- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.001
hayırlı olsun aldıkların yavrun guzel gunlerde saglıkla kullansın inşallah :) fotolarını beklıyoruz canım :)
pıjaması yelegı herseyı cok guzel canım :) penye pıkeyıde merak ettım canım bende cıvılden almıstım 2 tane
ama 2 3tane daha amayı dusunuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/572463-2013-mayis-annelerinin-bebis-hazirliklari-8.html
burda paylasırsan canım sayfa aralarında kaynamaz aldıkların fıkır olur herkese
hadi tebrik ederim canım. hiç üzülme doktorunun sözünü dinle evham yapma nolur. birsey olsaydı soylerlerdi. maşallah herşeyı gayet iyiymiş:) kızını sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt canım.günaydın kızlar.....dün ayrıntılı ultrasonumuza girdik.. öncelikle bebeğimin kalbindeki beyaz leke hala duruyo maalesef((((ama önemli olmadığını söledi doktorumuz...doktorun doğru sölemiş dedi tek başına hiç bi anlamı yok dedi...kalbin işleyişi ya da yapısı ile ilgili bişi değilmiş ultrasondaki yansımalardan bile kaynaklanabiliyo dedi..sonra kayboluyomuş sanırım öle mi dedim...evet dedi ama kaybolmasa bile kalbin işleyişini bozacak bişi deil dedi...ben döndürüp döndürüp sorunca lekeyi sen nie takıldın ki buna bu kadar dedi hiç önemli değil rahat ol dedi... bütün organlarına baktı doktor amcası..herşey normalmiş...plesenta olması gerektiği yerdeymiş rahim ağzı kapalıymış..gayet iyi giden bi gebelik dedi..organlarda şimdi bir problem görünmüyo ilerde de problem çıkacağını sanmıyorum dedi... ben cinsiyeti bile daha net olarak bilmiyoruz doktorumuz kıza benziyo ama kesin deil demişti dedim..bakalım söleyeyim dedi veeeee...... KIZIMIZ GELİYO... tabii ben bunu da döndür dündür sordum hatta tam kalkıyoruz yine dedim ki hazırlık yapabiliriz demi pembişleri alabiliriz demi dedimmm alın alın dedi bence kesin dedii..:)))))351 gr olmuş benim minik kelebeğim....bebeğin gelişimi iyimiş ama benim kilomu az buldu doktor ...bulantılarımı anlattım çok kilo vermişsin dedi..mide ilacı verdi..bunu iç miden oldukça rahatlar dedi...süt içemiyorum dedim peynir yiyoru ama dedim...sütün yerini tutmaz ama dedi...süt iç mutlaka dedi...işte böyleee..inşallah herkesin ayrıntılı ultrasonu en az benimki kadar ii geçer...
kızlar güzel anne adayları allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.kızlar eşimin teyzesi akrabaları geliyor diye hazırlık yaptık cuma güü daha doğrusu annem yaptı sonra benim eve geldi azcık toparladı eşim geldi eve senşi aradılar dedi bende aramadılar dedim eşim teyzesinin kızını aradı teyzemler geliyormu dün haber verdiler dedi oda ben teyzemi arıyım demiş aramış teyzesi diğer yengesi falan eşimin dayısının oğluna kalmaya gitmişler sonra eşimi teyzesi aradı dedi yarın akşam geliez size eşim haber verdiniz dedi sonra telefonu yüzüne kapattı annemler de burda tabi köpürmeye başladı ve sonuç bir daha gelsede kabul etmem diyor hafta sonu telefonlar çaldı açmyor bana açtırmıyor canım dostlarım allah büyüktür inanın benim kalbimide kardeşimin kalbinide sorumluluğu olmayan insanalr için kırdı değiştimi diceksiniz hayır dün yemeğe gittik dışarı herşey güzeldi ama dediki ablan bir daha benim evimi giremicek yemin etti girerse kovarım dedi bebek olsa bile gelemicek yine kovarım dedi gelşirse seni bırakıp giderim dedi kızlar benim günahım ne ablana söyle dedi ama nasıl söylüyim hamilelik byunca işe gittiği halde ablamda memur benim bana desteğini esirgemeyen iş konusunda diğer konularda bu insana yazık değilmi dersen sizce ne düşünür demessen kovarım dedi bu nasıl bir zihniyet çok üztüne gitmiş o onun kaynanasıymış benim hatrım ailemin hatrı yokmu affet dedimn hayır bırakıp giderim dedi karnımda çocuk bu psikolojişyle ben bu çocuğu stresten 7 aylık doğprurum kızlar eşim bu kadar nasl depiebilir norrmalde o kadar iyidir ki bende senin ablan beni yerden yere vurunca ben seni boşucam demedim bak dedi o gelmiyor zaten dedi yazık napıcam o kadar stresliyim ki anlatamam ben bunları yaşamak zorundamıyım hatta ayrılınca şunu yaparım falan dedi bir sürü şey
hadi tebrik ederim canım. hiç üzülme doktorunun sözünü dinle evham yapma nolur. birsey olsaydı soylerlerdi. maşallah herşeyı gayet iyiymiş:) kızını sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt canım.
