- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.521
selam fıstıklar sizleri çok özledim bir türlü giremedim çok uzun zaman oldu..cumartesi ayrıntılı ultrasona girdim..bebişim 21cm ve 350 gr hem kilosu hem boyu kısa gibi geldi bana, ama olsun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallah..bi de bebeğin simasını göremedik bir türlü doktor suyun yoğunluğundan olabilir dedi bu cumartesi günü tekrar gidicem bebişin yüzünü görebilmek için..ve oğluşun bacakları yine azcık kısa gibi bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin..
pekbicici son sayfada okudum bebişin resmini koymuşsun sanırım ben göremedim ama tatlı bişey galiba Allah bağışlasın canım kucağına da almayı nasip etsin..
Selam arkadaslar ben hazıran topiğindenim. İzin verirseniz tecrübelerinize güvenerek size bir şey sormak istiyorum.
Pat diye konuya gircem ama benim vücudumdaki tüyler büyümüyor artık çok yavaşladı ve seyreldi. Sakın şikayet ettiğimi sanmayın elbette bu harika bişey ama merak ediyorum benim gibi olan varmı diye. Cevap verirseniz sevinirim. Sevgilerr.
bende pazartesi günü girdim ayrıntılı ultrasona.benim bebişimde 360 grammış.banada az gibi geldi.hamilelik takvimine
bire bir uymayabilir ama baya fark var.doktor normal desede inandıramıyorum bir türlü kendimi
Bizi paranoyak yapmadan sağlıklı sıhhatli doğarlar inşallah
Pekbici bebeişini görür görmez burnu çekti dikkatimi.dedim maşallah ne kadar güzel.allah size bağışlasın yakışıklını.hepimizin yavrusunu
sağlıklı, sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş
Merhaba kizlar ben 2012 mayis annelerindenim
bebislerin gelisimlerini paylasiyoduk 21 cm 350 gr yaaa şimdi kocaman oldular.
kizlar hic takilmayin bu cm gr.lara falan benim kizim bi iki hafta önde gidiyodu 15 gün erken geldi 2.760 gr.dogdu kuş gibiydi çirpi çirpi bacaklar Allah im ya şimdi ise 9.ayimiza girdik bana yetişti valla zilloşum görseniz eyzeleri seneye kesin geçer
hepiniz saglikla bebişlerinizi kucağiniza alirsiniz inşallah huzurla,mvlultkla büyütürsünüz meleklerinizi inşallah
yeni yıl başlangıcıyla içimdeki cadaloz gelin ruhu dışarı çıktı
eşimle alışverişe gidecektik öküz ruhlu kocam annesiyle konuşurken onları da çağırdı
neyse gittik dolaşmaya başladık eşimi birçok kere tembihledim bak kaybolmayalım telefonum yanımda değil ödemeyi de sen yapıcan
benim öküz otluk alana serbest bırakılmış gibş ordan oraya gidiyor ben de peşinde yok babasının peşine takılıyor falan sinirlenmeye başladım
amacım listemizdekileri çabucak alıp alışverişimi bitirmek çok fazla dolaşamıyorum
sonra baktım benimki yine koştur koştur gidiyor arkasından bir bağırdım biraz tartıştık alışveriş arabasını bıraktım çıktım alışveriş merkezinin içindeki banka oturdum
30-40 dk sonra yanıma geldiler kimseyle konuşmadım kaynanam birşey almadınız mı ihtiyaçlarınız yok muydu dedi ben de hiçbir ihtiyacım yok hiçbirşey istemiyorum dexim önden önden gittim çok şaşırdılar beni hiç öyle görmemişlerdi
çok tşk ettimgeldim ben yaa 2 azı dişimin arası çürümüş önce kanal tedavisi gerekebilir dedi sonra çürüğü temizledi ama şu an için sinire inmemiş görünüyo dedi geçici dolgu koydu 12 sinde tekrar gidicem ozamana kadar belli olurmuş kanal tedavisi gerekmezse normal dolgu yapcak sadece ağzım yamuldu aletlerden resmen beynim sallandı başım ağrıyo(
Geçmiş olsun canım inşallah başka sorun yaşamazsın.
kizlar selam
gecmisi okuyamadim gelince okuycam sadece haber vereyim dedim
disciye gittim disci korktu haline :) senin ufaklik disini yiycek annesi dedi. :) ben de yesin yeter ki o iyi olsun dedim, iltihap birsye yapmaz dedi korkma antibiyotikle kurtulursun falan dedi. sonra kadin dogumcuma yonlendirdi o gormeden izin vermeden yazmiyim dedi. doktoruma gittim acilden kayit oldum. adam hic sorun yapma bebegin iyi ne gerekiyorsa yaptir en tehlikesiz donemdesin. gerekirse kanal tedavi, dolgu, antibiyotik caresine bak kotulesme dedi. o da rahatlatti bebegine zarar etmemistir korkma diye. bazen hamilelikte ameliyat bile yapilabiliyor apandist ya da kist ameliyati korkma local anestezi de zarar vermez dedi. neyse ben antibiyotige basliycam. amoklavin yazmislar. arastirmadam daha ama kullanmam gerekiyor sanirim cunku artik birseyler akiyor disten bege direk gidecek yemekle falan.
