2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
anamm o dediğiniz siteyi merak ettim ama açmıycaammm

fazla merak iyi değildir derler bi de şimdi durduk yere aşermesi yaşamayayım değil mi ama

mec en son ne zaman yazdi hatirlamiyorum ama oldu sanirim baya:44:
bir de rodja'yi merak ediyorum ben

ya rojda surelı yazardı hıc ses yok mec de gorunmuyor evet
umarım bıranonce gelır bızı haberdar ederler

kızlar tetonoz asımı oldum nıhayet 1 ay sonra 2. olcam
annem esımle yemege gıttık guzeldı bugun ama bs donemsı yasadım yıne hafıf hafıf
kan testı ıdrar testı yaptırmamı ıstedı aıle hekımımdekı hemsıre bakalım yarın umarım erken uyanırım hastaneye gıderım

hadi gecmis olsun rahat gecirirsin umairm canim

bende bir yaz meyvesini çok istemiştim bulamamıştım.şimdi bunu duyunca siteyi tıklamamak için zor tututyorum kendimi ::)arkadaşlarda öle avcumuzu yaladık falan diyince :)merak ne kadar kötğ ya.şeytan arkadan aç diyor diğeri yok salla gitsin diyor :=)))))))demekki insanlar böyle yoldan çıkıyor.

teyzelerım merhabalar
yogun yogun cok yogun bır gundu
sanırım bundan sonrada hep böyle olacak
inş iyisinizdir öpüldünüzzz

Son düzenleme:

yok acma sen bence

ben sitenin icerigini merak ettim ama actigin anda gozu gonlu bayram ediyor insanin renkli meyveler ve altlarinda fiyatlari var
internetten meyve alisverisi iste ama asil mevzu aserilen ama her zaman bulunamayan seyler
o yuzden benim aklimda hic olmayan seyi gordum linke tiklar tiklamaz, birkac saniye baktim ve direk avucumu yaladim :)

dayanamadım ve actım canımm 1 aydır aklımdakını gordum 150gr mı 20tl mışş
ama dondurulmuş diyor aynı lezzetı verir mi ki

dayanamadım ve actım canımm 1 aydır aklımdakını gordum 150gr mı 20tl mışş
ama dondurulmuş diyor aynı lezzetı verir mi ki

tahmin ettim ne olabilecegini
o tarz meyvelerin dondurulmuslari cozulunce pek iyi olmuyor daha cok dondurulmus halde komposto gibi hazirlayinca iyi oluyor

ama yine de dayanamiycak haldeysen senin icin iyi olur, tazesi gibi olmasa da

kızlar iyi geceler bebişler ve anneleri iyidir inş ben rahatsızdım o yüzden giremiyorum diş etlerim yara gibi bişey oldu şişti hiçbişey yiyemiyorum keyfim yok sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptı doktor kalsiyum demir hapı verdi bide ağız için hap verdi ama kendi doktorum ne kalsiyum nede demir hapı vermişti yutup yutmamakta kararsız kaldım bişey daha sorucam doktora sormayı unuttum bebeğin gramını ulturoson kağıdında GBI 232 diye bişey var o gramımı acaba sizin dikkatinizi çektimi hiç gramı yazıyo mu bebeğin ulturoson kağıdın da iyi geceler güzel anneler

o tarz meyvelerin dondurulmuslari cozulunce pek iyi olmuyor daha cok dondurulmus halde komposto gibi hazirlayinca iyi oluyor

kesmez benı tadı degısırse:26: yaz başını beklıyorum yemek ıcın ♥

gecmis olsun
bende de dis etinde iltihap var sisti antibiyotik kullaniyorum doktor izniyle

grami benim ultrason kagitlarinda yazmiyor bana doktorum usg sirasinda soyluyor

ben elevit ve demir hapi iciyorum ve doktorum doguma kadar devam edeceksin araliksiz dedi

ama kalsiyum verdigi halde icmiyorum cunku yogurt peynir bolca tuketiyorum

Selamlar Herkese,
Topigi daha oncede gormustum ama yazmak bugune kismetmis.
Hepinize saglikli hamilelikler ve dogumlar diliyorum arkadaslar.
Bende mayis annesi olacagim ins,ilk bebegim ve 20 haftamizi bitirdik.
Heyecanla oglumuzu bekliyoruz:)
Sizde hazirliklar ne durumda, alisverislere basladiniz mi?
Takipteyim, saglikla kalin:)

Günaydın güzel annişler ve melekleriii

güne kötü başladım demir hapının etkisiyle sabah yüzümü yıkar yıkamaz kustum

neyseki çabuk toparladım...

hayırlı cumalar herkese.....

kac gundur aklıms endeydı cnm nete de gelemedım ıyı olmana sevındım
ben de varım arkadaşlar. tahmini doğum zamanı 31.05.2013
inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza...
hosgeldın aramızaa
benim canim da doktordan geldikten sonra bugun kosusturmaca ile yoruldu herhalde
aksam iki uc tekme atti sonra ses yok
doktor doktor gezdik sira bekledik derken yorulduk sIkIldik bugun
bugun baya sakin sabah tekmeleriyle uyandirirsin beni yavrum
kesınlıkle anne yorulunca hareket etmıyo bebiş ben bunu anladım

bız dun sabah 8:30 da kontrolumuze gıttık bebegım 640 gr olmus teyzelerı.hersey yolunda cok sukur.suanda normal dogum gozukuyor dedı 23 nısan ıle 3 mayıs arası arası gozukuyormus.doguma kız kardesım gırecek onuda konustuk ıstersen esınde gırebılır dedı ama ıstemıyorum eşimi o da kapıda 9 dogursun:)seker yuklemesı yapıldı sekerı m tavan yapmıstır dıye bekelrken dusuk cıktı yanında akıde sekerı bulundur dustukce at agzına dedı..pazartesı ayrıntılıya gırıcez ınsallah doktorum ben gerek duymuyorum ama gıtmek ıstıyorsan gıdebılırısn dedı ama cok ıstıyorum:)..hastaneden tam cıkıcaktık babam aradı fenalasmıs bulundugumuz hastaneye geldı acıl anjıyo olması gerek dedıler sonra kardesımın calıstıgı hastaneye gıttıler benı eve bıraktılar hemen anjıoya almıslar babamı ..sımdı ıyıymıs sukur dun gece hastanede kaldılar bızde esımle annmelerde kaldık kucuk kardesım var cunku...bırkac gun olamıcam annemın babamın yanında olurum gelen gılenlerı olur...cok opuyorum hepınızı

kızlar günaydın nasılsınız bakalım??ben hasta oluyorum sanırım.bogazım agrıyo.bide geniz akıntım var.uyuyamadım gece.şimdi sıcak suya limon sıktım içiyorum.iyi gelir belki..:18::18:
COK gecmıs olsun cnm dıkat et kednın e
cnm dun bende sordum kılosu boyu ıyı mı normalmı dedım boyunu soyleyemıyorum ama kg sını solerım dedı zaten makınesı eskı ılk cıkanlardan sanırım
mec ın esı amelıyat olmustu gecen hafta cnm ugrar elbet:) gorur yazılarımızı

yaa benn yaaa ben soylemedım ama aglıcaktım artık o meyvenın ruyasını goruyormudum ruyamda bı yıorumsagım solum o olmustu esım coık aradı bulamadı sonra kapımızın onundekı markette tesaduf laakkk dıye cıktı karsımızaa ne yemsıtım amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…