2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
aç boğaz kızımla geldik biz kızım 1050gr. boyunu sormayı unuttum teyzemizde birşey demedi.. şeker yüklememiz yapıldı sonuçlarımızı 2 de alcağız.. 24+6 haflık çıktık. 15-23 nisan arası doğum dedi.. şekerde birşey yok kızlar telaş yapmayın bir dikişde bitirdim şişemi.. doğuma hazırlıklarımız başladı magnezyum demir ilave etti vitamının yanına.. eğer bebeğim bugün doğacak olsa %80 yaşarmış

Son düzenleme:

Banada doktor ısrarla 20. haftada zaten cok hareket hissedemezsin takma kafana bukadar diyorda elde değil:44:
İçimizdeki canlıya her geçen gün bağlanmışken paranoyaklık hat safada oluyor ne yazık kii canımm
Ama sizler böyle dedikçe rahatlıyorum teşekkür ederim kuzumm

Sorma canım nasıl kokuyor anlatamam resmen fare ölmüş gibii tövbe tövbee :26:
İnsanı hayıflamak değil derdim ama azcık kişisel temizlik şart, eğitim şart anacım

B sınıfıı hmmm içilebiliniyor diye biliyorum, ama araştırma konusunda hep aynı şeyler yazar ona takılma
Ama bence sen bir yorum filan bak canım
Doktorda verdiği içinde çok kafanı bulandırma sonuçta kötü bişey olsa vermezdi :44:

oyyy masallah kocaman olmus kizinnnn

sonucun da guzel cikar insallah canim

gercekten kilosu iyi sagligi da yerinde ki doktorun oyle demis saglikla buyusun vakti zamaninda saglikla kucaginiza gelsin kizin canim

maşallah tosuncuk olmuş bu prensesay maşallah çok az kaldı helecan bastı beni

ayy 41 kere maaşallah canım, rabbim nazarlardan saklasın.. benim bebişimin tam 3 katı ağırlığında..özel olarak yediğin birşeyler var mı ..ben mi iyi bakamadım acaba bebike..24+6 çıkmışsın böyle olunca bebek mi büyümüş diye diyorlar yoksa ilişki tarihi mi belli oluyor??şeker sonucunda iyi çıkar inşallah..
sen hatirliyor musun antibiyotigin adini canim
ne vermisti doktor ?

canım en son alfasilin kullandım o da sinüzit için idrar yolu enfeksiyonu için kullandığımı hatırlayamıyorum

pekbicici dun gordun bebegini cok iyi o takilma senbir basliycak hareketler ki o zaman sikayet edicen surekli karnim zonkluyor ne bu diye kipir kipir uyutmuyor beni diycen
uzme kendini yersiz yere bebegin cok iyi yakisili oglusun o senin

ben ilaca basliyorum burdaki bora bey de kullanmamdan yana
3 tane doktoru aradik kullansin dedi hepsi
nette de bazen kullanilmali bazen bilinmiyor seklinde yaziyo ama soz konusu dus olunca iltihap bebege zarar vereceginden amoklavin ilk secenekmis kullanmak lazimmis

oyyy masallah kocaman olmus kizinnnn

sonucun da guzel cikar insallah canim

gercekten kilosu iyi sagligi da yerinde ki doktorun oyle demis saglikla buyusun vakti zamaninda saglikla kucaginiza gelsin kizin canim

inşallah canım bu şekeri de atlattık mı bize artık birşey olmaz... evet doktor iyi dedi başında çok uğraştırdı da bizi uslandı minik tosbağam

dsde bize tiyo ver cidden nasil besliyorsun bebisi benim arkadasin haftasi benden geri ama kilosu benden ileri ben de soruyorum hep benim yedigim seyelri soyluyor, bal, ceviz, kuru meyveler, bol meyve falan..

ay masallah yerim ben onu koskocaman apla olmus bende aksılık olmassa yarın gideceğim doktora bebegimi görmek için sabırsızlanıyorum o kıpırdadıkça tekme attıkca heycandan ölüyorum senin dogum öne kaymaya başlamış bakalım bizim fındık ne halde azkaldı yaa hepimiz için çok az kaldı öyle mutlu ve heycanlıyım ki

bu arada konuya dan diye daldım herkese selamlar kuzucuklara bol öpücükler

bu aralar pek yazamıyorum:26: hayatımda bi atraksiyon yok
bazen okuyup çıkıyorum sizi
cicim takma kafana kuzum,, eminim bebekin çok çok iyidir
bu arada oğluşunada kocaman maşallah diyirum rabbim nazarlardan korusun

Canım gebelik b ve a kategorisinde olan ilaçları gönül rahatlığıyla içebilirsin bu arada gebelikte sadece penisilin içerikli antibiyotik verir doktorlar onun dışındakiler riskli genelde bu antibiyortiklerin içeriği amoksisilini içerir.Birde bir madde daha vardı ama hatırlayamadım gebelerin %70 i ya idrar yollarından,diş iltihabından yada öksürük yüzünden bu haftalarda kullanıyor çünkü bebeğin organ gelişiminin büyük kısmı tamamlandı.Ağrı kesici kullanman gerekiyorsada parol yada minoset kullanabiliyorsun ben boyun tutulması yüzünden 500 mg. parol kullandım 3 gün hiç tereddüt etmedim.Allaha emanet kuzum hiç korkma telaşlanma kullan sen iyi ol oda iyi olr zaten.

