- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.561
benim kontr. var bayaa sorarsan benide aydınlatırsan sevinirim cnm, şimdi biraz okudum normal gibi ama zaman zaman oluo zaten yukardada bazı hareketler hissediorum duruştan kaynaklandığını düşünüorum inşallah öledir
kızlar benim bebiş 2 gündür sürekli aşağlarda çalışıo, resmen vuruşlarını zonklama gibi şeyimde hissediorum sizlerdede o şeklde olan varmı
canım peki boyu ne kadar senin bebişin?? ben minyonum ve az kilo aldım sen de öyle misin??
Boyunu söylemedi o arada başka soru sorcam derken bende unuttum:44:
Verilen raporda ayrı ayrı yazıyor ölçümler.Pek minyon sayılmam canım.İlk 4 ay çok feci kustum pek beslenemedim.Ama şu
bir ayda açığı kapattığımı düşünüyorum çünkü 4 kilo almışım
inşallahkecı yavrularını cok severım burda bı yere getırmıslerdı esımle gunlerce gıdıp gelıp besledık hep :)
kuzularda vardı ama adı ustunde analarının kuzuları hıc yanımıza gelmedıler hep annelerının yanındaydılar
ama kecıler ay nasıl bıseyler ya boyle canıma sokup sevesım geldı hep
yıyebılırsen dene ıstersen doktor hergun yumurta ye dıyor ınatla ama bı gun ara vererek bıle ancak yıyebılıyorum
arkadas sagolsun her hafta ya o ya kardesı aılesının yanına gıdıyor
annesıde tam benım kafada dogal yetıstırıp beslenıyorlar bıgun gıdıp erzak deposuna hırsızlık yapıcamı acık acık dıyorum arkadasa:)
hapımı her gece yatarken alıyorum pekmez de hergun yıyorum kurutulmus meyvelerı pure yaptım kasıklıyorum sabahları
umarım dogumdan kan ıle ılgılı sorun olmaz ablamda olmustu malesef ..
balıgı bızde mısır ununa bularız tavaya az bır yemek kasıgı ya koyar etrafa yayıp balıgı ıcıne dızerız
arka onlu pısırırız esım bayılıyor boylesıne ona tuzlu bana tuzsuz yapıyorum
alıstım canım boyle yemege yemek konusunda ıyıyımde su abur cubur merakı olmasa bende:) son bı haftadır canım sureklı abur cubur ıstıyo
dun dayanamdım bır avu cıps yedım sonra paketı esıme verdım cabuk bıtır dıye :) hayyata cıps yemıyen adam yedı :)
konserve aslında hepsı zararlı seyler ama bı ara agır spor yaptıgımda balık yemeyı sevmedıgımden yagsız olanını alıp yıyordum
sımdı yavrum ıcın pısırıp yıyorum :) ıspanak kıyma ıle cok guzel oluyor ıcınde yumurta ekmek ıcı olmadııgndan
bol bol et yemıs oluyorsun benım gıbı et yemıyen bırıne en ıyı secenek:)
keçiler o kadar cana yakın diyorsun yani:)) hep geçerken gördüm yakınlaşmak kısmet olmadı bana yakınlaşamam da zaten uzaktan güzeller:)) kuzuyu sevemezsin zaten annnesi kızar sonraher türlü hayvanı gördüm ama ördek görmedim burda muhtemelen de yoktur ördek yumurtası aslında benim okulum köyde ama süt alanı biliyorum ama yumurtayı hiç duymadım arkadaşının annesi bide özel yetiştiriyormuş ne güzel belki bize de kısmet olur bir gün
inşallah yemene dikkat ettiğin sürece kan problemi yaşamazsın bu kadar dikkat etmeyle bazen genetik de oluyormuş kansızlık kolay geçmiyormuş
balığı şekilli diziyorsunuz tavaya değil mi bende öyle yapmak istedim de cesaret edemedim daha balık tavası lazım galiba iyi tuzsuz yiyebiliyorsun balığı
abur cubur derken ne bende yiyorum bisküvi çikolata arada kaçırıyorum ama cips çok tuzlu ya 50 kuruşlukları olsa şöyle az olandan sonra babalar kilo alır bu gidişle
yavrun için ye daha bunun emzirme dönemi var bebişe kardeş var alışmak lazım balık yemeye
ıspanaklı köftenin yumurta etsiz olması hoşuma gitti tadını sevmiyordum bazen artık ıspanaklı yaparım:))
ee bebısler buyuyo annesı onlarda bı bırey olduklarını bıze hatırlatıyorlar ama ılerlıyen haftalarda cok daha sıddetlı hatırlatıcaklar:)
benim bacaklardaki de artık eskisi kadar sık çıkmıyor diğerleri de yavaşladı sayılırSelam arkadaslar ben hazıran topiğindenim. İzin verirseniz tecrübelerinize güvenerek size bir şey sormak istiyorum.