sevcancım ne kadar zor bir durum. ama bebeğin için atlatmalısın. eşinin sinirle söylediği laflardır bunlar. sanmıyorum ki bu kadar katı olsun hamilesin sonucta er geç yumusucaktır. biraz sabret. kötü düşüncelerle kendini de bebeğini de üzme. eee yanı hafta sonu eşinin akrabaları size gelmedi. siz de kavga ettiğinizle, ablanla eşinin arasının sogumasıyla kaldınız öyle mi? yanlış mı anladım?
canım benim aynen öyle haber verdiler ertesi gün gelicez diye söylemişler eşim aradığında o da kabul etmedi kızdı madem gelmiyolar neden haber veriyorlar diye ...ama bu adam neden boşanmayı falan söylüyor anlamadım.sıkıntıya gelemezmiş ve ne yeminler etti sokarsam eve adam deyilim falan diye ama benim canım ablam diğeride eşim çok stresliyim inan annemlerle paylaşıcam bu konuyu başka çarem yok .nasıl düşünür ayrılmayı falan sen olsan strese girmezmisin napıcam bu çocuğu doğrumuyum mi onu mu istiyorlar anlamadım gitti canım allaha dua ediyorum başka yapcak bir şeyim yok.2 gündür kahvaltıherşeyi ben yapıyorum önceden hemen yapardı artık hiç bir şeyime yardım etmicekmiş annem gelip yapsınmış
günaydın kızlar.....dün ayrıntılı ultrasonumuza girdik.. öncelikle bebeğimin kalbindeki beyaz leke hala duruyo maalesef((((ama önemli olmadığını söledi doktorumuz...doktorun doğru sölemiş dedi tek başına hiç bi anlamı yok dedi...kalbin işleyişi ya da yapısı ile ilgili bişi değilmiş ultrasondaki yansımalardan bile kaynaklanabiliyo dedi..sonra kayboluyomuş sanırım öle mi dedim...evet dedi ama kaybolmasa bile kalbin işleyişini bozacak bişi deil dedi...ben döndürüp döndürüp sorunca lekeyi sen nie takıldın ki buna bu kadar dedi hiç önemli değil rahat ol dedi... bütün organlarına baktı doktor amcası..herşey normalmiş...plesenta olması gerektiği yerdeymiş rahim ağzı kapalıymış..gayet iyi giden bi gebelik dedi..organlarda şimdi bir problem görünmüyo ilerde de problem çıkacağını sanmıyorum dedi... ben cinsiyeti bile daha net olarak bilmiyoruz doktorumuz kıza benziyo ama kesin deil demişti dedim..bakalım söleyeyim dedi veeeee...... KIZIMIZ GELİYO... tabii ben bunu da döndür dündür sordum hatta tam kalkıyoruz yine dedim ki hazırlık yapabiliriz demi pembişleri alabiliriz demi dedimmm alın alın dedi bence kesin dedii..:)))))351 gr olmuş benim minik kelebeğim....bebeğin gelişimi iyimiş ama benim kilomu az buldu doktor ...bulantılarımı anlattım çok kilo vermişsin dedi..mide ilacı verdi..bunu iç miden oldukça rahatlar dedi...süt içemiyorum dedim peynir yiyoru ama dedim...sütün yerini tutmaz ama dedi...süt iç mutlaka dedi...işte böyleee..inşallah herkesin ayrıntılı ultrasonu en az benimki kadar ii geçer...
