2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

KIZLAR BAZILARI 3 AYLIK BAZILARI 9-12 AYLIK GİYİM. daha önce hastane çıkışı zıbın tarzı şeyleri aldığım için bu sefer biraz daha dış giyisi almaya çalıştım.

tamam canım penye battaniyeyi de çekip koyuyum. o sayfada da paylaşırım. daha güzelleri sizin yawrularınızın olsun canım

hanımlar ben hazıran annesı olucam Allah nasıp ederse
kendı topigimde yazdım sizlede paylasmak istedim belki faydalanmak isteyen olur diye

biraz once hamileler icin ucretsiz bi telefon uygulaması kesfettim cok iyi
gun gun gebelık takvımı var aşı takvımı var kı dogumdan sonrada kullanılabılır, kalorı hesaplama vs gıbı ıcerıkler var
en guzelı ıse acıl durum kısmı
acıl bı durumda senın bulundugun yerin kordınatlarını bulup konumunu harıta olarak maıl atıyo ıstedıgın kışıye
ıphone ıpad andorıd hepsı ıcın var ve ucretsız belkı denemek ıstersınız dıye paylasmak ıstedım
en basıtı gun gun takvımın bıle her an elımın altında olması guzel olcak

bu arada uygulamanın adı hamilelik

saglıklı mutlu huzurlu gebelıkler

günaydın kızlar.....dün ayrıntılı ultrasonumuza girdik.. öncelikle bebeğimin kalbindeki beyaz leke hala duruyo maalesef((((ama önemli olmadığını söledi doktorumuz...doktorun doğru sölemiş dedi tek başına hiç bi anlamı yok dedi...kalbin işleyişi ya da yapısı ile ilgili bişi değilmiş ultrasondaki yansımalardan bile kaynaklanabiliyo dedi..sonra kayboluyomuş sanırım öle mi dedim...evet dedi ama kaybolmasa bile kalbin işleyişini bozacak bişi deil dedi...ben döndürüp döndürüp sorunca lekeyi sen nie takıldın ki buna bu kadar dedi hiç önemli değil rahat ol dedi... bütün organlarına baktı doktor amcası..herşey normalmiş...plesenta olması gerektiği yerdeymiş rahim ağzı kapalıymış..gayet iyi giden bi gebelik dedi..organlarda şimdi bir problem görünmüyo ilerde de problem çıkacağını sanmıyorum dedi... ben cinsiyeti bile daha net olarak bilmiyoruz doktorumuz kıza benziyo ama kesin deil demişti dedim..bakalım söleyeyim dedi veeeee...... KIZIMIZ GELİYO... tabii ben bunu da döndür dündür sordum hatta tam kalkıyoruz yine dedim ki hazırlık yapabiliriz demi pembişleri alabiliriz demi dedimmm alın alın dedi bence kesin dedii..:)))))351 gr olmuş benim minik kelebeğim....bebeğin gelişimi iyimiş ama benim kilomu az buldu doktor ...bulantılarımı anlattım çok kilo vermişsin dedi..mide ilacı verdi..bunu iç miden oldukça rahatlar dedi...süt içemiyorum dedim peynir yiyoru ama dedim...sütün yerini tutmaz ama dedi...süt iç mutlaka dedi...işte böyleee..inşallah herkesin ayrıntılı ultrasonu en az benimki kadar ii geçer...

Gunaydin kizlar
elaal cnm hayirli olsun kizin topigin en son kizi da gelmis oldu biraz gec olsada. Prensesin kalbindeki nokta insallah zamanla gecer fazla uzme kendini bak doktorda sikinti yok demis
sabah gozumu acar acmaz buraya girmek keyif veriyor.
Kizimin tekmesimiydi hareketimiydi onunla uyandim. Anne kalk kahvalti edelim der gibi hali vardi yavrumun.

kızlar güzel anne adayları allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.kızlar eşimin teyzesi akrabaları geliyor diye hazırlık yaptık cuma güü daha doğrusu annem yaptı sonra benim eve geldi azcık toparladı eşim geldi eve senşi aradılar dedi bende aramadılar dedim eşim teyzesinin kızını aradı teyzemler geliyormu dün haber verdiler dedi oda ben teyzemi arıyım demiş aramış teyzesi diğer yengesi falan eşimin dayısının oğluna kalmaya gitmişler sonra eşimi teyzesi aradı dedi yarın akşam geliez size eşim haber verdiniz dedi sonra telefonu yüzüne kapattı annemler de burda tabi köpürmeye başladı ve sonuç bir daha gelsede kabul etmem diyor hafta sonu telefonlar çaldı açmyor bana açtırmıyor canım dostlarım allah büyüktür inanın benim kalbimide kardeşimin kalbinide sorumluluğu olmayan insanalr için kırdı değiştimi diceksiniz hayır dün yemeğe gittik dışarı herşey güzeldi ama dediki ablan bir daha benim evimi giremicek yemin etti girerse kovarım dedi bebek olsa bile gelemicek yine kovarım dedi gelşirse seni bırakıp giderim dedi kızlar benim günahım ne ablana söyle dedi ama nasıl söylüyim hamilelik byunca işe gittiği halde ablamda memur benim bana desteğini esirgemeyen iş konusunda diğer konularda bu insana yazık değilmi dersen sizce ne düşünür demessen kovarım dedi bu nasıl bir zihniyet çok üztüne gitmiş o onun kaynanasıymış benim hatrım ailemin hatrı yokmu affet dedimn hayır bırakıp giderim dedi karnımda çocuk bu psikolojişyle ben bu çocuğu stresten 7 aylık doğprurum kızlar eşim bu kadar nasl depiebilir norrmalde o kadar iyidir ki bende senin ablan beni yerden yere vurunca ben seni boşucam demedim bak dedi o gelmiyor zaten dedi yazık napıcam o kadar stresliyim ki anlatamam ben bunları yaşamak zorundamıyım hatta ayrılınca şunu yaparım falan dedi bir sürü şey

