- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.641
Oy amaşallah kilon haftana göre fazla gibi geldi ama dr un normal demiş maşallah benim arkadaşım 28 haftasında 1,200 gr çıkmıştı ama bu kilo işi yemeyle değil bünyeyle alakalı kimse kafaya takmasın dünyalarıda yesen bebiş almıyorsa almıyor yapacak bişey yok benim tanıdıklarım hep 20-25 kilo aldı ama bebekler en fazla 2,500-3,00 kilo doğdu yani bünyen seni değil bebeği beslerse besliyor beslemessede yeteri kadar kilo alsa yeter doğumdan sonra herkes birbirine yetişiyor sonuçta Allah başka dert sıkıntı vermesin.Dsde bebişinide Allah nazarlardan saklarsan inşallah.
benim zilli enerji patlaması yaşıyor şuanda... balık yedirdim de ayyy çok zor yedim ama yedim zafer benimdir
Mihrimah Canım özel den cevap yazamıyorumbelli bi mesaja ulaşmak gerekiyomuş kusura bakma burdan atıyım merak ettiklerini
İyi çok şükür canım yarın kontrolüm var hamd olsun bir sıkıntı yok
Zaten bu ultrasonu yapan tek doktor var orda oda reyhan hanım
Öncelikle tüm organlarını siyah beyaz ekranda detaylı ultrasonda inceliyo senden bebeğine giden kan akışına kadar herşeye bakıyolar
Sonrasında 4 boyutlu olarak oğluşunu göreceksin sadece renkli olan kısımları cd de sana veriyolar video olarak birde renkli resimini çekiyo portre:) onuda diğer bilgilerinle hepsini dosyana ekliyo sana teslim ediyolar
Rapor da olması gereken doktorunun istediği herşeyi onlar sana hazırlayıp veriyor zaten sonrasında suna hanıma götürÜyosun raporu ki zaten muayene esnasında reyhan hanımda bilgilendiriyo seni olumlu olumsuz herşeyi söylüyor
Umarım çok güZel geçer :) en çokda bu ultrasonda heyecanlanmıştım resmen kime benzediğini bile görüyosun:)
günaydın kızlar bugün kızım huysuz acıktıbizde hazırlanıyoruz hastaneye gidecez belki doktorum insafa gelir usg ye alırdı manyak dolma biber kılıklı kızımı görürüm
LOHUSA PİJAMASI | Lohusa Sepeti bunu başka bi sitede 80 üstünde gördüm
LOHUSA PİJAMA | Lohusa Sepeti
bugün gelir heralde seversem kalitesini size de öneririm gerçi ben şimdi giymeye aldım sonraya daha ii bişiler düşünürüm heralde bilmiyorum kiloda aldığım için göbüşle birlikte artık dier pijamalar olmuyo nerdeyse
Günaydın Hatunlar
şu ayrıntılı ultrason işini bi türlü halledemedim yaa p.tesi yatış yaptığım hastaneye gittim muayene oldum ki doktorumu pek sevdim Allah nasip ederse orada doğum yapmak isterim. ama gel gör ki ayrıntılı usg yokmuş başka hastaneye yönlendirdi özele boştan yere para vermene gerek yok dedi kafam karıştı. yönlendirdiği hastaneden randevu aldım ama bakalım bu sefer onlar ayrıntılı için ne zamana atacaklar süre uzarsa mecbur özelde yaptırırım artık...
ne zor işler bunlar yahuu...
canım benim anlıyorum seni benim doğalgazlı ama ben tv karşısında uzanıp hem de tv izlemek istiyorum bir tasne tv var .ben onun keyfine niye rahatımı bozuyum dimi .senide benide anlamaları lazım ama bu eşlerimizi hep kendi tarafını düşünür.dün akşam yine dedim diceğimi.canım sen eşine biraz daha baskı yapsanmı diyorum ya üşütürsem bebeğime bir şey olabilir falan de ya ne kadar anlayıssızzlar görüyomusun arkadaşım hiç düşünmüyorlar bizleri deli olmak elde değil ya kötü yengemi olmak lazım onların anlayışlı olması için dimi yqa
dün çok komik birşey oldu.kuzey-güneyi izliyoruz. eşimin eli göbeğimde. hareket var mı dedi. ben de yok dedim.eşim 2 kere karnıma tık-tık diye vurdu. içerden tık-tık kıpırtı oldu. biz gülmeye başladık. ben hissetmiyorum yaaaa dedi. sonra yine tık-tık diye eşim karnıma vurdu. içerden tık diye kıpırtı gelmez mi? valla benim oğlanla babası mors alfabesiyle anlaşmaya başladılar. o kadar hoşumuza gitti ki:))))
canım kızım nasıl doktora gidiyosun bugün dimi kaç haftalık oldunuz hazırlıklara başladınmı
oh afıyet sıfa olsun yavruna bugun bende ese aldırcam haftada1 anca yıyebılıyorum..
