2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım arkadaşım ne zamndır özlemiştim seni fırsat olmadı konuşmaya sabah da ablamın fedakarlıklarından bahsettim ama pek yumuşamadı kararım kesin falan dedi .birde artık bana hiç bir şekilde yardım etmiyor bunca zaman yaptıklarımdan pişmanım dedi yardım yok artık herşeyi sen yapıcaksın acımam dedi .düşünebiliyomusun el oğlu ana gibi yar olur mu....benle arası dün iyiydi ama her seferinde o gelirse yuvamı yıkarım diyor ablamda ona saygısızlık yapmadı sadece hamile i,nsana misafir gelirmi falan dedi..ben bebeğimi heyecanla beklerken bunları yaşamak koyuyor bana arkadaşım ..kim bilir annesi böyle üzgünken ne dğüşünüyor kızım oda üzülüyor ama onu üzmek istemiyorum çok duygusalım ağlamak geliyor .canım dostlarım ablamın çok iyiliği var ben ne onlardan ne de eşimden vazgeçebilirim .karnımda bebek varken boşanmakdan bahsetmek bunu duyunca çıldırısam geliyor ama allah büyüktür bişr gün gelir beni anlar bu adam beni o kadar çok seviyordu acaba artık sevmiyormu d.iye düşünüyotrum ben ona bir şey yapmadım ki ...napıcağımı düşünüyorum inan bugün mutsuzum çünkü ben konuşmayınca benle konuşmuyor evde mutsuzluk rüzgarları esiyor bende tüm günümü odama gidip yatmaklamı geçiriyim diyorum psikoloji denen bir şey kalmadı allah yardımcım olsun hidayet versin bol bol dua edicem namazda kılmaya başlıcam

melekcim hep,mize ufak tefek bişiler dıolar
ama allaha emanetler cnm 700grmı bılen geçse bebekler yasıor artık
sağlıcakla doğsunlarda 40 olmasın 36 olsun oyle gerekıosa..ama bunlar hep ıhtımal
hiç canını sıkma drlar kendını kurtarmak zorunda cunku en cok mahkemeye verılen meslek grubu kadın doğumcular
en ufak bısı görseler uyarmak zorundalar neden soylemdınız dememek ıcın..
benım eşim de dr işin ıcınde olduğum ıcın bılıorum cnm
senın yapacağın tek sey proteın ağırlıklı beslenmek
cunku bebeğe en cok kılo aldıran besın grubu proteın,karbonhıdratlar vs sonra gelıo..
bol bol su iç ve yürüyüş yap şeker sorunu olmasın die..veeee en önemlii besinn beebklere annenin morali cnm
sen strese girdikce bebeğin beslenmesi bozulur...sen rahat ol elınden gelenı yap hersey güzel olacak cnm

Canım sen yediklerine çok dikkat et bak bakalım gebelikte şeker olunca nasıl beslenmeli bence dr en kötüsünü söylemiş üzülme sen dikkat edersen hiç bir şey olmaz sakın üzülüp strese girme oda zararlı Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ayrıca gebelikte ilk şekeri çıkan sen değilsinki gitmiş en kötüsünü söylemiş.

bızde yarın gırıcezz cook heyecanlıyım bu gece yıne uyku yok banaaldıkalrın da hayırlı olsun saglıkla gıydır ınsallah

çok gecmıs olsun allah korusun allah 9 ayı tamamlamayı nasıp etsın ınsalah

haklısın galiba canım evet ablası bana o ne kelime neler yaptı diğer görümcem yanımda ona terlik fırlattı neler neler bir beni dövmedikleri kaldı ki ben hayatımda böyle bir şey görmedim ....biraz belki ileri gitti ablam aman eşimi yumuşatmam lazım evet söylşcem özür dileticem ama telefonlarını açmaz napmam lazım eve de gel diyemem belki kovar işyeirne falanmı götürsem ablamı nsence barışırmı ozaman işallah unutur da eski saadetimize kavuşuruz .ama canım ayrılık meselesini açması sence normalmi

