- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.541
kızlar moralim çook bzuk sabah karnıma aynayla bakarken göbeğimin altında kırmızı bi çatlak gördüm cnm çok sıkıldı yaa hemen bitane çatlak kıremi sipariş verdim mutela çatlak kremini bu kremi kulanan varmı bende tavsiye üüzerine sipariş verdim 82 lira bide benm genital bölgemde ve makat bölgemde kararma oldu böyle olan varmı yada duydunuzmu kalıcımı yoksa geçer mi ayyyyyy offf yaa
hamilelik donemi insanin tum fizyolijik yapisinin tamamen degisti donem canim malesef
ben hayatimda hic terlemeyen insandim terim asla kokmazdi hamile oldugumdan beri kokuyor ara ara, pudraliyorum surekli sabunlu suyla yikiyorum.
kalici degildir ama catlak icin hemen simdiden onlem al kirmiziyken iyilestirme sansi var beyazlayinca zorlasiyormus duzelmesi.
yagini ihmal etme
suyunu bol ic, kremi kullanmadim ben ama kullananalar vardi
benim de vajinada kocaman damar cikmis uzuldum gorunce varis mi diye, gebelikte olabilirmis o bolgede, ki cok kotu olursa normal dogumu bile engelleyebilirmis
bakalim daha ne degisiklikler olacak bizlerde canim
kızlar moralim çook bzuk sabah karnıma aynayla bakarken göbeğimin altında kırmızı bi çatlak gördüm cnm çok sıkıldı yaa hemen bitane çatlak kıremi sipariş verdim mutela çatlak kremini bu kremi kulanan varmı bende tavsiye üüzerine sipariş verdim 82 lira bide benm genital bölgemde ve makat bölgemde kararma oldu böyle olan varmı yada duydunuzmu kalıcımı yoksa geçer mi ayyyyyy offf yaa
Ins cok bulasmazlar bızeumarım şakadır sanki elalemin çocuğundan bahsediyor özledikçe gelirsin demiş allahım yaa
benim annem bizim büyümemize şahit olamadı çalışıyordu bakıcılara bırakmış bizi hep
bizlere kızım çalışmaya ihtiyacın durumun yoksa bebeğini sen büyüt büyümesine şahit ol demişti
kaynanayla bi konu arasında söyledim
arkadaşının torunu oldu demiş ki öyle güzel bir duygu ki hiçbir anını kaçırma çok çabuk büyüyorlar :18:
kesin kavga ederiz
iyi akşamlar kızlar...kayınvalidelere yüklenmişsiniz yine...valla kendi annemler de kayınvalidemler de bana hiç iş yaptırmazlar hamile değilken bile öleydi maşallah..ALLAH o günleri gösterirse doğumdan sonra da gelsinler isterim...her işimi yaparlar valla..ben de bebişimle ilgilenirim rahar rahat..lohusa psikolojisi nasıldır bilmiyom ama evde tecrübeli birilerinin olmasını isterim ilk 1ay en azından...annem babam ablam ilk etapta yanımda olurlar ama ne kadar süreyle olur bilmiyorum babam da ablam da çalışıyor çünkü...gerçi kayınvalidem kayınpeder başımla beraber de kaynım gelirse ne olur onu bilemem...çok rahat asalak geçinen bi tip..28yaşında oturup birşeyler hazırlayıp yemez..o olursa cıngar çıkar herhalde...özetle özellikle ilk ay yalnız kalmak istemem korkarım ben...en basitinden bebişim ağlama krizine girse bi köşede de ben ağlarım herhalde....