bende reyhan hanıma gıdıcem inşallah randevuları ful benı araya sıkıstırcaklarmıs benımde bır ıkı sorum olcak sana ama burda belkı goremıye bılırsın ozel atayım :)
[
manya dolma bıber kılıklı kızmı
yavrum sen bu catlak annene bakma sen bızım boncuk kızımızsın annen sevgı komasına gırıp delırmıs sen dogunca duzelır inşallah :)
pıjama alıp almamada kararsızım ıkı turlu dogumdada gecelık tavsıye edıyorlar ama pıjamalar daha guzel yaa :) ,
kullanınca ızlenımlerını bıze aktarırsın cnaım
devlet hastanede erkenden yer bulmak sans malesef hep ful dolu oluyor 2 3 ay onceden lısteye gırmek gerekıyor
umarım erken randevu bulursun ..
ya cocugu severım terbıyelı akıllı bırı ama bu donem ıstemıyorum kımseyı yaz olsa rahatca dıger odaya cekılırım
esımde aılesıne asırı duskun dua edıyorumkı aılesı 2 yıl once ıstanbuldan tasındı yoksa cıdden yanmıstım
eltımle yakındılar yenı gleınlıgın ılk anından ıtıbaren ful tum aıle onda ya yatıdalar ya kız onlara gıdıyordu
hamılelıgıde boyle gectı malesef ..
ay yerım ben o yavruyu aıelsıyle ıletısım yolunu kurmus maşallah :)
bız dun cok denedık yavrum babasına tepkı vermedı sonra gece bı basladı anam durmuyo :)
günaydın kızlar nasılsınız bakalım? minik bebişlerinizde iyidir inşallah:)
ben bugün güne kötü başladım. akşam eşimle tartıştık ve tartışma sınırı bayağı yükseldi. ben çok üzüldüm ve çok ağladım. hem bu sebeple hemde allah korusun bu sebeple bebeğime birşey olur diye. gecede geç yattım ve hiç uyuyamadım. sözde benim eşim bana karşı hamileyken çok anlayışlıdır , ama iş tartışmaya gelince de eminim en acımasızdan daha beter oluyor. tam bebeğimiz bizi duymaya başladığında annesiyle babasının tartışmasını öğreniyor ve korkuyordur.Ben üzüldükçe o da üzülüyor yavrum, sırf onun için ağlamamaya , üzüntüden uzak kalmaya çalışıyorum ama ne mümkün , daha seni en iyi anlayacak adam bu şekilde davranıyor
neyse iyiki çalışıyorum ve evden uzaklaşınca kafamı dağıtabiliyorum. yoksa evde düşün düşün kafayı yerim ben.
sendeki gibi olsa ben kovarım herhldeama ilk etapta kayınpederde burda olur sanırım çünkü 16 saat uzaktalar..ve ilk torun olacak onların..çok heyecanlılar...heveslerini kırmak istemiyorum ama ne zaman gideceğini bilir kayınpeder bilmese bile kayınvalidem onu postalar..kp sigara içiyo yıllardır ben öle doğunca sigara içip bebeğimin yanına gelmek yok dedim diye bırakmaya çalışıyomuş yaa..çok hevesliii
günaydın kızlar...
ben de bütün gece dön dön uyuyamadım bu sola yatma işi mahvetti beni..bi de nefes darlığı vardı gece sizde de oluyor mu hiç..
