- Konu Sahibi snowflakeN
-
ne demek cnm sımdı bunları paylasıyoruz ılerde bu gunlerı hatıralyıp kese derdıne dustugumuz aklımıza gelıcek
aynen bende oyleydımmmher pazar esımı uyarrdım sakın erken kalkıp benı uyandırma dıye sımdı o yatıyo ben ayaktayım
ben de baya sis hissediyorum canim kendimi
karnim sisti gibi
tartiya ciktim her zamanki kilom
ama sis gibi geliyor hep bana :)
yaş kac canım?.......
gunaydınnnn
cok sukur artık evımdeyım esım geldii wc ye gıtmekten uyuyamaz oldum gece de kac ekre gıdıyorum bellı degılolsun ben hepsıne razıym hıcbırseyden yakınmıcam hep oyle derdım yeterkı hamıle kalayımsaglıklı olsun hıcbısey umrumda degıl ınsallah dedıgımın arkasında olurum
bu arada kasık agrım gectı bel agrım hafıfledı gıbı persembeyede bırsey kalmadı
Supersiniz kizlarrr size tavsiyem 6. Haftadan sonra gitmeniz hem keseyi hemde kalb atisini bir anda gorursunuz simdi keseyi gormeye daha sonra kslb atisi icin eziyetli olur sabredin derim bnGunaydin canim
ben de aynen senin dedigin gibi diyorum hersye katlanicam bulantim olsa sikayet etmiycem
idrara cok gidiyorum ben de ya zaten en basindan beri devam eden en belirgin ozelligim oydu
kasik agrim benim de yok diyebilirim ama karnimin altinda rahatsizlik hissim yine baslasi ve arada sizlamalar oluyor karnimin altinda
persembeye az kaldi canm cabucak geciyorsen gor gel bize mujde ver sonra 4 gun sonra da ben gidip goreyim bebisimi
Gazli hatunlar siziiii bnde oleyim Fakat karnim cok cok sis degilben de baya sis hissediyorum canim kendimi
karnim sisti gibi
Supersiniz kizlarrr size tavsiyem 6. Haftadan sonra gitmeniz hem keseyi hemde kalb atisini bir anda gorursunuz simdi keseyi gormeye daha sonra kslb atisi icin eziyetli olur sabredin derim bn
Gazli hatunlar siziiii bnde oleyim Fakat karnim cok cok sis degil
idrarda rahatliyamiyorum
Bulanti henuz yok 6. Hafta baslar ama muthis mide agrisi oluyor ve acayip ekmek yiyom
Zaman zaman gelip gidici agrilar olur rahim genislemesinden dolayi kormayin bunlargunaydınnnn
cok sukur artık evımdeyım esım geldii wc ye gıtmekten uyuyamaz oldum gece de kac ekre gıdıyorum bellı degılolsun ben hepsıne razıym hıcbırseyden yakınmıcam hep oyle derdım yeterkı hamıle kalayımsaglıklı olsun hıcbısey umrumda degıl ınsallah dedıgımın arkasında olurum
bu arada kasık agrım gectı bel agrım hafıfledı gıbı persembeyede bırsey kalmadı
Allahim hayirli haberle gelmeni nasip etsinGunaydin canim
ben de aynen senin dedigin gibi diyorum hersye katlanicam bulantim olsa sikayet etmiycem
idrara cok gidiyorum ben de ya zaten en basindan beri devam eden en belirgin ozelligim oydu
kasik agrim benim de yok diyebilirim ama karnimin altinda rahatsizlik hissim yine baslasi ve arada sizlamalar oluyor karnimin altinda
persembeye az kaldi canm cabucak geciyorsen gor gel bize mujde ver sonra 4 gun sonra da ben gidip goreyim bebisimi
ben de baya sis hissediyorum canim kendimi
karnim sisti gibi
Rahim ustunde dolgunluk var benimdehaklisin strese sokabilir insani oyuzden gec gidicem diye uzulmuyorum doktorum burda degil ve kendi de gitmeye gerek yok dedi
ama bir yandna buyuk heyecan var
ya ben de idrara gidiyorum ama asla rahatlamiyorum karnimin altinda surekli rahatsizlik hissi var
bazen geciyor ama simdi yine var mesela
Ah cnm ya hersey bizim icin yilmak yok umud kesmek yok guzelim Allah verecek ins sabirkızlar yeni yazabiliyorum çünkü şoklardaydım ve kendimi uykuya verdim unutmak için ancak uyanabildim neyseki biraz iyi geldi... bugün hastaneye gitmeyi düşünürken ovulasyon testindeki silik kafama takılmıştı aceba diğer adetime yakın yumurtladım o da sönmeye dönünce silik cizgi cıkmış olabilir mi diye tekrar nöbetçi eczaneden normal gebelik testi aldım ve test yaptım sonuç nedir dersiniz...!! TEK ÇİZGİ..!!!!!! ovu testini satıp gönderen adamı bulup dövesim geldi o kadar hırslandım ki lavaboya kilitlenip ağladım :84:... testi ilk yaptığımda a aklımdan hemen gecmişti genelde 22. gün e sonraları yumurtam çatlar yine öyledir diye ama sonra kendi kendimin aklına girdim klomen kullandın bahar tabiki bu ay normal günlerde yumurtlamışındır ve bu son güne kadar yumurta falan kalmaz diye ben de aranızdan ayrılmak zorundayım çok sinir bozucu hala da regl olmadım iyiki boşuna kan testi vermemişim bari onunla teselli olayım... burdaki bütün hamişlere mutlu ve saglıklı hamilelik süreci ve bebek diliyorum benim gibi adayların da tez vakitte hamile kalmalarını diliyorum.. BELKİ BİR GÜN BEN DE.....