slm kızlar. güya gidip çıkrıkçılar yokuşunda fiyat araştırması yapacaktım. hava baya soguktu o sebeple ankamall e gidip alışveriş yaptık annemle. bizim kız için güzel ciciler aldık. şu anda en uygun yer joker mağazası. soobe ürünleri satıyor genelde. özellikle başka yerlerde 30 lira olan penye battaniyeyi 10 liradan aldım ve 2 tane aldım almışken. annemle çıktık, 15 parça ürüne 250 Tl verdim geldim.
evet evet ogluslarımız yapıyo sanırımbirisi kıl tüy mü dedi
bikini üstü yani tam çamaşır lastiği yeri ve göbeğe doğru tüylenme oldu
eskiden de vardı ama şimdi bildiğin arttı
bunu oğluşlar mı yapıyor bize
büyüyünce epilasyon paralarını peşin peşin alıcam ondan
olsun cnm ıyı yapmıssın bazen degısıklık ıyı cok sac dokulmem yok allahtanbir ara gozumu kararttim ve kestirdim
cunku obur turlu upuzun bakimsiz saclairm olacakti ve dokulmekten iyice kel kalacaktim :44:
hatta ikinci kes kestirmeyi planliyorum onumuzdeki ay iyice toparlasin diye
dogumdan sonra top top dokuluyor diyorlar hazirlikli olsun saclar
cok sukur cnm cok onemlı degılmıs kızın da hayırlı olsungünaydın kızlar.....dün ayrıntılı ultrasonumuza girdik.. öncelikle bebeğimin kalbindeki beyaz leke hala duruyo maalesef((((ama önemli olmadığını söledi doktorumuz...doktorun doğru sölemiş dedi tek başına hiç bi anlamı yok dedi...kalbin işleyişi ya da yapısı ile ilgili bişi değilmiş ultrasondaki yansımalardan bile kaynaklanabiliyo dedi..sonra kayboluyomuş sanırım öle mi dedim...evet dedi ama kaybolmasa bile kalbin işleyişini bozacak bişi deil dedi...ben döndürüp döndürüp sorunca lekeyi sen nie takıldın ki buna bu kadar dedi hiç önemli değil rahat ol dedi... bütün organlarına baktı doktor amcası..herşey normalmiş...plesenta olması gerektiği yerdeymiş rahim ağzı kapalıymış..gayet iyi giden bi gebelik dedi..organlarda şimdi bir problem görünmüyo ilerde de problem çıkacağını sanmıyorum dedi... ben cinsiyeti bile daha net olarak bilmiyoruz doktorumuz kıza benziyo ama kesin deil demişti dedim..bakalım söleyeyim dedi veeeee...... KIZIMIZ GELİYO... tabii ben bunu da döndür dündür sordum hatta tam kalkıyoruz yine dedim ki hazırlık yapabiliriz demi pembişleri alabiliriz demi dedimmm alın alın dedi bence kesin dedii..:)))))351 gr olmuş benim minik kelebeğim....bebeğin gelişimi iyimiş ama benim kilomu az buldu doktor ...bulantılarımı anlattım çok kilo vermişsin dedi..mide ilacı verdi..bunu iç miden oldukça rahatlar dedi...süt içemiyorum dedim peynir yiyoru ama dedim...sütün yerini tutmaz ama dedi...süt iç mutlaka dedi...işte böyleee..inşallah herkesin ayrıntılı ultrasonu en az benimki kadar ii geçer...
