2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok geçmiş olsun canım babana...umarım biran önce iyileşir..
bebeğin de kocaman olmuş maşallah..ben de yarın gidicem ayrıntılıya bakalım ne diyecek doktor..

günaydın kızlarrr...sabah sabah otobüse koştum. bide şöför bekleyince daha da bi hızlandım.nefes nefese kaldım.sonra dedim çocuğum altüst oldu içerde..:18::18: inşallah bişey olmamıştır. gerçi hissediyorum kıpırtılarını hala ama korktum yani..

günaydın kızlar..hepimize hayırlı cumalar..gece beni çok korkuttular önce eniştemi sonra ananemi kötü gördüm öyle ağladımki rüyamda uyanınca çok kötü hissediyordum hayıra çıkar inşallah..
dün doktoruma gittim uzun bir aradan sonra..bebişin bacaklarını ölçtü kısa değil haftasıyla gayet uyumlu görünüyor dedi..bebiş çok komikti kafası göbek deliğim hizasında, poposu bağırsak tarafımda, bacaklarıda tam tersi taraftaydı..bu duruşa rağmen yine secde pozisyonundaydı..doktor dedi ki baya bi dönmüş ters duruyo bi de eşek sıpası öyle komikki ekranda bakıyoruz o kadar hareketli görünmüyor ama dr. karnımda gezdirirken ultrason cihazına nasıl tekmeler atıyor sanırım gıcık oluyor o cihaza..ayrıntılıda da aynı şeyi yapmıştı o cihazı tekmelemeyip duruyo bi de elleriyle yüzünü kapatıyo yada ters tarafa çeviriyor yüzünü hiç göstermiyor..ayrıntılıda dr. dua ediyor galiba hoca olcak demişti bende inşallah dedim..aa dedi okusun bilimadamı olsun niye inşallah diyosun dedi..sanki ben okutmayım diyorumda, hem iyi eğitimli hem inançlı, doğruları bilen biri olsun oğlum inşallah.. kendi dr.uma doğumu sordum siz mi giriyorsunuz yoksa belli saatlerde siz, belli saatlerde ebeler mi giriyor dedim..dr. hep biz giriyoruz dedi..peki dedim başka bir hastaneye gelir misiniz yok dedi gelemiyoruz burda sadece..bende hastanenin fiyatlarının biraz yüksek olduğunu doğum dışındaki masraflardan korktuğumuzu söyledim..doğumdan sonraki yoğunbakım küvez gibi durumların devletten karşılandığını ve hastanenin para talep etmediğini söyledi..sadece çok çok nadir durumlarda kanama durmaz, hiç beklenmeyen birşey olur sizi ameliyata alırsak öyle durumlarda ücret oluyor onlarda çok nadiren görünen durumlar dedi..benim gittiğim hastanenin normal doğum ücreti 1500-2000 civarı..sizce de çok pahalı mı?

kıslarr bıde ben su tuckerları anlamıorumm 25 cnm olan varmı saun bebeğii
benım ılerden gıdıo guya yaklasık 16 cnm cok fark varr :26::26:
ben 20+5 günlükken gittim 21cm çıktı canım..her bebegin kilosu boyu farklı bunları düşünmeyelim en iyisi dr.lar normal diyorsa normal kabul edelim
ben de boyuna takmıştım niye kısa diye sonra hamilelik takviminin içine girip gün gün baktım onunla uydugunu gördüm rahatladım artık hiç takmıyorum hayırlı ve sağlıklı olsun bebeklerimiz inşallah..
7.aya kadar sağa da yatabiliyoz mu ya...eğer öleyse çok güzel uyurum ben...sola yatmaktan omzum da sol bacağım da acımaya başladı hiç rahat deilim ben ya..uyuyamayınca da huzursuz oluyorum...
canım ben nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum, bir yastık var benimle uyuyan onu şekilden şekile sokup rahat ettiğim gibi yatıyorum..bebek pozisyondan rahatsız olsa durmaz dürter zaten
geçmiş olsun canım Allah babana acil şifalar verir inşallah..bebişine de maaşallah gayet iyi görünüyor.. ne güzel doğuma kadar konuşmuşsunuz biz daha o konulara giremedik..:18:ben doğumda yanımda eşimi istiyorum galiba çünkü sanki eşimin yanında daha rahat olurum gibi..ablamlardan ne kadar olsa çekinebilirim gibi geliyor..:26:

