- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.061
Geçmiş olsun doğum işini hiç düşünme kendini şartlandırma son ana kadar ne olacağı belli olmuyor
ben sesu agda bandiyla tum bacakalri aldim bugun
bikini bolgesinde de kullandim kenarlarda
sonra icindeki agda temizleme yagiyla sildim
o yag dogal degildir herhalde dusumedim hic
acaba zararli midir
dogru diyorsun herkes bana ayni oneride bulunuyor
hayirlisyla saglikla doguralim tek bunu istiycem
cevrede cok sormaya basladilar bu ara normal mi dusunuyorsun sezeryan mi diye ben de biraz aratismaya kafa yormaya baslamistim
dogru diyorsun herkes bana ayni oneride bulunuyor
hayirlisyla saglikla doguralim tek bunu istiycem
cevrede cok sormaya basladilar bu ara normal mi dusunuyorsun sezeryan mi diye ben de biraz aratismaya kafa yormaya baslamistim
Düşünmekle olmuyor o gün gelince belli olacak de şimdi korkarsın sezeryan dersin bi bakmışsın sanclanmışsın hoop doğum yapmışsın yada tam tersi benimki belli sezercik olacak ama bende sipinali düşünüyorum ne halt edicem canlı canlı kesecekler :26:
merhaba kızlar size bişey sorcam ben çok yememe rağmen afedersiniz yediklerim ağzıma geliyo sizdede oluyo mu
bende spinal oldum çok güzel ve rahat geçmişti inş 2. de aynı şekilde geçer doktor çok önemli sırf bu yüzden ücreti ne kadar olursa olsun aynı dr um giricek doğuma..
Canım neden izmire gidiyosun doktorun yapmıyor mu? Ben kendi doktoruma yaptırdım güzel haberlerle gel
Yok canım burdada yapılıyor biliyorum ama bende kan pıhtılaşması var ç.kalede iğnemin dozunu ayarlayamadılar bir türlü bizde izmirde bir prof. gittik ilk 2 ay 2 haftada bir gidiyorduk artık ayda bir gel demişti birde ayrıntılı ultrasona kendi bakmak istedi pahalı ama değer çok iyi bir dr eşime de dedim istersen burda olsun diye ama o gidelim dedi hayırlısı.Ben daha önce M.Ali beye gittim menmun kalmadım o yüzden ona gitmeyide düşünmedim onun muaynehanesindede varmış duymuştum.
İnşallah benimde öyle olur doktoruma güveniyorum yoksa zor ikna olurdum etrafımdaki herkes çok memnun sipinalden sadece burda duydum baş ağrısı bel ağrısı doktoruma sordum dediklerimi yapacaksın asla olmayacak dedi iyi dedim artık hayırlısı
Anladım geçmiş olsun odğumun burda mı olacak?
Benim tanıdığım bi doktor yoktu kimsenin ismini duymamıştım iyi diye eşimin arkadaşı olduğu için gidiyorum çok memnun kaldım muaynanesi var ayrıldı anadoludan
Nu arada doğumu nerde yapacaksın M.Ai bey galiba bigada bir hastane varmış orda yaptırıyormuş arkadaşımda 8 aylık hamile oda ona gidiyor öyle demişti ücret konuştunuzmu birde o hastane nasıl merak ediyorum arkadaşa sordum gidip görmemiş hiç yeni doğan bölümü varmıymış çok sordum ama
Biliyorum muaynehanesine gittim bende ama iğnemi ayarlayamadı falan sıkıntılar oldu o yüzden menmun kalmadım bir kaç kişide tavsiye etmedi bir daha gitmedim
Doğumu bigada yapıcam ücret konuşmadık hastaneyi gördüm daha önce burda çok fazla alternatif yok zaten bi anadolu var
tabi herkes aynı şekilde memnun kalmayabilir dedim ya arkadaş olunca ayrı bi ilgi gösteriyor olabilir
Doğumu bigada yapıcam ücret konuşmadık hastaneyi gördüm daha önce burda çok fazla alternatif yok zaten bi anadolu var
tabi herkes aynı şekilde memnun kalmayabilir dedim ya arkadaş olunca ayrı bi ilgi gösteriyor olabilir
biga can hastanesinden bahsediyorsunuz ben bigada oturuyorum hastane anadolu hastanesi kadar büyük nerdeyse benim doktorumda orda yaptırıyor
kızlar çatlak kremim geldi 2 günür kullanıyorum inş tek çatlakla kurtarırım benm komşum kullanıyo aynı kremi tek çatlak bile yok keşke bende baştan kullansaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?