bu arada doktorum haftaya usg var detayli ama gel gorelim senin bebisi dedi. 2 dk baktik sadece :) oglus cok canli cok hareketliymisusg sirasinda karnimda da oynama olunca doktor da guldu sadece 2 dk gordum ama yuzu daha netti sanki minicik duruyordu burnu falan, buruktum ilk defa yalnizdim esim yok ya yanimda bundan sonra uzulucem baya neyse oglus 500 kusur gram dedi ama heyecandan duyamamisim ne dedigini :)
cnm sanada geçmiş olsun bende bugün diş yüzünden gittim başka hastaneler yapmadı dr. oyanı lazım die dün gitmiştik bugünde yine kendi hastaneme gittim benim hamilelikten önce 20 lik dişim çekilmişti sonra dolgu yapılacak dendi 2.ye dolgu için gittiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim dr. sadece geçici dolgu koydu kanal tedavisi gerekebilir o yüzden bi süre dursun dedi üzerinden 5 ay geçti ağılar başladı bugün dr.um eski yerden değil malesef yeni çürük oluşmuş dedi 2 azı dişimin arası korkmana gerek yok bizim ilaçlarımız aynı zamanda gebeliğe zararı olmayan ilaçlar kullanıyoruz falan dedi rotgen çekmiyolar gerekirse ölçme aletleri varmış onlarla belirleniyomuş falan neyse iğne yaptı çürüğü temizledi allahtan kanal tedavisine ihtiyaç yok görünüyo şuanda dedi geçici dolgumu yaptı 12 sinde tekrar çağırdı duruma göre dolgumu yapıcak sende endişelenme sakınbenim kadın doğumcumda aynısını sölemişti
canim link atsana bize de hangisini aldinkızlar lohusa pijaması aldım netten dün akşamdan sonra karar verdim
lohusasepetinden yarın gelicekmiş telefon açıp bedeni teyit ettilerki sonra sorun olmasın kalıplar büyük oluyomuş diye
bakalım güzel hoşuma giderse sizede öneririm çünkü bence fiyatları uygun lohusa pijamalarına göre gerçi ben şimdi için aldım bildiğin hamile pijamasıama öyle geçiyo
aynısını başka sitede gördüm 20lira pahalıydı
gecmis olsun canim sana da cok sagolçok tşk ettim
cnm sanada geçmiş olsun bende bugün diş yüzünden gittim başka hastaneler yapmadı dr. oyanı lazım die dün gitmiştik bugünde yine kendi hastaneme gittim benim hamilelikten önce 20 lik dişim çekilmişti sonra dolgu yapılacak dendi 2.ye dolgu için gittiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim dr. sadece geçici dolgu koydu kanal tedavisi gerekebilir o yüzden bi süre dursun dedi üzerinden 5 ay geçti ağılar başladı bugün dr.um eski yerden değil malesef yeni çürük oluşmuş dedi 2 azı dişimin arası korkmana gerek yok bizim ilaçlarımız aynı zamanda gebeliğe zararı olmayan ilaçlar kullanıyoruz falan dedi rotgen çekmiyolar gerekirse ölçme aletleri varmış onlarla belirleniyomuş falan neyse iğne yaptı çürüğü temizledi allahtan kanal tedavisine ihtiyaç yok görünüyo şuanda dedi geçici dolgumu yaptı 12 sinde tekrar çağırdı duruma göre dolgumu yapıcak sende endişelenme sakınbenim kadın doğumcumda aynısını sölemişti
sadece antibiyotik konusunda kararsiz kaldim
amoklavin verdi
kullanan var mi kizlar hamileyken amoklavin bid antibiyotik ???
