2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ne yapmaya çalışıyorlar bu insanlar ya çok sinir oldum..eşin nasıl annene hazırlık yapın diyor ya..annen hizmetçi mi..canım çok ayrıntı bilmiyorum aile yapınızı bilmiyorum ama ben olsam çok rahatsızım derim giderim annemin evine kendileri ne yapıyorsa yapsın..eşinin de biraz aklı başına gelsin..eğer gerçekten art niyetlilerse git annenin yanına..

Merhaba kızlar, dün sağlık ocağından aradılar haftanız geçiyo aşıya gelin dediler , işten izin aldım , gittim.
hamilelik başlangıcından beri 2 kg almışım , bence çok iyi , ama hemşiremiz dikkat et zaten kilolusun (balık etliyim :))) bu aydan sonra hızla alacaksın dedi.
oğluşumun kalp atışlarını dinledik , çok iyi , çok hareketli bebek dedi , tetanoz aşımızın ilk dozunu yaptı , bir sonraki ay aynı güne randevu verdi , bende başka yapılacakmı diye sordum. toplam 5 dozmuş kaln 3 dozu istersem doğumdan sonra yaptırırsın ,ömrün boyuncada bidaha tetanoz aşısı yaptırmazsın , tetanozda olmazsın dedi.
oğluşuma aşı yaptırmaya gittikçe bende gidip yaptırırım , berarber ağlarız salı gününü iple çekiyorum , detaylı ultrasonumuz var, inşallah şöyle güzel bi poz verirde çerçeveleriz.
kızlar birşey sorucam ben net olarak bi tekme hissedemiyorum sadece kasık bölgemde aşapıda pıtırtılar var sanki gaz dönüyor gibi
tekme olsa gerek dimi?benden şimdilik bu kadar, hepinize kucak dolusu sevgiler.

canım bence de art niyetli olduklarından eminsen annenle annenin evine git, eşine de bişeyler uydur, ara sabah kanamam oldu acil hastaneye gittik, dr.hiç kalkma dedi, annemde evine götürdü beni yalnız bırakmadı falan de..belki kötü bir yalan ama eşin annene böyle hazırlık yapın deyip ablanla tartışıyorsa bu yalanı haketmiş..git annende kafanı dinle eşinde az düşünür anlar durumu belki ailesine resti çeker..uzun süre annende kal eşinin işine ters değilse o da çıkışta oraya gelsin az orda kalın..görümcenede kapak olsun..o sana oynuyorsa sende ona oyna..ay çok kızıyorum ya birazcık insan düşünmezmi
senin eşinde benimkine benziyo demekki çok güldüm canım

insanlar ne kadar düşüncesiz. size ilk defa gelecek biri bula bula senin hamile olduğun dönemimi bulmuş. insanlar gerçekten çok benciller. :105:

özellkile annene hazırlık yapın demesi eşinin oldukça düşündürücü, annen kaç yaşında insan onun akrabalarına yemek mi hazırlamak zorunda. madem eşin kabul etmek zorunda kaldı o zaman hazır birşeyler aldırki anlasın bence. hiç uğraşma. ya da illaki yapmam gerekirse az ve sıradan şeyler yapki en azından umursamadığına anlasınlar. laf arasında da kusura bakmayın bu sıralar iyi değilim pek kalkamıyorum yerimden o yüzden birşey yapamadım dersin. arif olan anlar

bana böyle evri vaki yapıp gelenlere bende özenmiyorum. evi bile özellikle toplamıyorum. sonuçta hamileyiz bir kere söylerler dağınık diye . bir daha susarlar. hiç birşey senin bebeğinden daha önemli değil. streste yapma sakın bebeğin annesinin yaşadıklarını hisseder canım.

Canım ne desekk bos aıle durumunu en ıyı sen bılırsın ama benım basıma gelse esım bır de anneme hazırlık yap dese annemle ona gıderdım mısafırı de esım agırlasın hıc umrumda olmazdı

ya kızlar 7.aya kadar hiçbişey almıcam demiştim ama şimdi kendi kendime düşünüyorumda bi eminönü falan yapıp alabildiğim şeyleri alsammı..çünkü ne kadar alsam kardır eksikler azalır..5,5 aylık olduk hala erken mi acaba bilemedim..:44::44::44:

bence yemek falan yapma canım eşine söyle bişey yapamdım ben dışardan pide söyleyelim de ..masrafa girsin biraz belki bi daha çağırmaz.ne düşüncesiz insanlar yaa gavur olsa yapmaz böyle şeyleri,...

gri siyah çizgili canım..diğeri de güzelde çevremdeki çoğu kişi bebek resimli şeyleri beğenmediklernii söylüyorlar, giyme diyorlar, o yüzden bende hiç almadım..

