allahın takdiri... inşallah yakın zamanda yüzün güler

arkadaşlar, saçlarım özellikle son 1 haftadır çok dökülüyor, tutam tutam yaa hamilelikte saç dökülmesi olabiliyormuş ama bu gidişle nereye kadar, valla sinirim bozuldu, saçları dökülen, ya da dermanını bilen var mıııı??

şükürler olsun bugün keseyi gördük kızlar minicik yer yapmış yavrum hayatımda gördüğüm en güzel görüntüydü.inş kucağıma alabilirm hayırlısıyla,benim gibi aksilik olmasından korkan var mı?

başkan beni ekleyebilirsin artık
sat 14 ağustos,yaş 26,tahmini doğum 21 mayıs
aranızda olabilmekten çok mutluyum,çok şükür anneler arasına karıştım yaşasıınnnnnnn

meraba kızlar bende 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim doktorum küçük bi gebelik görüyorum 15 gün sonra gel ulrosonda bakalım dedi ama çok küçük belki tutunamaya bilir dedi aklım karıştı inşallah tutunur....

insallah ben de memnun kalırım.. bakalım cumartesi günü doktordan döndükten sonra yazarım yorumlarımı..

hadi bakalım, biz de güzel haberlerini bekliyoruz canım, memnun kalırsın inşallah
deneyimlerini paylaş bizimle

inşallah canım.. yorumlarımı yazacağım tabii..

canım Rabbim en kısa zamnda sana hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin..

geçmiş olsun inş en kısa zamanda sağlıklısını nasip eder Rabbim.

benim dokuluyor ama saclarim cok yiprandi ve uzadi, o yuzden
kestirmem lazim acil hatta boyunu baya kisalticam hamilelikte rahat edeyim diye
ben de hamilelikte saclarin cok saglikli gur oldugunu ama dogumdan sonra cok asiri dokulme oldugunu duymustum

Dsde seninle ayniyiz hastalik bakimindan ,insallah sorunsuz gecer hamilelik

Benim de dokuluyor sac kalmadi valla kafamda,dr a diyecegim bakalim ne diyecek

Güzel annelere günaydınlar! Benim salı günü kanamam oldu. Çok korktum doktor daha önce düşük tecrübesi yaşadığımız için hastaneye yatırdı. Bugün çıktım. Şimdi kanama durdu. 20 gün boyunca devamlı istirahat dedi doktor. Korkuyorumm...

geçmiş olsun ipek'cim, Inşallah bundan sonra öyle bişey yaşamazsın keyifli bir hamilelik geçirirsin

günaydın güzel anne adayları, biz dün geceden beri bebişle öğğğğ öğğğğ dolaşıyoruz ortalıkta
bu sabah da aynı şekilde uyandım
eşim sağolsun sürekli yanımda bişeyler yapmaya çalışıyor ama pek çare bulamadık.....

Geçmiş olsun canım bir daha yaşamazsın umarım, çalışıyor musun? Evdeysen rahat rahat yat dinlen.
Ben de sabah kendimi banyoya zor attım öğür öğür bir hal oldum, eşim de şoka girdi ne oldu birden diye, anladığım kadarıyla midemin boş kalmaması lazımmış...
Saç dökülmesi bende de var ama hamilelikten mi tiroidden mi bilmiyorum üşenmeyip kuaföre bir gidebilsem kestireceğim artık evin her tarafı saç nasıl hala kel kalmadım bilmiyorum

canım mide bulantısını az yaşamak ıcın mideni hiç bos bırakma . bunun dısında yatagnın yanında atısdırmak ıcın bırseyşer bulundur ben genelde ekmek ve beyaz peynır bulundurdum. bunun dısında elma armut ayva da mıdeyı rahatlatıyor. benım mıde bulantılarım cok kotuydu bır kez serum yedım onun dısında fitil kullanmak zorunda kalmıstık cunku hıcbırsey yıyemıyodum ve asırı zayıflamısdım umarım okdar kotu olmazsın.

önerilerin için sağol canım, aslında saat 10 gibi bir bardak ayranla 2 tane galeta yedim bastırsın diye
ama yinede kötü oldum, bide ben çok tiksinen biriyim oldum olası
şimdi daha beter oldum.
sürekli burnuma bi kokular geliyor

Inşallah daha kötü olmam, ben öğürdükce bebek rahatsız oluyormuş gibi geliyor özür diliyorum sürekli:)

oyy gecmıs olsun nasıl bısı acaba
tamam cnm gelınceeklerım yasını satını tahmını dogum tarıhnı ve kacıncı bebil oldugunuda yazarsın cnm
Merhaba kızlar,

ben aranıza yeni katıldım.bende hamileyim ve mayıs annesi olucam İnşallah. Çokkk heyecanlıı

hosgeldın aramıza ekledım cnm
ayy bıde ıkızmıs heallahtan hayırlısı buymus cnm

başkan beni ekleyebilirsin artık
sat 14 ağustos,yaş 26,tahmini doğum 21 mayıs
aranızda olabilmekten çok mutluyum,çok şükür anneler arasına karıştım yaşasıınnnnnnn

çook sukur canım gozumuz aydın eklıyorum hemennn

cok gecmis olsun
bak hastaneden cikmissin simdi evinde guzelce dinleneceksin
insallah hicbir sey olmaz
korkma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…