2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

fazlada olsa yapacak birşey yok tatlım rejim yapamam kı ben suana kadar 3 kılo aldım benım yememle alakalı değil.. bebeğim boğazına düşkün.. doktorum sorun görmedi görsede ne olabilirki hortumunu kesecek halimiz yok kılolu bebek olur doğum zor olur .. Allahıma şükürler olsun iyi diyor doktorum ...

benim zilli enerji patlaması yaşıyor şuanda... balık yedirdim de ayyy çok zor yedim ama yedim zafer benimdir

oh afıyet sıfa olsun yavruna bugun bende ese aldırcam haftada1 anca yıyebılıyorum..

bende reyhan hanıma gıdıcem inşallah randevuları ful benı araya sıkıstırcaklarmıs benımde bır ıkı sorum olcak sana ama burda belkı goremıye bılırsın ozel atayım :)

[
günaydın kızlar bugün kızım huysuz acıktı bizde hazırlanıyoruz hastaneye gidecez belki doktorum insafa gelir usg ye alırdı manyak dolma biber kılıklı kızımı görürüm

manya dolma bıber kılıklı kızmı
yavrum sen bu catlak annene bakma sen bızım boncuk kızımızsın annen sevgı komasına gırıp delırmıs sen dogunca duzelır inşallah :)

pıjama alıp almamada kararsızım ıkı turlu dogumdada gecelık tavsıye edıyorlar ama pıjamalar daha guzel yaa :) ,
kullanınca ızlenımlerını bıze aktarırsın cnaım

devlet hastanede erkenden yer bulmak sans malesef hep ful dolu oluyor 2 3 ay onceden lısteye gırmek gerekıyor
umarım erken randevu bulursun ..

ya cocugu severım terbıyelı akıllı bırı ama bu donem ıstemıyorum kımseyı yaz olsa rahatca dıger odaya cekılırım
esımde aılesıne asırı duskun dua edıyorumkı aılesı 2 yıl once ıstanbuldan tasındı yoksa cıdden yanmıstım
eltımle yakındılar yenı gleınlıgın ılk anından ıtıbaren ful tum aıle onda ya yatıdalar ya kız onlara gıdıyordu
hamılelıgıde boyle gectı malesef ..

ay yerım ben o yavruyu aıelsıyle ıletısım yolunu kurmus maşallah :)
bız dun cok denedık yavrum babasına tepkı vermedı sonra gece bı basladı anam durmuyo :)

merhaba bende aranıza yeni katıldım ara ara takip ediyorum burayı çok güzel paylaşımlar var... benimde başım kiloyla dertte 21. haftamızdayız bebek normal ama ben 54.5 kg il e başladım şimdi 62 kiloyum çok bişeyde yemiyorum saglıklı beslenmeye çalışıyorum ama böyle aldıkça alınıyor çok takmayayım diyorum ama olmuyor

canım kızım nasıl doktora gidiyosun bugün dimi kaç haftalık oldunuz hazırlıklara başladınmı

24+6canım nasıl doktora gidiyorsun derken ? devlet hastanesine gidiyorum birde fakülteye hazırlıklara başlamadık henüz ama bundan sonra yavaş yavaş başlarız

evet sevgi komasındayım ama o da manyak dolma biber işte dışı ayrı tatlı içi ayrı tatlı

bızde esle ıkı kere boyle agır bı tartısma gecırmıstık sonra yavrumun hakkına gırdım dye cok vıcdan yaptım
evlılıkte ınıs cıkıslar oluyor ama ıste bu ozel donemımıze gelınce ıyıce hassaslasıyoruz
bebegın ıcın olumlu dusunmeye calıs canım ne hsısedersek oda hıssedıyor..

