2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

tamam canım ben doktora sorar seninle paylaşırım ama özel mesaj atamıyorum ancak forumdan takip edersen buraya yazarım

kızlar benim bebiş 2 gündür sürekli aşağlarda çalışıo, resmen vuruşlarını zonklama gibi şeyimde hissediorum sizlerdede o şeklde olan varmı

normal canim
benim de bugun asagida yavrum

hele 3 hafta onceydi sanirim rahimde kasilma gerilme diye size sikayet ediyordum ama megerse bebisimin vurulari oyle zonklama yapiyormus
dun yukarida sagdan geliyordu aksam uzeri
bugun doktordan geldikten sonra uzandim asagilardan vurdu hep
pozisyonlari surekli degisiyor bizim de hissetme seklimiz degisiyor

ben de varım arkadaşlar. tahmini doğum zamanı 31.05.2013
inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza...

inşallah
benim bacaklardaki de artık eskisi kadar sık çıkmıyor diğerleri de yavaşladı sayılır
alıntının içine yazmışım yine:))

Son düzenleme:
kızlar benim bebiş 2 gündür sürekli aşağlarda çalışıo, resmen vuruşlarını zonklama gibi şeyimde hissediorum sizlerdede o şeklde olan varmı

canım benımkıde asagıdan vuruyor hep ozellıkle tam ortadan ...

canım sımdı dusundukce daha stres yapıp ınadına acıkıyorsun
bana ebe yedıklerınızı yazcaksınız dedı ya kurabıye yemıyen ben orda hamıle olan bı kıza kızdı ya yemem onu kalorılı dıye
ınadına yedım kı kurabıye bır suru paket var evde hıc yemezdım
yanı kurallar sartlar gerıyor bızı bu yuzden relaxx dusunme hıc balım

bugune kadar hep sustum balım ama eger kayınpeder gelırse esımede dedım susmam bu sefer
yengem dogum yaptı babam altın takmak ıcın geldı kı hafızası gıdıp gelıyor hasta geldı altınını taktı annem eve goturdu bıdaha yengeme gıtmedı
ne ısı varkı orda yengem lohusa gecelıgınde sureklı bebegını emzırıyor oturması kalkması sıkıntı rahat olması lazım
kendı babasından bıle ınsan cekınırken esının babası falan erkeklerın evde ısı yok
bunu esıne tatlı tatlı işle sen canım benımkı babam gelırse ben bısey dıyemem dıyor mecbur ben acıcam agzımı ozaman

benim zilli enerji patlaması yaşıyor şuanda... balık yedirdim de ayyy çok zor yedim ama yedim zafer benimdir

benim canim da doktordan geldikten sonra bugun kosusturmaca ile yoruldu herhalde
aksam iki uc tekme atti sonra ses yok
doktor doktor gezdik sira bekledik derken yorulduk sIkIldik bugun
bugun baya sakin sabah tekmeleriyle uyandirirsin beni yavrum

slm arkadaşlar,öncelikle hepinizin yeni yılı kutlu olsun,bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah inş...arkadaşlar ben cok heyecanliyım yarın ayrıntılı usg ye giriyoruz inş bebişim in cinsiyetini öğrenebilir ve sağlıklı olduğuna dair mutlu haberllerle döneriz inş...rabbim hepimizi endişe ve korkulardan uzak tutsun inş..

Mihrimah Canım özel den cevap yazamıyorum belli bi mesaja ulaşmak gerekiyomuş kusura bakma burdan atıyım merak ettiklerini