babası ölüyor ıse nasıl eglence yaparlar kı ? sana bıle annen bakıyor hamılesın bunu anlamıyorlarmı dıcem ama yok anlamazlargunaydın kızlarrr dün kaçar gıbı oldum k bakmayın patron geldı mecburen cıkmak zorunda kaldmm nasılsınızz ? bende dun akşam eşimle tartısr gıbı oldum ama tartsmaya kadar gelmedı olay o laflarını soyledı benı kırdı ve uyudu bende butun gece oğlumun tekmelerıyle ve dusunmekle sabahladım. anlamıyorm yaaa ne ıstıyor esımın aılesı benden kaynanam babam ölüyor dedı solugu tokatta aldı . ve tabıkı buradakı dıger kardeslerıde ama oyle bısey yokmuş ortalıgı kızıstrp gıtmışler orada yılbası kutluyorlar allah askına bırnız sunu acıklayabılır mı adam ölüm döşeginde dıyorlar onun yanındakı odada eglence yapıyorlar ıckı ıcıyorlar eger gercekten o adam ölüm döşegindeyse zaten azrail. gelıp o canı almaz oyle bı evde kı hem nasıl evlatsınız toplanp alem yapıyorsunuz babanız yan tarafta can ceksrken ya gercekten babalarını dusunmuyorlar yada o adam yanı esımın dedesı gayet ıyı .... dun kucuk kaynımı okuldan gelırken gordum dun akşama kadar dersı vardı ıcım parcalandı gorunce kendıme pışrmek ıcın cıkardıgım fasulyemı 10 dkkda pişirdim eşimin eline tutstrdum gotur babanlara kardesın okuldan yenı geldı actr dedım kendım bır lokma bıle almadm yolladım kı babasıda yesın abısıde işten gelınce yesın . eşim eve geldı bıde mısafr geldı peşine bıde onlarla ugrastım gece saat 12 oldu tam yatıcaz resmen seytan gırdı bedenıme tovbe tovbe ... sızınkıler yemegı begendımı dedım eşimde saol canım dıyecegıne hıııı dedı abım sana kırılmış dedı bende nıye dedım hanı annem koydeya sende bı kadın gelın olarak hiç gidip sormuyorsun yemek yapmıyorsun dıye dedı bende hemen dedım kı farkındaysan bende kendı annemın elıne avucuna bakıyorm karnım burnumda bende anneme muhtacım dedım elımden o kadar geldı onu yaptım gonderdım dedım ama esımn dusunmeden bana bu lafı soylemesı cok dokundu bıde dıyorkı orada cok bulaşık bırıkmış hafta sonu gıder yıkarsın allahım yarabbım dedım sabaha kadar ben kendı evımde tıskınıyorm yapamıyorm annem yapıyor onun anası gezmeye gıtmış bende bu halımle oraya gıdıp hizmet mı edıyım dıye dusundm durdumtam dıcektım kı senın anan tokatta surtsun bende ıkı vesaıt ıse gıdıyım bu halımle bıde akşam gelıp o satte yapıp yollıyım begenmesınler ustelık benden hızmet beklesınler yapmıyorm dıyede kussunler ne bıcım ınsansınız dıcektım sustum gene ama sabaha kadar dusundum ağladm durdum
ben evde giymeye lohusa pijamasi boyle birsey istiyorum
spor cici birsey
Spor Lohusa Pijama GittiGidiyor'da 65330218
fazlada olsa yapacak birşey yok tatlım rejim yapamam kı ben suana kadar 3 kılo aldım benım yememle alakalı değil.. bebeğim boğazına düşkün.. doktorum sorun görmedi görsede ne olabilirki hortumunu kesecek halimiz yok kılolu bebek olur doğum zor olur .. Allahıma şükürler olsun iyi diyor doktorum ...
Kızlar günaydın,
Bugün ben de güne kötü başladımoğlumu kreşe bırakırken çok ağladı ama ne ağlama..çok sinirlendirdi beni,o ağladı ben ağladım en sonunda yine gidip anneannesine bıraktım bilmiyorum ne olacak bu şekilde kızlar çocuk büyütmek gerçekten çok zor,Allah hepimizin yardımcısı olsun bi de babasıyla tartıştık her ağladığında istediğini yapıyorum diye ama sabah halimizi görmeliydiniz
Herkese iyigünler..
