2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba biz geldikkk kızlar ya bişiy sorucam ben şimdi oturma odamı iptal edip oğluşuma oda yapıcam.park yatak mı mobilya mı derken mobilyada karar kıldık.benim krem rengi bir köşe takımım var bi beşik ve birde gardolap almayı düşünüyorum. halı işini nasıl yaptınız halı alan varmı hiç bebiş odası için ?netten bakıyorum ama daha önce alan biri bi el atsın bize
oda takımını beyaz düşünüyorum köşe takımımda krem yeni daha atmak istemiyorum misafir falan gelince yatak oluyor.halıyı da mavili bişiy alıyım diyorum renk katsın odaya.bide perde yaptırırım belki yeni karar vermedim henüz. nasıl yapsam acep zevkli annişler yardım edin :26:

dediğin gibi olur canım niye atasın takımı durduk yere bişi daha geldi aklıma disneyin bi halısını alırsın sevdiğin bir karakter köşe takımına da 2 yada 3 tane kırlent yaptırırsın bu karakterli kumaştan bide perde aynı karakterden hoş olabilir.

benimde en büyük hayalimdi bebeğime oda yapmak. allah izin verirsede yapacağım inşallah ama benim evde bu sebeple ufak bir inşaat yapılması gerekiyor. daha ağırlaşmadan bir an önce yaptıralım diyorum eşime ama biraz ağırdan alıyor

bu arada kızlar 17-20 ocak tarihleri arasında CNR da anne bebek fuarı varmış. istanbulda olan ve yenibosnaya gelebilecekler için fuar güzel olur diye düşünüyorum, hemde neler var neler yok biraz araştırma yapmış oluruz. Davetiye bulabilirsem ben gitmek istiyorum.

hadı cnm iyi haberlerle gel sen :) kapanmaz bu konu yani :) hepımızın yarasıı olan bı konu gel konusuruz gene kotu kayanna bende öptum :)
geldim ben yaa 2 azı dişimin arası çürümüş önce kanal tedavisi gerekebilir dedi sonra çürüğü temizledi ama şu an için sinire inmemiş görünüyo dedi geçici dolgu koydu 12 sinde tekrar gidicem ozamana kadar belli olurmuş kanal tedavisi gerekmezse normal dolgu yapcak sadece ağzım yamuldu aletlerden resmen beynim sallandı başım ağrıyo (

ayy ben bunun burnunu yerimm koparıırmda

Hangisini aldın canım merak ettim ben de araştırıyorum çok güzel pijamalar var o sitede gelince bizi bilgilendir.

selam fıstıklar sizleri çok özledim bir türlü giremedim çok uzun zaman oldu..cumartesi ayrıntılı ultrasona girdim..bebişim 21cm ve 350 gr hem kilosu hem boyu kısa gibi geldi bana, ama olsun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallah..bi de bebeğin simasını göremedik bir türlü doktor suyun yoğunluğundan olabilir dedi bu cumartesi günü tekrar gidicem bebişin yüzünü görebilmek için..ve oğluşun bacakları yine azcık kısa gibi bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin..

pekbicici son sayfada okudum bebişin resmini koymuşsun sanırım ben göremedim ama tatlı bişey galiba Allah bağışlasın canım kucağına da almayı nasip etsin..

allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasıp sana cnm ..uzulme en azından hamıle kalabılıyorsun
snoww canım listeye baktım da ahanda benim bilgilerim eksikmiş...

kızım oluyor ismi de yağmur bizi de eklersen seviniriz teyzesi...
ekledım canımmm
canım ben dger topıkte aldıgım halıyı paylasmıstım lacıvertını yaptırmıstım ama halı gelınce begenmedım gıttım antıbakterıyel kendınden desenlı duz model ekru rengı halı aldım
bende oturma odamı bebek odası yapıcam 2 cekyatım vardı bırını yolluyorum bırı mecbur kalacak kumas aldım lacıvert kaplatıcam yastıkalrını denızcı temalı kumas olarak yaptırıcam tül duz beyaz fonları da aynı yastıkların kumastan japon perde olarak verdım bugun sıparısını...benımkı boyle umarım sana da fıkır olur
canım bizim cinsiyetimizi yazmıştın erkek, isim EYMEN AYAZ olacak eklersen sevinirim.

ekledım cnmm

balımmm yerım senın oglusunu ben allahım naarlardan saklasın maşallahh ahh bı yarın olsaa bende oglumu gorsem sonra ayrınyılıya gırsemmm ucuyrum mutluluktaannn

kızlarrrrrrrrrrrrr dün çok güzel birgündüüüüü
kocamla olmak uzun zaman sonra gündüz evde olmak pahabiçilemez
öğlene kadar uyuduk ona pasta yaptımmm birlikte yemek yedik eğlendik güldükkk
kahkalar attıkkk
kızımızla konustuk sohbet ettıkkk
çok güzeldi hergüzel şey gibi oda bittiii..
artık evime çıkmak için yola düşeceğim gitmeden sizlere bir bakayım dedım sabrımın dayandıgı kadarıyla geçmişi okuyayuım dedımmmm
genelde herkez ııyı gorunuyorr daim olur ınsallahhh
meleklerınızıı ve sizii kocaman öpüyorummm
cicii bakın kendinizeeeee

Selam arkadaslar ben hazıran topiğindenim. İzin verirseniz tecrübelerinize güvenerek size bir şey sormak istiyorum.
Pat diye konuya gircem ama benim vücudumdaki tüyler büyümüyor artık çok yavaşladı ve seyreldi. Sakın şikayet ettiğimi sanmayın elbette bu harika bişey ama merak ediyorum benim gibi olan varmı diye. Cevap verirseniz sevinirim. Sevgilerr.

allah agzınızın tadını bozmasın ınsallah masallah canım hep boyle mutlu huzurlu olun

merhaba canımm aksıne bende arttı bıle:)neden konusunda bı fıkrım yok cnm

yeni yıl başlangıcıyla içimdeki cadaloz gelin ruhu dışarı çıktı
eşimle alışverişe gidecektik öküz ruhlu kocam annesiyle konuşurken onları da çağırdı
neyse gittik dolaşmaya başladık eşimi birçok kere tembihledim bak kaybolmayalım telefonum yanımda değil ödemeyi de sen yapıcan
benim öküz otluk alana serbest bırakılmış gibş ordan oraya gidiyor ben de peşinde yok babasının peşine takılıyor falan sinirlenmeye başladım
amacım listemizdekileri çabucak alıp alışverişimi bitirmek çok fazla dolaşamıyorum
sonra baktım benimki yine koştur koştur gidiyor arkasından bir bağırdım biraz tartıştık alışveriş arabasını bıraktım çıktım alışveriş merkezinin içindeki banka oturdum
30-40 dk sonra yanıma geldiler kimseyle konuşmadım kaynanam birşey almadınız mı ihtiyaçlarınız yok muydu dedi ben de hiçbir ihtiyacım yok hiçbirşey istemiyorum dexim önden önden gittim çok şaşırdılar beni hiç öyle görmemişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…