özel olarak birşey yemiyorum canım sadece abur cubur yemıyorum diğer türlü herşeyi yiyorum zeytin bebeğe çok kılo aldırıyormuş hemde zekası için iyiymiş belki onun etkısidir.. sende besliyosundur canımda her bebek farklı kılo alır.. bebeğim çok önden gidiyor canım benım ıkı hafta geç döllenmesine rağmen normal haftasını bile geçti..

evet canım koskocaman olmuş usg de ıkı parça çıkıyor artık evet canım çok öen kaydı mayısın 15inden nisanın 15 kadar kaydı daha da kaymasın totusunu ısırırım onun

evet canım koskocaman olmuş usg de ıkı parça çıkıyor artık evet canım çok öen kaydı mayısın 15inden nisanın 15 kadar kaydı daha da kaymasın totusunu ısırırım onun

sen eksiklerini hemen hazırla bence kuzucugun orda durmaya pek niyeti yok benden demesi biz mayıs annesi diye konu açtık ama nisan annesi olcaz hep galiba

Oy amaşallah kilon haftana göre fazla gibi geldi ama dr un normal demiş maşallah benim arkadaşım 28 haftasında 1,200 gr çıkmıştı ama bu kilo işi yemeyle değil bünyeyle alakalı kimse kafaya takmasın dünyalarıda yesen bebiş almıyorsa almıyor yapacak bişey yok benim tanıdıklarım hep 20-25 kilo aldı ama bebekler en fazla 2,500-3,00 kilo doğdu yani bünyen seni değil bebeği beslerse besliyor beslemessede yeteri kadar kilo alsa yeter doğumdan sonra herkes birbirine yetişiyor sonuçta Allah başka dert sıkıntı vermesin.Dsde bebişinide Allah nazarlardan saklarsan inşallah.

dsde bize tiyo ver cidden nasil besliyorsun bebisi benim arkadasin haftasi benden geri ama kilosu benden ileri ben de soruyorum hep benim yedigim seyelri soyluyor, bal, ceviz, kuru meyveler, bol meyve falan..

valla canım siz ne yiyorsunuz bilmiyorum ama mesela dün yediklerimi sayayım kahvaltıdan itibaren... sabah bir simit simitin içine mayonez ketçap sıktım peynir zeytin yedim.. aradan 2 saat sonra yarım lt süt içtim bir saat sonra 1kivi 1 portakal yedim.. akşam yemeğinde karnıbahar yaptım kızartmasını bol sarımsaklı yoğurtlu yedım aradan 2 saat geçmedi hamsi yedim eşimin zoruyla yarım kılo yanında havuç salatası soğan maydonoz salatası bol lımonlu.. akşam 8 gb bır avyc ceviz badem fındık yedım 3 su bardağı çay içtim yatarkende bi portakal daha yedim he günde 2lt su içiyorum.. genel menüm böyle ..

sen eksiklerini hemen hazırla bence kuzucugun orda durmaya pek niyeti yok benden demesi biz mayıs annesi diye konu açtık ama nisan annesi olcaz hep galiba

valla öyle yapcaz artık ama diyorum kızıma akıllı kız ol acele etmene gerek yok ben seni bekleyebilirim evet ya heredeyse hepimiz nisana kaydık hayırlısı bızım kuzular aceleci

canım günaydınlar hayırlı sabahlar bebişine dikkat et öncelikle canım boşver kimseye iyilik yaramaz ben onu anladım .annem zamanında görümcesine yatılı olarak bakmış düünlerini çeyizlerini 4 sene taksit ödeyerek yapmış birde eşlerine falan bakmış iş için geldiklerinde şimdi kıymet mi biliyolar sanıyosun hepsi cephe aldılar olan annemin gençliğine kendini yıpratmsına oldu.benim eltim kimseyle konuşmuyor eve dahil sokmuyor inan benden daha kıymetli hgepsi onun i,çin çok iyi diyorlar benim içinde çeneli kimseyi istemiyor diyorlar canım yapmıcaksın bunlara iyilik geçmez.sen iyilik yapıp yemek yollamıssın o hamile halinle birde memnun kalmasınlar beyenmesinler üstüne üstün akşam hamile kadının evine gelsinler hizmet beklesinler o neala ya .eşinde de anlayış yok annenin sana yardım ettiğini bile bile seni,n iş yapmadfığını bile bile hiç söylemiyor benim eşim hamile yapamaz diye kayınvaliden gitmeseymiş okadar çocuğu bırakıp bak dediğine göre eğlence derdinde gezme derdin de alkol falan o ne ala yapma arkadşaım çeksinler boşver bak evladına bir şey olursa yalnız sen ağlarsın gersi yalan sana kimse zorla yapmak istemediğin bir şeyi yaptıramaz sen ağlama bak bizler ağladıkmı o masum yavruda üzülüyor değmez bebğinden senden kıymetli kimse değil canım benim bende geçenlerde bir şey için tatrıştım ağlamıştım bizimki yanıma gelip ağlama bebeğe bir şey olucak diye yalvarıyor ama bebek olmadan önce ağladığımda yanıma bile gelmezdi hesap et biz kıymetlimiyiz ya bunların gözünde:)

valla öyle yapcaz artık ama diyorum kızıma akıllı kız ol acele etmene gerek yok ben seni bekleyebilirim evet ya heredeyse hepimiz nisana kaydık hayırlısı bızım kuzular aceleci

canım kızım nasıl doktora gidiyosun bugün dimi kaç haftalık oldunuz hazırlıklara başladınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…