- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.741
1 saate kadar çıkıyor...3 kere verdim.. iyi çıkmadı sonuçlar yarın 100mg yükleme yapılacak yine yüksek insilün kullanıcakmışız
mec en son ne zaman yazdi hatirlamiyorum ama oldu sanirim baya:44:
bir de rodja'yi merak ediyorum ben
ya rojda surelı yazardı hıc ses yok mec de gorunmuyor evet
umarım bıranonce gelır bızı haberdar ederler
kızlar tetonoz asımı oldum nıhayet 1 ay sonra 2. olcam
annem esımle yemege gıttık guzeldı bugun ama bs donemsı yasadım yıne hafıf hafıf
kan testı ıdrar testı yaptırmamı ıstedı aıle hekımımdekı hemsıre bakalım yarın umarım erken uyanırım hastaneye gıderım
bende bir yaz meyvesini çok istemiştim bulamamıştım.şimdi bunu duyunca siteyi tıklamamak için zor tututyorum kendimi ::)arkadaşlarda öle avcumuzu yaladık falan diyince :)merak ne kadar kötğ ya.şeytan arkadan aç diyor diğeri yok salla gitsin diyor :=)))))))demekki insanlar böyle yoldan çıkıyor.
yok acma sen bence
ben sitenin icerigini merak ettim ama actigin anda gozu gonlu bayram ediyor insanin renkli meyveler ve altlarinda fiyatlari var
internetten meyve alisverisi isteama asil mevzu aserilen ama her zaman bulunamayan seyler
o yuzden benim aklimda hic olmayan seyi gordum linke tiklar tiklamaz, birkac saniye baktim ve direk avucumu yaladim :)
dayanamadım ve actım canımm 1 aydır aklımdakını gordum 150gr mı 20tl mışş
ama dondurulmuş diyor aynı lezzetı verir mi ki
tahmin ettim ne olabilecegini
o tarz meyvelerin dondurulmuslari cozulunce pek iyi olmuyor daha cok dondurulmus halde komposto gibi hazirlayinca iyi oluyor
ama yine de dayanamiycak haldeysen senin icin iyi olur, tazesi gibi olmasa da
kızlar iyi geceler bebişler ve anneleri iyidir inşben rahatsızdım o yüzden giremiyorum diş etlerim yara gibi bişey oldu şişti hiçbişey yiyemiyorum keyfim yok sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptı doktor kalsiyum demir hapı verdi bide ağız için hap verdi ama kendi doktorum ne kalsiyum nede demir hapı vermişti yutup yutmamakta kararsız kaldım bişey daha sorucam doktora sormayı unuttum bebeğin gramını ulturoson kağıdında GBI 232 diye bişey var o gramımı acaba sizin dikkatinizi çektimi hiç gramı yazıyo mu bebeğin ulturoson kağıdın da iyi geceler güzel anneler
kac gundur aklıms endeydı cnm nete de gelemedım ıyı olmana sevındımkizlar selam
gecmisi okuyamadim gelince okuycam sadece haber vereyim dedim
disciye gittim disci korktu haline :) senin ufaklik disini yiycek annesi dedi. :) ben de yesin yeter ki o iyi olsun dedim, iltihap birsye yapmaz dedi korkma antibiyotikle kurtulursun falan dedi. sonra kadin dogumcuma yonlendirdi o gormeden izin vermeden yazmiyim dedi. doktoruma gittim acilden kayit oldum. adam hic sorun yapma bebegin iyi ne gerekiyorsa yaptir en tehlikesiz donemdesin. gerekirse kanal tedavi, dolgu, antibiyotik caresine bak kotulesme dedi. o da rahatlatti bebegine zarar etmemistir korkma diye. bazen hamilelikte ameliyat bile yapilabiliyor apandist ya da kist ameliyati korkma local anestezi de zarar vermez dedi. neyse ben antibiyotige basliycam. amoklavin yazmislar. arastirmadam daha ama kullanmam gerekiyor sanirim cunku artik birseyler akiyor disten bege direk gidecek yemekle falan.
bu arada doktorum haftaya usg var detayli ama gel gorelim senin bebisi dedi. 2 dk baktik sadece :) oglus cok canli cok hareketliymisusg sirasinda karnimda da oynama olunca doktor da guldu sadece 2 dk gordum ama yuzu daha netti sanki minicik duruyordu burnu falan, buruktum ilk defa yalnizdim esim yok ya yanimda bundan sonra uzulucem baya neyse oglus 500 kusur gram dedi ama heyecandan duyamamisim ne dedigini :)
hosgeldın aramızaaben de varım arkadaşlar. tahmini doğum zamanı 31.05.2013
inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza...
kesınlıkle anne yorulunca hareket etmıyo bebiş ben bunu anladımbenim canim da doktordan geldikten sonra bugun kosusturmaca ile yoruldu herhalde
aksam iki uc tekme atti sonra ses yok
doktor doktor gezdik sira bekledik derken yorulduk sIkIldik bugun
bugun baya sakin sabah tekmeleriyle uyandirirsin beni yavrum
COK gecmıs olsun cnm dıkat et kednın ekızlar günaydın nasılsınız bakalım??ben hasta oluyorum sanırım.bogazım agrıyo.bide geniz akıntım var.uyuyamadım gece.şimdi sıcak suya limon sıktım içiyorum.iyi gelir belki..:18::18:
cnm dun bende sordum kılosu boyu ıyı mı normalmı dedım boyunu soyleyemıyorum ama kg sını solerım dedı zaten makınesı eskı ılk cıkanlardan sanırımSelam kızlarrrrrrrr
ya bebeklerimizin boylarıyla ilgili konuşmuşsunuz bi ara
yada doktora gidipte sormadım unuttum diyen arkadaşlar vardı
ben en son dr a gittiğimde boyunu sormıştum
doktorumda bana artık iki büklüm durdugu için boyunu bundan sonra ölçemiyoruz demişti
haberiniz olsun yani, bizim gebelik takvimine inanmaktan başka yol kalmadı
bu arada pekbicici ogluşundan güzel bi poz koymuşsun anlaşılannnn
ben kaçırdım göremedim ama
eminim çok yakışıklıdırrrrr allah nazarlardan saklasın inşallah onu
mec ın esı amelıyat olmustu gecen hafta cnm ugrar elbet:) gorur yazılarımızıya kızlar bişi sorcam size ben topiğe hergün takılamıyorum
bazen gözden kaçırıyo olabilirim
Mec_ diye bi arkadaşımız vardı ben uzun zmndır onu görmedim ya merak ettim doğrusu
kan sulandırıcı iğneyi bıraktım 10 gün sonra bi test yapıcak doktorum demişti
hatta bizede haber vericekti ne testiymiş o diye.
ama hiç görmüyorum mesajını falan kendisinden haberi olan varmı, umarım iyidir :26:
tahmin ettim ne olabilecegini
o tarz meyvelerin dondurulmuslari cozulunce pek iyi olmuyor daha cok dondurulmus halde komposto gibi hazirlayinca iyi oluyor
ama yine de dayanamiycak haldeysen senin icin iyi olur, tazesi gibi olmasa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?