- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.681
epidural demisken
burda epidural normal dogum yapilmiyormusben sartlamistim ona kendimi pasa pasa dogrucam artik
sağolun kızlar..yerken hiçbişey olmucakmış gibi geliyor, ve çok aç hissediorum.. 10 dakika sonra dik duramıyorum gerginlikten..bi de yetmiyo gibi burda bi kız sabahtan beri burnunu çekiyo hapsuruyo acayip hasta geldi iki kez benden krem istedi burnuna sürmek için..tamam vereyim kremde değilim ama mikrobunu bana bulaştırır diye korkuyorum zaten iki kez antibiotik kullandım daha bbeğime ilaç vermek istemiyorum..kremi de atıcam çaktırmadan..gidip dezenfektan alıp ellerimi falan sileyim diyorum ama karnımdan yürüyemiyorum bile kızlar şimdi hatırladım ben papatya getirmiştim evden hemen onu denicem bakalım şişkinliğime iyi gelecekmi..gelirse mutlaka yazıcam tekrar..bu arada artık gece de ek yastıksız yatamıyorum karnım acıyor ya bacak arasına yada göbeğimin altına yastığın ucunu sıkıştırıyorum..sizde başladınızmı yasttıklara??
nasıl yanı normal dogumda epıdural oluyor kı balım 4 cm acılmadan sonra ?
kızlar karnım çok ağrıyo cumartesi dr.a gidicem azcık dişimi sıkıyım diyorum ama aç kalıcam bu gidişle, azcık doymak istiyorum yemek yiyorum nasıl şişip geriliyor ağrıyor karnımoturdum işyerinde karnıma şalımı kapattım kimse ilgilenmiyo bile bi kişi bile gelip sormuyo oturup kalkarken o kadar zorlanıyorum..ben hamilelere karşı hep daha hassas olmuşumdur, benim bir arkadaşım böyle sıkıntılı görünse hemen gider sorarım iyimisin yapabileceğim birşey var mı diye..burda kendi çapımda hem ağrımı çekip hem çalışıyorum akşam olsada evime gitsem..
:44::44::44: burda anestezi uzmaninin esi var, kadin da hamile olmayi planliyor
onunla konustuk, normal dogum bildigimiz normal dogum, hani simdi sanci olmasin diye bastan uygulan epidural var ya o uygulama yapilmiyormus burda
agrisiz dogum dedigimiz
:44::44::44: burda anestezi uzmaninin esi var, kadin da hamile olmayi planliyor
onunla konustuk, normal dogum bildigimiz normal dogum, hani simdi sanci olmasin diye bastan uygulan epidural var ya o uygulama yapilmiyormus burda
agrisiz dogum dedigimiz
omuz niye ağrır ki acaba??sırt üstü çift yastık yatsan rahat edermisin ki karnın da çok gerilmemiş olur tatlım..evet yastiklar uzun zamandir benimle
ama yine de sola donup yatarken omuzlarimin agrisina care bulamiyorum
kızlar ya bitane oda beğendim ben kalmamış teşhirdeki ürünü %50 ind. vericekler ve çok uygun olck, hiçbiyerinde bişide yok almak istiorum sizce sıkıntı olurmu
merhaba güzel anneler;
h.sonu eşimle dolaşırken bebek beşik takımlarına bakalım dedik nbir modeli çok beğendim sonradan büyüyen beşik ve alttan anneye yatak çıkan
eşim tutturdu beşigi alalım dolaplarını vs genç odasından alalım moralim çok bozuldu neymiş büyüdüğünde beğenmeyebilirmiş
dedim senin aldığın takımı da beğenmeyebilir garantisi var mı? hevesimi kursağımda bıraktı
eşimin düşüncesi sizce normal mi ben bu duygusallıkla ölçüp tartamıyorum
canım eşin bir taraftan haklı..bebekler çok çabuk büyüyor ileriyi düşünerek alışveriş yapmak lazım..ama diğer taraftanda nerden baksan dolaplarını falan 7-8 yıl kullanır gibi..ben kendime kızıyorum hiç hevesli değilim bebek odası bile yapmıcam..çünkü zaten evde müsait yer yok..bebeğin beşiğini alıp bi de dolap alıp idare edicem..niye böyle düşünüyorum bilmiyorum..
Benim kızım baya büyüdü anlaşılan attığı tekmeler canımı yakıyor artık
herkes hazırlıklara başlamış bendaha hiç bişey almadım kızıma aslında çok hevesliyim pembeler kırmızılar morlar alıcam çeşit çeşit ama biraz daha bekliyim diyorum
bi arkadaşım doğum yapmıştı bugün gördüm bebeğini mavi gözlü çok güzel bi bebek
4 kilo doğmuş sancıları evde çekmiş en son hastaneye gitmiş eğer beklemeseydim kesin sezerayndı dedi
ama ilki daha kolay olmuş bu iri olduğundan çok zorlanmış 24 saatte doğurdum mahvoldum dedi
kendimi sezeryan olacağım için şanslı hissettim umarım oğlumdaki gibi ameliyat sonrasıda rahat geçer
canım ben prenses doğumu diye bişey duymuştum,o mu acaba?
canım benım bıldıgım epıdural olmak ıcın 4 cm rahımde acılma olması yanı bıraz sancı cekmemız gerekıyor
sonrası yapılıyor ve heryerde boyle bu durum dıye bılıyorum
hatata kkda yorumlar okumusutm yaptıranlarla ılgılı aslınd acogu gerek yo kdıyor 4 cm acılmadan sonra yapıldıgı ıcn
dogum zatı kısa olay yeterlı acılmaya geldıgınde benımde kafam karısık yaptırıp yaptırmamakta gelecek ay kendı doktoruma gıttıgmde
dogumla ılgılı detaylı gorusup fıkrını alıcam
omuz niye ağrır ki acaba??sırt üstü çift yastık yatsan rahat edermisin ki karnın da çok gerilmemiş olur tatlım..
bence hiç düşünme al canım madem beğendin al hemde %50 ucuza alacaksın..sonuçta bebiş o odayı ne kadar kullanacakki..çok para vermeye yazık zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?