Bende Allah nasip ederse inşallah salı günü detaylıya girmek için izmire gidicez hergün dua ediyorum inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.B2 gün geçmez artık bana

hepsi fevrilikle söyleniyo hiç takılma azıcık zaman geçsin insan kolay değişmez yardım da eder canım benim hiç merak etme kendimden biliyorum bende bazen sinirlenince eşime neler diyorum evlenmeden önce de en ufak şeyde ayrılıkta bahsederdim
sen önce eşinle aranı düzelt hemen ablandan bahsetme önce siz önemlisiniz unutma herşey yoluna girer senin için bu kadar önemli insanı silemez sen eşine biraz yanaş sonra herşey düzelir canım

sevcancım merhaba cnm
su anda bir süre eşine ablandan aılenden bahsetmesen ıyı olur cnm..
cunku sen anlatttıkça eşinin drenci artacak ablana karşı..
aslında bu kadar kızdığıfa yoktur ama bazen ınsan konustukca konustukalrının esiri olur
konustuklarından gerı dönemez...
onun bu öfkesını iyice pekiştirme cnm
her ailede yaşanıyor benzer ya da farklı sorunlar..dertsiz baş yok demiş atalarımız..
sen konuyu kapattıkça baksetmedıkçe onun da öfkesi sönecek yada en kötü ihtimal azalacak..
sen de eşin konuşmadıkça ablan hakkında üzülmemiş olacaksın...
bazen ınsanların ne dediği değil ne demek istediği önemlidir cnm..çokfazla kelımlere takılma..
hayatta en önemli şey sensinn,evladın bile senden sonra gelir cnmm kalk sılkelen güçlü ol
içinde bi can var herseyıyle sana muhtaçç...moralini yuksk tut dua oku ya fettah çek esıne oku ufle farkettırmeden cnm
rabbım içine ferahlık versin..sen iyi düşünürsen herşey iyi olur cnm...

canım alışverşe çıktın yareninle demek oh ne güzel benim de daha alacağım o kadar çok şey var ki biz odaısnı kurdurduk canım geçenlerde sadece içini dolsurmak kaldı.ama bu kafayla kızıma alışveriş keyfim bile kalmadı .bende kısa kollu gecelik bakıcam uzun kollu terletebilir hastahanede ...kızının gelinliğini de aldın ay maşallah annesi bende alıcam .mevlütte ikram olarak neler düşünüyorsun canım ....
amin arkadaşım allah herekzin yavrusunu kavuştursun sağlıklı bir şekilde bizleride korusun

Yok yok canımacele etme önce sen 1-2 gün hiç ablandan bahsetme 2 gün eşinin gönlünü al erkekler çocuk gibi biraz şımart onu o konuları hiç açma 2 gün sonra zaten yumuşamaya başlar sonra ablan siz evdeyken süpriz yapıp gelsin işte kusura bakma karı koca arasına girilmez falan filan desin öpüşüp barışırlar bence dayanamaz ama şimdi gidersen sinirle ikinizinde kalbini kırar tamir edemezsin sonra sabret hiçde üzülme erkekler kadınlar gibi değil ilgi alaka görünce dayanamaz

Bende Allah nasip ederse inşallah salı günü detaylıya girmek için izmire gidicez hergün dua ediyorum inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.B2 gün geçmez artık bana

sorma canım ya ben dün gece de pek uyuyamadım hep aldıklarımızı düşündüm kızıma nasıl olacak diye:) bu akşam da yarın sabahki ayrıntılı aklıma takılacak Allah yardımcımız olsun inşallah hepiciğimiz sağlık haberlerini alalım yavrucaklarımızın...

Ay kızlar şimdi çok zor bir işe girişicem eşim dışarda dr gitmeden önce ağda işine girmem lazımÇok zor geliyo bir deniycem alamazsam yarın kuaför yolları gözüküyor bana

canım arkadaşım saol var ol.haklısın sanırım bahsetmesem belkide uzamıcak ama ablama söylemekden başkada çarem yok ya buraya bilmeden gelirse eşim kovarmı ki düşünmüyor deyilim.evet açmıcam başka ama hep herzaman beni tehdit olarak şu olmassa boşanırım derse naparım arkadşaım sen söyle ben hep bu korkuylamı yaşıcam ozaman yaşamanın ne kıymeti olur dimi.o benim canım o olmasa naparıdm bilmem .o bana muhtaç haklısın zaten onun için karşılık vermiyorum eşime büyümesin diye zaten .bol bol dua okucam allah yardımcım olur sizlerden allah razı olsun amin allah sabır versin bana

tamam arkadşaım bahsetmisem ama yemin etti ya kovarsa diye düşünüyorum ozaman ablam bir daha adım atarmı bu eve kalbi kırılmazmı ..ama dediğini yapıcam arkadaşım hatta babamlar da olsunlar barıştırsınlarmı öyle bir şey mi düşünsem yardım edin ama biraz yumuşatmaya çalışıcam canım saol gerçekden

ikramlık olarak kurabiye yaptırıcam canım kısmetse bir de magnet aldık:) onları da hatıra olarak dağıtıcam.

