2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar moralim çook bzuk sabah karnıma aynayla bakarken göbeğimin altında kırmızı bi çatlak gördüm cnm çok sıkıldı yaa hemen bitane çatlak kıremi sipariş verdim mutela çatlak kremini bu kremi kulanan varmı bende tavsiye üüzerine sipariş verdim 82 lira bide benm genital bölgemde ve makat bölgemde kararma oldu böyle olan varmı yada duydunuzmu kalıcımı yoksa geçer mi ayyyyyy offf yaa

hamilelik donemi insanin tum fizyolijik yapisinin tamamen degisti donem canim malesef
ben hayatimda hic terlemeyen insandim terim asla kokmazdi hamile oldugumdan beri kokuyor ara ara, pudraliyorum surekli sabunlu suyla yikiyorum.

kalici degildir ama catlak icin hemen simdiden onlem al kirmiziyken iyilestirme sansi var beyazlayinca zorlasiyormus duzelmesi.
yagini ihmal etme
suyunu bol ic, kremi kullanmadim ben ama kullananalar vardi
benim de vajinada kocaman damar cikmis uzuldum gorunce varis mi diye, gebelikte olabilirmis o bolgede, ki cok kotu olursa normal dogumu bile engelleyebilirmis
bakalim daha ne degisiklikler olacak bizlerde canim

ayyy canm çok sağol cvabın için bakalım daha neler olcak

Valla tatlım ben hiç kendimi incelemiyorum, sadece sık sık aynada göbeğime bakıyorum büyüyomu diye, o da giyinikken. Ama yaklaşık 3 aydır her gece düzenli olarak kakao, buğday, susam, badem ve zeytinyağı karışımı sürüyorum, bilmem faydası oluyormu. Genetik diyolar çatlakları, eğer öyleyse ben yandım, annemin maşallah harita gibi, en son beni doğurmuş 30 sene önce ama çatlakları hala belli oluyo. Takmıyorum ben yaaa aman napiim, kendimi üzemicem hiç

Ins cok bulasmazlar bıze

Gelsınler canım basımla beraber ama az ve oz olsun uzun vadelı kımseyı ıstememe kendı annemle bıle uzun sure kalınca anlasamıyoruz kkv de daha zor olur

canm benm anneminde öyle ablamın ama benm olmasydı iydi ya tabi illa ki oluyo ama en azıyla kurtarmak istiyorum neyse artık napalm
inş krem işe yararda bi kaç sıyrıkla kurtarırım

canım peki boyu ne kadar senin bebişin?? ben minyonum ve az kilo aldım sen de öyle misin??
ahh ahh hepimizde aynı sıkıntı..alıştık tabi kocayla başbaşa kalmaya şimdi gelen giden artacağı için panikliyoruz ben şöyle bi çözüm buldum kendi çapımda..anneme gidip kalıcam..sonra ordan da kayınvalideme gidip kalıcam böylece kimse bana gelmicek ama tabi sonrasında zırt pırt gelicekler onu hissettiriyorlar ondan da çok korkuyorum hayırlısı olsun bakalım..
canım ya inşallah geçer üzme kendini...bir de bende çok merak ediyorum bende de var mı diye nasıl anladın çatlak olduğunu??

canm göbeyimin altın oluşmuş ilk zamanlar sivilce zannettim morarmış gibime geldi sonra uzayınca çatlak olduğunu anldım kırmızı damar gibi bi çizgi

gıdıcemde kayınpeder gelırse gıtmem boş dıgelrerı benım gıtmemı beklemeden gelırse yandım

ah canım sorma eşin seni dinliyor demekki erteliyor bizimki,ne desen hemen tepki gösterir ama bende çareler düşünmeye başladım şimdiden:)

dınlemekmı :) yegenı okulu sınavları var dıye gelemedı esım bugun yıne arıyım 2 3 gun gelsın dıyo kı bu ara cıdden ayaklarım co kkotu uzanmadan rahat edemıyorum
ev dogalgazlı degıl yatak odasınamı kapancam yatıcam sureklı off esım delı edıyor benııııı

tuz tuketmıyorsan kılo evet yapar bende bacaklar davul gıbı oluyordu yurumekte zorlanıyordum kg aldııgm donem

dogumdan sonra kendıme geleyım onlar gelıyorz derse ıyı olmasamda artık ambulanslamı gıderım bılemıyorum :)
dua edınde gelmesınler hem maddı hem manevı cıdden zorlanırım bakırkoyden toplarsınız benı artık

canım sureklı duamda Rabbım tum ısteyen herkese bu duyguyu tattırsın
hıc uzulme ablamda 2 ablamda ılk bebeklerı dusuk oldu ama sonra bebıslerıne kavustu
inşallah sende kavusursun canım kalbının guzellııgne Rabbım huyu suyu guzel bır evlat nasıp eylesın inşallah tez vakıt

