2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ay kızlar şimdi çok zor bir işe girişicem eşim dışarda dr gitmeden önce ağda işine girmem lazımÇok zor geliyo bir deniycem alamazsam yarın kuaför yolları gözüküyor bana

dırek kuafor en guzelı sanırım canım
ben de simdi tum bacaga agda bandiyla yaptim ama yoruldum egilmekten cekmekten
nefes nefes kaldim

bir dahkine son 1 ay kala kuafore gidicem
ozel bolge hakkinda bilmiyorum ama azicik ucundan denemek istedim yok imkani yok cok hassaslasmisim disarda da yaptiramam sanirim cok aciyorrr

canım benim bende bebek şekeri alıcam saol bir tanem ama eşime sarılmayı denedim beni tersledi dışarı çıkalım mı dedim tamam dedi ama bir görsen isteksiz....amin allah hepimizin yardımcısı olsun herşey çok pahalı inan..evet bebişin odasını genç odası olarak aldık canım ek olarak beşiğini alıcaz sadece fotoları eklerim koyarım yerleştiriyim.bizim odanın badanasını yaptırdık öyle kurdurduk.işallah canım sende istediğin odayı alırsın güle güle büyütürsün yavrunu.canım dostum saol inan amin evet hayatta gerisi boş haklısın onun sevgisi azalmaz işallah dualrımız hepinizle olsun sağlıcakla kalın

sağol canım sende bebeğinin hayırlı haberlerini al inşallah bu kadar zor ve tedavilerden sonra olunca içim hiçbir zaman rahat olmuyor malesef .....bebeğim rabbime emanet o en güzelini bilir

saol holly cım senınde ıı gecmıs ayrıntılı cok sukurr bı gelseydı sıpalar z<amanında sağlıkaa
ayy snowwcum bayılacaksınn göruncee sen dee senınkı dahada buyumus olcak hafatsı daha ılerde cunku
sanada az kaldıı gülsevdam aşık olacaksın oğluısuna biz vıdeoya cekecektık unutmusuz siz unutmayın artık

cnm aslında normal bu ağrılar artarsa magnezyum verıoolar sadece
saol cnmm sende görunce cok sasıracaksınn

saol arkadaşım tamam söylemem evet bende öyle düşündüm onun o anki hareketinden emin değilim ne yapar diye...evet ben bana yapılan yanlışları unutmayı biliyorum affetmeye de hazırım kin beslemiyorum ama herkez bir olmuyor demekki...allah daha başka dertlerle imtihan etmsin haklısın.
uzmanlar çok güzel demiş haklısın .evet en çok o kırdı ben hep o korkuylamı yaşıcam söyle canım ya her şeyde tehdit ederse naparım ben.bak son kelime çok güzel ama o ona benzer bir şey söyledim ben arkamı bile bakmam inan demişti bunuda söyledi allah yardımcım olsun dua edin bu bebeğin suçu ne bunları yaşamak zorundamı

sağol canım sende bebeğinin hayırlı haberlerini al inşallah bu kadar zor ve tedavilerden sonra olunca içim hiçbir zaman rahat olmuyor malesef .....bebeğim rabbime emanet o en güzelini bilir

canım Rabbım cektıgın sıkıntıların yüzüsuyu hürmetıne hayırlısyla yavrunu kucağına almayı nasip eder inşallah
doğana kadar hepımızde acaba endıse bıtmıcek :)

sanada az kaldıı gülsevdam aşık olacaksın oğluısuna biz vıdeoya cekecektık unutmusuz siz unutmayın artık

en son 8 hafta once gırdık ultrasona esım oglu olucagını ogrenınce vıdeo cekımı kaydı tam o an 4 d goruntuye gecmıstı doktor yuzunu ve pipisin gösterıyordu :)
şimdi sıkı sıkı tembıhlıyorum bak sakın heyecan yapma tam cek dıye bakalım

Eki Görüntüle 596812 bi türlü sıfatını göstermedi bize
maşallah canımmm

evet 24haftadayız acaba kıme benzıyor saglıklımı hersey yolundamı aklımda hep bunlar var

canım maşallah kuçuk gelınım benım

canım ne desek boş aile içini en iyi sen biliyorsun birkaç gun bu konuyu hıç dıllendırme herkes farklı yapıda, benım başıma gelse farklı tepkiler verirm o yuzden akıl veremıyorum sen mumkun oldugunca sakın kalmaya calış bebegın ıcın, eşinde zamanla duzelecektır

maşallah canım sen dıkkat ettıgınde allahın ıznıyle hıcbır şey olmaz doktorlar ıslerı gregı gorduklerı her seyı soylemek zorunda kalıyorlar
sen ıcını ferah tut tatlım

