- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.661
bana da birşey demedi ama genel olarak fazla almıssın diyor çevremdekiler yani nefesim kesiliyor artık geceleride ayrıca bi geriliyor agrıyor karnım , sağlıklı olsun bebişler kilo verilir ama işte zor geçmese bariBende hamileligimin basindan itibaren 7 kilo aldim AMA doktorum sorundan bahsetmedi, acaba sorun bende mi doktorda mi ?
aç boğaz kızımla geldik bizkızım 1050gr. boyunu sormayı unuttum teyzemizde birşey demedi.. şeker yüklememiz yapıldı sonuçlarımızı 2 de alcağız.. 24+6 haflık çıktık. 15-23 nisan arası doğum dedi.. şekerde birşey yok kızlar telaş yapmayın bir dikişde bitirdim şişemi.. doğuma hazırlıklarımız başladı magnezyum demir ilave etti vitamının yanına.. eğer bebeğim bugün doğacak olsa %80 yaşarmış
masallah kizina genelde seni takip ediyorum zamanimiz ve sikayetlerimiz ayni sayilir guzel haberlerini bekliyorum
Canım ben işyerimle konuştumm
4 ay doğumdan sonra kanuni hakkımı kullanıp, 2 ayda işyeri insiyatifinde ücretsiz izin kullanacağımm
Hem onlar benim yerime aldığı personelii 6 aylık sözleşmeli alacaklar oyüzden ortak noktada buluştukk
Sende bir konuşsan işyerinle, belki böyle bir insiyatif onlarda yapar :44:
beni takip et benim yolumdan gelme sakınmaşallah bi grip dese bende var dicem artık şekerimiz 168 çıkmış daha doktorumuza gitmedik ama yüksek sanırsam
canım yaa ben bankada çalışıyorum.herşey kuralına göre maalesef.. ama nette araştırdım 6 aya çıkması için tbmm ye yazı gönderilmiş.
bana da birşey demedi ama genel olarak fazla almıssın diyor çevremdekiler yani nefesim kesiliyor artık geceleride ayrıca bi geriliyor agrıyor karnım , sağlıklı olsun bebişler kilo verilir ama işte zor geçmese bari
bizde inşallah haftaya çarşamba ayrıntılıya giricez. çok merak ediyorum kızımı. ama sürekli dua ediyorum allahım bir sorun olmasın diye.
inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
bi düşünün nisan sonu mayıs başı falan herkes yapıyor
"KIZLAR BEN PRENSİME/ PRENSESİME KAVUŞTUM" diye.hayal etmesi bile çok güzel.
Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar ama benim içime doğan onaylanacak çünkü o ayların (2 ayın)maaşını devlet karşılıyormuş ayrıca yasa tasarısı hazırlanıp onaya gitti benim içime hiç kötü bişey doğmuyor sadece iş ki bizlere yetişsin:) hadi hep beraber böyle düşünelim güzel düşünelim güzel şeyler olsun kuzucuklarımızın yanında 2 ay daha fazla kalalım inşallah:)
kızlar karnım çok ağrıyo cumartesi dr.a gidicem azcık dişimi sıkıyım diyorum ama aç kalıcam bu gidişle, azcık doymak istiyorum yemek yiyorum nasıl şişip geriliyor ağrıyor karnımoturdum işyerinde karnıma şalımı kapattım kimse ilgilenmiyo bile bi kişi bile gelip sormuyo oturup kalkarken o kadar zorlanıyorum..ben hamilelere karşı hep daha hassas olmuşumdur, benim bir arkadaşım böyle sıkıntılı görünse hemen gider sorarım iyimisin yapabileceğim birşey var mı diye..burda kendi çapımda hem ağrımı çekip hem çalışıyorum akşam olsada evime gitsem..
kızlar karnım çok ağrıyo cumartesi dr.a gidicem azcık dişimi sıkıyım diyorum ama aç kalıcam bu gidişle, azcık doymak istiyorum yemek yiyorum nasıl şişip geriliyor ağrıyor karnımoturdum işyerinde karnıma şalımı kapattım kimse ilgilenmiyo bile bi kişi bile gelip sormuyo oturup kalkarken o kadar zorlanıyorum..ben hamilelere karşı hep daha hassas olmuşumdur, benim bir arkadaşım böyle sıkıntılı görünse hemen gider sorarım iyimisin yapabileceğim birşey var mı diye..burda kendi çapımda hem ağrımı çekip hem çalışıyorum akşam olsada evime gitsem..
bende bugüne kadar 7.5 kilo aldım aslında 21. haftada 5.5 kilo almıştım ama geçen hafta annemlerde kaldım börekler pastalar derken bir haftada 2 kilo almışım :))) bu hafta dikkat ettim ve 200 gram aldım sadece doktoruma sorduğumda zayıf hamile kaldığın için bir sorun yok sakın yemen gerekenlerden (süt yumurta yoğurt et ve balık) taviz verme dedi bundan sonra her ay bir kilo almaya çalışırsan yeter dedi ama ben pek kendime güvenmiyorum bu konuda toplamda 15 kiloyu geçmesem bari
çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur. belki karnın büyüyor diye geriliyordur benimde akşamları öyle çünkü ne yapsam olmuyor yatsam yatılmıyor otursam başka allah yardımcın olsun... insanlardan pek bişey bekleme herkes sen gibi düşünmüyor bide onları takma insanlık kalmadı artık... vakit çabuk geçer senin için inşallah evine gidip şöle ayaklarını kaldırıp bir dinlen....
mide agrisi gerginlik yapiyor herhalde gecmis olsun
ben de aksam yemeklerinde hemen sisiyorum
yavas yavas uzun zaman masada kaliyorum zorlamiyim mideyi diye
suncku hemen geriliyor midem
sağolun kızlar..yerken hiçbişey olmucakmış gibi geliyor, ve çok aç hissediorum.. 10 dakika sonra dik duramıyorum gerginlikten..bi de yetmiyo gibi burda bi kız sabahtan beri burnunu çekiyo hapsuruyo acayip hasta geldi iki kez benden krem istedi burnuna sürmek için..tamam vereyim kremde değilim ama mikrobunu bana bulaştırır diye korkuyorum zaten iki kez antibiotik kullandım daha bbeğime ilaç vermek istemiyorum..kremi de atıcam çaktırmadan..gidip dezenfektan alıp ellerimi falan sileyim diyorum ama karnımdan yürüyemiyorum bile kızlar şimdi hatırladım ben papatya getirmiştim evden hemen onu denicem bakalım şişkinliğime iyi gelecekmi..gelirse mutlaka yazıcam tekrar..bu arada artık gece de ek yastıksız yatamıyorum karnım acıyor ya bacak arasına yada göbeğimin altına yastığın ucunu sıkıştırıyorum..sizde başladınızmı yasttıklara??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?