Günaydın sevgili anneler ve bebişler
Ben rüyamda yeni doğmuş bir kız çocuğu sevdim..arkadaşımın kızıymış güya..yüzü ve saçları siyah siyah tüylüydü..ama çok tatlıydı..yerim ben seni diyince hani çok küçük bebekler güler gibi gözü kapalı ağzını yamultur ya öyle yaptı..Ayy sanırım yakında kafayı yiyeceğiz..hayırlısıyla bir kucağımıza alsak

dün gece döndüm sağa yattım öle güzel uyumuşum ki...sol olayı beni mahvediyo..bundan sonra deneyecem sola yatmayı baktım olmuyo kasmıcam valla..

günaydın ve hayırlı cumalar hamişler:)))

bu sırt ağrıları beni öldürecek (( ben yatamıyorum ne sağıma ne soluma ne zaman yatsam gece bi uyanıyorum sırt üstüyüm zaten bi tek bu pozisyonda dinlenebiliyorum. yoksa sabah uyandığımda sırtım çok ağrıyor

ben oğlumu özledim yaaaaa daha kontrolümüze 10 gün var 10 gün sonra bizde ayrıntılı ultrasonda buluşacağız inş :) zaman geçmiyor hiç

teyzoşlar günaydınn
bugun aşımı olcam okulu astık kızımlaa
açtık 2. sayfayıı magazin izliozzz anne karnından maruz kjalıo yavrum şimdiden
bi yandan kahvaltıı hazırlıorumm her sabah burnumu kapatıp zorla köy yumurtası yemek
paha biçilmezzzz

dün gece döndüm sağa yattım öle güzel uyumuşum ki...sol olayı beni mahvediyo..bundan sonra deneyecem sola yatmayı baktım olmuyo kasmıcam valla..

bende sağ yada sol tarafa yattığımda göbeğim aşağıya çekiyo gibi geriliyo canım..dizimi de karnıma çekiyorum ama rahatsızlık veriyor..dün doktora diyorum çok geriliyo şişiyo göbeğim, özellikle yemekten sonra çok rahatsız ediyor kramplar giriyor..o da ısrarla diyorki kanama olmadıktan sonra normal, ani hareket etme oturup kalkarken dikkat et o yüzden kramp girer..yok diyorum oturup kalkma ani hareket değil şişkinlikten,gerginlikten kramp giriyor..yok derdimi anlatamadım heralde önemli değilki ciddiye almıyor dedim sustum en sonunda

cnm ben ıkı ayrı dra gıttım ıkı hafta arayla ve bebek hiç uzamamıs gozukuodu
ondan takıldı kafama sonra smone söyleyınce farkettım bastan popoya bakılmıs..baştan topuğa
hesapladımm 22.5 cnm cıktı..en az ebnim kadar olurmus tıpçı amcalara göre zaten bende 165 im baba 190..
sağlıcakla bı doğsalardı teyzesiii kucağımaverdıklerı gunun hayalıyle yasıorum

ayy sorma vnm benim böğürlerimmm ağrıo artıkk hep bı tarafa yatmaya çalışmaktan
bende cok kasmamaya kararverdim

kızlar rahat uyku için google'a ''hamile destek yastığı'' yazıp arattım öyle güzel yastıklar çıktı ki..ama fiyatlar çok uçuk...100 tl 60 tl...bi minik minder var eğimli o 25 tl..altı üstü yastık niye böyle fiyatlar anlamadım..ama çok rahat görünüyorlar..

Maaşallah bebeğine doğumdan bile bahsetmişsiniz, ddr neye göre normal doğum gibi gözüküyor dedi? Geçmiş olsun baban da tez zamanda iyileşir umarım

bende var hamile yastığı inanılmaz rahat solucan gibi başımın altından bacak arama yerleştiriyorum
otururken belime sarıyorum bel ağrım olmuyor ama gerçekten pahalı dediğin gibi bana sağolsun görümcem verdi. ayrıca doğumdan sonra emzirmek için de kullanılabiliyor