ah canım çok haklısın güyya bizde eşimle başbaşa geçirecektik yeni yılı hatta kız kardeşim yeni yılda size gelebilirmiyim demişti eşimde kabul etmedi başbaşa dışarı çıkarız diye ne olsun yeni yıla 2 gün kala eşimin yiğeni kalmaya geldi üstüne üstük gelde sinirlenme canım ya haklısın
kizlar selam
gecmisi okuyamadim gelince okuycam sadece haber vereyim dedim
disciye gittim disci korktu haline :) senin ufaklik disini yiycek annesi dedi. :) ben de yesin yeter ki o iyi olsun dedim, iltihap birsye yapmaz dedi korkma antibiyotikle kurtulursun falan dedi. sonra kadin dogumcuma yonlendirdi o gormeden izin vermeden yazmiyim dedi. doktoruma gittim acilden kayit oldum. adam hic sorun yapma bebegin iyi ne gerekiyorsa yaptir en tehlikesiz donemdesin. gerekirse kanal tedavi, dolgu, antibiyotik caresine bak kotulesme dedi. o da rahatlatti bebegine zarar etmemistir korkma diye. bazen hamilelikte ameliyat bile yapilabiliyor apandist ya da kist ameliyati korkma local anestezi de zarar vermez dedi. neyse ben antibiyotige basliycam. amoklavin yazmislar. arastirmadam daha ama kullanmam gerekiyor sanirim cunku artik birseyler akiyor disten bege direk gidecek yemekle falan.
bu arada doktorum haftaya usg var detayli ama gel gorelim senin bebisi dedi. 2 dk baktik sadece :) oglus cok canli cok hareketliymisusg sirasinda karnimda da oynama olunca doktor da guldu sadece 2 dk gordum ama yuzu daha netti sanki minicik duruyordu burnu falan, buruktum ilk defa yalnizdim esim yok ya yanimda bundan sonra uzulucem baya neyse oglus 500 kusur gram dedi ama heyecandan duyamamisim ne dedigini :)
sukur geçmişi bitirdim
pekbicici maşallah oglusun cok tatlım, cıdden senı andırıyor
sabah kk ya tekrar donus yapamadımbebegı sıkıştırıp tekme atmasını saglama olayım da yatarken dızlerımı karnıma dogru çekiyorum ki bu bilincsizce oluyor yıllardır cenın pozıyonunda uyumaya alışmışım ya da ıkı buklum oturdugumda cok geçmeden tekmeyı basıyor arada da wc de uzun kalırsam kıpırdanıyo
kaynana mevzusu acılmış erkek tarafıyla aram sukur ıyı geldiklerinde her işlerini kendileri yaparlar bana ıs bırakmazlar ama buna ragmen dogumdan sonra kımseyi istemiyorumbebegımle baş başa kalp bırbırımıze alışmak ıstıyorum da zor gorunuyor annem yaza tadılat yaptırıyor 2 ay falan surer ohh onlar bende kalınca kv deler de cok kalamaz diyordum ama annem onlar gelır kızım bende dayınlarda kalırım ev mı yok bana dedi
eşimde şimdiden söylüyor okullar kapanınca gelirler, acılmaya yakın giderlerohh dedım evı kapatsınlar bızde yaşasınlar , yok olmaz o kardeşimin okulu var diyo
kalsalar sıkıntısı olmaz da evde bazen kendım bıle sıgamıyorum daralıyorum sureklı mısafır olursa olmaz rahat edemem
cnm gelmeleri önemli değil herkes ayrı geziyordu ama benim öküz onların peşinde ben öküzümün peşinde yoruldum
cnm çok geçmiş olsun önemli birşey çıkmamasına sevindim
düşündükçe bazen bebeğim hep içimde kalsın istiyorum bende de kaynana kalacak yardımcı olur sağolsun da 2. evi benim ev olacak zırt pırt başıma çökecek
şimdiden ben bebeği alır gezmeye çıkarım sen işine gücüne bakarsın diyor yardımcı olacaksan al kızım bebeği dolaş ben işleri yaparım demiyor
o öyle dedikçe şimdiden içim gidiyor veremem ki :18:
bizimkilerde saka mı yapıyor ciddiler mi anlayamadım ama sen işe dondugunde bıze verirsin kalır bızde (konyada) özledikçe gelirsin diyorlar
valla kimseye vermem cocugumu dedim bendebir de su duruma sınır oluyorum bız cocuga bakarız sen ıs yaprsn kardeşim sen yap işleri ben çocugumla ilgileneyim, ne var yanı, inş. korktugum basıma gelmezde torun sevdasına zırt pırt gelmezler (birde hızlı tren var 1,5 saatte bendeler )
Selam kızlar, umarım herkes çok iyidir, iyi değilim diye düşünenler de hemen bi silkinsin kendine gelsin, biz iyi olursak ancak bebeklerimiz de iyi olur. Birkaç gündür dikkatimi çekiyor, ne zaman arabaya binsem oğlum pıt pıt tekmeliyo. Geçmişte kimdi tam hatırlamıyorum Snow'a henüz öyle bilinçli tepkiler vermezler demiş ama benim çok dikkatimi çekiyor. Neyse biz babasıyla pek bi heyecanlandık, biz yine de öyle sanalım. Özellikle eşim pek bi sevindi, oğlum arabalara meraklı olcak diye, sanki noluyosa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?