- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.041
Ay kızlar şimdi çok zor bir işe girişicem eşim dışarda dr gitmeden önce ağda işine girmem lazımÇok zor geliyo bir deniycem alamazsam yarın kuaför yolları gözüküyor bana
ikramlık olarak kurabiye yaptırıcam canım kısmetse bir de magnet aldık:) onları da hatıra olarak dağıtıcam.
sen de hiç öyle düşünme kafan en geç yarına düzelsin biraz düşünme fıstığım eşinle kendi keyfine odaklan bence:)
alışveriş te müthiş keyifli oluyor benim de bir dünya işim var daha ama olur herşey Allahın izniyle hep diyorum ya Allahım maddi manevi yardımcımız olsun inşallah sen en önemlisini halletmişsin oh maşallahhh canım demek bebişin odası hazır ne güzel maşallah biz de nasıl alacağımıza karar verdik alıcaz ama alsak ta hemen kurdurmıcaz mart gibi badana yaptırıcaz sonrasında olacak herşey kısmetse ...:) oh oh daha neler neler eksik Allahım hepimize sağlık versin herşey olur napalım ana baba olmak kolay değil:)
hadi git sarıl eşine sende canım kocam ben seni çok seviyorum hiç ayrılıktan bahsetme bi daha biz sensiz naparız de:) ohhh mis gibi bir pazar devam etsin ya evde keyifle yada azıcık hava almaya çıkın canım arkadaşım dualarımız birbirimize olsun önce hem bizlere hem bebişlere sağlık sonra da huzur gerisi yalan unutma...
canım doktorun kontrolu altında olucaksın ve hersey tam net degıl olumsuz düşünme
stres bebegıde uzer bılıyorsun inşallah saglıkla yavrunu kucagına alıcaksın balım
safak 4 gün yavrumu görmek için kızlar gunler su gıbı aksa
saol holly cım senınde ıı gecmıs ayrıntılı cok sukurr bı gelseydı sıpalar z<amanında sağlıkaaBu arada biraz gecmisi okudum da.. Snowcum babana cok gecmis olsun Allah şifa versin canım sigarayı bırakması cok iyi olmuş.. Myhos cnm sanada gecmis olsun dikkat et.. Bugün Elaal in detaylı usg si varmış inşallah güzel haberlerle gelir..İldauni cnm ne güzel duygu değilimi bebeklerimizin tipini gördük benimki amuda kalkmış gibiydi ama olsunVücut kırgınlığı olanlarada şifalar diliyorum iyi bakın kendinize öptük sizi
ayy snowwcum bayılacaksınn göruncee sen dee senınkı dahada buyumus olcak hafatsı daha ılerde cunkuayy benımkıler kapkara olduuu cook kotu bı goruntusu var esım karnımı acıp sevdıgınde utanıyorum dıyorumm elımlekapatıyorum sacmalama ne var onda dıyo ama hıc ıcım rahat etmıyo ama ben almayı dusunmuyorumbugun kuaforumde ılla sacını boyayaylım bıtkıselle dedı ama dogm yapana kadar dusunmuyorum sonucta cok sukur beyazlarım yok ıdare edıyorum boyle saclarım kendıne gelsın:)
çok gecmıs olsun cnm
tekmeler hergun aynı olmuyor cnm sabırlı ol bıkac zaman sonra duzenlı olucak sanırım:)
çok gecmıs olsun canımm
maşallahh dıyım melegıne dee bende ıstıyorum pazartesı gelsın hemeennn
cok tesekkur ederım cnm benım cok sukur bıraktı bakalım ıns baslamaz
sanada az kaldıı gülsevdam aşık olacaksın oğluısuna biz vıdeoya cekecektık unutmusuz siz unutmayınoy maşallah yavrunu ıc organlarına kadar gördün :) 1 saat 40 dk bayagı uzun bakmıs ne guzel
bızden enfazla 20 dk falan bakarlar ınsan baktkca doyamıyo ya
36. haftaya kadar yavrun dunyaa gelmeye hazır olmus olur canım dedıgın gıbı bısey olmaz Allahın izniyle
yaaaa onemlı bısı demekkı bu
sık olmuyor 2 defa oldu dunle bugun ama
ctesı ayrıntılıya gıdıcez bızde
ogun doktorumada ugrayıp solıyım barı bu durumu
bu arada massallah kızına canım
ıyı oldugunu gordun cok sukur darısı bıze olsun
bu prensesler hep annelerne benzıyolar anlasılan
