- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.761
bız dun sabah 8:30 da kontrolumuze gıttık bebegım 640 gr olmus teyzelerı.hersey yolunda cok sukur.suanda normal dogum gozukuyor dedı 23 nısan ıle 3 mayıs arası arası gozukuyormus.doguma kız kardesım gırecek onuda konustuk ıstersen esınde gırebılır dedı ama ıstemıyorum eşimi o da kapıda 9 dogursun:)seker yuklemesı yapıldı sekerı m tavan yapmıstır dıye bekelrken dusuk cıktı yanında akıde sekerı bulundur dustukce at agzına dedı..pazartesı ayrıntılıya gırıcez ınsallah doktorum ben gerek duymuyorum ama gıtmek ıstıyorsan gıdebılırısn dedı ama cok ıstıyorum:)..hastaneden tam cıkıcaktık babam aradı fenalasmıs bulundugumuz hastaneye geldı acıl anjıyo olması gerek dedıler sonra kardesımın calıstıgı hastaneye gıttıler benı eve bıraktılar hemen anjıoya almıslar babamı ..sımdı ıyıymıs sukur dun gece hastanede kaldılar bızde esımle annmelerde kaldık kucuk kardesım var cunku...bırkac gun olamıcam annemın babamın yanında olurum gelen gılenlerı olur...cok opuyorum hepınızı
ben 20+5 günlükken gittim 21cm çıktı canım..her bebegin kilosu boyu farklı bunları düşünmeyelim en iyisi dr.lar normal diyorsa normal kabul edelimkıslarr bıde ben su tuckerları anlamıorumm 25 cnm olan varmı saun bebeğii
benım ılerden gıdıo guya yaklasık 16 cnm cok fark varr :26::26:
ben de boyuna takmıştım niye kısa diye sonra hamilelik takviminin içine girip gün gün baktım onunla uydugunu gördüm rahatladım artık hiç takmıyorumben bastan kafayi takiyordum o boy olcusu uymuyor benimkinin boyu neden kisa diye
sonra da zaten sormadim doktora hic olcumlerle ugrasmamak icin ozellikle boyunu sormadim
sadece normal mi diye soruyorum o da hersey yolunda diyor
ama kiloyu soruyorum cunku degisimi gormek heyecanli oluyor
canım ben nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum, bir yastık var benimle uyuyan onu şekilden şekile sokup rahat ettiğim gibi yatıyorum..bebek pozisyondan rahatsız olsa durmaz dürter zaten7.aya kadar sağa da yatabiliyoz mu ya...eğer öleyse çok güzel uyurum ben...sola yatmaktan omzum da sol bacağım da acımaya başladı hiç rahat deilim ben ya..uyuyamayınca da huzursuz oluyorum...
geçmiş olsun canım Allah babana acil şifalar verir inşallah..bebişine de maaşallah gayet iyi görünüyor..bız dun sabah 8:30 da kontrolumuze gıttık bebegım 640 gr olmus teyzelerı.hersey yolunda cok sukur.suanda normal dogum gozukuyor dedı 23 nısan ıle 3 mayıs arası arası gozukuyormus.doguma kız kardesım gırecek onuda konustuk ıstersen esınde gırebılır dedı ama ıstemıyorum eşimi o da kapıda 9 dogursun:)seker yuklemesı yapıldı sekerı m tavan yapmıstır dıye bekelrken dusuk cıktı yanında akıde sekerı bulundur dustukce at agzına dedı..pazartesı ayrıntılıya gırıcez ınsallah doktorum ben gerek duymuyorum ama gıtmek ıstıyorsan gıdebılırısn dedı ama cok ıstıyorum:)..hastaneden tam cıkıcaktık babam aradı fenalasmıs bulundugumuz hastaneye geldı acıl anjıyo olması gerek dedıler sonra kardesımın calıstıgı hastaneye gıttıler benı eve bıraktılar hemen anjıoya almıslar babamı ..sımdı ıyıymıs sukur dun gece hastanede kaldılar bızde esımle annmelerde kaldık kucuk kardesım var cunku...bırkac gun olamıcam annemın babamın yanında olurum gelen gılenlerı olur...cok opuyorum hepınızı
günaydın kızlar..hepimize hayırlı cumalar..gece beni çok korkuttular önce eniştemi sonra ananemi kötü gördüm öyle ağladımki rüyamda uyanınca çok kötü hissediyordumhayıra çıkar inşallah..
