- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.461
ay hıc sorma esım yegenını sureklı cagırmak ıstıyor koca delıkanlı bne ertelıyorum sureklı
esımın aılesı burda degıl olsa yandıydım her gun bendeydıler benımkıler anlayıslı sız gelın dıyorlar
ah canım sorma eşin seni dinliyor demekki erteliyor bizimki,ne desen hemen tepki gösterir ama bende çareler düşünmeye başladım şimdiden:)
ay hıc sorma esım yegenını sureklı cagırmak ıstıyor koca delıkanlı bne ertelıyorum sureklı
esımın aılesı burda degıl olsa yandıydım her gun bendeydıler benımkıler anlayıslı sız gelın dıyorlar
ah canım sorma eşin seni dinliyor demekki erteliyor bizimki,ne desen hemen tepki gösterir ama bende çareler düşünmeye başladım şimdiden:)
sen bızı dınle sevcan'cım :) demokrasıde careler tukenmez :)
3 erkek anası =kaynanam gelıyo aklıma
sen bızı dınle sevcan'cım :) demokrasıde careler tukenmez :)
dinliyorum canım sizlerde olmasanız napıcam ya dışarda arkadaşım yok hiç bir sizlersiniz burda birde kızkardeşlerim var şimdiden çareleri bulduk saolun gerçekden
uzdunmu annesı sen oglusunu baslar yıne belkıde ıyce buyumeye calısıyor bıemezyıkı
amin canım amin sevdık katlanıcaz yeterkı saglıklı olsunlarda
ayy evet 3 erkek anası ne etcem bilmem gelinlerin burnundan getircempppp
hahahah yaşasın kaynanalık ya şaka bi yanada bence bu durumun bin bir sebebi var cahillik başta geliyo tabii erkek olunca kıza göre daha bi değişik oluyo gelini sevip sevmeme durumu var bide insan oğlu yıldızın barışıp barışmamasıyla ilgili ee bizimde karşı tarafa aynı şekilde bide seni isteyip istemedikleri oluyo gelin olarak :)) seni değilde bi başkası olsun istiyolar olmayınca ee adıda gelin yapmadıkları kalmayoo :)) oğullarına bulunmaz hint kumaşı almaya çalışıyolar ya ondan bakalım ben bulucammı oğlullarıma hint kumaşları
bende daaha ılk oğlumu nasıpse alıcam kucagıma ama ben yasadıgım ıcın yasatmam gelınıme o ımrendıgım kaynanalardan olucam ınş. Allah'ım nasıp ederse
alırsın annesı alırsınnn...galıba kustu bana yaa demınden berdr konusuyorm konusuyorm :) sımdı bıraz hareketlendı amma nazlı cıktı oğlum .. özür dılıyorm ama bakalım alabılecekmıyız gonlunu :)
dinliyorum canım sizlerde olmasanız napıcam ya dışarda arkadaşım yok hiç bir sizlersiniz burda birde kızkardeşlerim var şimdiden çareleri bulduk saolun gerçekden
aynen bnmde dısarda arkadasım yok hiç aslında arkadas olmak ısteyen bı kac tanıdıgım varda bazı huylarını sevmıyorm pek yanasmıyorm bı derdımı burada anlatıyorm bende napalım .
tuz cok mu tuketıyorsun sıslıklerın nedenı o da olabılırmıs bende gun asırı kontrol edıyorum odem varmı yok mu dıye
seker yuklemesı hepımıze yapılcak cnaım 24 28 hafta arası eger alyansın zor cıkıyorsa odem var balım bu yuzden tuzu eksıtmen gerek ..