canm benm anneminde öyle ablamın ama benm olmasydı iydi ya tabi illa ki oluyo ama en azıyla kurtarmak istiyorum neyse artık napalmValla tatlım ben hiç kendimi incelemiyorum, sadece sık sık aynada göbeğime bakıyorum büyüyomu diye, o da giyinikken. Ama yaklaşık 3 aydır her gece düzenli olarak kakao, buğday, susam, badem ve zeytinyağı karışımı sürüyorum, bilmem faydası oluyormu. Genetik diyolar çatlakları, eğer öyleyse ben yandım, annemin maşallah harita gibi, en son beni doğurmuş 30 sene önce ama çatlakları hala belli oluyo. Takmıyorum ben yaaa aman napiim, kendimi üzemicem hiç
canım peki boyu ne kadar senin bebişin?? ben minyonum ve az kilo aldım sen de öyle misin??Bende pazartesi günü girdim ayrıntılı ultrasona.Benim bebişimde 360 grammış.Banada az gibi geldi.Hamilelik takvimine
bire bir uymayabilir ama baya fark var.Doktor normal desede inandıramıyorum bir türlü kendimi
Bizi paranoyak yapmadan sağlıklı sıhhatli doğarlar inşallah
Pekbici bebeişini görür görmez burnu çekti dikkatimi.Dedim maşallah ne kadar güzel.Allah size bağışlasın yakışıklını.Hepimizin yavrusunu
sağlıklı, sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş
ahh ahh hepimizde aynı sıkıntı..alıştık tabi kocayla başbaşa kalmaya şimdi gelen giden artacağı için panikliyoruzsukur geçmişi bitirdim
pekbicici maşallah oglusun cok tatlım, cıdden senı andırıyor
sabah kk ya tekrar donus yapamadımbebegı sıkıştırıp tekme atmasını saglama olayım da yatarken dızlerımı karnıma dogru çekiyorum ki bu bilincsizce oluyor yıllardır cenın pozıyonunda uyumaya alışmışım ya da ıkı buklum oturdugumda cok geçmeden tekmeyı basıyor arada da wc de uzun kalırsam kıpırdanıyo
kaynana mevzusu acılmış erkek tarafıyla aram sukur ıyı geldiklerinde her işlerini kendileri yaparlar bana ıs bırakmazlar ama buna ragmen dogumdan sonra kımseyi istemiyorumbebegımle baş başa kalp bırbırımıze alışmak ıstıyorum da zor gorunuyor annem yaza tadılat yaptırıyor 2 ay falan surer ohh onlar bende kalınca kv deler de cok kalamaz diyordum ama annem onlar gelır kızım bende dayınlarda kalırım ev mı yok bana dedi
eşimde şimdiden söylüyor okullar kapanınca gelirler, acılmaya yakın giderlerohh dedım evı kapatsınlar bızde yaşasınlar , yok olmaz o kardeşimin okulu var diyo
kalsalar sıkıntısı olmaz da evde bazen kendım bıle sıgamıyorum daralıyorum sureklı mısafır olursa olmaz rahat edemem
canım ya inşallah geçer üzme kendini...bir de bende çok merak ediyorum bende de var mı diye nasıl anladın çatlak olduğunu??kızlar moralim çook bzuk sabah karnıma aynayla bakarken göbeğimin altında kırmızı bi çatlak gördüm cnm çok sıkıldı yaa hemen bitane çatlak kıremi sipariş verdim mutela çatlak kremini bu kremi kulanan varmı bende tavsiye üüzerine sipariş verdim 82 lira bide benm genital bölgemde ve makat bölgemde kararma oldu böyle olan varmı yada duydunuzmu kalıcımı yoksa geçer mi ayyyyyy offf yaa
canım peki boyu ne kadar senin bebişin?? ben minyonum ve az kilo aldım sen de öyle misin??
ahh ahh hepimizde aynı sıkıntı..alıştık tabi kocayla başbaşa kalmaya şimdi gelen giden artacağı için panikliyoruzben şöyle bi çözüm buldum kendi çapımda..anneme gidip kalıcam..sonra ordan da kayınvalideme gidip kalıcam böylece kimse bana gelmicek ama tabi sonrasında zırt pırt gelicekler onu hissettiriyorlar ondan da çok korkuyorum hayırlısı olsun bakalım..
