2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

3 erkek anası =kaynanam gelıyo aklıma

ayy evet 3 erkek anası ne etcem bilmem gelinlerin burnundan getircem pppp
hahahah yaşasın kaynanalık ya şaka bi yanada bence bu durumun bin bir sebebi var cahillik başta geliyo tabii erkek olunca kıza göre daha bi değişik oluyo gelini sevip sevmeme durumu var bide insan oğlu yıldızın barışıp barışmamasıyla ilgili ee bizimde karşı tarafa aynı şekilde bide seni isteyip istemedikleri oluyo gelin olarak :)) seni değilde bi başkası olsun istiyolar olmayınca ee adıda gelin yapmadıkları kalmayoo :)) oğullarına bulunmaz hint kumaşı almaya çalışıyolar ya ondan bakalım ben bulucammı oğlullarıma hint kumaşları

uzdunmu annesı sen oglusunu baslar yıne belkıde ıyce buyumeye calısıyor bıemezyıkı

amin canım amin sevdık katlanıcaz yeterkı saglıklı olsunlarda

galıba kustu bana yaa demınden berdr konusuyorm konusuyorm :) sımdı bıraz hareketlendı amma nazlı cıktı oğlum .. özür dılıyorm ama bakalım alabılecekmıyız gonlunu :)

evet yaa emınım zor olucak senın ıcın hayırlısı canım ya ıns o kotu kaynanalardan olmayız ne dıyeyım sımdıden

bende daaha ılk oğlumu nasıpse alıcam kucagıma ama ben yasadıgım ıcın yasatmam gelınıme o ımrendıgım kaynanalardan olucam ınş. Allah'ım nasıp ederse

hep öle diyoruz ama bakalım zaman göstericek artık hayırlısıyla bi o günlere gelelimde
benim büyük oğlum şubatta 16 sını dolduruyo küçükte 13 yaşında bide gelen bıdığım olcak ona daha çok zaman var kim öle kim kala benim diğer oğullarımda babalarında kalıyolar benimle değil yani o yüzden ben pek burnumu sokamam :))

bıradan gıdıyorum oglusumun odasının perdesının sıparısnı vermeye kalbım carpıyooo

tuz cok mu tuketıyorsun sıslıklerın nedenı o da olabılırmıs bende gun asırı kontrol edıyorum odem varmı yok mu dıye

Yok canlarım yaa ben tuzu oldum olası az tüketirim kilodan olabiyir diye düşünmeye başladım artık 7,5 kilo az değil
cnm sen tası tarağı topla bebişini al kucağına, düş yollara Allah korusun toplaşıp gelirlerse ne olur halin, ordu gibi resmen
yuh artık koca kadın doğuracağını doğurmuş artık bu konuda da yarışılmaz ki, kaç yaşında doğurabilir mi ki Daha da neler duyacağız bakalım

4 sene oncede 50 yasındaydı sımdıde 50 ama arada 52 falan dıyor cıdden ne yapasam yapmak ıstıyor ne gıysem oda gıymek ıstıyor tam ben oyle dusundm sonrakı gun geldı benım yanımda kocama elını koy bak hareket edıyor dıyor ben delırmeyeyımde kımler delırsın :) keske dogurabılsede kendı derdıyle ugrasssa benden uzak dursa

mrb kızlarr buraya yazıp yazmamakta çok kararsız kaldımm ama sonra yazmaya karar verdim.topiğiniz gözüme çarpınca hep içim cızz etti girip 20 21 haftalık bebekler nasıl olurmuş gebelik takviminizden bakıp çıktımm.şimdi iszden dua istemeye geldim.bende mayıs annesi olacaktım ama bebeğimin 2.5aylıkken kalbi durduu.çok zor gebe kaldım 1tüp bebek 1aşılama denemem oldu evliliğimde 4 yıl bitti.eşimle benim olmadığımız ameliyatlar kalmadı.stresten en son bende zehirli guatır ve eşimdede sperm azlığı çıktı.guatırımın bebeğide zehirlediğini düşünüyrm.yumurtalarım çok kalitesiz ve ben pko hastasıyım herşeye rağmen mucezimi rabbim bana tattırdı.hamilelerin duası kabul olurmuş bana dua edersin çok sevinirim.

rabbim bebeğinizi sağ selim kucağınıza almayı ve kolay doğumlar nasip etsinnnn

orda bi durun :120::120::120:
wala öyle bişey yapacak olursa napılır ilk anda düşününce aklıma acaip şeyler geldi ki ben her zaman aman kalp kırmadan saygıda kusur etmeden diye düşünürüm
ben öyle bişeye rastlasam Allah korusun gerçekten çıldırırım heralde saygı maygı hiçbişi kalmaz sonradan başka bebekleri emzirme hevesinde olanların biraz sapık bi kafada olduklarına inanıyorum
(süt kardeşi olma durumu ayrı tamamen)

allahım tez zamanda yuzunuze baksın cnm oncelıkle acıl sıfalar versın daha sonrada sağlıklı bır yavru nasıp etsın ınş. sana ve tum bekleyenlere .

İçim içimi kemirsede, tipsiz oğluşumu teyzelerine göstermek istedim
Rabbim sağlıkla sıhatlede kucaklarımıza almayı nasip etsin meleklerimizi
Anasının oğlu buarada teyzeler aynı ben Eşim kudursada
Dünür kızında pek şanslı hanii
Maşallahh subhanAllahh

15 Dakika sonra sileceğim, ricam alıntı ile yorumlamazsanız pek seviniriz teyzeler

Son düzenleme:

bende kendı kendıme kafayı yedım cnm normalde o kadar kavgamız oldu kaynanamla ılgılı esımle aramzda bı kere bıle kaynnamn yuzune cıkıpta tek kelıme etmedım o an tepemden asagıya kaynar sular dokuldu anlatamam ama bı dusundum kı benım kocam benı atar cocugunu atar anasını atmaz bıde o kadının yanında kocamdan ya dayak yerdım yada agır laflar soylerdi sırf annesının gonlu rahat olsun dıye dusundm tasındım sus sehrıban degmez dedım allah görsün onu dıyorm ve kocamıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…