of dogumu hıc dusunmek ıstemıyorumkendı aılem yakınımda gelırler sagolsunlar
ama anne ılebebegı yalnız bırakmak gerek dıyorlar hep kı alıssın anne bebegıne
yengemde kucuk kız kardesı 1 hafta kaldı sonrası hepımız teklıf ettık gelıp kalaım dıye ıstersen cevap bıle vermedı
demekkı yalnız olmak ıstıyor bızde bısye demedık ama benım kayınpeder daha hamılelık oncesı
sen bebeıs dogur bız uvey kaynana olck o kadınla gelıp 2 yıl falan kalcakalrmıs bende
bebegı buyutceklermıs kı kayınvalıde sureklı der kendı kızının bebegıne bıle dogumda bakmadı ben bakamam hastayım dıye
maksat bıze kapaklanmak kayınlarda dogumdan sonra oraya gıtmezsem hepsı buraya gelcekmsı dusunun 17 kardesler
sırf onlar gemesın dıye bıranonce toparlanıp dogumdan sonra oraya gıdıcem kayınpeder ınsallah gelmez
zatı ozel mahrem durum lohusalıktan cıkana kadar yanında rahat edıcegın kısıler olmalı umarım sende esınle konuusp orta yolu bulursunuz
1 ay yıne ıyı daha uzun kalmasınlar yeterkı
allah hep guldrsun cnm evet dedıgın gıbı bı kere uyuz oldugumuz ıcın her lafları batıyor ama ben hamıleyım dedım ıcıme doğdu dedım buda kesın hamıleyım der aradan bır ay gectı ben 3,5 aylıgım oğlum da saolsun durmuyor hareket edıyor ama ben kımseye anlatamıyorm :) kayannamın yanında dedım bı kere ıkıncı akşam geldı bıze kocama dıyorkı bende hamıleyım neyım bılmıyorm bı dr.a gıdım benımde ahanda buramda cocuk gıbı bısey oynuyor oglum bak dıyor delırdım yaaa valla yarın bırgun ben oğlumu emzırırım oda emzırır gizliden ben ne yapıyorsam oda yapacak ılla
Yok canlarım yaa ben tuzu oldum olası az tüketirim kilodan olabiyir diye düşünmeye başladım artık 7,5 kilo az değil
cnm sen tası tarağı topla bebişini al kucağına, düş yollara Allah korusun toplaşıp gelirlerse ne olur halin, ordu gibi resmen
yuh artık koca kadın doğuracağını doğurmuş artık bu konuda da yarışılmaz ki, kaç yaşında doğurabilir mi ki Daha da neler duyacağız bakalım
kızlar ben dr. gidiyorum diş için gelince şu kaynanalığa devam edelim :)) öpüyorum hepiniziiiiiiii
allah hep guldrsun cnm evet dedıgın gıbı bı kere uyuz oldugumuz ıcın her lafları batıyor ama ben hamıleyım dedım ıcıme doğdu dedım buda kesın hamıleyım der aradan bır ay gectı ben 3,5 aylıgım oğlum da saolsun durmuyor hareket edıyor ama ben kımseye anlatamıyorm :) kayannamın yanında dedım bı kere ıkıncı akşam geldı bıze kocama dıyorkı bende hamıleyım neyım bılmıyorm bı dr.a gıdım benımde ahanda buramda cocuk gıbı bısey oynuyor oglum bak dıyor delırdım yaaa valla yarın bırgun ben oğlumu emzırırım oda emzırır gizliden ben ne yapıyorsam oda yapacak ılla
canlarım bebişlerının cınsıyetı ve ısmı kesınlesmıs olup lısteye eklı olmayan varmı???????????
mrb kızlarr buraya yazıp yazmamakta çok kararsız kaldımm ama sonra yazmaya karar verdim.topiğiniz gözüme çarpınca hep içim cızz etti girip 20 21 haftalık bebekler nasıl olurmuş gebelik takviminizden bakıp çıktımm.şimdi iszden dua istemeye geldim.bende mayıs annesi olacaktım ama bebeğimin 2.5aylıkken kalbi durduu.çok zor gebe kaldım 1tüp bebek 1aşılama denemem oldu evliliğimde 4 yıl bitti.eşimle benim olmadığımız ameliyatlar kalmadı.stresten en son bende zehirli guatır ve eşimdede sperm azlığı çıktı.guatırımın bebeğide zehirlediğini düşünüyrm.yumurtalarım çok kalitesiz ve ben pko hastasıyım herşeye rağmen mucezimi rabbim bana tattırdı.hamilelerin duası kabul olurmuş bana dua edersin çok sevinirim.
rabbim bebeğinizi sağ selim kucağınıza almayı ve kolay doğumlar nasip etsinnnn
orda bi durun :120::120::120:
wala öyle bişey yapacak olursa napılır ilk anda düşününce aklıma acaip şeyler geldi ki ben her zaman aman kalp kırmadan saygıda kusur etmeden diye düşünürüm
ben öyle bişeye rastlasam Allah korusun gerçekten çıldırırım heralde saygı maygı hiçbişi kalmaz sonradan başka bebekleri emzirme hevesinde olanların biraz sapık bi kafada olduklarına inanıyorum
(süt kardeşi olma durumu ayrı tamamen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?