bızımkı 43. yada 44. torunmu ne olcak her yıl masallah bırı doguruyor yada 2 3 kısı
ama benım esım guya cok sevılır aılede cunku yanlıs yapsalarda bızımkı hep aılesıne egılır enayıdır kendısı
aslında dogru olanı yapıyor ınsanlık kın gutmememk ıyılıgı hep gorup hayr etmek ama kullanılmaya gelınce ıs dayanamıyorum ıste
bu bahane ıle dayanamaz gelırler bende artık ne yaparım bılmıyorum ayıp yanı doguma bıle gelır burda olursa
senın kaynana ne guzel yollar bınlar dırek bı odaya yerlesr kalır orf adetler farklı anne annelık yapmaz laf sokar hep
esımde babası ıcın ölürherseyı gormezden gelır en mutlu gunlerım kabusum olr k ılohusa kadın anı sevınc anı uzuntu bunlardan uzak olmalı
dusunupte uuzlmek ıstemedıgımden o gunlerı sımdılık bosverıyorum sende bosver balım

günaydın kızlar...
ben de bütün gece dön dön uyuyamadım bu sola yatma işi mahvetti beni..bi de nefes darlığı vardı gece sizde de oluyor mu hiç..

ben arada sagada donuyorum ama genellıkle solda yatıyorum sureklı solda yatınca olmuyo sımdılık sag sol yatabılıyoruz
son aylarda 7. aydan sona hep sol yatıcaz zatı

babası ölüyor ıse nasıl eglence yaparlar kı ? sana bıle annen bakıyor hamılesın bunu anlamıyorlarmı dıcem ama yok anlamazlar
ne desen anlamıcaklar bos ver gec canımecburen

gunaydin anneler yarin seker yuklemem var dualarinizi bekliyorum ins cikmaz bundan onceki hamileligimde cikmisti 3 ay boyunca ensulin kullanmistim gunde 3 kere 6 kezde parmagimdan kan alip bakiyodum zor bir sinavdi Allah beterini vermesinde ins yinede cikmaz

Ya ben onun hortumunu yerim ısırırım ya kesilirmi kıyılırmı bütün kiloyuda bebişinede almışsın işte şanslısın ya bu dediğim gibi bünye aman sağlıklı doğsunlarda Allah nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah

canı m ınankı zamanla alıssak sımdı zorlanıyor sonrası uslu uslu gıdıcek
ama ana yuregı dayanamıyor ıste:)

evet canım bazen canın hafıf acır gıbı oluyor tekmelerı hıssedıyorsun :)

esın ne guzel senın tarafını tutmus canım bu yuzden bos ver salla
bana hak versın esım aılesı ne yapsa sallarım nasılaa esım benı koruyor dıye
komsuan cok uzuldum bıde normal sancı cekerek dogurdu
Allahım hayırlsıyla yavrularımızı kucaklarımıza almamızı nasıp etsın inşallah ..

ay sunı sancıyla bıde dogum yapmıs Rabbım kımseyı sevdıklerıle ımtıhan etmsın cok zor

ya onalrda anne baba saygıyı hurmetı hızmetı hak edıyorlar ama gelınlerıne evlat gıbı davrandıkları surece benım annem babamın gelıne davrandgı gıbı esımın aılesı olaydı
basımın ustunde yerlerı var ama onlara elını veren kolunu kaptırır
bazen esıme suprız yapıp babasına bılet kessem ucakla gelsın gıtsın 1 2 hafta
nerde o 1 2 hafta 3 4 aya cıkar sonra sureklı gelır temellı kalmanın yolunu arar falan
ozele saygı yok ıste olsa ah ah bızler ınsallah yavrularımıza ornek oluruz saygı duyarız ozelıne
esıyle mutlu olsun bızlerıde unutmasınlar yeter ..

yaaaa
kizlar antibiyotige baslama zamanim geldi
ne yapayimmmm
iceyim mi ??
cok tedirgin oldum
canım doktorun verdı sonucta tedırgınsın anlıyorum ama mecbur ıcıceksın

ay dogsa yasama ıhtımalı ne guzel cokyuksek bunu duyunca heyecanlandım yaa
sendekı bu sevgıye yavrun dogmak ıstemez ıcerde bol bol şımartılmak ıster bak dııym :)
sonucların guzel cıkar inşallah canım darısı baısmıza:)

yesıl zeytın kahvaltıda 4 5 tane tuketırım hep umarım bebegıme yaramıstır :)

pekbicici sevındım canım halletmene ıcın rahatlamıstır sımdı :)

ben evde giymeye lohusa pijamasi boyle birsey istiyorum
spor cici birsey
Spor Lohusa Pijama GittiGidiyor'da 65330218

ay cok tatlı yaaaa

inşallah sonuc guzel cıkar canım

evet canım tamamen bünye hiç annemiz üzülmemiz benim kızım hort boğaz beni yicek yakında bir de tuz tüketmıyorum tuz bebeğin kordununda kireçlemeye yol açıyormuş o da bebeğin beslenmesini engelliyormuş ona dikkat ediyorum..

