- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.321
Slm kizlar hastaneye gittim bu sabah... Kese tamamen bozulmus yavrum yatmis asagi benden umudunu kes der gibi... Dr hap verdi onu koyucam vajinaya ***pazartesi kontrolum var son durum ne diye.... Iste bole durumlar zaten adet kanamasi gibi kanama var... Asiri degil cok azcik bel agrim var yarin sabah koycam ilaci hemen bitsin beklemek istemiyorum
Bu arada bebekler ikizmis iki kese vardi(
kesinlikle ayni fikirdeyim
ben de cok arastirdim ve ayni sekilde zarari olmadini ogrendim
iki kere yapildi bana bu hamileligmde
ama vajinal ultrasona karsi onyagi var genelde
ben yurt disindayim burda hep vajinal yapiliyorlar
bu ön yargı nerden çıktı anlamadım.. cinsel ilişkiden kaçınılmıuor ama 10 saniyelik küçük alete neden bu kadar tepki.. 2 3 hafta bekleyip kafayı yemektense her seferinde vajinal usg tercih ederim herşey daha net daha kesin.. insanın içine vesvese düştü mü saniyeler bile geçmıyor ama tabi herkes sen ben gb düşünmüyor:))
Slm kizlar hastaneye gittim bu sabah... Kese tamamen bozulmus yavrum yatmis asagi benden umudunu kes der gibi... Dr hap verdi onu koyucam vajinaya ***pazartesi kontrolum var son durum ne diye.... Iste bole durumlar zaten adet kanamasi gibi kanama var... Asiri degil cok azcik bel agrim var yarin sabah koycam ilaci hemen bitsin beklemek istemiyorum
canım hayırlsı olsun senin için inş biliyosun bende suna hanıma gidiyorum seninle görüştükten sonra hafif lekelenmem oldu çok endişelendim ve kendisini aradım gelmem gerektiğini söyledi ben hastaneye gittiğimde bekleyen 3 kişi vardı ama kanamalı hastayı bekletmeyin dedi ve beni aldı ...tekrar çok ilgili davrandı umarım sende memnun kalırsın... yorumlarını bekliyorum hastane ve suna hanım hakkında....
hadi bakalım, biz de güzel haberlerini bekliyoruz canım, memnun kalırsın inşallah
deneyimlerini paylaş bizimle
meraba kızlar bende 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim doktorum küçük bi gebelik görüyorum 15 gün sonra gel ulrosonda bakalım dedi ama çok küçük belki tutunamaya bilir dedi aklım karıştı inşallah tutunur....
arkadaşlar, saçlarım özellikle son 1 haftadır çok dökülüyor, tutam tutam yaahamilelikte saç dökülmesi olabiliyormuş ama bu gidişle nereye kadar, valla sinirim bozuldu, saçları dökülen, ya da dermanını bilen var mıııı??
Dsde seninle ayniyiz hastalik bakimindan ,insallah sorunsuz gecer hamilelikkızlar vajinal ultrasyonun hiç yan etkisi yok he faydası da yok.. internetten araştırabilirsiniz de.. eğer vajinal usg nın zararı olsa cinsel ilişkinin de zararı olurdu.. usg aleti daha küçük ve daha kısa sürüyor... ben hamıile olduğumu öğrenmeden önce 5 defa vajınal usg yapıldı öğrendikten sonra 6 defa ALLAH korusun ama düşük tehlikem bile olmadı ki ben polikistik over sendromu hastasıyım artı olarak da hipotroid im.. bu hastalıklara bakın düşük düşük düşük yazıyor.. içiniz rahat olsun kafanızı boşuna karıştırmayın...ama tabi ki yine siz bilirsiniz ama bence hiç bir sakıncası yok
arkadaşlar, saçlarım özellikle son 1 haftadır çok dökülüyor, tutam tutam yaahamilelikte saç dökülmesi olabiliyormuş ama bu gidişle nereye kadar, valla sinirim bozuldu, saçları dökülen, ya da dermanını bilen var mıııı??
Güzel annelere günaydınlar! Benim salı günü kanamam oldu. Çok korktum doktor daha önce düşük tecrübesi yaşadığımız için hastaneye yatırdı. Bugün çıktım. Şimdi kanama durdu. 20 gün boyunca devamlı istirahat dedi doktor. Korkuyorumm...