canım ya inşallah geçer üzme kendini...bir de bende çok merak ediyorum bende de var mı diye nasıl anladın çatlak olduğunu??
aboooo senın durumun daha vahım cnm yaaa 17 kardesss gelıp kalıcak bıde k.p 2 yıl kalacak ustelıkte analıkla beraber valla ben bunu duysam cıldırrdm allahım sana guc kuvvet versın de sen toparlan bıran once gıt kal yoksaa gercektn cok kotu olur
ah canım sorma eşin seni dinliyor demekki erteliyor bizimki,ne desen hemen tepki gösterir ama bende çareler düşünmeye başladım şimdiden:)
tuz tuketmıyorsan kılo evet yapar bende bacaklar davul gıbı oluyordu yurumekte zorlanıyordum kg aldııgm donemYok canlarım yaa ben tuzu oldum olası az tüketirim kilodan olabiyir diye düşünmeye başladım artık 7,5 kilo az değil
cnm sen tası tarağı topla bebişini al kucağına, düş yollara Allah korusun toplaşıp gelirlerse ne olur halin, ordu gibi resmen
yuh artık koca kadın doğuracağını doğurmuş artık bu konuda da yarışılmaz ki, kaç yaşında doğurabilir mi ki Daha da neler duyacağız bakalım
mrb kızlarr buraya yazıp yazmamakta çok kararsız kaldımm ama sonra yazmaya karar verdim.topiğiniz gözüme çarpınca hep içim cızz etti girip 20 21 haftalık bebekler nasıl olurmuş gebelik takviminizden bakıp çıktımm.şimdi iszden dua istemeye geldim.bende mayıs annesi olacaktım ama bebeğimin 2.5aylıkken kalbi durduu.çok zor gebe kaldım 1tüp bebek 1aşılama denemem oldu evliliğimde 4 yıl bitti.eşimle benim olmadığımız ameliyatlar kalmadı.stresten en son bende zehirli guatır ve eşimdede sperm azlığı çıktı.guatırımın bebeğide zehirlediğini düşünüyrm.yumurtalarım çok kalitesiz ve ben pko hastasıyım herşeye rağmen mucezimi rabbim bana tattırdı.hamilelerin duası kabul olurmuş bana dua edersin çok sevinirim.
rabbim bebeğinizi sağ selim kucağınıza almayı ve kolay doğumlar nasip etsinnnn
maşallah maşallah maşallah canım yaaa boncuk gıbı yuzu olcak Rabbım nazarlardan saklasın ee anne guzel yavrusuda onun gıbı olucak dımı :)İçim içimi kemirsede, tipsiz oğluşumu teyzelerine göstermek istedim
Rabbim sağlıkla sıhatlede kucaklarımıza almayı nasip etsin meleklerimizi
Anasının oğlu buarada teyzeler aynı benEşim kudursada
Ins cok bulasmazlar bıze
Gelsınler canım basımla beraber ama az ve oz olsunuzun vadelı kımseyı ıstememe kendı annemle bıle uzun sure kalınca anlasamıyoruz kkv de daha zor olur
kızlar lohusa pijaması aldım netten dün akşamdan sonra karar verdim
lohusasepetinden yarın gelicekmiş telefon açıp bedeni teyit ettilerki sonra sorun olmasın kalıplar büyük oluyomuş diye
bakalım güzel hoşuma giderse sizede öneririm çünkü bence fiyatları uygun lohusa pijamalarına göre gerçi ben şimdi için aldım bildiğin hamile pijamasıama öyle geçiyo
aynısını başka sitede gördüm 20lira pahalıydı
selam fıstıklar sizleri çok özledim bir türlü giremedim çok uzun zaman oldu..cumartesi ayrıntılı ultrasona girdim..bebişim 21cm ve 350 gr hem kilosu hem boyu kısa gibi geldi bana, ama olsun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallah..bi de bebeğin simasını göremedik bir türlü doktor suyun yoğunluğundan olabilir dedi bu cumartesi günü tekrar gidicem bebişin yüzünü görebilmek için..ve oğluşun bacakları yine azcık kısa gibi bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin..