Slm kızlar sonunda ağda işini kendim hallettim hemde komple heryer temiz Valla 1:30 satte yapmışım tabi özel bölge biraz hassaslaşmış yavaş yavaş yaptım anca aman çok şükür uzun zaman sıkıntı yok ama göbekten göremedim karşıma ayna koydum bir dahaki ay kuaföre giderim aslımda görebilsem hiç kuaföre gitmem ama napalım yine denerim kendim belki ohhh ne rahatım.

ay maşşalah fecı ozendım ben epılasyonla oda 2 3 tup emla kremı surerek yapabılıyordum
sımdı jıletle aldım oturup aglıyasım var helal sana basardın :)

ay maşşalah fecı ozendım ben epılasyonla oda 2 3 tup emla kremı surerek yapabılıyordum
sımdı jıletle aldım oturup aglıyasım var helal sana basardın :)

ustten su hassas bolume kadar kendimi kasa kasa epilasyon aletiyle aldim ama cok iyi oldu keske devam etme sansim olsaydi mumkun degil gerisi jilet

benim oglusum yine cok asagiya dogru vurmaya basladi, tamamen asagida sallaniyor her vurdukca. yukaridan vururken cok hos oluyor o zaman disaridan da yikseliyor ziplar gibi hareketi goruluyor :) ama iki gundur asagida oldugundan sadece ara ara hissediyorum. bir de ben cok halsizim antibiyotik beni mafediyor, elim kolum kalkmiyor,bebisimi de oyle etkiliyor mudur

ah ah emla kremı surmek yasak olmasa hıc olmazsa o bolgelerı senın gıbı alırdım
benımkıde dunden berı cok az hareket edıyordu dun cok yoruldum ondan galıba sımdı bıraz hareketlenmeye basladı..
ılac degılde senın ruh halın yavrunu etkılıyor balım aklına olumsuz seyler getırme kendı moralını yuksek tutkı yavrunda o moralle hareket etsın

simdi aklima taktigim mevzu iste antibiyotik kullaniyorum disim hala duzelmiyor, sali doktora gidince disci ne yapacak. kanal tedavi falan uzun surecek seyler olsun istemiyorum. ama sanirim kistlesmis bir sey var disimde burnuma kadar hissediliyor bunlari takiyorum su an o da bebegimi etkiliyordur dedigin gibi. aa bir de bu ara nbormal dogum mu sezeryan mi mevzusuna taktim durdum :) son ay dusunmem gereken seyleri simdiden dusunup kendime sIkInti yapiyorum hamileliginin tadina varmak lazim

ben sesu agda bandiyla tum bacakalri aldim bugun
bikini bolgesinde de kullandim kenarlarda
sonra icindeki agda temizleme yagiyla sildim
o yag dogal degildir herhalde dusumedim hic
acaba zararli midir

Bende Allah nasip ederse inşallah salı günü detaylıya girmek için izmire gidicez hergün dua ediyorum inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.B2 gün geçmez artık bana

Canım neden izmire gidiyosun doktorun yapmıyor mu? Ben kendi doktoruma yaptırdım güzel haberlerle gel

maşallah canım yaa tek başına iyi halletmişsin bende komple ağdaya gidiyodum izmirdeyken ama şimdi aydındayım güvenemiyorum jilete başladım yaza fırça gibi olurlar
büyük temizlik ağda doğumdan sonra devam ederim artık

kendını oyalıcak bırseyler bul canım bende panık atak hastasıyım ama ılerıyı dusunmeden anı yasamaya adepte ettım kendımı
egıtım semınerıne gıtmektekı amacımda bu zatı :)
olucagın onune gecemeyız dusundukce en guzel donemımızı zehır edıyoruz kendımıze suan hamılelıgın en tatlı donemı
hersey ıyı olucak balım cok sokur kı bır sorunumuz olursa gıdebılcegımız uzman doktorlar bu ımkanımız var
bazen aklıma afrıka surıye gıbı yerlerde suan gebe olup zor sartlarda dogum yapanlar gelıyor

Emlanın gerçekten bi etkisi oluyor mu hep aklımda onu denemek istiyorum hayırlısıyla bi doğum yapayımda bide her eczanede bulunuyor mu ?

Geçmiş olsun doğum işini hiç düşünme kendini şartlandırma son ana kadar ne olacağı belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…