evet canım bazen canın hafıf acır gıbı oluyor tekmelerı hıssedıyorsun :)kızlar bebişlerin tekmesi içerden birşey vuruyor gibi mi oluyor? yani çok hafiften can yakıcı:) of ya ben birşeyler hissediyorum bebişimin hareketimi yoksa gaz hareketimi anlamıyorum. gaz woman'a bağladık son zamanlarda:)))
günaydın kızlar,eşimde ailesiyle tartıştı evlendiğimiz günden beri eşimin ailesi benim hakkımda içimize girmiyosun kardeşlerinle daha iyi anlaşıyosun diye hep laf eder dururlar,yılbaşı akşamı görümcemler bana gelmek istedi annemler de taa 10 gün önce demişlerdi sana gelicez diye bende görümcemleri kabul etmedim 1 görümcem benim alt katta oturuyo bana nispet olsun diye hepsi alta geldi bende de annemler var, gerizekalı kaynım önce bana saçma sapan mesajar yazdı eşime gösterdim ağlamaya başladım eşimde kardeşine rahat bırakın artık bizi biz mutluyuz yeter hamile hamile karımı üzme çok kötü olucak falan dedi ama beyinsiz kaynım yook abi senin karın bizi kabullenmedi kardeşleriyle fotolar çekiliyo faceye atıyo bizim resimlerimizi niye atmıyo ben evleniyim görüceksin nasıl olucak falan filan,eşimde dedi herhalde kardeşleriyle olan fotoları koyucak siz kızın kaç tane resmini koydunuz falan dedi baya sinirlendi bu akşam annesi babası ve kardeşiyle konuşucak yılın son gününü mahvetmek için herşeyi yaptılar üzüldümde ama eşim takma artık bunları dedi,canım eşim onu çok seviyorum ne kadar iyi olsamda bunlara yaranamıyorum 5 görümcem var her kafadan ayrı ses çıkıyo şimdi 1 de kaynım eklendi onlara 6 tane oldular hep sustum ama artık susmıcaz o yüzden moralim bozuk günlerdir
gecede alt komşum 6,5 aylık bebeğini kaybetti doğuma 2,5 ayı kalmıştı ona da ayrı üzüldüm ağladım çok dua ediyorum 1 an önce sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alsak diye
sonra sabahta işe geldim aşırı mide bulantım oldu camları açıp hava alıyım dedim burda uyuz 1 bayan memur (karı) var ona da söyledim rahatsızım az havalansın içerisi diye 1 dk.geçmedi gitti camları kapattı ben açtım o kapattı 10 kere yaptı bunu en son dayanamadım ağlamaya başladım sen nasıl insansın ne laf anlamıyosun falan ayy bende kansızım üşüyorum demez mi sinirlerim iyice bozuldu valla günlerdir ağlamaktan helak oldum,Allah'ım şu stresli günler çabuk bitse de doğursak insanlarla uğraşmaktan çok yoruldum çokk
ay sunı sancıyla bıde dogum yapmıshayirli sabahlar annecikler dun aksam gecmisi okuduk cevap yazacakken babadan veto yedik(o kadar yaziyi sen mi yazdin gozunu yorma iki kelime yaz birak dedi bize (bende alinti dedim sonra yazmadim ciktik
gecen bahsettigim arkadasim bebegini aldirmis doktor hem belinde aciklik var hem omuriligi olusmamis demis.bide kalcaya yakin olsaymis dogunca tedavi ediliyormus ama beyne yakin olunca bide zihin engelli oluyormus agir olurmus durumu 18saat suni sanci cekip dogurmus 17haftalik herseyi olusmus belindeki aciklik cok belliydi diyor ne diyecegimi bilemedim İnsallah bundan sonra hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ona
ya onalrda anne baba saygıyı hurmetı hızmetı hak edıyorlar ama gelınlerıne evlat gıbı davrandıkları surece benım annem babamın gelıne davrandgı gıbı esımın aılesı olaydıgünaydın kızlar..biraz okudum eşlerimiz aileleri tarafından en iyi olanımızın bile az da olsa sıkıntıları oluyor..düşünüyorum bende erkek annesi olucam rabbim nasip ederse..bugünleri inşallah hiç unutmamda tutarlı davranırım umarım..düşünüyorum da gerçekten insan eşinin ailesini kendi ailesi gibi kabullenemiyor..tamam seviyosun vakit geçiriyorsun ama bir laf dediklerinde ağır geliyor yada bir surat assınlar hemen insan üstüne alınıyor..önceden kötü gelin yada kötü kaynana olarak düşünürdüm ama şimdi düşünüyorum da gelinde yada kaynanada bir suç yok..aslında tamamen insanlar birbirlerinin özel hayatlarına saygı göstermeli ve belli bir mesafe koymalılar..bayramda özel günlerde gidip gelmelisin, ayda iki kez gidip hal hatır sormalısın vakit geçirmelisin bu kadar olmalı bence..çünkü ne gelin insanın kızı gibi olur ne kayınvalide insanın annesi gibi olur(istisnalar hariç:))...herkes birbirinin yaşamına hayatına özeline saygılı olmalı..pat diye çıkıp gelmemeli arayıp müsaitliğini öğrenmeli..