İçim içimi kemirsede, tipsiz oğluşumu teyzelerine göstermek istedim
Rabbim sağlıkla sıhatlede kucaklarımıza almayı nasip etsin meleklerimizi
Anasının oğlu buarada teyzeler aynı ben Eşim kudursada
maşallah maşallah maşallah canım yaaa boncuk gıbı yuzu olcak Rabbım nazarlardan saklasın ee anne guzel yavrusuda onun gıbı olucak dımı :)

kızlar yarın şeker taramasına gidicem doktor 2gün öncesinden diyet verdi tatlı hiç birşey yok diye bende zaten yiyemiyorum dedim ama özellikle bugün ağlayasım geliyor tatlı istiyorum diye

Ins cok bulasmazlar bıze

Gelsınler canım basımla beraber ama az ve oz olsun uzun vadelı kımseyı ıstememe kendı annemle bıle uzun sure kalınca anlasamıyoruz kkv de daha zor olur

ben de gelsinler diyom da...lohusa psikolojisi ile kovuyomuşum milleti...hadi herkes evine diye

canım lınkı atarmısın bakalım bızede fıkır olsun send egule gule gıy inşallah :)
cok pahalı malesef havuzlu handada 80 90 tl den baslıyor lar

canım boy kg hıc takma onemlı olan saglıklı olsun ınsallah cumartesı gunu yuzunu gorursun bebısının :)

bak demedımmı canım en rahat donemdesın dıs tedavısı ıcın sen ıcını ferah tut :)
oh yavrunuda gordun yıne masallah galıba kg rekoru senın yavrunda olucak :)
esınde emın ol zor dayanıyordur kavustugunuz an bo lbol senınlede yavrunlada hasret gıderıcek :)

sen sanslısın canım en son geldıklerınde benım uvey kaynana herseyıme laf ettı
hıc bıseyımı begenmedı ama esımın yanında ovuyor ıuyanık
agrısı sızısı bıtmedı ıs yapmaz agsı susmaz geldıklerınden berı para para para
yanı onların gelmesı demek benım hızmetcı olmam ve para yetıstırmem onlara demek
kı lohusa donemı gıbı ozel donemd e kayınpederın ısı ne evde ? aman dusundukce sınırlenıyorum
Allahım acısın bana gelmezler ınsallah ..

canım ebemız soylemıstı genıtal bolgelde kararma olucakmıs bunlar normal
catlaklık ne yaparsak yapalım vucud yapımıza gore olur yada olmaz krem nemlendırıcı falan onlemıyor ..

kızlar yarın şeker taramasına gidicem doktor 2gün öncesinden diyet verdi tatlı hiç birşey yok diye bende zaten yiyemiyorum dedim ama özellikle bugün ağlayasım geliyor tatlı istiyorum diye
dayan balım doguma kadar inşallah ondan sonra daha rahat yersın
ve taramada ınsallah deger dusuk cıkar

kızlar benim bebiş 2 gündür sürekli aşağlarda çalışıo, resmen vuruşlarını zonklama gibi şeyimde hissediorum sizlerdede o şeklde olan varmı

inşallah bakalım nelere dayandık buna da dayancaz arttıkkk .. açlığa dayanamıyorum o canımı sıkıyor işte 12den sonra birşey yemıcem sabah 9 da gidecem 3 saat daha yemicem ayyy fenalık bastı bana 2gün önce açken 120 çıktı bakcaz artık biz alıştık sürekli birşey çıkmasına çıkmazsa kendimi kötü hissederim her halde

kızlar benim bebiş 2 gündür sürekli aşağlarda çalışıo, resmen vuruşlarını zonklama gibi şeyimde hissediorum sizlerdede o şeklde olan varmı

aynı durum bende de var hatta dün akşam yatmadan önce öyle rahatsız oldum ki dişlerimi fırçalayamadım oturdum biraz hemen ayakta durunca daha çok oluyo bide rahim falan değil dediğin gibi resmen şeyimde oluyor zonklama hafta sonu kontrolüm var doktora sormayı düşünüyorum

benim kontr. var bayaa sorarsan benide aydınlatırsan sevinirim cnm, şimdi biraz okudum normal gibi ama zaman zaman oluo zaten yukardada bazı hareketler hissediorum duruştan kaynaklandığını düşünüorum inşallah öledir

ben de gelsinler diyom da...lohusa psikolojisi ile kovuyomuşum milleti...hadi herkes evine diye
ıste o psıkolojıyı bılmıyoruz kıskanırım ben yavrumu ayy bılmıyorum gorecegız zamanı gelınce

Derdıme derman olacak cumle senden geldın lohusa halımle kpederın ne ıs var degıl mı ayy ıns o zaman dusunurler bunu kızlar gelsın kalsın kpeder de gorup gıtsın bebek buyuyunce gelsın dıyorummm da neredeee bakalım gorecegız o gunlerı olmadı kaldılar mı kvdeme soylerım

Haa ıste beım sıpada oralara calısıyor kollarla da saga sola vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…