İyi çok şükür canım yarın kontrolüm var hamd olsun bir sıkıntı yok
Zaten bu ultrasonu yapan tek doktor var orda oda reyhan hanım
Öncelikle tüm organlarını siyah beyaz ekranda detaylı ultrasonda inceliyo senden bebeğine giden kan akışına kadar herşeye bakıyolar
Sonrasında 4 boyutlu olarak oğluşunu göreceksin sadece renkli olan kısımları cd de sana veriyolar video olarak birde renkli resimini çekiyo portre:) onuda diğer bilgilerinle hepsini dosyana ekliyo sana teslim ediyolar
Rapor da olması gereken doktorunun istediği herşeyi onlar sana hazırlayıp veriyor zaten sonrasında suna hanıma götürÜyosun raporu ki zaten muayene esnasında reyhan hanımda bilgilendiriyo seni olumlu olumsuz herşeyi söylüyor
Umarım çok güZel geçer :) en çokda bu ultrasonda heyecanlanmıştım resmen kime benzediğini bile görüyosun:)

Bu arada bebişinin eşyaları hayırlı olsun bizimde sadece bebek arabamız kaldı nerden aldınız hangi marka merak ettim

merhaba arkadaşlar nasılsınız size bişi sorabilirmiyim kız bebeğe hamile olanlar adetin kaçıncı günü ilişki olup hamile kaldınız kac günde adet oluyordunuz birde yazarsanız memnun olurum .bende sizin gibi mayıs ayında bebeğimi kucagıma alıcaktım ama olmadı 5 haftalıkken kaybettim şimdi korunma süürecim bitti benim 1 tane oğlum var birde kızım olmasını çok istiyorum öncelikle sağlıklı hayırlı ömürlü ama kızım olsun çok istiyorum .herkese hayırlı doğumlar diliyorum bu arada ben bursalıyım arkadaşlar

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün kızım huysuz acıktı bizde hazırlanıyoruz hastaneye gidecez belki doktorum insafa gelir usg ye alırdı manyak dolma biber kılıklı kızımı görürüm

Günaydın Hatunlar

şu ayrıntılı ultrason işini bi türlü halledemedim yaa p.tesi yatış yaptığım hastaneye gittim muayene oldum ki doktorumu pek sevdim Allah nasip ederse orada doğum yapmak isterim. ama gel gör ki ayrıntılı usg yokmuş başka hastaneye yönlendirdi özele boştan yere para vermene gerek yok dedi kafam karıştı. yönlendirdiği hastaneden randevu aldım ama bakalım bu sefer onlar ayrıntılı için ne zamana atacaklar süre uzarsa mecbur özelde yaptırırım artık...
ne zor işler bunlar yahuu...

dün çok komik birşey oldu.kuzey-güneyi izliyoruz. eşimin eli göbeğimde. hareket var mı dedi. ben de yok dedim.eşim 2 kere karnıma tık-tık diye vurdu. içerden tık-tık kıpırtı oldu. biz gülmeye başladık. ben hissetmiyorum yaaaa dedi. sonra yine tık-tık diye eşim karnıma vurdu. içerden tık diye kıpırtı gelmez mi? valla benim oğlanla babası mors alfabesiyle anlaşmaya başladılar. o kadar hoşumuza gitti ki:))))

günaydın kızlar nasılsınız bakalım? minik bebişlerinizde iyidir inşallah:)

ben bugün güne kötü başladım. akşam eşimle tartıştık ve tartışma sınırı bayağı yükseldi. ben çok üzüldüm ve çok ağladım. hem bu sebeple hemde allah korusun bu sebeple bebeğime birşey olur diye.:18: gecede geç yattım ve hiç uyuyamadım. sözde benim eşim bana karşı hamileyken çok anlayışlıdır , ama iş tartışmaya gelince de eminim en acımasızdan daha beter oluyor. tam bebeğimiz bizi duymaya başladığında annesiyle babasının tartışmasını öğreniyor ve korkuyordur.Ben üzüldükçe o da üzülüyor yavrum, sırf onun için ağlamamaya , üzüntüden uzak kalmaya çalışıyorum ama ne mümkün , daha seni en iyi anlayacak adam bu şekilde davranıyor
neyse iyiki çalışıyorum ve evden uzaklaşınca kafamı dağıtabiliyorum. yoksa evde düşün düşün kafayı yerim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…