pekbicici son sayfada okudum bebişin resmini koymuşsun sanırım ben göremedim ama tatlı bişey galiba Allah bağışlasın canım kucağına da almayı nasip etsin..
kizlar selam
gecmisi okuyamadim gelince okuycam sadece haber vereyim dedim
disciye gittim disci korktu haline :) senin ufaklik disini yiycek annesi dedi. :) ben de yesin yeter ki o iyi olsun dedim, iltihap birsye yapmaz dedi korkma antibiyotikle kurtulursun falan dedi. sonra kadin dogumcuma yonlendirdi o gormeden izin vermeden yazmiyim dedi. doktoruma gittim acilden kayit oldum. adam hic sorun yapma bebegin iyi ne gerekiyorsa yaptir en tehlikesiz donemdesin. gerekirse kanal tedavi, dolgu, antibiyotik caresine bak kotulesme dedi. o da rahatlatti bebegine zarar etmemistir korkma diye. bazen hamilelikte ameliyat bile yapilabiliyor apandist ya da kist ameliyati korkma local anestezi de zarar vermez dedi. neyse ben antibiyotige basliycam. amoklavin yazmislar. arastirmadam daha ama kullanmam gerekiyor sanirim cunku artik birseyler akiyor disten bege direk gidecek yemekle falan.
bu arada doktorum haftaya usg var detayli ama gel gorelim senin bebisi dedi. 2 dk baktik sadece :) oglus cok canli cok hareketliymisusg sirasinda karnimda da oynama olunca doktor da guldu sadece 2 dk gordum ama yuzu daha netti sanki minicik duruyordu burnu falan, buruktum ilk defa yalnizdim esim yok ya yanimda bundan sonra uzulucem baya neyse oglus 500 kusur gram dedi ama heyecandan duyamamisim ne dedigini :)
iyi akşamlar kızlar...kayınvalidelere yüklenmişsiniz yine...valla kendi annemler de kayınvalidemler de bana hiç iş yaptırmazlar hamile değilken bile öleydi maşallah..ALLAH o günleri gösterirse doğumdan sonra da gelsinler isterim...her işimi yaparlar valla..ben de bebişimle ilgilenirim rahar rahat..lohusa psikolojisi nasıldır bilmiyom ama evde tecrübeli birilerinin olmasını isterim ilk 1ay en azından...annem babam ablam ilk etapta yanımda olurlar ama ne kadar süreyle olur bilmiyorum babam da ablam da çalışıyor çünkü...gerçi kayınvalidem kayınpeder başımla beraber de kaynım gelirse ne olur onu bilemem...çok rahat asalak geçinen bi tip..28yaşında oturup birşeyler hazırlayıp yemez..o olursa cıngar çıkar herhalde...özetle özellikle ilk ay yalnız kalmak istemem korkarım ben...en basitinden bebişim ağlama krizine girse bi köşede de ben ağlarım herhalde....