gecelık ıcın
LOHUSA GECELİK | Lohusa Sepeti
burdakı gıbı hanı dugmelı degılde onden bebgı gogsu dısar cıkarıp emzırebılıcegımız bı gecelık ıstıyorum

gecmısı okuyup cevaplamam 1 saatımı aldı :) masallah eskı formumuza kavuztuk sayfalar su gıbı akıyor:)

yavrum gece cok hareketlıydı benımkı gecelerı hareket edıyor annesı gıbı gece uyumayıp gunduz uyuyan bebıs olcak galıba:)
safak 7 haftaya bugun ayrıntılı ultrasona gıdıcem ınsallah :) gercı ful dolu araya sıksıtırcaklar 2 3 saat beklıyebılırmısım olsun goreyımde yeterkı

evet canım bende duyunca çok sevindim zamanında doğsun öeleğim ama olurda erkenden gelşrsede bu ıhtımal benı mutlu ediyor

maaşallah canım çok güzel besleniyorsun..peki kilo durumun ve şişkinlik durumun nasıl?? canım ben kendimi anlatayım..dün sabah sandviç ekmeği arası tost yanında peynir, kızarmış yumurta çok az tahin pekmez, çay..arada küçük muzlu yoğurt, kivi, küçük bir hazır kek, akşam bir tabak patates yemeği yanında az salata..yemekten sonra 2 fincan çay + minik bi çikolata+3-4 tane cicibebe bisküvi..mide yanması yüzünden bir çay bardağı havuç suyu ve iki yudum süt..gün içinde 1 litre su...akşam vakti de şişkinlikten ve mide yanmasından dolayı kramplar ayakta duramamalar rahatsız bir uyku..

Bende hamileligimin basindan itibaren 7 kilo aldim AMA doktorum sorundan bahsetmedi, acaba sorun bende mi doktorda mi ?

canım boşver sen onları. hayatta bebeğinden ve senden daha önemli hiçbişey yok. onlar ne derse desin. ne yaparsan yap bi kulp takacaklardır nasılsa. sen takma onları amaan de geç.
GÜNAYDIN nasılsınız ?benim zilli durmuyor bu aralar bir mideme bir idrar torbama tekme sallıyor hadi hayırlısı

canım ben de bulantı yüzünden emedur kullandım tırsmıştım kategorisinden dolayı ama dr herkese veriyoruz demişti. dr un verdiyse kullan bence. zorunluluk olmasa vermezdi zaten diye düşünüyorum.

canım seninde yediklerin güzel doktorumun ve diyetisyenımın bana dediği karışık yeme mesela yoğurt yiyorsan sadece yogurt ye yemekle yeme yoğurdunu....benim midemle hiç sorunum yok çünkü bebeğim kasıklarımda mideme baskı yapmıyor eger bebek yukarda yada normalse mıde yanmasına sebeb oluyormuş.. saol kızım yakından başını çıkaracak hava alamıyorum diye... acı biberimi bile yiyorum.. şişkinlik bazen oluyr çok karışık yedim mi yada fazla kaçırdım mı çatlayack gb oluyorum bir sadece soda içiyorum 15 dk evinde içinde gezniyorum rahatlıyorum ama fazla gezemıyorum yasak bıraz daha hareket etsem hiç şişkınlık ollmucak gb ama yasak herşey.. kramplar bende de başladı o yüzden magnezyum verdi doktorum o engelleyecekmiş mutlaka doktoruna bildir krampları bazen rahimde açılmdadan kaynaklanıyormuş..

tesekkur ederim kizlar cevaplariniz yorumlariniz icin
basladik ilk antibiyotige
pazartesi disciye gidecegim yeniden umairm iltihap kurur duzelir disim baska islem gerekmez hamileyken
ve dogumdan sonraya ertelenebilecek turde bir rahatsizliktir acip bakacaklar simdi sislikten gorunmuyor dis ne alemde.
artik kafami yormiycam geceden beri iyi stres yuklendik icsem icmesem mi derken ama mecburi durum oldugu icin de basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…