sen de hiç öyle düşünme kafan en geç yarına düzelsin biraz düşünme fıstığım eşinle kendi keyfine odaklan bence:)

alışveriş te müthiş keyifli oluyor benim de bir dünya işim var daha ama olur herşey Allahın izniyle hep diyorum ya Allahım maddi manevi yardımcımız olsun inşallah sen en önemlisini halletmişsin oh maşallahhh canım demek bebişin odası hazır ne güzel maşallah biz de nasıl alacağımıza karar verdik alıcaz ama alsak ta hemen kurdurmıcaz mart gibi badana yaptırıcaz sonrasında olacak herşey kısmetse ...:) oh oh daha neler neler eksik Allahım hepimize sağlık versin herşey olur napalım ana baba olmak kolay değil:)

hadi git sarıl eşine sende canım kocam ben seni çok seviyorum hiç ayrılıktan bahsetme bi daha biz sensiz naparız de:) ohhh mis gibi bir pazar devam etsin ya evde keyifle yada azıcık hava almaya çıkın canım arkadaşım dualarımız birbirimize olsun önce hem bizlere hem bebişlere sağlık sonra da huzur gerisi yalan unutma...

cnm ablana da butun ayrıntıları soyleme bu kez oda der ozaman tamam ayak basmıorum dıe
sadece sukadarını soylee esım kızdı bıraz sinirli o olaydan sonra istersen pek bır araya gelmeyın bu gunlerde
o da sakınleşsın gıbı bıseyler soyle dediğin gıbı cat kapı gelırse oda kötü olur cnmm
hallolur merak etmee ooo neler geçmiokıı cnm ölumlerı unutuo,alısıo ınsanalrr
allah dermansız dert vermesınn buınlar olacak seyler
uzmanlar derkı bazen evde karı kova arasında tabak kasık ucacak havada
kııı huzuurun kıymetını bılsınlerr derlerr
ben neden bunları yasıorumm demecnm,çevrendekı ınsanalrınn bahsetmemesı daha kötü kavgalar olmuolar anlamına gelemz..
her eve gızlice gırığp bakma sansın olsa kımbılır herkes neler yasıodur ve halloluodur..esının boşanma kelımesını etmesı kırmıs seni
ama bızde bazen soylemek ıstemediğimiz seyler telaffuz edebılıoruz..demekkı cok kızmıs esın...
zaman herseyın ilacı cnm yuvayı dişi kuş yapar,yapıcı olmak sana düşüo burda cnm
amaa sonra esın sakınlesıncee en ufak kavgada boşanmadan bahsetmen benı cok kırdıı
bu kadar kolaymı vazgecıoruz bırbrırımızden dersın ve oda yaptığı hatayı anlasın cnmm..

Son düzenleme:
Ay kızlar şimdi çok zor bir işe girişicem eşim dışarda dr gitmeden önce ağda işine girmem lazımÇok zor geliyo bir deniycem alamazsam yarın kuaför yolları gözüküyor bana

haydi kolaylıklar canım ben o konuda bir süre rahatım yeni yaptırdım:) ama daha çok acıdığı kesin

haklısın arkadşaım o çok iyi birisi normalde çok merhametli hayatta hep merhametinden kaybetti herkez ondan faydalandı ben onu gerçekden çok seviyorum .onunla iyi geçinnicem işallah barışırlar allah hidayet versin ne diyim.tamam canım bugün bakalım ne olucak ama o bana yanaşmıyor ben denicem saol canım arkadşaım

sağol kuzucum drumda bunlar bi ihtimal diyor ama işte kafamızıa takıyoruz rabbim korusun bebelerimizi ayrıca aşılama yaptırdığım drda gitcem bakalım o ne diycek

benim drum öyle en kötüsünü söyler hazırlıklı olalım diye ama benim durumumu hiç düşünmüyor.. dünden beri çok dikkat ediyorum yediklerime bebeğim için elimden geleni yapıyorum gerisi rabbimin takdiri

aminnnn cümlemiz sağlıkla kavuşalım bebelerimize

hayırlı haberlerle gel canım inşallah hep sağlıklı haberler alalım

Merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelik ben19. haftamdayım.bi kızım olacak ve isim araştırıyorum siz neler düşündünüz?:18::18::18:

kelin ılacı olsa basına surucek misalı :) kımımız ısım buldu kımımız hala ben gıbı ısım arastırıyor:)

oh yarın yavrunu gorcek alısverıste yapılmıs :) sabırsızlıkla beklıyorum havuzlu han cıkartmamı hepsını ıstıyorum ya:)

canım doktorun kontrolu altında olucaksın ve hersey tam net degıl olumsuz düşünme
stres bebegıde uzer bılıyorsun inşallah saglıkla yavrunu kucagına alıcaksın balım

safak 4 gün yavrumu görmek için kızlar gunler su gıbı aksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…