canım doktorun verdı sonucta tedırgınsın anlıyorum ama mecbur ıcıceksınyaaaa
kizlar antibiyotige baslama zamanim geldi
ne yapayimmmm
iceyim mi ??
cok tedirgin oldum
ay dogsa yasama ıhtımalı ne guzel cokyuksek bunu duyunca heyecanlandım yaaaç boğaz kızımla geldik biz kızım 1050gr. boyunu sormayı unuttum teyzemizde birşey demedi.. şeker yüklememiz yapıldı sonuçlarımızı 2 de alcağız.. 24+6 haflık çıktık. 15-23 nisan arası doğum dedi.. şekerde birşey yok kızlar telaş yapmayın bir dikişde bitirdim şişemi.. doğuma hazırlıklarımız başladı magnezyum demir ilave etti vitamının yanına.. eğer bebeğim bugün doğacak olsa %80 yaşarmış
yesıl zeytın kahvaltıda 4 5 tane tuketırım hep umarım bebegıme yaramıstır :)özel olarak birşey yemiyorum canım sadece abur cubur yemıyorum diğer türlü herşeyi yiyorum zeytin bebeğe çok kılo aldırıyormuş hemde zekası için iyiymiş belki onun etkısidir.. sende besliyosundur canımda her bebek farklı kılo alır.. bebeğim çok önden gidiyor canım benım ıkı hafta geç döllenmesine rağmen normal haftasını bile geçti..
ben evde giymeye lohusa pijamasi boyle birsey istiyorum
spor cici birsey
Spor Lohusa Pijama GittiGidiyor'da 65330218
gunaydin anneler yarin seker yuklemem var dualarinizi bekliyorum ins cikmaz bundan onceki hamileligimde cikmisti 3 ay boyunca ensulin kullanmistim gunde 3 kere 6 kezde parmagimdan kan alip bakiyodum zor bir sinavdi Allah beterini vermesinde ins yinede cikmaz
Ya ben onun hortumunu yerim ısırırım ya kesilirmi kıyılırmı bütün kiloyuda bebişinede almışsın işte şanslısın ya bu dediğim gibi bünye aman sağlıklı doğsunlarda Allah nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah
canı m ınankı zamanla alıssak sımdı zorlanıyor sonrası uslu uslu gıdıcek
ama ana yuregı dayanamıyor ıste:)
evet canım bazen canın hafıf acır gıbı oluyor tekmelerı hıssedıyorsun :)
esın ne guzel senın tarafını tutmus canım bu yuzden bos ver salla
bana hak versın esım aılesı ne yapsa sallarım nasılaa esım benı koruyor dıye
komsuan cok uzuldum bıde normal sancı cekerek dogurdu
Allahım hayırlsıyla yavrularımızı kucaklarımıza almamızı nasıp etsın inşallah ..
ay sunı sancıyla bıde dogum yapmısRabbım kımseyı sevdıklerıle ımtıhan etmsın cok zor
ya onalrda anne baba saygıyı hurmetı hızmetı hak edıyorlar ama gelınlerıne evlat gıbı davrandıkları surece benım annem babamın gelıne davrandgı gıbı esımın aılesı olaydı
basımın ustunde yerlerı var ama onlara elını veren kolunu kaptırır
bazen esıme suprız yapıp babasına bılet kessem ucakla gelsın gıtsın 1 2 hafta
nerde o 1 2 hafta 3 4 aya cıkar sonra sureklı gelır temellı kalmanın yolunu arar falan
ozele saygı yok ıste olsa ah ah bızler ınsallah yavrularımıza ornek oluruz saygı duyarız ozelıne
esıyle mutlu olsun bızlerıde unutmasınlar yeter ..
