- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.501
kızlar merhaba biz geldikkkkızlar ya bişiy sorucam ben şimdi oturma odamı iptal edip oğluşuma oda yapıcam.park yatak mı mobilya mı derken mobilyada karar kıldık.benim krem rengi bir köşe takımım var bi beşik ve birde gardolap almayı düşünüyorum. halı işini nasıl yaptınız halı alan varmı hiç bebiş odası için ?netten bakıyorum ama daha önce alan biri bi el atsın bize
oda takımını beyaz düşünüyorum köşe takımımda krem yeni daha atmak istemiyorum misafir falan gelince yatak oluyor.halıyı da mavili bişiy alıyım diyorum renk katsın odaya.bide perde yaptırırım belki yeni karar vermedim henüz. nasıl yapsam acep zevkli annişler yardım edin :26:
dediğin gibi olur canım niye atasın takımı durduk yere bişi daha geldi aklıma disneyin bi halısını alırsın sevdiğin bir karakter köşe takımına da 2 yada 3 tane kırlent yaptırırsın bu karakterli kumaştan bide perde aynı karakterden hoş olabilir.[/QUOT
biliyordum güzel fikirler çıkıcağınıevet canım dediğin gibi araştırıyım ben teşekkür ederim
geldim ben yaa 2 azı dişimin arası çürümüş önce kanal tedavisi gerekebilir dedi sonra çürüğü temizledi ama şu an için sinire inmemiş görünüyo dedi geçici dolgu koydu 12 sinde tekrar gidicem ozamana kadar belli olurmuş kanal tedavisi gerekmezse normal dolgu yapcak sadece ağzım yamuldu aletlerden resmen beynim sallandı başım ağrıyohadı cnm iyi haberlerle gel sen :) kapanmaz bu konu yani :) hepımızın yarasıı olan bı konu gel konusuruz gene kotu kayanna bende öptum :)
İçim içimi kemirsede, tipsiz oğluşumu teyzelerine göstermek istedim
Rabbim sağlıkla sıhatlede kucaklarımıza almayı nasip etsin meleklerimizi
Anasının oğlu buarada teyzeler aynı benEşim kudursada
Dünür kızında pek şanslı hanii
Maşallahh subhanAllahh
15 Dakika sonra sileceğim, ricam alıntı ile yorumlamazsanız pek seviniriz teyzeler
Hangisini aldın canım merak ettim ben de araştırıyorum çok güzel pijamalar var o sitede gelince bizi bilgilendir.kızlar lohusa pijaması aldım netten dün akşamdan sonra karar verdim
lohusasepetinden yarın gelicekmiş telefon açıp bedeni teyit ettilerki sonra sorun olmasın kalıplar büyük oluyomuş diye
bakalım güzel hoşuma giderse sizede öneririm çünkü bence fiyatları uygun lohusa pijamalarına göre gerçi ben şimdi için aldım bildiğin hamile pijamasıama öyle geçiyo
aynısını başka sitede gördüm 20lira pahalıydı
geldim ben yaa 2 azı dişimin arası çürümüş önce kanal tedavisi gerekebilir dedi sonra çürüğü temizledi ama şu an için sinire inmemiş görünüyo dedi geçici dolgu koydu 12 sinde tekrar gidicem ozamana kadar belli olurmuş kanal tedavisi gerekmezse normal dolgu yapcak sadece ağzım yamuldu aletlerden resmen beynim sallandı başım ağrıyo(
Geçmiş olsun canım inşallah başka sorun yaşamazsın.
allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasıp sana cnm ..uzulme en azından hamıle kalabılıyorsunmrb kızlarr buraya yazıp yazmamakta çok kararsız kaldımm ama sonra yazmaya karar verdim.topiğiniz gözüme çarpınca hep içim cızz etti girip 20 21 haftalık bebekler nasıl olurmuş gebelik takviminizden bakıp çıktımm.şimdi iszden dua istemeye geldim.bende mayıs annesi olacaktım ama bebeğimin 2.5aylıkken kalbi durduu.çok zor gebe kaldım 1tüp bebek 1aşılama denemem oldu evliliğimde 4 yıl bitti.eşimle benim olmadığımız ameliyatlar kalmadı.stresten en son bende zehirli guatır ve eşimdede sperm azlığı çıktı.guatırımın bebeğide zehirlediğini düşünüyrm.yumurtalarım çok kalitesiz ve ben pko hastasıyım herşeye rağmen mucezimi rabbim bana tattırdı.hamilelerin duası kabul olurmuş bana dua edersin çok sevinirim.
