- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.781
kızlar yardım edin geçen hafta eşimin yiğeni gelmiş demiştim ya hani zorlanmıştım hamile olmadan önce bana kimse gelmiyordu ne zamn hamile oldum bebeğim düşsün diye herkez kalmaya başladı.dün akşam eşim geldi teyzesi bugün kalmaya gelicekmiş ilk defa geliyormuş kabul etmek zorunda kalmış annem ve ablamda bizdeydi ablamda eşimle tartıştı .hamile kadına bu ne ya dedi her hafta programlaşmışlar gibi biz iş yapalım onlar yatmaya glsinler bu bebek için ne kadar uğraştık hepimiz bir şey olmasın diye dedi eşimle tatrıştı bende akşamdan itibaren uyuyamadım strese girdim eşim napıyım mecbur kaldım ben yardım ederim sana bir şey yaptırmam ya bu ne kızlar görümcem var konuşmuyoruz kesin o ayarladı bana eziyet olsun diye tek tek yolluyor hepsini annemde kıyamet kopardı bu aklşam geliyor oda ben kızımı eve götürücem orda bakıcam dicekmiş napıcam ya kızlar neden böyle eşimle tartışıyorum oda idare et diyor ozamn kimseyi istemiyorum ablanda gelmesin diyor ama bizimkiler hiç geldiklerinde oturamıyor iş yapıyorlar onlar benden umuyorlar kızlar naopıcam yardım edin ağlamakdan gözlerim şişti bu akşam sadece teyzesi değil onlar kalmcıak geliba ama eşimin bütün yakın akrabaları geliyomuş eşim anneme hazuırlık yapın dedi yardım edin ya ben bu çocuğu stresden düşürürmüyüm napıcanm ya
canım bence de art niyetli olduklarından eminsen annenle annenin evine git, eşine de bişeyler uydur, ara sabah kanamam oldu acil hastaneye gittik, dr.hiç kalkma dedi, annemde evine götürdü beni yalnız bırakmadı falan de..belki kötü bir yalan ama eşin annene böyle hazırlık yapın deyip ablanla tartışıyorsa bu yalanı haketmiş..git annende kafanı dinle eşinde az düşünür anlar durumu belki ailesine resti çeker..uzun süre annende kal eşinin işine ters değilse o da çıkışta oraya gelsin az orda kalın..görümcenede kapak olsun..o sana oynuyorsa sende ona oyna..ay çok kızıyorum ya birazcık insan düşünmezmikızlar yardım edin geçen hafta eşimin yiğeni gelmiş demiştim ya hani zorlanmıştım hamile olmadan önce bana kimse gelmiyordu ne zamn hamile oldum bebeğim düşsün diye herkez kalmaya başladı.dün akşam eşim geldi teyzesi bugün kalmaya gelicekmiş ilk defa geliyormuş kabul etmek zorunda kalmış annem ve ablamda bizdeydi ablamda eşimle tartıştı .hamile kadına bu ne ya dedi her hafta programlaşmışlar gibi biz iş yapalım onlar yatmaya glsinler bu bebek için ne kadar uğraştık hepimiz bir şey olmasın diye dedi eşimle tatrıştı bende akşamdan itibaren uyuyamadım strese girdim eşim napıyım mecbur kaldım ben yardım ederim sana bir şey yaptırmam ya bu ne kızlar görümcem var konuşmuyoruz kesin o ayarladı bana eziyet olsun diye tek tek yolluyor hepsini annemde kıyamet kopardı bu aklşam geliyor oda ben kızımı eve götürücem orda bakıcam dicekmiş napıcam ya kızlar neden böyle eşimle tartışıyorum oda idare et diyor ozamn kimseyi istemiyorum ablanda gelmesin diyor ama bizimkiler hiç geldiklerinde oturamıyor iş yapıyorlar onlar benden umuyorlar kızlar naopıcam yardım edin ağlamakdan gözlerim şişti bu akşam sadece teyzesi değil onlar kalmcıak geliba ama eşimin bütün yakın akrabaları geliyomuş eşim anneme hazuırlık yapın dedi yardım edin ya ben bu çocuğu stresden düşürürmüyüm napıcanm ya
senin eşinde benimkine benziyo demekki çok güldüm canımbilemiyorum cnm ben benimkinin çok faydasını görüyorum diğer ürün için yanlış yönlendirme yapmak istemem
eşim de çok seviyor o yastığı çekiştiriyoruz ben kullancam ben kullancam diye tabii ki ben kazanıyorum o da melül melül bakmakla yetiniyor
kızlar yardım edin geçen hafta eşimin yiğeni gelmiş demiştim ya hani zorlanmıştım hamile olmadan önce bana kimse gelmiyordu ne zamn hamile oldum bebeğim düşsün diye herkez kalmaya başladı.dün akşam eşim geldi teyzesi bugün kalmaya gelicekmiş ilk defa geliyormuş kabul etmek zorunda kalmış annem ve ablamda bizdeydi ablamda eşimle tartıştı .hamile kadına bu ne ya dedi her hafta programlaşmışlar gibi biz iş yapalım onlar yatmaya glsinler bu bebek için ne kadar uğraştık hepimiz bir şey olmasın diye dedi eşimle tatrıştı bende akşamdan itibaren uyuyamadım strese girdim eşim napıyım mecbur kaldım ben yardım ederim sana bir şey yaptırmam ya bu ne kızlar görümcem var konuşmuyoruz kesin o ayarladı bana eziyet olsun diye tek tek yolluyor hepsini annemde kıyamet kopardı bu aklşam geliyor oda ben kızımı eve götürücem orda bakıcam dicekmiş napıcam ya kızlar neden böyle eşimle tartışıyorum oda idare et diyor ozamn kimseyi istemiyorum ablanda gelmesin diyor ama bizimkiler hiç geldiklerinde oturamıyor iş yapıyorlar onlar benden umuyorlar kızlar naopıcam yardım edin ağlamakdan gözlerim şişti bu akşam sadece teyzesi değil onlar kalmcıak geliba ama eşimin bütün yakın akrabaları geliyomuş eşim anneme hazuırlık yapın dedi yardım edin ya ben bu çocuğu stresden düşürürmüyüm napıcanm ya
gri siyah çizgili canım..diğeri de güzelde çevremdeki çoğu kişi bebek resimli şeyleri beğenmediklernii söylüyorlar, giyme diyorlar, o yüzden bende hiç almadım..