kızlar yarın şeker taramasına gidicem doktor 2gün öncesinden diyet verdi tatlı hiç birşey yok diye bende zaten yiyemiyorum dedim ama özellikle bugün ağlayasım geliyor tatlı istiyorum diye
canım lınkı atarmısın bakalım bızede fıkır olsun send egule gule gıy inşallah :)
cok pahalı malesef havuzlu handada 80 90 tl den baslıyor lar
canım boy kg hıc takma onemlı olan saglıklı olsun ınsallah cumartesı gunu yuzunu gorursun bebısının :)
bak demedımmı canım en rahat donemdesın dıs tedavısı ıcın sen ıcını ferah tut :)
oh yavrunuda gordun yıne masallah galıba kg rekoru senın yavrunda olucak :)
esınde emın ol zor dayanıyordur kavustugunuz an bo lbol senınlede yavrunlada hasret gıderıcek :)
sen sanslısın canım en son geldıklerınde benım uvey kaynana herseyıme laf ettı
hıc bıseyımı begenmedı ama esımın yanında ovuyor ıuyanık
agrısı sızısı bıtmedı ıs yapmaz agsı susmaz geldıklerınden berı para para para
yanı onların gelmesı demek benım hızmetcı olmam ve para yetıstırmem onlara demek
kı lohusa donemı gıbı ozel donemd e kayınpederın ısı ne evde ? aman dusundukce sınırlenıyorum
Allahım acısın bana gelmezler ınsallah ..
canım ebemız soylemıstı genıtal bolgelde kararma olucakmıs bunlar normal
catlaklık ne yaparsak yapalım vucud yapımıza gore olur yada olmaz krem nemlendırıcı falan onlemıyor ..
dayan balım doguma kadar inşallah ondan sonra daha rahat yersın
ve taramada ınsallah deger dusuk cıkar
kızlar benim bebiş 2 gündür sürekli aşağlarda çalışıo, resmen vuruşlarını zonklama gibi şeyimde hissediorum sizlerdede o şeklde olan varmı
aynı durum bende de var hatta dün akşam yatmadan önce öyle rahatsız oldum ki dişlerimi fırçalayamadım oturdum biraz hemen ayakta durunca daha çok oluyo bide rahim falan değil dediğin gibi resmen şeyimde oluyor zonklama hafta sonu kontrolüm var doktora sormayı düşünüyorum
ıste o psıkolojıyı bılmıyoruz kıskanırım ben yavrumuben de gelsinler diyom da...lohusa psikolojisi ile kovuyomuşum milleti...hadi herkes evine diye
Derdıme derman olacak cumle senden geldın lohusa halımle kpederın ne ıs var degıl mı ayy ıns o zaman dusunurler bunucanım lınkı atarmısın bakalım bızede fıkır olsun send egule gule gıy inşallah :)
cok pahalı malesef havuzlu handada 80 90 tl den baslıyor lar
canım boy kg hıc takma onemlı olan saglıklı olsun ınsallah cumartesı gunu yuzunu gorursun bebısının :)
bak demedımmı canım en rahat donemdesın dıs tedavısı ıcın sen ıcını ferah tut :)
oh yavrunuda gordun yıne masallah galıba kg rekoru senın yavrunda olucak :)
esınde emın ol zor dayanıyordur kavustugunuz an bo lbol senınlede yavrunlada hasret gıderıcek :)
sen sanslısın canım en son geldıklerınde benım uvey kaynana herseyıme laf ettı
hıc bıseyımı begenmedı ama esımın yanında ovuyor ıuyanık
agrısı sızısı bıtmedı ıs yapmaz agsı susmaz geldıklerınden berı para para para
yanı onların gelmesı demek benım hızmetcı olmam ve para yetıstırmem onlara demek
kı lohusa donemı gıbı ozel donemd e kayınpederın ısı ne evde ? aman dusundukce sınırlenıyorum
Allahım acısın bana gelmezler ınsallah ..
canım ebemız soylemıstı genıtal bolgelde kararma olucakmıs bunlar normal
catlaklık ne yaparsak yapalım vucud yapımıza gore olur yada olmaz krem nemlendırıcı falan onlemıyor ..
dayan balım doguma kadar inşallah ondan sonra daha rahat yersın
ve taramada ınsallah deger dusuk cıkar
kızlar benim bebiş 2 gündür sürekli aşağlarda çalışıo, resmen vuruşlarını zonklama gibi şeyimde hissediorum sizlerdede o şeklde olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?