rabbim bebeğinizi sağ selim kucağınıza almayı ve kolay doğumlar nasip etsinnnn
ekledım canımmmsnoww canım listeye baktım da ahanda benim bilgilerim eksikmiş...
kızım oluyor ismi de yağmur bizi de eklersen seviniriz teyzesi...
canım ben dger topıkte aldıgım halıyı paylasmıstım lacıvertını yaptırmıstım ama halı gelınce begenmedım gıttım antıbakterıyel kendınden desenlı duz model ekru rengı halı aldımkızlar merhaba biz geldikkkkızlar ya bişiy sorucam ben şimdi oturma odamı iptal edip oğluşuma oda yapıcam.park yatak mı mobilya mı derken mobilyada karar kıldık.benim krem rengi bir köşe takımım var bi beşik ve birde gardolap almayı düşünüyorum. halı işini nasıl yaptınız halı alan varmı hiç bebiş odası için ?netten bakıyorum ama daha önce alan biri bi el atsın bize
oda takımını beyaz düşünüyorum köşe takımımda krem yeni daha atmak istemiyorum misafir falan gelince yatak oluyor.halıyı da mavili bişiy alıyım diyorum renk katsın odaya.bide perde yaptırırım belki yeni karar vermedim henüz. nasıl yapsam acep zevkli annişler yardım edin :26:
canım bizim cinsiyetimizi yazmıştın erkek, isim EYMEN AYAZ olacak eklersen sevinirim.
canım gozun aydın ne guzel ayrıntılı ultrason guzel gecmıs darısı basımıza:) yavrunla bol bol hasret gıdermıssındır
ınsallah sızlerde hayırlı haberler alırsınız canım benımm
canım benımmm ı24 haftadamıydı seker yuklemesı 25 mı doktor cagırdıda kafam karstı benım yaaaselamlaarrrr
bız dun gece kuzenımden cok erken geldık 11:30 gıbı uyumusuz saat 3 te esımle bırlıkte uyandık 5 te te esımin işe gıtmesı gerekıyordı bıuyandım karnım gurul gurul evde ekmek yok buzdolabını yutasım geldı neyse sutumu ıctım yattım uyku tutmadı esımle muhabbet edıyorduk benım oglum başladı vurmaya esım elını koydugunda hep dururdu hıc durmadı saat sabahın 4unde bız kahkahalrla bebısımızın hareklerınle mesgulduk cok guzel geceydı yani
persembe gunu kontrolumuz var seker yuklemem yapılcak sonra ayrıntılı ıcın gun verıcek doktorum heralde hemen cekılırım cok ama cookk heyecanlıyım bebegımı cok ozledımm
canım kokusuz olması rengının berrak olması temız oldugunu gosterıyor onemlı olan odur.zaten akıntımız normal vee zaman yaklastıkca gebelık ılerledıkcee dahada artıcak akıntı benımde akıntım oluyorYaaa arkadaslar akintim geliyor ve buna cok moralim bozuluyor hatta korkuyorum acaba suyum mu azaldi diye, renksiz kokusuz geldi bugun. Sizde de oluyor mu cidden moralim cok bozuk
Günaydınnn güzelll prensesleerr ve minik kurbağaalarııı
Yeni bir güne yeni yılda tekrardan Merhaba demenin keyfiyle, güzel bir gün diliyorum hepiciğinizee
Gerçi bizim için Milat Mayıs ayı olacak ama 2013e girmemiz bile kuzucuklarımıza biraz daha yaklaştığımızın yılıdır
Hasta olanlara şifa, doyamayanlara gıda, cicilere maşallaahh diyorum
Yılbaşı gecesi benim için kabus gibiydi daha doğrusu yılbaşınan sonraki 15 dakika sonrası