Güzel annelere günaydınlar! Benim salı günü kanamam oldu. Çok korktum doktor daha önce düşük tecrübesi yaşadığımız için hastaneye yatırdı. Bugün çıktım. Şimdi kanama durdu. 20 gün boyunca devamlı istirahat dedi doktor. Korkuyorumm...
geçmiş olsun ipek'cim, Inşallah bundan sonra öyle bişey yaşamazsın keyifli bir hamilelik geçirirsin
günaydın güzel anne adayları, biz dün geceden beri bebişle öğğğğ öğğğğ dolaşıyoruz ortalıkta
bu sabah da aynı şekilde uyandım
eşim sağolsun sürekli yanımda bişeyler yapmaya çalışıyor ama pek çare bulamadık.....
canım mide bulantısını az yaşamak ıcın mideni hiç bos bırakma . bunun dısında yatagnın yanında atısdırmak ıcın bırseyşer bulundur ben genelde ekmek ve beyaz peynır bulundurdum. bunun dısında elma armut ayva da mıdeyı rahatlatıyor. benım mıde bulantılarım cok kotuydu bır kez serum yedım onun dısında fitil kullanmak zorunda kalmıstık cunku hıcbırsey yıyemıyodum ve asırı zayıflamısdım umarım okdar kotu olmazsın.
oyy gecmıs olsun nasıl bısı acabakızlar 2 gündür mıde bulantısı kusma ölüyorum sanki ya.. nerdeyse doğurcam belirtileri yeni başladı :) gülcem mi ağlıcam mı şaşırdım :) ayyy hiç birşeyim yok diye diye nazar ettim kendime ya
tamam cnm gelınceeklerım yasını satını tahmını dogum tarıhnı ve kacıncı bebil oldugunuda yazarsın cnmturtix, inş hayırlı haberler veririz birbirmize :)
iclal, iyiyim şükür günüm günüme uymuyo, bgn göğüs ağrım az midem daha az kaynıyor vs :)
thesun, progesteron değerin çok iyi, bende yeni yaptırdım benim 19,8 çıktı, günde 3 tane fitil atıyorum, bakalım inş yükselir, bghc içinde doktorun güzel demiş bak ne güzel :)
SNOWFLAKEN, listede adımı göremedim ama benim bilgilerimi yarın doktora gittikten sonra kaydet inş, olur mu
Merhaba kızlar,
ben aranıza yeni katıldım.bende hamileyim ve mayıs annesi olucam İnşallah. Çokkk heyecanlıı
hosgeldın aramıza ekledım cnmtek korkum bu kizimda 8 haftamda baslamisti simdilik rahatim arada bir yokluyo oyle korkuyorumki yine kusmalar olacak diye(( bence hamilelikte cekilmesi en zor olani kusmak Allah yardimcin olsun arkadasim ((
hosgeldin arkadasim seninle ben ayniyiz :)) nasilsin nasil gidiyor bakalim....
KIZLAR listede tutmussunuz masallah bende bilgilerimi vereyim benide ekleyin listeye
SAT 15.08.2012
bu 2. hamileligim ve 2.5 yasinda bir kizim var
ve araniza yurt disindan <DUBAI> den katiliyorum
yasim 25....
tahmini dogum tarihimiz 22 mayis...
ayy bıde ıkızmıs heSlm kizlar hastaneye gittim bu sabah... Kese tamamen bozulmus yavrum yatmis asagi benden umudunu kes der gibi... Dr hap verdi onu koyucam vajinaya ***pazartesi kontrolum var son durum ne diye.... Iste bole durumlar zaten adet kanamasi gibi kanama var... Asiri degil cok azcik bel agrim var yarin sabah koycam ilaci hemen bitsin beklemek istemiyorum
şükürler olsun bugün keseyi gördük kızlar minicik yer yapmış yavrum hayatımda gördüğüm en güzel görüntüydü.inş kucağıma alabilirm hayırlısıyla,benim gibi aksilik olmasından korkan var mı?
başkan beni ekleyebilirsin artık
sat 14 ağustos,yaş 26,tahmini doğum 21 mayıs
aranızda olabilmekten çok mutluyum,çok şükür anneler arasına karıştım yaşasıınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?