2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bende pazartesi günü girdim ayrıntılı ultrasona.Benim bebişimde 360 grammış.Banada az gibi geldi.Hamilelik takvimine
bire bir uymayabilir ama baya fark var.Doktor normal desede inandıramıyorum bir türlü kendimi
Bizi paranoyak yapmadan sağlıklı sıhhatli doğarlar inşallah

Pekbici bebeişini görür görmez burnu çekti dikkatimi.Dedim maşallah ne kadar güzel.Allah size bağışlasın yakışıklını.Hepimizin yavrusunu
sağlıklı, sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş

benim gobek ve vajina bölgeleri dışında tüylenmem azaldı ,saç dökülmem durdu

yok cnm ona takılmayın imza bölümündeki o haftanın sonundaki rakamları oluyo genelde
takvimin içerisine girdiğinizde arada günlerin içerisindede yazıyo oradan bakın
ve dr ii dediysede güvenin öbür türlü çekinmez ufak geriden geliyo derdi

Merhaba kizlar ben 2012 mayis annelerindenim
bebislerin gelisimlerini paylasiyoduk 21 cm 350 gr yaaa şimdi kocaman oldular.
kizlar hic takilmayin bu cm gr.lara falan benim kizim bi iki hafta önde gidiyodu 15 gün erken geldi 2.760 gr.dogdu kuş gibiydi çirpi çirpi bacaklar Allah im ya şimdi ise 9.ayimiza girdik bana yetişti valla zilloşum görseniz eyzeleri seneye kesin geçer

hepiniz saglikla bebişlerinizi kucağiniza alirsiniz inşallah huzurla,mvlultkla büyütürsünüz meleklerinizi inşallah

Maşallah annesi darısı başımıza o günleride görürüz inş.Ben biraz ufak doğmuşum hoş şimdi maşallahım varda acaba
oğluşdamı öyle olur diye düşünmeden edemedim.Teşekkür ederim kızlar cvplarınız için içim rahatladı

ah canım çok haklısın güyya bizde eşimle başbaşa geçirecektik yeni yılı hatta kız kardeşim yeni yılda size gelebilirmiyim demişti eşimde kabul etmedi başbaşa dışarı çıkarız diye ne olsun yeni yıla 2 gün kala eşimin yiğeni kalmaya geldi üstüne üstük gelde sinirlenme canım ya haklısın

kizlar selam
gecmisi okuyamadim gelince okuycam sadece haber vereyim dedim
disciye gittim disci korktu haline :) senin ufaklik disini yiycek annesi dedi. :) ben de yesin yeter ki o iyi olsun dedim, iltihap birsye yapmaz dedi korkma antibiyotikle kurtulursun falan dedi. sonra kadin dogumcuma yonlendirdi o gormeden izin vermeden yazmiyim dedi. doktoruma gittim acilden kayit oldum. adam hic sorun yapma bebegin iyi ne gerekiyorsa yaptir en tehlikesiz donemdesin. gerekirse kanal tedavi, dolgu, antibiyotik caresine bak kotulesme dedi. o da rahatlatti bebegine zarar etmemistir korkma diye. bazen hamilelikte ameliyat bile yapilabiliyor apandist ya da kist ameliyati korkma local anestezi de zarar vermez dedi. neyse ben antibiyotige basliycam. amoklavin yazmislar. arastirmadam daha ama kullanmam gerekiyor sanirim cunku artik birseyler akiyor disten bege direk gidecek yemekle falan.
bu arada doktorum haftaya usg var detayli ama gel gorelim senin bebisi dedi. 2 dk baktik sadece :) oglus cok canli cok hareketliymis usg sirasinda karnimda da oynama olunca doktor da guldu sadece 2 dk gordum ama yuzu daha netti sanki minicik duruyordu burnu falan, buruktum ilk defa yalnizdim esim yok ya yanimda bundan sonra uzulucem baya neyse oglus 500 kusur gram dedi ama heyecandan duyamamisim ne dedigini :)

sukur geçmişi bitirdim

pekbicici maşallah oglusun cok tatlım, cıdden senı andırıyor
sabah kk ya tekrar donus yapamadım bebegı sıkıştırıp tekme atmasını saglama olayım da yatarken dızlerımı karnıma dogru çekiyorum ki bu bilincsizce oluyor yıllardır cenın pozıyonunda uyumaya alışmışım ya da ıkı buklum oturdugumda cok geçmeden tekmeyı basıyor arada da wc de uzun kalırsam kıpırdanıyo

kaynana mevzusu acılmış erkek tarafıyla aram sukur ıyı geldiklerinde her işlerini kendileri yaparlar bana ıs bırakmazlar ama buna ragmen dogumdan sonra kımseyi istemiyorum bebegımle baş başa kalp bırbırımıze alışmak ıstıyorum da zor gorunuyor annem yaza tadılat yaptırıyor 2 ay falan surer ohh onlar bende kalınca kv deler de cok kalamaz diyordum ama annem onlar gelır kızım bende dayınlarda kalırım ev mı yok bana dedi
eşimde şimdiden söylüyor okullar kapanınca gelirler, acılmaya yakın giderler ohh dedım evı kapatsınlar bızde yaşasınlar , yok olmaz o kardeşimin okulu var diyo
kalsalar sıkıntısı olmaz da evde bazen kendım bıle sıgamıyorum daralıyorum sureklı mısafır olursa olmaz rahat edemem

canim link atsana bize de hangisini aldin
fikir olsun ben de bilmiyorum nasil olacagimi arastiriyorum

Selam kızlar, umarım herkes çok iyidir, iyi değilim diye düşünenler de hemen bi silkinsin kendine gelsin, biz iyi olursak ancak bebeklerimiz de iyi olur. Birkaç gündür dikkatimi çekiyor, ne zaman arabaya binsem oğlum pıt pıt tekmeliyo. Geçmişte kimdi tam hatırlamıyorum Snow'a henüz öyle bilinçli tepkiler vermezler demiş ama benim çok dikkatimi çekiyor. Neyse biz babasıyla pek bi heyecanlandık, biz yine de öyle sanalım. Özellikle eşim pek bi sevindi, oğlum arabalara meraklı olcak diye, sanki noluyosa.