yerım ben onları yerımmm
cnm ablana da butun ayrıntıları soyleme bu kez oda der ozaman tamam ayak basmıorum dıe
sadece sukadarını soylee esım kızdı bıraz sinirli o olaydan sonra istersen pek bır araya gelmeyın bu gunlerde
o da sakınleşsın gıbı bıseyler soyle dediğin gıbı cat kapı gelırse oda kötü olur cnmm
hallolur merak etmee ooo neler geçmiokıı cnm ölumlerı unutuo,alısıo ınsanalrr
allah dermansız dert vermesınn buınlar olacak seyler
uzmanlar derkı bazen evde karı kova arasında tabak kasık ucacak havada
kııı huzuurun kıymetını bılsınlerr derlerr
ben neden bunları yasıorumm demecnm,çevrendekı ınsanalrınn bahsetmemesı daha kötü kavgalar olmuolar anlamına gelemz..
her eve gızlice gırığp bakma sansın olsa kımbılır herkes neler yasıodur ve halloluodur..esının boşanma kelımesını etmesı kırmıs seni
ama bızde bazen soylemek ıstemediğimiz seyler telaffuz edebılıoruz..demekkı cok kızmıs esın...
zaman herseyın ilacı cnm yuvayı dişi kuş yapar,yapıcı olmak sana düşüo burda cnm
amaa sonra esın sakınlesıncee en ufak kavgada boşanmadan bahsetmen benı cok kırdıı
bu kadar kolaymı vazgecıoruz bırbrırımızden dersın ve oda yaptığı hatayı anlasın cnmm..
sağol canım sende bebeğinin hayırlı haberlerini al inşallahbu kadar zor ve tedavilerden sonra olunca içim hiçbir zaman rahat olmuyor malesef .....bebeğim rabbime emanet o en güzelini bilir
sanada az kaldıı gülsevdam aşık olacaksın oğluısuna biz vıdeoya cekecektık unutmusuz siz unutmayınartık
saol holly cım senınde ıı gecmıs ayrıntılı cok sukurr bı gelseydı sıpalar z<amanında sağlıkaa
ayy snowwcum bayılacaksınn göruncee sen dee senınkı dahada buyumus olcak hafatsı daha ılerde cunku
sanada az kaldıı gülsevdam aşık olacaksın oğluısuna biz vıdeoya cekecektık unutmusuz siz unutmayınartık
cnm aslında normal bu ağrılar artarsa magnezyum verıoolar sadece
saol cnmm sende görunce cok sasıracaksınn
günaydın kızlar.....dün ayrıntılı ultrasonumuza girdik.. öncelikle bebeğimin kalbindeki beyaz leke hala duruyo maalesef((((ama önemli olmadığını söledi doktorumuz...doktorun doğru sölemiş dedi tek başına hiç bi anlamı yok dedi...kalbin işleyişi ya da yapısı ile ilgili bişi değilmiş ultrasondaki yansımalardan bile kaynaklanabiliyo dedi..sonra kayboluyomuş sanırım öle mi dedim...evet dedi ama kaybolmasa bile kalbin işleyişini bozacak bişi deil dedi...ben döndürüp döndürüp sorunca lekeyi sen nie takıldın ki buna bu kadar dedi hiç önemli değil rahat ol dedi... bütün organlarına baktı doktor amcası..herşey normalmiş...plesenta olması gerektiği yerdeymiş rahim ağzı kapalıymış..gayet iyi giden bi gebelik dedi..organlarda şimdi bir problem görünmüyo ilerde de problem çıkacağını sanmıyorum dedi... ben cinsiyeti bile daha net olarak bilmiyoruz doktorumuz kıza benziyo ama kesin deil demişti dedim..bakalım söleyeyim dedi veeeee...... KIZIMIZ GELİYO... tabii ben bunu da döndür dündür sordum hatta tam kalkıyoruz yine dedim ki hazırlık yapabiliriz demi pembişleri alabiliriz demi dedimmm alın alın dedi bence kesin dedii..:)))))351 gr olmuş benim minik kelebeğim....bebeğin gelişimi iyimiş ama benim kilomu az buldu doktor ...bulantılarımı anlattım çok kilo vermişsin dedi..mide ilacı verdi..bunu iç miden oldukça rahatlar dedi...süt içemiyorum dedim peynir yiyoru ama dedim...sütün yerini tutmaz ama dedi...süt iç mutlaka dedi...işte böyleee..inşallah herkesin ayrıntılı ultrasonu en az benimki kadar ii geçer...