Hayırlı cumalar hanımlar keyıfler ıns ıyıdır benım her yanım agrıyor ıs yerı cok yogun uzun sure oturmak zorunda kalıyorum oyle olunca da her yanım uyusuyorr saka maka gunler hızla gecıyorrr

Günaydınnn Canlar ve Canların içleriii
Bir haftasonuna bir kala sağlıkla güne başlamanın mutluluğu ve şükürüyle güzel ve cabuk bir gün diliyorum
Dün bende kabuslar gördüm ama yanında kanda gördüm, kötü bir rüyaydı anlatılmaz denir bende anlatmıyorum
Buarada alyansımı ben bugün kolyeme taktım, arkadaşım ne o eşini kaybetmişler gibii takma öyle dedi
İyidee kendi alyansımm eşim yumoş değil yaa taşlı başlı bu dememide beğenmedii
Parmağıma olmayan bu küçük alyansı nerelere koysam acaba ben :44: Hayır bide ağır eşya kaybedicilerdenim :26:

Canımm babanla ilgili bölümüü şimdi farkettim
Çoookk çoookk geçmiş olsun, geçipte bitmiş olsun inşAllah kuzumm
Süpeeerr dedee daha torunuylaa atcılık oynayacak şimdiden su koymasınn, (Babamın tek hayalidee at olcak cocuk tepesine cıkacakmış :26:)
hemen sağlıklı yaşama programlarına katılsın kendine cici cici baksın
Bizdee senii öpüyoruzz kocaaamaan

hamile yastiginin islevi cok oldugundan sanirim emzirme olarak ve bebek icin de kullaniliyor sonra
cok iyiymis

canım babana gecmıs olsun hemen ıyılesır umarım

senin oglusa da masallah buyumus annesi dogum uzerine de konusmaniz iyi olmus. esin girmemesi bence de iyi kendine iyi bak

Son düzenleme:

babana çok geçmiş olsun, allah acil şifa versin.

anladım canım bende onları çok beğendim ama çok pahalı geldi..küçük eğimli minderler var unnado da 12 tl ye inmiş..onlar rahatmıdır acaba onlardan mı alsam bilemedim..

kızlar yardım edin geçen hafta eşimin yiğeni gelmiş demiştim ya hani zorlanmıştım hamile olmadan önce bana kimse gelmiyordu ne zamn hamile oldum bebeğim düşsün diye herkez kalmaya başladı.dün akşam eşim geldi teyzesi bugün kalmaya gelicekmiş ilk defa geliyormuş kabul etmek zorunda kalmış annem ve ablamda bizdeydi ablamda eşimle tartıştı .hamile kadına bu ne ya dedi her hafta programlaşmışlar gibi biz iş yapalım onlar yatmaya glsinler bu bebek için ne kadar uğraştık hepimiz bir şey olmasın diye dedi eşimle tatrıştı bende akşamdan itibaren uyuyamadım strese girdim eşim napıyım mecbur kaldım ben yardım ederim sana bir şey yaptırmam ya bu ne kızlar görümcem var konuşmuyoruz kesin o ayarladı bana eziyet olsun diye tek tek yolluyor hepsini annemde kıyamet kopardı bu aklşam geliyor oda ben kızımı eve götürücem orda bakıcam dicekmiş napıcam ya kızlar neden böyle eşimle tartışıyorum oda idare et diyor ozamn kimseyi istemiyorum ablanda gelmesin diyor ama bizimkiler hiç geldiklerinde oturamıyor iş yapıyorlar onlar benden umuyorlar kızlar naopıcam yardım edin ağlamakdan gözlerim şişti bu akşam sadece teyzesi değil onlar kalmcıak geliba ama eşimin bütün yakın akrabaları geliyomuş eşim anneme hazuırlık yapın dedi yardım edin ya ben bu çocuğu stresden düşürürmüyüm napıcanm ya

anladım canım bende onları çok beğendim ama çok pahalı geldi..küçük eğimli minderler var unnado da 12 tl ye inmiş..onlar rahatmıdır acaba onlardan mı alsam bilemedim..

bilemiyorum cnm ben benimkinin çok faydasını görüyorum diğer ürün için yanlış yönlendirme yapmak istemem
eşim de çok seviyor o yastığı çekiştiriyoruz ben kullancam ben kullancam diye tabii ki ben kazanıyorum o da melül melül bakmakla yetiniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…