canım doktorun verdı sonucta tedırgınsın anlıyorum ama mecbur ıcıceksın
ay dogsa yasama ıhtımalı ne guzel cokyuksek bunu duyunca heyecanlandım yaa
sendekı bu sevgıye yavrun dogmak ıstemez ıcerde bol bol şımartılmak ıster bak dııym :)
sonucların guzel cıkar inşallah canım darısı baısmıza:)
yesıl zeytın kahvaltıda 4 5 tane tuketırım hep umarım bebegıme yaramıstır :)
pekbicici sevındım canım halletmene ıcın rahatlamıstır sımdı :)
valla canım siz ne yiyorsunuz bilmiyorum ama mesela dün yediklerimi sayayım kahvaltıdan itibaren... sabah bir simit simitin içine mayonez ketçap sıktım peynir zeytin yedim.. aradan 2 saat sonra yarım lt süt içtim bir saat sonra 1kivi 1 portakal yedim.. akşam yemeğinde karnıbahar yaptım kızartmasını bol sarımsaklı yoğurtlu yedım aradan 2 saat geçmedi hamsi yedim eşimin zoruyla yarım kılo yanında havuç salatası soğan maydonoz salatası bol lımonlu.. akşam 8 gb bır avyc ceviz badem fındık yedım 3 su bardağı çay içtim yatarkende bi portakal daha yedim he günde 2lt su içiyorum.. genel menüm böyle ..
merhaba bende aranıza yeni katıldım ara ara takip ediyorum burayı çok güzel paylaşımlar var... benimde başım kiloyla dertte 21. haftamızdayız bebek normal ama ben 54.5 kg il e başladım şimdi 62 kiloyum çok bişeyde yemiyorum saglıklı beslenmeye çalışıyorum ama böyle aldıkça alınıyor çok takmayayım diyorum ama olmuyor
canım boşver sen onları. hayatta bebeğinden ve senden daha önemli hiçbişey yok. onlar ne derse desin. ne yaparsan yap bi kulp takacaklardır nasılsa. sen takma onları amaan de geç.hanı bana eşim dıyor ya nıspet yaparak ''sen kadın olarak gelın olarak gıdıp sormuyorsun hizmet etmıyorsun'' dıyebende dusunuyorm dusunuyorm onların kafasındakı gelın yapısı buysa annelerı bbaannelerıne ne yapmış kı elimde degıl aglmamak akşamdan berıdr tutuyorm ıcımde gene burada doktm ıcımı ne yaparsam yapayım onların gözündekı kadın profılıne gıremıyorm yaa ama onlar kendılerıne bakmıyorlar bız ıyı kv. yada ıyı kp. olduk mu dıye eşim hiç bakmıyor ben ıyı bır kocamıyım dıye sankı cocugu ben babamın evınden karnıma koyup glmısm annem ve kardeslerım elımde pervane benım ınsafsız kocamda aılesıne hizmet etmemeı ıstyr
GÜNAYDIN nasılsınız ?benim zilli durmuyor bu aralar bir mideme bir idrar torbama tekme sallıyor hadi hayırlısı
canım ben de bulantı yüzünden emedur kullandım tırsmıştım kategorisinden dolayı ama dr herkese veriyoruz demişti. dr un verdiyse kullan bence. zorunluluk olmasa vermezdi zaten diye düşünüyorum.Gebelik kategorisi B'dir. Gebelik ve emzirme döneminde kullanımı ile ilgili yeterli çalışma olmadığından, hamile ve emzirenlerde, ancak potansiyel yararının fazla olduğu durumlarda kullanılmalıdır.
boyle yaziyor :44:
maaşallah canım çok güzel besleniyorsun..peki kilo durumun ve şişkinlik durumun nasıl?? canım ben kendimi anlatayım..dün sabah sandviç ekmeği arası tost yanında peynir, kızarmış yumurta çok az tahin pekmez, çay..arada küçük muzlu yoğurt, kivi, küçük bir hazır kek, akşam bir tabak patates yemeği yanında az salata..yemekten sonra 2 fincan çay + minik bi çikolata+3-4 tane cicibebe bisküvi..mide yanması yüzünden bir çay bardağı havuç suyu ve iki yudum süt..gün içinde 1 litre su...akşam vakti de şişkinlikten ve mide yanmasından dolayı kramplar ayakta duramamalar rahatsız bir uyku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?