Teyzemlerde girdik yılbaşına yedik içtikk kii umarım tüm sene böyle obirikss gibi olmamm maşallahh masanın tümü benim önümdeydii
Yee yee iki canlısın sen demeleride kepçeye zeval vermicek cinstendii
Neysee güzel sohbet filan derken , teyzemde simsiyah bir kedi var ben korkuyorum diye odaya koymuşlardı onu
Sen bişekilde odadan çıktı, özgürlüğün verdiği gazlamanın neticesinde şimşek mcqueen gibi sehpanın altından geç ayağıma yapışş
Allahım bir çığlık, bir zıplama:26: ayaklarım havaya vurdu geri indi resmenn
Ve akabinde sancılarım ve dünle beraber benim bebeğim hiç kıpraşmadıı
Panik yapmamaya çalışıyorum ama doktor bağımlısı olmaktanda nefret ediyorum
Annemler cocuk korkmuştur biraz dinleniyordur, Allah korusun kötü bişey olsa hissedersin ve belirti verirdi filan deselerde dünden beri saat başı vurdu mu vurdu mu diye sorup duruyorlar
Bugünde beklicem benimm tipsiz oğluşumm annesiniii daha fazla korkutmayıp oynar inşAllah :18:
pekbicici canım benımmmm son durum nedır bılmıyorummmmm amaa ınsallah melegın kıpırdanmıstır
bende gecen gun cok korkmustummm senın gıbı panık oldmmm neysekııı bısıcık olmadı zatennn
allahın ıznıyle meleklerımıze bısıcıkler olmassss sen merak etmee sıkmaa canınııııı .
canım benı 24 te cagırdı yarın yaptırıcam 23+5iz allahın ıznıylecanım gozun aydın ne guzel ayrıntılı ultrason guzel gecmıs darısı basımıza:) yavrunla bol bol hasret gıdermıssındır
ınsallah sızlerde hayırlı haberler alırsınız canım benımm
canım benımmm ı24 haftadamıydı seker yuklemesı 25 mı doktor cagırdıda kafam karstı benım yaaa
canım kokusuz olması rengının berrak olması temız oldugunu gosterıyor onemlı olan odur.zaten akıntımız normal vee zaman yaklastıkca gebelık ılerledıkcee dahada artıcak akıntı benımde akıntım oluyor
pekbicici canım benımmmm son durum nedır bılmıyorummmmm amaa ınsallah melegın kıpırdanmıstır
bende gecen gun cok korkmustummm senın gıbı panık oldmmm neysekııı bısıcık olmadı zatennn
allahın ıznıyle meleklerımıze bısıcıkler olmassss sen merak etmee sıkmaa canınııııı .
kızlarrrrrrrrrrrrr dün çok güzel birgündüüüüü
kocamla olmak uzun zaman sonra gündüz evde olmak pahabiçilemez
öğlene kadar uyuduk ona pasta yaptımmm birlikte yemek yedik eğlendik güldükkk
kahkalar attıkkk
kızımızla konustuk sohbet ettıkkk
çok güzeldi hergüzel şey gibi oda bittiii..
artık evime çıkmak için yola düşeceğim gitmeden sizlere bir bakayım dedım sabrımın dayandıgı kadarıyla geçmişi okuyayuım dedımmmm
genelde herkez ııyı gorunuyorr daim olur ınsallahhh
meleklerınızıı ve sizii kocaman öpüyorummm
cicii bakın kendinizeeeee
Selam arkadaslar ben hazıran topiğindenim. İzin verirseniz tecrübelerinize güvenerek size bir şey sormak istiyorum.
Pat diye konuya gircem ama benim vücudumdaki tüyler büyümüyor artık çok yavaşladı ve seyreldi. Sakın şikayet ettiğimi sanmayın elbette bu harika bişey ama merak ediyorum benim gibi olan varmı diye. Cevap verirseniz sevinirim. Sevgilerr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?