dün doktoruma gittim uzun bir aradan sonra..bebişin bacaklarını ölçtü kısa değil haftasıyla gayet uyumlu görünüyor dedi..bebiş çok komikti kafası göbek deliğim hizasında, poposu bağırsak tarafımda, bacaklarıda tam tersi taraftaydı..bu duruşa rağmen yine secde pozisyonundaydı..doktor dedi ki baya bi dönmüş ters duruyobi de eşek sıpası öyle komikki ekranda bakıyoruz o kadar hareketli görünmüyor ama dr. karnımda gezdirirken ultrason cihazına nasıl tekmeler atıyor sanırım gıcık oluyor o cihaza..ayrıntılıda da aynı şeyi yapmıştı o cihazı tekmelemeyip duruyo bi de elleriyle yüzünü kapatıyo yada ters tarafa çeviriyor yüzünü hiç göstermiyor..ayrıntılıda dr. dua ediyor galiba hoca olcak demişti bende inşallah dedim..aa dedi okusun bilimadamı olsun niye inşallah diyosun dedi..sanki ben okutmayım diyorumda, hem iyi eğitimli hem inançlı, doğruları bilen biri olsun oğlum inşallah.. kendi dr.uma doğumu sordum siz mi giriyorsunuz yoksa belli saatlerde siz, belli saatlerde ebeler mi giriyor dedim..dr. hep biz giriyoruz dedi..peki dedim başka bir hastaneye gelir misiniz yok dedi gelemiyoruz burda sadece..bende hastanenin fiyatlarının biraz yüksek olduğunu doğum dışındaki masraflardan korktuğumuzu söyledim..doğumdan sonraki yoğunbakım küvez gibi durumların devletten karşılandığını ve hastanenin para talep etmediğini söyledi..sadece çok çok nadir durumlarda kanama durmaz, hiç beklenmeyen birşey olur sizi ameliyata alırsak öyle durumlarda ücret oluyor onlarda çok nadiren görünen durumlar dedi..benim gittiğim hastanenin normal doğum ücreti 1500-2000 civarı..sizce de çok pahalı mı?
ben 20+5 günlükken gittim 21cm çıktı canım..her bebegin kilosu boyu farklı bunları düşünmeyelim en iyisi dr.lar normal diyorsa normal kabul edelim
ben de boyuna takmıştım niye kısa diye sonra hamilelik takviminin içine girip gün gün baktım onunla uydugunu gördüm rahatladım artık hiç takmıyorumhayırlı ve sağlıklı olsun bebeklerimiz inşallah..
canım ben nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum, bir yastık var benimle uyuyan onu şekilden şekile sokup rahat ettiğim gibi yatıyorum..bebek pozisyondan rahatsız olsa durmaz dürter zaten
geçmiş olsun canım Allah babana acil şifalar verir inşallah..bebişine de maaşallah gayet iyi görünüyor..ne güzel doğuma kadar konuşmuşsunuz biz daha o konulara giremedik..:18:ben doğumda yanımda eşimi istiyorum galiba çünkü sanki eşimin yanında daha rahat olurum gibi..ablamlardan ne kadar olsa çekinebilirim gibi geliyor..:26:
günaydın kızlar..hepimize hayırlı cumalar..gece beni çok korkuttular önce eniştemi sonra ananemi kötü gördüm öyle ağladımki rüyamda uyanınca çok kötü hissediyordumhayıra çıkar inşallah..
dün doktoruma gittim uzun bir aradan sonra..bebişin bacaklarını ölçtü kısa değil haftasıyla gayet uyumlu görünüyor dedi..bebiş çok komikti kafası göbek deliğim hizasında, poposu bağırsak tarafımda, bacaklarıda tam tersi taraftaydı..bu duruşa rağmen yine secde pozisyonundaydı..doktor dedi ki baya bi dönmüş ters duruyobi de eşek sıpası öyle komikki ekranda bakıyoruz o kadar hareketli görünmüyor ama dr. karnımda gezdirirken ultrason cihazına nasıl tekmeler atıyor sanırım gıcık oluyor o cihaza..ayrıntılıda da aynı şeyi yapmıştı o cihazı tekmelemeyip duruyo bi de elleriyle yüzünü kapatıyo yada ters tarafa çeviriyor yüzünü hiç göstermiyor..ayrıntılıda dr. dua ediyor galiba hoca olcak demişti bende inşallah dedim..aa dedi okusun bilimadamı olsun niye inşallah diyosun dedi..sanki ben okutmayım diyorumda, hem iyi eğitimli hem inançlı, doğruları bilen biri olsun oğlum inşallah.. kendi dr.uma doğumu sordum siz mi giriyorsunuz yoksa belli saatlerde siz, belli saatlerde ebeler mi giriyor dedim..dr. hep biz giriyoruz dedi..peki dedim başka bir hastaneye gelir misiniz yok dedi gelemiyoruz burda sadece..bende hastanenin fiyatlarının biraz yüksek olduğunu doğum dışındaki masraflardan korktuğumuzu söyledim..doğumdan sonraki yoğunbakım küvez gibi durumların devletten karşılandığını ve hastanenin para talep etmediğini söyledi..sadece çok çok nadir durumlarda kanama durmaz, hiç beklenmeyen birşey olur sizi ameliyata alırsak öyle durumlarda ücret oluyor onlarda çok nadiren görünen durumlar dedi..benim gittiğim hastanenin normal doğum ücreti 1500-2000 civarı..sizce de çok pahalı mı?
