2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

dikkat et hastalık hiç çekilmez şuara akşam yatmaya doğru karnım çok şişiyor geriliyor o yüzden rahat yatamıyorum bende artık, arada yastık arada da yastık niyetine eşimi kullanıyorum :)) bişicikler demiyo öle yatıyo )

kızlar ya bitane oda beğendim ben kalmamış teşhirdeki ürünü %50 ind. vericekler ve çok uygun olck, hiçbiyerinde bişide yok almak istiorum sizce sıkıntı olurmu

nasıl yanı normal dogumda epıdural oluyor kı balım 4 cm acılmadan sonra ?

:44::44::44: burda anestezi uzmaninin esi var, kadin da hamile olmayi planliyor
onunla konustuk, normal dogum bildigimiz normal dogum, hani simdi sanci olmasin diye bastan uygulan epidural var ya o uygulama yapilmiyormus burda
agrisiz dogum dedigimiz

canım aynı sorunlar bende de var normal sanırım gaz ve karnımız büyüyor hergün farkediyor bebişler geriliyoruz sanırım bunların etkisi var inşallah zaman çabuk geçer bende hergün 6 yı zor yapıyorum resmen evimi özlüyorum gidip dinlenelim hemen sade soda beni biraz da olsa rahatlatıyor sende iç istersen cnm

canım ben prenses doğumu diye bişey duymuştum,o mu acaba?

canım benım bıldıgım epıdural olmak ıcın 4 cm rahımde acılma olması yanı bıraz sancı cekmemız gerekıyor
sonrası yapılıyor ve heryerde boyle bu durum dıye bılıyorum
hatata kkda yorumlar okumusutm yaptıranlarla ılgılı aslınd acogu gerek yo kdıyor 4 cm acılmadan sonra yapıldıgı ıcn
dogum zatı kısa olay yeterlı acılmaya geldıgınde benımde kafam karısık yaptırıp yaptırmamakta gelecek ay kendı doktoruma gıttıgmde
dogumla ılgılı detaylı gorusup fıkrını alıcam

merhaba güzel anneler;
h.sonu eşimle dolaşırken bebek beşik takımlarına bakalım dedik nbir modeli çok beğendim sonradan büyüyen beşik ve alttan anneye yatak çıkan
eşim tutturdu beşigi alalım dolaplarını vs genç odasından alalım moralim çok bozuldu neymiş büyüdüğünde beğenmeyebilirmiş
dedim senin aldığın takımı da beğenmeyebilir garantisi var mı? hevesimi kursağımda bıraktı
eşimin düşüncesi sizce normal mi ben bu duygusallıkla ölçüp tartamıyorum

evet yastiklar uzun zamandir benimle
ama yine de sola donup yatarken omuzlarimin agrisina care bulamiyorum
omuz niye ağrır ki acaba??sırt üstü çift yastık yatsan rahat edermisin ki karnın da çok gerilmemiş olur tatlım..
kızlar ya bitane oda beğendim ben kalmamış teşhirdeki ürünü %50 ind. vericekler ve çok uygun olck, hiçbiyerinde bişide yok almak istiorum sizce sıkıntı olurmu

bence hiç düşünme al canım madem beğendin al hemde %50 ucuza alacaksın..sonuçta bebiş o odayı ne kadar kullanacakki..çok para vermeye yazık zaten..

canım eşin bir taraftan haklı..bebekler çok çabuk büyüyor ileriyi düşünerek alışveriş yapmak lazım..ama diğer taraftanda nerden baksan dolaplarını falan 7-8 yıl kullanır gibi..ben kendime kızıyorum hiç hevesli değilim bebek odası bile yapmıcam..çünkü zaten evde müsait yer yok..bebeğin beşiğini alıp bi de dolap alıp idare edicem..niye böyle düşünüyorum bilmiyorum..

Benim kızım baya büyüdü anlaşılan attığı tekmeler canımı yakıyor artık
herkes hazırlıklara başlamış bendaha hiç bişey almadım kızıma aslında çok hevesliyim pembeler kırmızılar morlar alıcam çeşit çeşit ama biraz daha bekliyim diyorum
bi arkadaşım doğum yapmıştı bugün gördüm bebeğini mavi gözlü çok güzel bi bebek
4 kilo doğmuş sancıları evde çekmiş en son hastaneye gitmiş eğer beklemeseydim kesin sezerayndı dedi
ama ilki daha kolay olmuş bu iri olduğundan çok zorlanmış 24 saatte doğurdum mahvoldum dedi
kendimi sezeryan olacağım için şanslı hissettim umarım oğlumdaki gibi ameliyat sonrasıda rahat geçer

cnm eşime ben de hak veriyorum bir taraftan ama düşününce o daha bebek ne bileyim cicili bicili odası olsun istiyorum genç olunca kendi beğendiği oda takımını alsın
kafam çok karışık

benim bi sorum olacakkk

dünden belli kendimi çok halsiz hissediyorum bugün işe geldim ama yürürken çok zorlandım karnıma iğne batıyormuş gibi bişey oluyor. Kontrolüm vardı bugün doktora söyledim bebeğimin bacak arasına kordon dolanmış bi sorun yok bebek sağlıklı görünüyor dedi ama dünüşte yine aynı şey oldu anlamadım :44:

maaşallah kızına benim kız hala pıtır pıtır annesine nazaran çok kibar ben de henüz bir çöp bile almadım sadece bakıyorum
arkadaşın sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütsün tosuncuğu
inş hepimiz bi avazda ve ağrısız sorunsuz atlatırız

canım ben prenses doğumu diye bişey duymuştum,o mu acaba?

evet prenses dogum denılıyormus buna bazı yerlerde

gulsevdam bilmiyorum ayni sey mi ama benim de aklim karisti ben doktorumla konusayim bir dahaki randevuda unutmazsam

slm kızlar uzun bi aradan sonra yeniden geldim hırsızdı taşınmaydı anca gelebildim :)
bu arada 2. meleğimde kız olacak hayırlısıyla

haklısın bende öledüşünüorum cnm cumartesi eşimle bakmayı düşünüoruz içime sinerse alacak gibiyim:)

kızlar merhaba benimde bir sorum olacaktı.
benimde sağ tarafımda belki böbreklerime yakındır bilmiyorum orada şiddetli bir ağrı oluyor ve bu direk bacağıma vuruyor üşüttü mü acaba diye düşünmeden edemiyorum?
bilgisi olan varmıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…