- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.621
normal seğirme bendede oluyo takma kafanı
ya tekme olayına da takma bak ben haftalar önce 2 gün öle bi hissettim deli gb tekmeliyodu sonra bi kesildi 4-5 gün tık yok gibiydi ödüm koptu hadi az hareket normlade ilk başta dedim bu kadar hissettikten sonra noldu diye meğer baş yukarı çıkmış yine :) şimdi bile o kadar hissetmiyorumilk hissettiğin zamanlarda zatn çok oluyo devamlı hissedemediğin 17.haftada ilk hissettim bende ama bi gün oluyodu 3-4 gğn olmuyodu normaldede öyle olurmuş zatn tabi herkesinki farklı ama hissedersin inşallah
bu arada ben anlamadım onu o o nolcak
ıyyykk bide azcık belli edeydin ya ağız kokusu çok kötü :120:yalan dünyadaki kızın adı neydi takmıştıya bi bölümde tere
Gebelik kategorisi B'dir. Gebelik ve emzirme döneminde kullanımı ile ilgili yeterli çalışma olmadığından, hamile ve emzirenlerde, ancak potansiyel yararının fazla olduğu durumlarda kullanılmalıdır.
boyle yaziyor :44:
aç boğaz kızımla geldik bizkızım 1050gr. boyunu sormayı unuttum teyzemizde birşey demedi.. şeker yüklememiz yapıldı sonuçlarımızı 2 de alcağız.. 24+6 haflık çıktık. 15-23 nisan arası doğum dedi.. şekerde birşey yok kızlar telaş yapmayın bir dikişde bitirdim şişemi.. doğuma hazırlıklarımız başladı magnezyum demir ilave etti vitamının yanına.. eğer bebeğim bugün doğacak olsa %80 yaşarmış
aç boğaz kızımla geldik bizkızım 1050gr. boyunu sormayı unuttum teyzemizde birşey demedi.. şeker yüklememiz yapıldı sonuçlarımızı 2 de alcağız.. 24+6 haflık çıktık. 15-23 nisan arası doğum dedi.. şekerde birşey yok kızlar telaş yapmayın bir dikişde bitirdim şişemi.. doğuma hazırlıklarımız başladı magnezyum demir ilave etti vitamının yanına.. eğer bebeğim bugün doğacak olsa %80 yaşarmış
ayy 41 kere maaşallah canım, rabbim nazarlardan saklasın..aç boğaz kızımla geldik bizkızım 1050gr. boyunu sormayı unuttum teyzemizde birşey demedi.. şeker yüklememiz yapıldı sonuçlarımızı 2 de alcağız.. 24+6 haflık çıktık. 15-23 nisan arası doğum dedi.. şekerde birşey yok kızlar telaş yapmayın bir dikişde bitirdim şişemi.. doğuma hazırlıklarımız başladı magnezyum demir ilave etti vitamının yanına.. eğer bebeğim bugün doğacak olsa %80 yaşarmış
sen hatirliyor musun antibiyotigin adini canim
ne vermisti doktor ?
B sınıfıı hmmm içilebiliniyor diye biliyorum, ama araştırma konusunda hep aynı şeyler yazar ona takılma
Ama bence sen bir yorum filan bak canım
Doktorda verdiği içinde çok kafanı bulandırma sonuçta kötü bişey olsa vermezdi :44:
oyyy masallah kocaman olmus kizinnnn
sonucun da guzel cikar insallah canim
gercekten kilosu iyi sagligi da yerinde ki doktorun oyle demissaglikla buyusun vakti zamaninda saglikla kucaginiza gelsin kizin canim
maşallah tosuncuk olmuş bu prensesay maşallah çok az kaldı helecan bastı beni
Gebelik kategorisi B'dir. Gebelik ve emzirme döneminde kullanımı ile ilgili yeterli çalışma olmadığından, hamile ve emzirenlerde, ancak potansiyel yararının fazla olduğu durumlarda kullanılmalıdır.
boyle yaziyor :44:
ayy 41 kere maaşallah canım, rabbim nazarlardan saklasın..benim bebişimin tam 3 katı ağırlığında..özel olarak yediğin birşeyler var mı ..ben mi iyi bakamadım acaba bebike..24+6 çıkmışsın böyle olunca bebek mi büyümüş diye diyorlar yoksa ilişki tarihi mi belli oluyor??şeker sonucunda iyi çıkar inşallah..