bnm gittiğim hastanede ücret için 1800- 2300 arası dediler doğumu pahalı mı bilmiyorum ama güvendiğin bi yer olması önemli .... büyükşehirlerde fiyatlar bu tarzda sanırım.
dün gece döndüm sağa yattım öle güzel uyumuşum ki...sol olayı beni mahvediyo..bundan sonra deneyecem sola yatmayı baktım olmuyo kasmıcam valla..
cnm ben ıkı ayrı dra gıttım ıkı hafta arayla ve bebek hiç uzamamıs gozukuodugünaydın kızlar..hepimize hayırlı cumalar..gece beni çok korkuttular önce eniştemi sonra ananemi kötü gördüm öyle ağladımki rüyamda uyanınca çok kötü hissediyordumhayıra çıkar inşallah..
ben 20+5 günlükken gittim 21cm çıktı canım..her bebegin kilosu boyu farklı bunları düşünmeyelim en iyisi dr.lar normal diyorsa normal kabul edelim
ben de boyuna takmıştım niye kısa diye sonra hamilelik takviminin içine girip gün gün baktım onunla uydugunu gördüm rahatladım artık hiç takmıyorumhayırlı ve sağlıklı olsun bebeklerimiz inşallah..
canım ben nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum, bir yastık var benimle uyuyan onu şekilden şekile sokup rahat ettiğim gibi yatıyorum..bebek pozisyondan rahatsız olsa durmaz dürter zaten
geçmiş olsun canım Allah babana acil şifalar verir inşallah..bebişine de maaşallah gayet iyi görünüyor..ne güzel doğuma kadar konuşmuşsunuz biz daha o konulara giremedik..:18:ben doğumda yanımda eşimi istiyorum galiba çünkü sanki eşimin yanında daha rahat olurum gibi..ablamlardan ne kadar olsa çekinebilirim gibi geliyor..:26:
dün gece döndüm sağa yattım öle güzel uyumuşum ki...sol olayı beni mahvediyo..bundan sonra deneyecem sola yatmayı baktım olmuyo kasmıcam valla..
bız dun sabah 8:30 da kontrolumuze gıttık bebegım 640 gr olmus teyzelerı.hersey yolunda cok sukur.suanda normal dogum gozukuyor dedı 23 nısan ıle 3 mayıs arası arası gozukuyormus.doguma kız kardesım gırecek onuda konustuk ıstersen esınde gırebılır dedı ama ıstemıyorum eşimi o da kapıda 9 dogursun:)seker yuklemesı yapıldı sekerı m tavan yapmıstır dıye bekelrken dusuk cıktı yanında akıde sekerı bulundur dustukce at agzına dedı..pazartesı ayrıntılıya gırıcez ınsallah doktorum ben gerek duymuyorum ama gıtmek ıstıyorsan gıdebılırısn dedı ama cok ıstıyorum:)..hastaneden tam cıkıcaktık babam aradı fenalasmıs bulundugumuz hastaneye geldı acıl anjıyo olması gerek dedıler sonra kardesımın calıstıgı hastaneye gıttıler benı eve bıraktılar hemen anjıoya almıslar babamı ..sımdı ıyıymıs sukur dun gece hastanede kaldılar bızde esımle annmelerde kaldık kucuk kardesım var cunku...bırkac gun olamıcam annemın babamın yanında olurum gelen gılenlerı olur...cok opuyorum hepınızı
kızlar rahat uyku için google'a ''hamile destek yastığı'' yazıp arattım öyle güzel yastıklar çıktı ki..ama fiyatlar çok uçuk...100 tl 60 tl...bi minik minder var eğimli o 25 tl..altı üstü yastık niye böyle fiyatlar anlamadım..ama çok rahat görünüyorlar..
hamile yastiginin islevi cok oldugundan sanirim emzirme olarak ve bebek icin de kullaniliyor sonrakızlar rahat uyku için google'a ''hamile destek yastığı'' yazıp arattım öyle güzel yastıklar çıktı ki..ama fiyatlar çok uçuk...100 tl 60 tl...bi minik minder var eğimli o 25 tl..altı üstü yastık niye böyle fiyatlar anlamadım..ama çok rahat görünüyorlar..
bende var hamile yastığı inanılmaz rahat solucan gibi başımın altından bacak arama yerleştiriyorum
otururken belime sarıyorum bel ağrım olmuyor ama gerçekten pahalı dediğin gibi bana sağolsun görümcem verdi. ayrıca doğumdan sonra emzirmek için de kullanılabiliyor
anladım canım bende onları çok beğendim ama çok pahalı geldi..küçük eğimli minderler var unnado da 12 tl ye inmiş..onlar rahatmıdır acaba onlardan mı alsam bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?