2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Kızlar su sıfata bakarmısınızz
Rabbim nazarlardan saklasınn ama nasıl fırlamalık akıyor
Aynıı babasııı olacak bu bebek
Made in CM YLMZ

Selam kızlarrrrrrrr

ya bebeklerimizin boylarıyla ilgili konuşmuşsunuz bi ara
yada doktora gidipte sormadım unuttum diyen arkadaşlar vardı
ben en son dr a gittiğimde boyunu sormıştum
doktorumda bana artık iki büklüm durdugu için boyunu bundan sonra ölçemiyoruz demişti
haberiniz olsun yani, bizim gebelik takvimine inanmaktan başka yol kalmadı

bu arada pekbicici ogluşundan güzel bi poz koymuşsun anlaşılannnn
ben kaçırdım göremedim ama
eminim çok yakışıklıdırrrrr allah nazarlardan saklasın inşallah onu

bizde 19 gün önce 4 lü testimizi yaptırdık çok şükür ondada sorun yok..
boyumuz 23 cm di sanırım fl de yazıyordu kiloda 292 sanırım
ilk kızım 4 liloyu geçmişti bu nasıl olur bilemiyorum
şeker yüklemem yapılıcak bir kaç güne gidicem gebeliğin başında yapıldığında 156 çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam korkuyorum açıkçası yüksek çıkıcak eminim

Kızlar birşey sorucam ben 2 hafta önce rüyamda bir yaz meyvesi yedim uyandım falan eşime anlattım baktık buralarda bulamadık neyse boşver dedim bu hafta 2 kez daha rüyamda görünce eşim internette aşeriyorum.net varmış ordan sipariş ver dedi ama siteyi pek bilmiyorum daha önce sipariş veren varmı yada duyan bu siteyi

doyurmucam ki onunla nasıl başa çıkayım.. en iyisi rejime sokmak onu yemekten tasarruf yapıcaz

7.aya kadar sağa da yatabiliyoz mu ya...eğer öleyse çok güzel uyurum ben...sola yatmaktan omzum da sol bacağım da acımaya başladı hiç rahat deilim ben ya..uyuyamayınca da huzursuz oluyorum...

yok canim duymadim
ama dayanamiycak gibiysen iyi fikir alinabilir

7.aya kadar sağa da yatabiliyoz mu ya...eğer öleyse çok güzel uyurum ben...sola yatmaktan omzum da sol bacağım da acımaya başladı hiç rahat deilim ben ya..uyuyamayınca da huzursuz oluyorum...

ya 7. aydan sonrada değişimli yatabilirsin yok öyle sola yatmak gibi bir zorunluluk yani senin annen biliyormuydu bunu mesela hamileyken tabiki şimdi bilinçli olduğumuz için dikkat etmek güzel ama sağa yatarsanda bişey olmaz bebeğe merak etme ben gece sola yatıyorum bir bakıyorum sırt üstü olmuşum dikkat edince sağa yada sola dönüyorum sırt üstü yatmamaya çalış çünkü o zaman düzenli nefes alamıyorsun yoksa sağ sol farketmez o kadar dert etme

canım inanır mısın az önce annemle konuştuk sola yatmak lazımmış kan akışı filan dedim uyuyamıyorum dedim...annem diyo kıızm biz biliyomuyduk eskiden öle nasıl rahat edersek öle yatıyorduk dedi...çok takma uykunu güzelce al dedi..bazen çok bilmek ii deil ya...

ya kızlar bişi sorcam size ben topiğe hergün takılamıyorum
bazen gözden kaçırıyo olabilirim
Mec_ diye bi arkadaşımız vardı ben uzun zmndır onu görmedim ya merak ettim doğrusu
kan sulandırıcı iğneyi bıraktım 10 gün sonra bi test yapıcak doktorum demişti
hatta bizede haber vericekti ne testiymiş o diye.
ama hiç görmüyorum mesajını falan kendisinden haberi olan varmı, umarım iyidir :26:

yok yok sakın acma ben zaten onu gorunce dıger seylere hıc bakmadım gozumun ucuyla hemen kapadım
cok tehlıkelı o sıte

Bilseydim sormazdım bende bir meyve için girdim birsürü gördüm şimdi avcumu yalıyorum Hele orda 2-3 tane var ah olaydı bak şimdide yalıyorum avcumuEn iyisi fazla bakmamak önümüzdeki salı izmirde detaylı ultrasona gidicem ordan bakıcam bulamazsam o malum siteden sipariş vericem araştırdım baya bilinen gazetelere çıkmış bir siteymiş

ne o ya merak ettiim geçmişe bakmadım ne o ne o banada söleyin:44::44::44:

Canım aşeriyorum.com ama girip bakma direk yaz meyveleri çıkıyor ben birini canım istedide ordan konu açıldı.Siteye girince canın istemesede görünce dayanamazsın hiç açma

ne o ya merak ettiim geçmişe bakmadım ne o ne o banada söleyin:44::44::44:

ben de yaladim
eger gozumu kacirmasam daha fena olurdum herhalde
ama harika site insanin caninin cekebilecegi hersey var
zaten cekmeyecekse de bakinca insanin cani ister

ffee asermeyle ilgili bir siteymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…