hadi tebrik ederim canım. hiç üzülme doktorunun sözünü dinle evham yapma nolur. birsey olsaydı soylerlerdi. maşallah herşeyı gayet iyiymiş:) kızını sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt canım.

sevcancım ne kadar zor bir durum. ama bebeğin için atlatmalısın. eşinin sinirle söylediği laflardır bunlar. sanmıyorum ki bu kadar katı olsun hamilesin sonucta er geç yumusucaktır. biraz sabret. kötü düşüncelerle kendini de bebeğini de üzme. eee yanı hafta sonu eşinin akrabaları size gelmedi. siz de kavga ettiğinizle, ablanla eşinin arasının sogumasıyla kaldınız öyle mi? yanlış mı anladım?

canım benim aynen öyle haber verdiler ertesi gün gelicez diye söylemişler eşim aradığında o da kabul etmedi kızdı madem gelmiyolar neden haber veriyorlar diye ...ama bu adam neden boşanmayı falan söylüyor anlamadım.sıkıntıya gelemezmiş ve ne yeminler etti sokarsam eve adam deyilim falan diye ama benim canım ablam diğeride eşim çok stresliyim inan annemlerle paylaşıcam bu konuyu başka çarem yok .nasıl düşünür ayrılmayı falan sen olsan strese girmezmisin napıcam bu çocuğu doğrumuyum mi onu mu istiyorlar anlamadım gitti canım allaha dua ediyorum başka yapcak bir şeyim yok.2 gündür kahvaltıherşeyi ben yapıyorum önceden hemen yapardı artık hiç bir şeyime yardım etmicekmiş annem gelip yapsınmış

eşin hamile depresyonuna girmiş resmen. canım sana ne kadar sakin ol desek de olamıcaksın gibi gorunuyor. bence bu konuda eşin haksız. annen tek basına sana nasıl yardımcı olsun. kardeşsiz nasıl yaşayasın. bugun o sana yarın sen ona yardım edicek.ahh ahh bu eşleri anlamak bazen mümkün olmuyor. bence biraz sakinle mantıklı bir çözüm üreteceklerdir kızlar. en azından bu olaudan en az zararla çıkmaya çalışmalısın. zaten üzüleceğin kadar üzülmüşsün. sen hamileyken sana neden boşanmaktan bahseder bir türlü anlayamadım. bence o kendi akrabalarına kızdı acısını seninkilerden cıkarıyor gibi gornuyor.

Merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelik ben19. haftamdayım.bi kızım olacak ve isim araştırıyorum siz neler düşündünüz?:18::18::18:

Usg nin iyi çıkmasına çok sevindim canım..Prensesn hayırlı olsun nihayet seninde kesinleşti :)) al pembişleri

Cicileriniz hayırlı olsun güzel güzel mutlu günlerde giydir inşallah canım..

evet evet ogluslarımız yapıyo sanırım
olsun cnm ıyı yapmıssın bazen degısıklık ıyı cok sac dokulmem yok allahtan
cok sukur cnm cok onemlı degılmıs kızın da hayırlı olsun

sevcancım günaydın iyi pazarlar...
arkadaşım ben tecrübelerime dayanarak hatta kendi tepkilerimi de düşünerek sana şu öneride bulunabilirim. Tabi sen etrafındaki herkesi çok daha iyi tanıyorsun fikir olarak sunuyorum. bence kocana şuanda diretme biraz zamana bırak ve ablanla açıkca konuş bak benim eşimde kötü niyetli bir insan değil beni de hiç üzmez ama şuan bazı şeyler üstüste geldi ve şuanlık( kesinlikle geçeceğine eminim diye belirterek) tepkisi bu diye izah et sonuçta o senin ablan en yakının seni anlayacaktır. Yuvadan bebekten bahsediyoruz sen sakın bu sinirle söylenmiş şeyleri kafana takma ne güzel bebişini nede kendini üzme canım.

inan kocan yumuşayacaktır sen aranı sakın bozma canım. ama arada konu açıldıkca sana size annenin ablanın yardımlarından bahset eşine onları özlediğinden bu durumlara çok üzüldüğünden bahset anlattığın gibi sana düşkün ise inan bana herşey ama herşey biraz zamanla düzelecektir.
Ayrıca sen de eşine başka konularda fikirlerini açık belirt misafir istemiyorsan söyle annesine ablasına kızıyorsan benim yerime koy kendini diyerek izah et canım siz hayat arkadaşısınız sen sürekli tek taraflı verici olursa şimdi patlamasan sonrası birikim olarak çıkar.