Pat diye konuya gircem ama benim vücudumdaki tüyler büyümüyor artık çok yavaşladı ve seyreldi. Sakın şikayet ettiğimi sanmayın elbette bu harika bişey ama merak ediyorum benim gibi olan varmı diye. Cevap verirseniz sevinirim. Sevgilerr.
kızlar benim bebiş 2 gündür sürekli aşağlarda çalışıo, resmen vuruşlarını zonklama gibi şeyimde hissediorum sizlerdede o şeklde olan varmı
inşallah bakalım nelere dayandık buna da dayancaz arttıkkk .. açlığa dayanamıyorum o canımı sıkıyor işte 12den sonra birşey yemıcem sabah 9 da gidecem 3 saat daha yemicem ayyy fenalık bastı bana 2gün önce açken 120 çıktı bakcaz artık biz alıştık sürekli birşey çıkmasına çıkmazsa kendimi kötü hissederim her halde
ıste o psıkolojıyı bılmıyoruz kıskanırım ben yavrumuayy bılmıyorum gorecegız zamanı gelınce
Derdıme derman olacak cumle senden geldın lohusa halımle kpederın ne ıs var degıl mı ayy ıns o zaman dusunurler bunukızlar gelsın kalsın kpeder de gorup gıtsın bebek buyuyunce gelsın dıyorummm da neredeee bakalım gorecegız o gunlerı olmadı kaldılar mı kvdeme soylerım
Haa ıste beım sıpada oralara calısıyor kollarla da saga sola vuruyor
Merhaba kızlar, bugün bebişimiz için alışveriş yaptık.. Eminönü'nde Havuzluhan'dan aldım cicileri. Bir arkadaşım önermişti orayı. Ben de tavsiye ediyorum, gitmediyseniz bir gidin derim.. Geçen hafta da bebek arabası ve beşiğini almıştık. Çok heyecanlanıyorum, mutlu oluyorum oğlum için ciciler alırken.. Daha alınacak çok şey var.. Yavaş yavaş alacağız artık..