kızlar yeni yazabiliyorum çünkü şoklardaydım ve kendimi uykuya verdim unutmak için ancak uyanabildim neyseki biraz iyi geldi... bugün hastaneye gitmeyi düşünürken ovulasyon testindeki silik kafama takılmıştı aceba diğer adetime yakın yumurtladım o da sönmeye dönünce silik cizgi cıkmış olabilir mi diye tekrar nöbetçi eczaneden normal gebelik testi aldım ve test yaptım sonuç nedir dersiniz...!! TEK ÇİZGİ..!!!!!! ovu testini satıp gönderen adamı bulup dövesim geldi o kadar hırslandım ki lavaboya kilitlenip ağladım :84:... testi ilk yaptığımda a aklımdan hemen gecmişti genelde 22. gün e sonraları yumurtam çatlar yine öyledir diye ama sonra kendi kendimin aklına girdim klomen kullandın bahar tabiki bu ay normal günlerde yumurtlamışındır ve bu son güne kadar yumurta falan kalmaz diye ben de aranızdan ayrılmak zorundayım çok sinir bozucu hala da regl olmadım iyiki boşuna kan testi vermemişim bari onunla teselli olayım... burdaki bütün hamişlere mutlu ve saglıklı hamilelik süreci ve bebek diliyorum benim gibi adayların da tez vakitte hamile kalmalarını diliyorum.. BELKİ BİR GÜN BEN DE.....
kızlar banda cvp verın nolurr
merba arkadaslar bende aranıza yenı katıldım bebek dusunuyrum bende artık hatta cok sıtyrdum bu 4.ayımız ve adetım 1 gun gectı normalde saatı bıle sasmaz ve asırı bı bel agrım var karnımdada asırı bı hassasıyet ver agrımı desem acımı desem anlayamadım sımdı garıp bı korku sardı ıcımı ya varsa dıe ..sızce olabılırmı kızlar 1 hafta gecmeden test yapmıycam bılıorm ..
canımmm nerelerdesınnn sennnnn?
tatlım benım belım sancı gırıyordu ıstemıyormusun yoksa?
canımmm nerelerdesınnn sennnnn?
tatlım benım belım sancı gırıyordu ıstemıyormusun yoksa?
gsule
gonlune gore olsun canim
bilmiyorum ne istiyorsun nasil olsun iyi hakkinda ama sana sunu diyebilirim ki hamile kalmak bazen cok zor olabiliyor
ben aylarca bekledim bebisi ve cok zor surecti cidden
o yuzden gonlune gore olsun demek istiyorum sadece
canımmm hatrladınmı benı sen :) neler yasadık bırlıkte sızın sayenzde geldım buaralara cok degerlısınz benm ıcın tanımasamda sızı ..ya cok ıstyrdum bıkac aydr kalamadıkca bu sabh uyandım olmadıgımı gorunce kesın var dedım ıcıme ole dogdu bılmıyrm belkıde bana ole gelıolrdur bugun ıcımde bı garıp korku var sankı hazr degılmısım gıbı geldı bılmıorm allahım hayrlısını versın cok ıstyrdum sımdı bole dıorum gunaha gırmk ıstemıyrm ..benm reglım saatı bıle bellıdr ama yınede beklıycem 1 hafta ..senn gunun gecmeden test yapmıssın okudum belırtıler nezamn basladı ve nasıldı
buarada pardon cnm dalgınlık tebrık etmeyı unuttum..hayrlı ugurlu olsun cok ıstedın cok ugrastın allahım gonlune gore bır evlat verdı sen artık annesın allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cnm cok ıı bır anne olcaksın ben emınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?