ya kızlar 7.aya kadar hiçbişey almıcam demiştim ama şimdi kendi kendime düşünüyorumda bi eminönü falan yapıp alabildiğim şeyleri alsammı..çünkü ne kadar alsam kardır eksikler azalır..5,5 aylık olduk hala erken mi acaba bilemedim..:44::44::44:
bız dun sabah 8:30 da kontrolumuze gıttık bebegım 640 gr olmus teyzelerı.hersey yolunda cok sukur.suanda normal dogum gozukuyor dedı 23 nısan ıle 3 mayıs arası arası gozukuyormus.doguma kız kardesım gırecek onuda konustuk ıstersen esınde gırebılır dedı ama ıstemıyorum eşimi o da kapıda 9 dogursun:)seker yuklemesı yapıldı sekerı m tavan yapmıstır dıye bekelrken dusuk cıktı yanında akıde sekerı bulundur dustukce at agzına dedı..pazartesı ayrıntılıya gırıcez ınsallah doktorum ben gerek duymuyorum ama gıtmek ıstıyorsan gıdebılırısn dedı ama cok ıstıyorum:)..hastaneden tam cıkıcaktık babam aradı fenalasmıs bulundugumuz hastaneye geldı acıl anjıyo olması gerek dedıler sonra kardesımın calıstıgı hastaneye gıttıler benı eve bıraktılar hemen anjıoya almıslar babamı ..sımdı ıyıymıs sukur dun gece hastanede kaldılar bızde esımle annmelerde kaldık kucuk kardesım var cunku...bırkac gun olamıcam annemın babamın yanında olurum gelen gılenlerı olur...cok opuyorum hepınızı
heheheÖzür dilerim belirtmemişimm ben pantolon olarak demiştim
Yoksa hayatta almam o bebekli şeylerden :26: Büyük sözüme tövbe tabi
aynen canım bende 7 aydan sonra diyordum ama şimdiden nazlı bebek gibiyim her yerim ağrıyo bi anım bi anımı tutmuyor..bir cumartesi günü gideyim diyorum, tahminen iki kez eminönü yapsam, iki üç kez de normal çarşı yapsam eksikleri tamamlarız sanırım..normal çarşılara 7.den sonra da gideriz ama ben anadolu yakasında oturuyorum karşıya geçmek falan ancak şu zamanlarda giderim sanırım..maaş alınca gideyim ay çok heyecanlandım cicili bicili şeyleri görünceBence vaktin ve nakitin varsa hiç düşünme derim canım
Ağırlaştıkça daha da zulum gelecek o incikk cıncıkk işler bize
Ben izne çıkınca bakarım diyordum ama şimdiden elim kolum kalkmıyor ozaman ne yaparım bilmiyorum
Koyu renk hosuma gıttı benım de
ya kızlar 7.aya kadar hiçbişey almıcam demiştim ama şimdi kendi kendime düşünüyorumda bi eminönü falan yapıp alabildiğim şeyleri alsammı..çünkü ne kadar alsam kardır eksikler azalır..5,5 aylık olduk hala erken mi acaba bilemedim..:44::44::44:
hehehepantolonlar çok hoş canım ikiside çok kullanışlı olur bence o yüzden bilemedim ikiside çok güzel..:44:
aynen canım bende 7 aydan sonra diyordum ama şimdiden nazlı bebek gibiyim her yerim ağrıyo bi anım bi anımı tutmuyor..bir cumartesi günü gideyim diyorum, tahminen iki kez eminönü yapsam, iki üç kez de normal çarşı yapsam eksikleri tamamlarız sanırım..normal çarşılara 7.den sonra da gideriz ama ben anadolu yakasında oturuyorum karşıya geçmek falan ancak şu zamanlarda giderim sanırım..maaş alınca gideyim ay çok heyecanlandım cicili bicili şeyleri görünceben bi de on kez bakıp sonra almayı çok severim şimdi pek öyle yapamıcam güzel görüneni mecbur alıcam inşallah sonra daha iyisini görüp pişman olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?