Mihrimah Canım özel den cevap yazamıyorumbelli bi mesaja ulaşmak gerekiyomuş kusura bakma burdan atıyım merak ettiklerini
İyi çok şükür canım yarın kontrolüm var hamd olsun bir sıkıntı yok
Zaten bu ultrasonu yapan tek doktor var orda oda reyhan hanım
Öncelikle tüm organlarını siyah beyaz ekranda detaylı ultrasonda inceliyo senden bebeğine giden kan akışına kadar herşeye bakıyolar
Sonrasında 4 boyutlu olarak oğluşunu göreceksin sadece renkli olan kısımları cd de sana veriyolar video olarak birde renkli resimini çekiyo portre:) onuda diğer bilgilerinle hepsini dosyana ekliyo sana teslim ediyolar
Rapor da olması gereken doktorunun istediği herşeyi onlar sana hazırlayıp veriyor zaten sonrasında suna hanıma götürÜyosun raporu ki zaten muayene esnasında reyhan hanımda bilgilendiriyo seni olumlu olumsuz herşeyi söylüyor
Umarım çok güZel geçer :) en çokda bu ultrasonda heyecanlanmıştım resmen kime benzediğini bile görüyosun:)
canım lınkı atarmısın bakalım bızede fıkır olsun send egule gule gıy inşallah :)
cok pahalı malesef havuzlu handada 80 90 tl den baslıyor lar
canım boy kg hıc takma onemlı olan saglıklı olsun ınsallah cumartesı gunu yuzunu gorursun bebısının :)
bak demedımmı canım en rahat donemdesın dıs tedavısı ıcın sen ıcını ferah tut :)
oh yavrunuda gordun yıne masallah galıba kg rekoru senın yavrunda olucak :)
esınde emın ol zor dayanıyordur kavustugunuz an bo lbol senınlede yavrunlada hasret gıderıcek :)
sen sanslısın canım en son geldıklerınde benım uvey kaynana herseyıme laf ettı
hıc bıseyımı begenmedı ama esımın yanında ovuyor ıuyanık
agrısı sızısı bıtmedı ıs yapmaz agsı susmaz geldıklerınden berı para para para
yanı onların gelmesı demek benım hızmetcı olmam ve para yetıstırmem onlara demek
kı lohusa donemı gıbı ozel donemd e kayınpederın ısı ne evde ? aman dusundukce sınırlenıyorum
Allahım acısın bana gelmezler ınsallah ..
canım ebemız soylemıstı genıtal bolgelde kararma olucakmıs bunlar normal
catlaklık ne yaparsak yapalım vucud yapımıza gore olur yada olmaz krem nemlendırıcı falan onlemıyor ..
dayan balım doguma kadar inşallah ondan sonra daha rahat yersın
ve taramada ınsallah deger dusuk cıkar
canim link atsana bize de hangisini aldin
fikir olsun ben de bilmiyorum nasil olacagimi arastiriyorum
gecmis olsun canim sana da cok sagol
sadece antibiyotik konusunda kararsiz kaldim
amoklavin verdi
kullanan var mi kizlar hamileyken amoklavin bid antibiyotik ???
LOHUSA PİJAMASI | Lohusa Sepeti bunu başka bi sitede 80 üstünde gördüm
LOHUSA PİJAMA | Lohusa Sepeti
bugün gelir heralde seversem kalitesini size de öneririm gerçi ben şimdi giymeye aldım sonraya daha ii bişiler düşünürüm heralde bilmiyorum kiloda aldığım için göbüşle birlikte artık dier pijamalar olmuyo nerdeyse
gıdıcemde kayınpeder gelırse gıtmem boş dıgelrerı benım gıtmemı beklemeden gelırse yandım
dınlemekmı :) yegenı okulu sınavları var dıye gelemedı esım bugun yıne arıyım 2 3 gun gelsın dıyo kı bu ara cıdden ayaklarım co kkotu uzanmadan rahat edemıyorum
ev dogalgazlı degıl yatak odasınamı kapancam yatıcam sureklı off esım delı edıyor benııııı
canım benim anlıyorum seni benim doğalgazlı ama ben tv karşısında uzanıp hem de tv izlemek istiyorum bir tasne tv var .ben onun keyfine niye rahatımı bozuyum dimi .senide benide anlamaları lazım ama bu eşlerimizi hep kendi tarafını düşünür.dün akşam yine dedim diceğimi.canım sen eşine biraz daha baskı yapsanmı diyorum ya üşütürsem bebeğime bir şey olabilir falan de ya ne kadar anlayıssızzlar görüyomusun arkadaşım hiç düşünmüyorlar bizleri deli olmak elde değil ya kötü yengemi olmak lazım onların anlayışlı olması için dimi yqa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?