kızlar güzel anne adayları allah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.kızlar eşimin teyzesi akrabaları geliyor diye hazırlık yaptık cuma güü daha doğrusu annem yaptı sonra benim eve geldi azcık toparladı eşim geldi eve senşi aradılar dedi bende aramadılar dedim eşim teyzesinin kızını aradı teyzemler geliyormu dün haber verdiler dedi oda ben teyzemi arıyım demiş aramış teyzesi diğer yengesi falan eşimin dayısının oğluna kalmaya gitmişler sonra eşimi teyzesi aradı dedi yarın akşam geliez size eşim haber verdiniz dedi sonra telefonu yüzüne kapattı annemler de burda tabi köpürmeye başladı ve sonuç bir daha gelsede kabul etmem diyor hafta sonu telefonlar çaldı açmyor bana açtırmıyor canım dostlarım allah büyüktür inanın benim kalbimide kardeşimin kalbinide sorumluluğu olmayan insanalr için kırdı değiştimi diceksiniz hayır dün yemeğe gittik dışarı herşey güzeldi ama dediki ablan bir daha benim evimi giremicek yemin etti girerse kovarım dedi bebek olsa bile gelemicek yine kovarım dedi gelşirse seni bırakıp giderim dedi kızlar benim günahım ne ablana söyle dedi ama nasıl söylüyim hamilelik byunca işe gittiği halde ablamda memur benim bana desteğini esirgemeyen iş konusunda diğer konularda bu insana yazık değilmi dersen sizce ne düşünür demessen kovarım dedi bu nasıl bir zihniyet çok üztüne gitmiş o onun kaynanasıymış benim hatrım ailemin hatrı yokmu affet dedimn hayır bırakıp giderim dedi karnımda çocuk bu psikolojişyle ben bu çocuğu stresten 7 aylık doğprurum kızlar eşim bu kadar nasl depiebilir norrmalde o kadar iyidir ki bende senin ablan beni yerden yere vurunca ben seni boşucam demedim bak dedi o gelmiyor zaten dedi yazık napıcam o kadar stresliyim ki anlatamam ben bunları yaşamak zorundamıyım hatta ayrılınca şunu yaparım falan dedi bir sürü şey
eşin hamile depresyonuna girmiş resmen. canım sana ne kadar sakin ol desek de olamıcaksın gibi gorunuyor. bence bu konuda eşin haksız. annen tek basına sana nasıl yardımcı olsun. kardeşsiz nasıl yaşayasın. bugun o sana yarın sen ona yardım edicek.ahh ahh bu eşleri anlamak bazen mümkün olmuyor. bence biraz sakinle mantıklı bir çözüm üreteceklerdir kızlar. en azından bu olaudan en az zararla çıkmaya çalışmalısın. zaten üzüleceğin kadar üzülmüşsün. sen hamileyken sana neden boşanmaktan bahseder bir türlü anlayamadım. bence o kendi akrabalarına kızdı acısını seninkilerden cıkarıyor gibi gornuyor.
canım benim aynen öyle haber verdiler ertesi gün gelicez diye söylemişler eşim aradığında o da kabul etmedi kızdı madem gelmiyolar neden haber veriyorlar diye ...ama bu adam neden boşanmayı falan söylüyor anlamadım.sıkıntıya gelemezmiş ve ne yeminler etti sokarsam eve adam deyilim falan diye ama benim canım ablam diğeride eşim çok stresliyim inan annemlerle paylaşıcam bu konuyu başka çarem yok .nasıl düşünür ayrılmayı falan sen olsan strese girmezmisin napıcam bu çocuğu doğrumuyum mi onu mu istiyorlar anlamadım gitti canım allaha dua ediyorum başka yapcak bir şeyim yok.2 gündür kahvaltıherşeyi ben yapıyorum önceden hemen yapardı artık hiç bir şeyime yardım etmicekmiş annem gelip yapsınmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?