kızlar güzel anne adayları allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.kızlar eşimin teyzesi akrabaları geliyor diye hazırlık yaptık cuma güü daha doğrusu annem yaptı sonra benim eve geldi azcık toparladı eşim geldi eve senşi aradılar dedi bende aramadılar dedim eşim teyzesinin kızını aradı teyzemler geliyormu dün haber verdiler dedi oda ben teyzemi arıyım demiş aramış teyzesi diğer yengesi falan eşimin dayısının oğluna kalmaya gitmişler sonra eşimi teyzesi aradı dedi yarın akşam geliez size eşim haber verdiniz dedi sonra telefonu yüzüne kapattı annemler de burda tabi köpürmeye başladı ve sonuç bir daha gelsede kabul etmem diyor hafta sonu telefonlar çaldı açmyor bana açtırmıyor canım dostlarım allah büyüktür inanın benim kalbimide kardeşimin kalbinide sorumluluğu olmayan insanalr için kırdı değiştimi diceksiniz hayır dün yemeğe gittik dışarı herşey güzeldi ama dediki ablan bir daha benim evimi giremicek yemin etti girerse kovarım dedi bebek olsa bile gelemicek yine kovarım dedi gelşirse seni bırakıp giderim dedi kızlar benim günahım ne ablana söyle dedi ama nasıl söylüyim hamilelik byunca işe gittiği halde ablamda memur benim bana desteğini esirgemeyen iş konusunda diğer konularda bu insana yazık değilmi dersen sizce ne düşünür demessen kovarım dedi bu nasıl bir zihniyet çok üztüne gitmiş o onun kaynanasıymış benim hatrım ailemin hatrı yokmu affet dedimn hayır bırakıp giderim dedi karnımda çocuk bu psikolojişyle ben bu çocuğu stresten 7 aylık doğprurum kızlar eşim bu kadar nasl depiebilir norrmalde o kadar iyidir ki bende senin ablan beni yerden yere vurunca ben seni boşucam demedim bak dedi o gelmiyor zaten dedi yazık napıcam o kadar stresliyim ki anlatamam ben bunları yaşamak zorundamıyım hatta ayrılınca şunu yaparım falan dedi bir sürü şey
canım benim aynen öyle haber verdiler ertesi gün gelicez diye söylemişler eşim aradığında o da kabul etmedi kızdı madem gelmiyolar neden haber veriyorlar diye ...ama bu adam neden boşanmayı falan söylüyor anlamadım.sıkıntıya gelemezmiş ve ne yeminler etti sokarsam eve adam deyilim falan diye ama benim canım ablam diğeride eşim çok stresliyim inan annemlerle paylaşıcam bu konuyu başka çarem yok .nasıl düşünür ayrılmayı falan sen olsan strese girmezmisin napıcam bu çocuğu doğrumuyum mi onu mu istiyorlar anlamadım gitti canım allaha dua ediyorum başka yapcak bir şeyim yok.2 gündür kahvaltıherşeyi ben yapıyorum önceden hemen yapardı artık hiç bir şeyime yardım etmicekmiş annem gelip yapsınmış
dün drumuza gittik kontrol için
bebişimizi gördük
çok hasta olduğu için 2 saat bekledik
yavrumda sersemleşti pek hareket etmedi
ağırlığı 280 grboyu 23 cm
15 gün önce 1 hafta geriden geliyorduk... bu sefer haftasını yakalamıştı kuzum
yüzünü göstermedi
drumuz amyon sıvısısının fazla olduğunu söyledi buda annenin şekerinden kaynaklı olabilirmiş....
