- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.721
sonuclari hemen aldimmi kac kez kan verdin bugun ins iyi cikar
Teşekkür ederimm teyzesii
Kaçırdınız benim tipsizi
Sağlıklı olsunda meleğimm, Allahım sapasağlam kucağımızada almayı nasip etsinde bitsin bu ruh hastalıklı durumlarım inşAllah
Oyyy maşallaahhh tostosaa yaa
Kiloya geelltütütütütütü
Azcık iri kıyım bi kızcen olacak sanırım canımm
Sen şimdiden süt arttırma programlarına katıııll nasıl doyurcaksınız bu prensesii
Benim bebe daha 354 gr gerçi 19+5 haftalıkta öyleydii doktorda iyi hatta kilolu dedi:26:
Teşekkür ederim every teyzesi :)
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inŞAllah canım
Yakışıklı kuzum ve bir okadar pek bir nazlı kendisiii
bızde esle ıkı kere boyle agır bı tartısma gecırmıstık sonra yavrumun hakkına gırdım dye cok vıcdan yaptım
evlılıkte ınıs cıkıslar oluyor ama ıste bu ozel donemımıze gelınce ıyıce hassaslasıyoruz
bebegın ıcın olumlu dusunmeye calıs canım ne hsısedersek oda hıssedıyor..
bızımkı 43. yada 44. torunmu ne olcak her yıl masallah bırı doguruyor yada 2 3 kısı
ama benım esım guya cok sevılır aılede cunku yanlıs yapsalarda bızımkı hep aılesıne egılır enayıdır kendısı
aslında dogru olanı yapıyor ınsanlık kın gutmememk ıyılıgı hep gorup hayr etmek ama kullanılmaya gelınce ıs dayanamıyorum ıste
bu bahane ıle dayanamaz gelırler bende artık ne yaparım bılmıyorum ayıp yanı doguma bıle gelır burda olursa
senın kaynana ne guzel yollar bınlar dırek bı odaya yerlesr kalır orf adetler farklı anne annelık yapmaz laf sokar hep
esımde babası ıcın ölürherseyı gormezden gelır en mutlu gunlerım kabusum olr k ılohusa kadın anı sevınc anı uzuntu bunlardan uzak olmalı
dusunupte uuzlmek ıstemedıgımden o gunlerı sımdılık bosverıyorum sende bosver balım
ben arada sagada donuyorum ama genellıkle solda yatıyorum sureklı solda yatınca olmuyo sımdılık sag sol yatabılıyoruz
son aylarda 7. aydan sona hep sol yatıcaz zatı
babası ölüyor ıse nasıl eglence yaparlar kı ? sana bıle annen bakıyor hamılesın bunu anlamıyorlarmı dıcem ama yok anlamazlar
ne desen anlamıcaklar bos ver gec canımecburen
Kızlar birşey sorucam ben 2 hafta önce rüyamda bir yaz meyvesi yedim uyandım falan eşime anlattım baktık buralarda bulamadık neyse boşver dedim bu hafta 2 kez daha rüyamda görünce eşim internette aşeriyorum.net varmış ordan sipariş ver dedi ama siteyi pek bilmiyorum daha önce sipariş veren varmı yada duyan bu siteyi
7.aya kadar sağa da yatabiliyoz mu ya...eğer öleyse çok güzel uyurum ben...sola yatmaktan omzum da sol bacağım da acımaya başladı hiç rahat deilim ben ya..uyuyamayınca da huzursuz oluyorum...
abowwww dedigi siteyi niye actim ki bensirf meraktan tikladim ilk sirada bir sey var ben ona hasta oluyorum
aklima dustu iyi miunutmam lazim acil
ya 7. aydan sonrada değişimli yatabilirsin yok öyle sola yatmak gibi bir zorunluluk yani senin annen biliyormuydu bunu mesela hamileyken tabiki şimdi bilinçli olduğumuz için dikkat etmek güzel ama sağa yatarsanda bişey olmaz bebeğe merak etme ben gece sola yatıyorum bir bakıyorum sırt üstü olmuşum dikkat edince sağa yada sola dönüyorum sırt üstü yatmamaya çalış çünkü o zaman düzenli nefes alamıyorsun yoksa sağ sol farketmez o kadar dert etme
ahh şu merak yokmu adamı ipe götürür
şimdi bende senin ne gördüğünü merak ettim iyimi
ama yok düşmicem bu tuzağa
yok yok sakın acmaben zaten onu gorunce dıger seylere hıc bakmadım gozumun ucuyla hemen kapadım
cok tehlıkelı o sıte
yok yok sakın acmaben zaten onu gorunce dıger seylere hıc bakmadım gozumun ucuyla hemen kapadım
cok tehlıkelı o sıte
mec en son ne zaman yazdi hatirlamiyorum ama oldu sanirim baya:44:
bir de rodja'yi merak ediyorum ben
ne o ya merak ettiim geçmişe bakmadım ne o ne o banada söleyin:44::44::44:
ne o ya merak ettiim geçmişe bakmadım ne o ne o banada söleyin:44::44::44:
Bilseydim sormazdım bende bir meyve için girdim birsürü gördüm şimdi avcumu yalıyorumHele orda 2-3 tane var ah olaydı bak şimdide yalıyorum avcumu En iyisi fazla bakmamak önümüzdeki salı izmirde detaylı ultrasona gidicem ordan bakıcam bulamazsam o malum siteden sipariş vericem araştırdım baya bilinen gazetelere çıkmış bir siteymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?