İnşallah herşey düzelecek sen sabırlı ol ne zaman istersen özelden de muhabbet te ederiz canım sizin şuan odaklanmanız gereken mucizeniz var unutma. kapıyı kapatınca siz varsınız 2,5 kişi olarak:) sakin ol dualarımız birbirimize olsun ve unutma her ailede sorunlar olur sular bulanmadan durulmazzzz... çok öpüyorum canım kendine bebişine iyi bak. ayrılığı aklının ucundan geçirme sabır dua zaman herşey geçecek düzelecek hiç üzerine düşme konunun böyle diyorum ama sakın anlamadığımı düşünme bişeylerle uğraşarak unutmaya çalış dua et namaz kıl unutacaksın ve düzelecek emin ol sen temiz kalplisin ve tahminimce eşin de kesinlikle öyle şuan fevri tepki veriyor...

gunaydııınnnn hayırlı pazarlar hepınızeeeee

bugun bebek gormeye gıdıcektık ama bebegımız hastalanmıs gıdemıyoruz onun ıcın esımle gecırıcem bu gunu

sız neler yapacaksınız soguk bu pazar gununde

iyi pazarlar cici anneler ve minik mucizeleri... İnşallah sağlıklar moraller yerindedir. biz yarenimle evde tekiz babamız açıköğretim sınavlarında hiç te alışık değiliz ananeye gitmek te zor geldi geç kalktık evimizde takılıyoruz...

Biz yarın 2. düzey ayrıntılı usg ye gireceğiz ve ben çok heyecanlıyım bebeğimizi göreceğimiz için. İnşallah güzel haberlerle döneriz. Dualarınızı esirgemeyin nolur.

Dün kızıma eminönünden ufacık güpgüzel ciciler aldık ama aklımda kalan bişeyler daha var sanırım tekrar gideceğim ayrıca kendime pijama gecelik te bulamadım henüz kısa kollu hiçbiryerde yoktu

bence çok çeşitli ve uygun fiyatlı bir yerdi havuzlu han. çok çeşit var ve nakit olursa çok indirim uygulanıyor. mevlüt için cici gelinlik bile aldık kızımıza...

Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalah... kıyafetlerine bakarak karnımıza dokunarak onlarla ilgili kurduğumuz tüm hayallerin gerçekleşmesi dileğiyle hepinizi öpüyoruzz....

canım benim olabilir bencede zamana bırakmakdan başka çarem yok .hıı bu arada nişanlıykende ablamla bir kez daha kavga etmişti hatta evlendi,ğimizden beridir aynı muhabbet demişti .işde benim tek üzüldüğüm noktada boşanmakdan bahsetmesi ne kadar üzücü ben bebeğimi heyecanla beklerken bunları yaşıyorum.allah yardımcım olsun neseki sizin gibi dostlarım var sizlerde olmasanız çıldırırım içime dökmesem içimde birikir.kendi akrabalarına tos kondurmaz emin ol napalım canım olayları nasıl ilerleyicek bugün kahvaltı yaptık güzelce biraz ablamın züldüğünden bahsettim demezmi ben kararımdan dönmem bir anda napıcağımı şaşırdım

dün drumuza gittik kontrol için

bebişimizi gördük

çok hasta olduğu için 2 saat bekledik

yavrumda sersemleşti pek hareket etmedi

ağırlığı 280 gr boyu 23 cm

15 gün önce 1 hafta geriden geliyorduk... bu sefer haftasını yakalamıştı kuzum
yüzünü göstermedi

drumuz amyon sıvısısının fazla olduğunu söyledi buda annenin şekerinden kaynaklı olabilirmiş....

tokluk şekerimi ölçtüler 180 çıktı...ama drumuz bebekte yutkunma problemi olabilir ve erken doğum riskin var dedi moralim bozuk anlayacağınız

kontrol altında olcam sürekli inşallah drum yanılmıştır rabbim hepimizin kuzularını korusun

Canım kusura bakma eşinde de hak var ne olursa olsun ablana laf düşmezdi aynı şeyi sana ablası yapmış bak onunla seni muattap etmiyormuş.Ablamlar yardım ediyorlar bana diyorsun ama bu onlara eşlerin arasına girip laf söyleme hakkı vermez eşimin kardeşi böyle konuda bana birşey söylese bende görüşmem kızarım sende eşinin yerine kendini koy öyle düşün tabi ablan olduğu için objektif bakamıyorsun olaya.Bence ablana söyle eşinden özür dilesin barışmaya çalışsın.Yani düşünsene kayınvalden hergün evi temizliyor diye senin gelen giden misafirine karışsa ne yaparsın sende büyütmemeye çalış zamanla sinirler yatışır erkekler çabuk unutuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…