tokluk şekerimi ölçtüler 180 çıktı...ama drumuz bebekte yutkunma problemi olabilir ve erken doğum riskin var dedimoralim bozuk anlayacağınız
kontrol altında olcam sürekli inşallah drum yanılmıştırrabbim hepimizin kuzularını korusun
Slm kızlar sonunda ağda işini kendim hallettim hemde komple heryer temizValla 1:30 satte yapmışım tabi özel bölge biraz hassaslaşmış yavaş yavaş yaptım anca aman çok şükür uzun zaman sıkıntı yok ama göbekten göremedim karşıma ayna koydum bir dahaki ay kuaföre giderim aslımda görebilsem hiç kuaföre gitmem ama napalım yine denerim kendim belki ohhh ne rahatım.
ay maşşalah fecı ozendımben epılasyonla oda 2 3 tup emla kremı surerek yapabılıyordum
sımdı jıletle aldım oturup aglıyasım varhelal sana basardın :)
ustten su hassas bolume kadar kendimi kasa kasa epilasyon aletiyle aldimama cok iyi oldu keske devam etme sansim olsaydi mumkun degil gerisi jilet
benim oglusum yine cok asagiya dogru vurmaya basladi, tamamen asagida sallaniyor her vurdukca. yukaridan vururken cok hos oluyor o zaman disaridan da yikseliyor ziplar gibi hareketi goruluyor :) ama iki gundur asagida oldugundan sadece ara ara hissediyorum. bir de ben cok halsizim antibiyotik beni mafediyor, elim kolum kalkmiyor,bebisimi de oyle etkiliyor mudur
ah ah emla kremı surmek yasak olmasa hıc olmazsa o bolgelerı senın gıbı alırdım
benımkıde dunden berı cok az hareket edıyordu dun cok yoruldum ondan galıba sımdı bıraz hareketlenmeye basladı..
ılac degılde senın ruh halın yavrunu etkılıyor balım aklına olumsuz seyler getırme kendı moralını yuksek tutkı yavrunda o moralle hareket etsın
Bende Allah nasip ederse inşallah salı günü detaylıya girmek için izmire gidicez hergün dua ediyorum inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.B2 gün geçmez artık bana
simdi aklima taktigim mevzu iste antibiyotik kullaniyorum disim hala duzelmiyor, sali doktora gidince disci ne yapacak. kanal tedavi falan uzun surecek seyler olsun istemiyorum. ama sanirim kistlesmis bir sey var disimde burnuma kadar hissediliyorbunlari takiyorum su an o da bebegimi etkiliyordur dedigin gibi. aa bir de bu ara nbormal dogum mu sezeryan mi mevzusuna taktim durdum :) son ay dusunmem gereken seyleri simdiden dusunup kendime sIkInti yapiyorum hamileliginin tadina varmak lazim
ah ah emla kremı surmek yasak olmasa hıc olmazsa o bolgelerı senın gıbı alırdım
benımkıde dunden berı cok az hareket edıyordu dun cok yoruldum ondan galıba sımdı bıraz hareketlenmeye basladı..
ılac degılde senın ruh halın yavrunu etkılıyor balım aklına olumsuz seyler getırme kendı moralını yuksek tutkı yavrunda o moralle hareket etsın
simdi aklima taktigim mevzu iste antibiyotik kullaniyorum disim hala duzelmiyor, sali doktora gidince disci ne yapacak. kanal tedavi falan uzun surecek seyler olsun istemiyorum. ama sanirim kistlesmis bir sey var disimde burnuma kadar hissediliyorbunlari takiyorum su an o da bebegimi etkiliyordur dedigin gibi. aa bir de bu ara nbormal dogum mu sezeryan mi mevzusuna taktim durdum :) son ay dusunmem gereken seyleri simdiden dusunup kendime sIkInti yapiyorum hamileliginin tadina varmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?