2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun doğum işini hiç düşünme kendini şartlandırma son ana kadar ne olacağı belli olmuyor

dogru diyorsun herkes bana ayni oneride bulunuyor
hayirlisyla saglikla doguralim tek bunu istiycem
cevrede cok sormaya basladilar bu ara normal mi dusunuyorsun sezeryan mi diye ben de biraz aratismaya kafa yormaya baslamistim

ben sesu agda bandiyla tum bacakalri aldim bugun
bikini bolgesinde de kullandim kenarlarda
sonra icindeki agda temizleme yagiyla sildim
o yag dogal degildir herhalde dusumedim hic
acaba zararli midir

canım ya tamamen temizliyomu jiletle 1 günde çıkıyor, veet'in köpüğü ve krem olanı var bizim gelin kremini kullanıyorum demişti deniyeyim dedim
içim dışıma çıktı kokusundan pişman oldum aldığıma sesuya el atayım olmazsa:26:

cevrede cok sormaya basladilar bu ara normal mi dusunuyorsun sezeryan mi diye ben de biraz aratismaya kafa yormaya baslamistim

Düşünmekle olmuyor o gün gelince belli olacak de şimdi korkarsın sezeryan dersin bi bakmışsın sanclanmışsın hoop doğum yapmışsın yada tam tersi benimki belli sezercik olacak ama bende sipinali düşünüyorum ne halt edicem canlı canlı kesecekler :26:

Son düzenleme:

bende son güne kadar normal diye düşünmüştüm günüm geçmesine rağmen ne açılma vardı nede sancı o kadar aşağıdaydıki yürüyemiyodum..
4 kilo ve üzeri olunca normal doğum yasak yinede diretseydim mesela, normal doğum masasından kalkıp acil yine sezeryana giricektim kordon dolanmış 1 gecede kızımıza
yani son dakikada neler olacağı belli olmuyor allah hayırlı doğumlar versin tek duam bu..

bende spinal oldum çok güzel ve rahat geçmişti inş 2. de aynı şekilde geçer doktor çok önemli sırf bu yüzden ücreti ne kadar olursa olsun aynı dr um giricek doğuma..

merhaba kızlar size bişey sorcam ben çok yememe rağmen afedersiniz yediklerim ağzıma geliyo sizdede oluyo mu

bende spinal oldum çok güzel ve rahat geçmişti inş 2. de aynı şekilde geçer doktor çok önemli sırf bu yüzden ücreti ne kadar olursa olsun aynı dr um giricek doğuma..

İnşallah benimde öyle olur doktoruma güveniyorum yoksa zor ikna olurdum etrafımdaki herkes çok memnun sipinalden sadece burda duydum baş ağrısı bel ağrısı doktoruma sordum dediklerimi yapacaksın asla olmayacak dedi iyi dedim artık hayırlısı

Canım neden izmire gidiyosun doktorun yapmıyor mu? Ben kendi doktoruma yaptırdım güzel haberlerle gel

Yok canım burdada yapılıyor biliyorum ama bende kan pıhtılaşması var ç.kalede iğnemin dozunu ayarlayamadılar bir türlü bizde izmirde bir prof. gittik ilk 2 ay 2 haftada bir gidiyorduk artık ayda bir gel demişti birde ayrıntılı ultrasona kendi bakmak istedi pahalı ama değer çok iyi bir dr eşime de dedim istersen burda olsun diye ama o gidelim dedi hayırlısı.Ben daha önce M.Ali beye gittim menmun kalmadım o yüzden ona gitmeyide düşünmedim onun muaynehanesindede varmış duymuştum.

Anladım geçmiş olsun odğumun burda mı olacak?
Benim tanıdığım bi doktor yoktu kimsenin ismini duymamıştım iyi diye eşimin arkadaşı olduğu için gidiyorum çok memnun kaldım muaynanesi var ayrıldı anadoludan

Nu arada doğumu nerde yapacaksın M.Ai bey galiba bigada bir hastane varmış orda yaptırıyormuş arkadaşımda 8 aylık hamile oda ona gidiyor öyle demişti ücret konuştunuzmu birde o hastane nasıl merak ediyorum arkadaşa sordum gidip görmemiş hiç yeni doğan bölümü varmıymış çok sordum ama

Biliyorum muaynehanesine gittim bende ama iğnemi ayarlayamadı falan sıkıntılar oldu o yüzden menmun kalmadım bir kaç kişide tavsiye etmedi bir daha gitmedim

Biliyorum muaynehanesine gittim bende ama iğnemi ayarlayamadı falan sıkıntılar oldu o yüzden menmun kalmadım bir kaç kişide tavsiye etmedi bir daha gitmedim

Doğumu bigada yapıcam ücret konuşmadık hastaneyi gördüm daha önce burda çok fazla alternatif yok zaten bi anadolu var
tabi herkes aynı şekilde memnun kalmayabilir dedim ya arkadaş olunca ayrı bi ilgi gösteriyor olabilir

Hastane nasıl ıüçük bir yermi anadolu hastanesi kadar varmı dahamı küçük yinede merak ediyor insan hastanesi burdan iyi bir yermi diye

arkadaşlar mayıs grubuna çok fazla giremiyorum ama bundan sonra hep burdayım.önceden 2012 ocak grubundaydımoglum oldu ocak ayında.sizlerle de oradaki güzel sohbetler edip çok iyi arkadaşlıklar kuracagıma inanıyorum.şimdi biz ankaralı anneler burdan tanışıp buluşmalar bile düzenliyoruz inşallah sizlerlede olur.ankarada kimler var başka

biga can hastanesinden bahsediyorsunuz ben bigada oturuyorum hastane anadolu hastanesi kadar büyük nerdeyse benim doktorumda orda yaptırıyor

kızlar çatlak kremim geldi 2 günür kullanıyorum inş tek çatlakla kurtarırım benm komşum kullanıyo aynı kremi tek çatlak bile yok keşke bende baştan kullansaydım

kızlar çatlak kremim geldi 2 günür kullanıyorum inş tek çatlakla kurtarırım benm komşum kullanıyo aynı kremi tek çatlak bile yok keşke bende baştan kullansaydım

çatlak insanın kendi vücudunun yapısına baglı çok büyük oranda.benim doktorum bana ne kullanırsam kullanayım çatlayacagımı söylemişti öylede oldu :)) ama hiç krem kullanmadıgı halde hiçç çatlagı olmayan çok arkadaşım var. kullan ama bence kremden çok fazla bişey bekleme senin deri yapın çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…