canım en son alfasilin kullandım o da sinüzit için idrar yolu enfeksiyonu için kullandığımı hatırlayamıyorum
ay masallah yerim ben onu koskocaman apla olmusbende aksılık olmassa yarın gideceğim doktora bebegimi görmek için sabırsızlanıyorum o kıpırdadıkça tekme attıkca heycandan ölüyorum senin dogum öne kaymaya başlamış bakalım bizim fındık ne halde azkaldı yaa hepimiz için çok az kaldı öyle mutlu ve heycanlıyım ki
evet canım koskocaman olmuş usg de ıkı parça çıkıyor artıkevet canım çok öen kaydı mayısın 15inden nisanın 15 kadar kaydı daha da kaymasın totusunu ısırırım onun
dsde bize tiyo ver ciddennasil besliyorsun bebisi benim arkadasin haftasi benden geri ama kilosu benden ileri ben de soruyorum hep benim yedigim seyelri soyluyor, bal, ceviz, kuru meyveler, bol meyve falan..
sen eksiklerini hemen hazırla bence kuzucugun orda durmaya pek niyeti yok benden demesibiz mayıs annesi diye konu açtık ama nisan annesi olcaz hep galiba
gunaydın kızlarrr dün kaçar gıbı oldum k bakmayın patron geldı mecburen cıkmak zorunda kaldmm nasılsınızz ? bende dun akşam eşimle tartısr gıbı oldum ama tartsmaya kadar gelmedı olay o laflarını soyledı benı kırdı ve uyudu bende butun gece oğlumun tekmelerıyle ve dusunmekle sabahladım. anlamıyorm yaaa ne ıstıyor esımın aılesı benden kaynanam babam ölüyor dedı solugu tokatta aldı . ve tabıkı buradakı dıger kardeslerıde ama oyle bısey yokmuş ortalıgı kızıstrp gıtmışler orada yılbası kutluyorlar allah askına bırnız sunu acıklayabılır mı adam ölüm döşeginde dıyorlar onun yanındakı odada eglence yapıyorlar ıckı ıcıyorlar eger gercekten o adam ölüm döşegindeyse zaten azrail. gelıp o canı almaz oyle bı evde kı hem nasıl evlatsınız toplanp alem yapıyorsunuz babanız yan tarafta can ceksrken ya gercekten babalarını dusunmuyorlar yada o adam yanı esımın dedesı gayet ıyı .... dun kucuk kaynımı okuldan gelırken gordum dun akşama kadar dersı vardı ıcım parcalandı gorunce kendıme pışrmek ıcın cıkardıgım fasulyemı 10 dkkda pişirdim eşimin eline tutstrdum gotur babanlara kardesın okuldan yenı geldı actr dedım kendım bır lokma bıle almadm yolladım kı babasıda yesın abısıde işten gelınce yesın . eşim eve geldı bıde mısafr geldı peşine bıde onlarla ugrastım gece saat 12 oldu tam yatıcaz resmen seytan gırdı bedenıme tovbe tovbe ... sızınkıler yemegı begendımı dedım eşimde saol canım dıyecegıne hıııı dedı abım sana kırılmış dedı bende nıye dedım hanı annem koydeya sende bı kadın gelın olarak hiç gidip sormuyorsun yemek yapmıyorsun dıye dedı bende hemen dedım kı farkındaysan bende kendı annemın elıne avucuna bakıyorm karnım burnumda bende anneme muhtacım dedım elımden o kadar geldı onu yaptım gonderdım dedım ama esımn dusunmeden bana bu lafı soylemesı cok dokundu bıde dıyorkı orada cok bulaşık bırıkmış hafta sonu gıder yıkarsın allahım yarabbım dedım sabaha kadar ben kendı evımde tıskınıyorm yapamıyorm annem yapıyor onun anası gezmeye gıtmış bende bu halımle oraya gıdıp hizmet mı edıyım dıye dusundm durdumtam dıcektım kı senın anan tokatta surtsun bende ıkı vesaıt ıse gıdıyım bu halımle bıde akşam gelıp o satte yapıp yollıyım begenmesınler ustelık benden hızmet beklesınler yapmıyorm dıyede kussunler ne bıcım ınsansınız dıcektım sustum gene ama sabaha kadar dusundum ağladm durdum
valla öyle yapcaz artık ama diyorum kızıma akıllı kız ol acele etmene gerek yok ben seni bekleyebilirimevet ya heredeyse hepimiz nisana kaydık hayırlısı bızım kuzular aceleci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?