Pekbicicim maşallah süphanallah oğluna. Ne yakışıklı sıpa maşallah.Rabbim kötülüklerden, kem gözden sakınsın.

cnm gelmeleri önemli değil herkes ayrı geziyordu ama benim öküz onların peşinde ben öküzümün peşinde yoruldum

cnm çok geçmiş olsun önemli birşey çıkmamasına sevindim

düşündükçe bazen bebeğim hep içimde kalsın istiyorum bende de kaynana kalacak yardımcı olur sağolsun da 2. evi benim ev olacak zırt pırt başıma çökecek
şimdiden ben bebeği alır gezmeye çıkarım sen işine gücüne bakarsın diyor yardımcı olacaksan al kızım bebeği dolaş ben işleri yaparım demiyor
o öyle dedikçe şimdiden içim gidiyor veremem ki :18:

bizimkilerde saka mı yapıyor ciddiler mi anlayamadım ama sen işe dondugunde bıze verirsin kalır bızde (konyada) özledikçe gelirsin diyorlar
valla kimseye vermem cocugumu dedim bende bir de su duruma sınır oluyorum bız cocuga bakarız sen ıs yaprsn kardeşim sen yap işleri ben çocugumla ilgileneyim, ne var yanı, inş. korktugum basıma gelmezde torun sevdasına zırt pırt gelmezler (birde hızlı tren var 1,5 saatte bendeler )

Bizde akşam kv me oturmaya gittik. Kv dem geziye yazılmış ama hangi tarihte bilmiyorum ,senin doğuma denk gelmesin ben gidip konuşayım dedi.Eşimde annesine kızdı doğumda burda ol senden başka kimse yok diye bende annemde gelecek izin alacak (annem çalışıyorda) 1 hafta 10 gün gelir kalır dedim.Kv deme sen geziye gitmek istiyorsan annem burdayken gider gelirsin zaten 1 hafta 10 günde sonrada ağrın kalmıyormuş gerek kalmaz dedim artık anlayan anlasın Ama öyle 3 ay falan kalacak olsa ben zaten direk söylerim bebeğimle yalnız kalmak istiyorum alışmam lazım diye çekinmem kv de zaten anlayışla karşılar çok şükür düşüncesiz biri değil

gerçi yazın kalmaya geldiler 8 gun kaldılar , rapor almıştım 3 gunum vardı kalın dedim kv demde kalan zamanı sız değerlendirin dedi
eşimde bırak gitsinler yeter kaldıkları demişti ama bakalım dogumdan sonra neler olacak, arada diyorum oyle uzun sure ıstemem haberın olsun dıyordum da o gun gelsin bakarız dıyor inş. uzun sure kalmazlar gorumceler kalsın başımla ama anne baba olayı benı geriyor

umarım şakadır sanki elalemin çocuğundan bahsediyor özledikçe gelirsin demiş allahım yaa
benim annem bizim büyümemize şahit olamadı çalışıyordu bakıcılara bırakmış bizi hep
bizlere kızım çalışmaya ihtiyacın durumun yoksa bebeğini sen büyüt büyümesine şahit ol demişti
kaynanayla bi konu arasında söyledim
arkadaşının torunu oldu demiş ki öyle güzel bir duygu ki hiçbir anını kaçırma çok çabuk büyüyorlar :18:
kesin kavga ederiz

benim de aynen canim
arabaya bindigim anda tekmelere basliyor

bir de alisveris sirasinda cok hareketli
ben de oyle hissediyorum bebegim tepkiler veriyor bazi aktivitlerime ve ruh halime diye
ne zaman uzulsem tekmeler basliyor

tesekkur ederim annesizanne

iyi akşamlar kızlar...kayınvalidelere yüklenmişsiniz yine... valla kendi annemler de kayınvalidemler de bana hiç iş yaptırmazlar hamile değilken bile öleydi maşallah..ALLAH o günleri gösterirse doğumdan sonra da gelsinler isterim...her işimi yaparlar valla..ben de bebişimle ilgilenirim rahar rahat..lohusa psikolojisi nasıldır bilmiyom ama evde tecrübeli birilerinin olmasını isterim ilk 1ay en azından...annem babam ablam ilk etapta yanımda olurlar ama ne kadar süreyle olur bilmiyorum babam da ablam da çalışıyor çünkü...gerçi kayınvalidem kayınpeder başımla beraber de kaynım gelirse ne olur onu bilemem...çok rahat asalak geçinen bi tip..28yaşında oturup birşeyler hazırlayıp yemez..o olursa cıngar çıkar herhalde...özetle özellikle ilk ay yalnız kalmak istemem korkarım ben...en basitinden bebişim ağlama krizine girse bi köşede de ben ağlarım herhalde....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…