Özür dilerim belirtmemişimm ben pantolon olarak demiştim
Yoksa hayatta almam o bebekli şeylerden :26: Büyük sözüme tövbe tabi

Ne bicim insanlar var anlamiyorum ki, benimde ilk dogumumda kayinvalide, gorumce ve iki kucuk cocugu gelmisti gorumcem 15 gun kayinvalide 40 gun kalmisti, ustelik Ben anneme cok yAkin oturuyorum, iki kucuk cocuguyla gelmesi korkunctu, tabi gecte olsa akillandim bazi seyleri yasamadan nasil basa cikacagimizi bilemiyoruz maalesef AMA sen ne yap ne et onlar geldiginde kilini bile kipirdatma hatta annenlerede yaptirma, ne sacma yaaa esinin annene hazirlik yap demesi, hatta annen kizim biraz rahatsizlandigi icin bisey yapamadik desin, tabiki anlasilacak mahsus yaptiginiz birak anlasinlar. Esinde hazir alir gelir artik ne alirsa... Sunu soylemeliyim ki kocanla mucadele etmeden anlamiyorlar, biz yine carcar DIRDIR oluruz AMA baska turlu anlamiyorlar. Kolay gelsin canim gercekten senin adina uzuldum, AMA dedigim gibi sakin onlar icin hazirlanmayin...

Bence vaktin ve nakitin varsa hiç düşünme derim canım
Ağırlaştıkça daha da zulum gelecek o incikk cıncıkk işler bize
Ben izne çıkınca bakarım diyordum ama şimdiden elim kolum kalkmıyor ozaman ne yaparım bilmiyorum

canım çok geçmiş olsun babacığına.Allah acil şifalar versin inşl.
bebişinede maşaallah.bende pazartesi girecem ayrıntıya.21 ocakta da kendi drm var.benmde dr gerek yok demişti.çünki onun ultrasyonuda epey gelişmiş.ama insan görmek istiyor .

Özür dilerim belirtmemişimm ben pantolon olarak demiştim
Yoksa hayatta almam o bebekli şeylerden :26: Büyük sözüme tövbe tabi
hehehe pantolonlar çok hoş canım ikiside çok kullanışlı olur bence o yüzden bilemedim ikiside çok güzel..:44:
aynen canım bende 7 aydan sonra diyordum ama şimdiden nazlı bebek gibiyim her yerim ağrıyo bi anım bi anımı tutmuyor..bir cumartesi günü gideyim diyorum, tahminen iki kez eminönü yapsam, iki üç kez de normal çarşı yapsam eksikleri tamamlarız sanırım..normal çarşılara 7.den sonra da gideriz ama ben anadolu yakasında oturuyorum karşıya geçmek falan ancak şu zamanlarda giderim sanırım..maaş alınca gideyim ay çok heyecanlandım cicili bicili şeyleri görünce ben bi de on kez bakıp sonra almayı çok severim şimdi pek öyle yapamıcam güzel görüneni mecbur alıcam inşallah sonra daha iyisini görüp pişman olmam

güzel annecikler ve cici bebişleri HAYIRLI CUMALARRRRR,

Allahım önce bize ve bebişlerimize sağlık ve sonrasında da gönlünüzden geçen ne varsa onu versin inşallah

bu arada bu konunun altına yakışmadı ama bişey paylaşmak istiyorum sizlerle:)

Hamile külotlarının fiyatları 18-19 TL civarı ama ben NBB'den aldım 4 TL ve çok rahat birkaç tane daha almayı düşünüyorum. Diğer çamaşırlarımızla artık hiç rahat edilmiyor. Sizle de paylaşmak istedim malum birsürü harcamamız var:)

öpüyorum hepiciğinizi

Koyu renk hosuma gıttı benım de

Ben gecenlerde annemle 4 saat anca gezdım alısverıs ıcın pestılım cıktı son aylara bırakamam hıc halım kalaz bence ufak ufak almaya basla canım

hehehe pantolonlar çok hoş canım ikiside çok kullanışlı olur bence o yüzden bilemedim ikiside çok güzel..:44:

Bende kararsız kaldımm 2 tanede hamile pantolonu almak istemiyorum :44: Zaten bedeni 42den başlıyor
Doğumdan sonra zayıflıcam yaa hemen 42 bidaha giyemem
Hayalleeerr gerçekk olsaa keşkee :26:

Kesinlikle doğru diyorsun bende aynen sen gibi düşünüyor(d)um
Ama evdeki hesap eminönüne uymuyor, zira bende anadolu yakasındayım
Ve ahh şuram vaah buram diyorum şimdidenn
Kaldı kii ozaman daha detaylı işlere koşturmam gerekecek sanırım
Odaydı,mobilyaydı, halıydı,perdi, stordu, kumaştı, boyaydı, duvar kağıdıydı zaman yeter mi hesaplayamıyorum artık
Baksana 5 ayı bitirdik bile
Şimdiden 1-2 dönüşümlü gidip gelmek lazım en azından fikir sahibi oluruz
Bide körü körüne son ayda gidip eli boş dönmekte var işte ozaman sıkışırız :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…