- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.021
sevcancım günaydın iyi pazarlar...
arkadaşım ben tecrübelerime dayanarak hatta kendi tepkilerimi de düşünerek sana şu öneride bulunabilirim. Tabi sen etrafındaki herkesi çok daha iyi tanıyorsun fikir olarak sunuyorum. bence kocana şuanda diretme biraz zamana bırak ve ablanla açıkca konuş bak benim eşimde kötü niyetli bir insan değil beni de hiç üzmez ama şuan bazı şeyler üstüste geldi ve şuanlık( kesinlikle geçeceğine eminim diye belirterek) tepkisi bu diye izah et sonuçta o senin ablan en yakının seni anlayacaktır. Yuvadan bebekten bahsediyoruz sen sakın bu sinirle söylenmiş şeyleri kafana takma ne güzel bebişini nede kendini üzme canım.
inan kocan yumuşayacaktır sen aranı sakın bozma canım. ama arada konu açıldıkca sana size annenin ablanın yardımlarından bahset eşine onları özlediğinden bu durumlara çok üzüldüğünden bahset anlattığın gibi sana düşkün ise inan bana herşey ama herşey biraz zamanla düzelecektir.
Ayrıca sen de eşine başka konularda fikirlerini açık belirt misafir istemiyorsan söyle annesine ablasına kızıyorsan benim yerime koy kendini diyerek izah et canım siz hayat arkadaşısınız sen sürekli tek taraflı verici olursa şimdi patlamasan sonrası birikim olarak çıkar.
İnşallah herşey düzelecek sen sabırlı ol ne zaman istersen özelden de muhabbet te ederiz canım sizin şuan odaklanmanız gereken mucizeniz var unutma. kapıyı kapatınca siz varsınız 2,5 kişi olarak:) sakin ol dualarımız birbirimize olsun ve unutma her ailede sorunlar olur sular bulanmadan durulmazzzz... çok öpüyorum canım kendine bebişine iyi bak. ayrılığı aklının ucundan geçirme sabır dua zaman herşey geçecek düzelecek hiç üzerine düşme konunun böyle diyorum ama sakın anlamadığımı düşünme bişeylerle uğraşarak unutmaya çalış dua et namaz kıl unutacaksın ve düzelecek emin ol sen temiz kalplisin ve tahminimce eşin de kesinlikle öyle şuan fevri tepki veriyor...
dün drumuza gittik kontrol için
bebişimizi gördük
çok hasta olduğu için 2 saat bekledik
yavrumda sersemleşti pek hareket etmedi
ağırlığı 280 grboyu 23 cm
15 gün önce 1 hafta geriden geliyorduk... bu sefer haftasını yakalamıştı kuzum
yüzünü göstermedi
drumuz amyon sıvısısının fazla olduğunu söyledi buda annenin şekerinden kaynaklı olabilirmiş....
tokluk şekerimi ölçtüler 180 çıktı...ama drumuz bebekte yutkunma problemi olabilir ve erken doğum riskin var dedimoralim bozuk anlayacağınız
kontrol altında olcam sürekli inşallah drum yanılmıştırrabbim hepimizin kuzularını korusun
bebişimizi gördük
yüzünü göstermedi
drumuz amyon sıvısısının fazla olduğunu söyledi buda annenin şekerinden kaynaklı olabilirmiş....
tokluk şekerimi ölçtüler 180 çıktı...ama drumuz bebekte yutkunma problemi olabilir ve erken doğum riskin var dedimoralim bozuk anlayacağınız
kontrol altında olcam sürekli inşallah drum yanılmıştırrabbim hepimizin kuzularını korusun
bızde yarın gırıcezz cook heyecanlıyım bu gece yıne uyku yok banaiyi pazarlar cici anneler ve minik mucizeleri... İnşallah sağlıklar moraller yerindedir. biz yarenimle evde tekiz babamız açıköğretim sınavlarında hiç te alışık değiliz ananeye gitmek te zor geldi geç kalktık evimizde takılıyoruz...
Biz yarın 2. düzey ayrıntılı usg ye gireceğiz ve ben çok heyecanlıyım bebeğimizi göreceğimiz için. İnşallah güzel haberlerle döneriz. Dualarınızı esirgemeyin nolur.
Dün kızıma eminönünden ufacık güpgüzel ciciler aldık ama aklımda kalan bişeyler daha var sanırım tekrar gideceğim ayrıca kendime pijama gecelik te bulamadım henüz kısa kollu hiçbiryerde yoktu
bence çok çeşitli ve uygun fiyatlı bir yerdi havuzlu han. çok çeşit var ve nakit olursa çok indirim uygulanıyor. mevlüt için cici gelinlik bile aldık kızımıza...
Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalah... kıyafetlerine bakarak karnımıza dokunarak onlarla ilgili kurduğumuz tüm hayallerin gerçekleşmesi dileğiyle hepinizi öpüyoruzz....
bebişimizi gördük
yüzünü göstermedi
Canım kusura bakma eşinde de hak var ne olursa olsun ablana laf düşmezdi aynı şeyi sana ablası yapmış bak onunla seni muattap etmiyormuş.Ablamlar yardım ediyorlar bana diyorsun ama bu onlara eşlerin arasına girip laf söyleme hakkı vermez eşimin kardeşi böyle konuda bana birşey söylese bende görüşmem kızarım sende eşinin yerine kendini koy öyle düşün tabi ablan olduğu için objektif bakamıyorsun olaya.Bence ablana söyle eşinden özür dilesin barışmaya çalışsın.Yani düşünsene kayınvalden hergün evi temizliyor diye senin gelen giden misafirine karışsa ne yaparsın sende büyütmemeye çalış zamanla sinirler yatışır erkekler çabuk unutuyor zaten
canım arkadaşım ne zamndır özlemiştim seni fırsat olmadı konuşmaya sabah da ablamın fedakarlıklarından bahsettim ama pek yumuşamadı kararım kesin falan dedi .birde artık bana hiç bir şekilde yardım etmiyor bunca zaman yaptıklarımdan pişmanım dedi yardım yok artık herşeyi sen yapıcaksın acımam dedi .düşünebiliyomusun el oğlu ana gibi yar olur mu....benle arası dün iyiydi ama her seferinde o gelirse yuvamı yıkarım diyor ablamda ona saygısızlık yapmadı sadece hamile i,nsana misafir gelirmi falan dedi..ben bebeğimi heyecanla beklerken bunları yaşamak koyuyor bana arkadaşım ..kim bilir annesi böyle üzgünken ne dğüşünüyor kızım oda üzülüyor ama onu üzmek istemiyorum çok duygusalım ağlamak geliyor .canım dostlarım ablamın çok iyiliği var ben ne onlardan ne de eşimden vazgeçebilirim .karnımda bebek varken boşanmakdan bahsetmek bunu duyunca çıldırısam geliyor ama allah büyüktür bişr gün gelir beni anlar bu adam beni o kadar çok seviyordu acaba artık sevmiyormu d.iye düşünüyotrum ben ona bir şey yapmadım ki ...napıcağımı düşünüyorum inan bugün mutsuzum çünkü ben konuşmayınca benle konuşmuyor evde mutsuzluk rüzgarları esiyor bende tüm günümü odama gidip yatmaklamı geçiriyim diyorum psikoloji denen bir şey kalmadı allah yardımcım olsun hidayet versin bol bol dua edicem namazda kılmaya başlıcam
canım arkadaşım ne zamndır özlemiştim seni fırsat olmadı konuşmaya sabah da ablamın fedakarlıklarından bahsettim ama pek yumuşamadı kararım kesin falan dedi .birde artık bana hiç bir şekilde yardım etmiyor bunca zaman yaptıklarımdan pişmanım dedi yardım yok artık herşeyi sen yapıcaksın acımam dedi .düşünebiliyomusun el oğlu ana gibi yar olur mu....benle arası dün iyiydi ama her seferinde o gelirse yuvamı yıkarım diyor ablamda ona saygısızlık yapmadı sadece hamile i,nsana misafir gelirmi falan dedi..ben bebeğimi heyecanla beklerken bunları yaşamak koyuyor bana arkadaşım ..kim bilir annesi böyle üzgünken ne dğüşünüyor kızım oda üzülüyor ama onu üzmek istemiyorum çok duygusalım ağlamak geliyor .canım dostlarım ablamın çok iyiliği var ben ne onlardan ne de eşimden vazgeçebilirim .karnımda bebek varken boşanmakdan bahsetmek bunu duyunca çıldırısam geliyor ama allah büyüktür bişr gün gelir beni anlar bu adam beni o kadar çok seviyordu acaba artık sevmiyormu d.iye düşünüyotrum ben ona bir şey yapmadım ki ...napıcağımı düşünüyorum inan bugün mutsuzum çünkü ben konuşmayınca benle konuşmuyor evde mutsuzluk rüzgarları esiyor bende tüm günümü odama gidip yatmaklamı geçiriyim diyorum psikoloji denen bir şey kalmadı allah yardımcım olsun hidayet versin bol bol dua edicem namazda kılmaya başlıcam
iyi pazarlar cici anneler ve minik mucizeleri... İnşallah sağlıklar moraller yerindedir. biz yarenimle evde tekiz babamız açıköğretim sınavlarında hiç te alışık değiliz ananeye gitmek te zor geldi geç kalktık evimizde takılıyoruz...
Biz yarın 2. düzey ayrıntılı usg ye gireceğiz ve ben çok heyecanlıyım bebeğimizi göreceğimiz için. İnşallah güzel haberlerle döneriz. Dualarınızı esirgemeyin nolur.
Dün kızıma eminönünden ufacık güpgüzel ciciler aldık ama aklımda kalan bişeyler daha var sanırım tekrar gideceğim ayrıca kendime pijama gecelik te bulamadım henüz kısa kollu hiçbiryerde yoktu
bence çok çeşitli ve uygun fiyatlı bir yerdi havuzlu han. çok çeşit var ve nakit olursa çok indirim uygulanıyor. mevlüt için cici gelinlik bile aldık kızımıza...
Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalah... kıyafetlerine bakarak karnımıza dokunarak onlarla ilgili kurduğumuz tüm hayallerin gerçekleşmesi dileğiyle hepinizi öpüyoruzz....
haklısın galiba canım evet ablası bana o ne kelime neler yaptı diğer görümcem yanımda ona terlik fırlattı neler neler bir beni dövmedikleri kaldı ki ben hayatımda böyle bir şey görmedim ....biraz belki ileri gitti ablam aman eşimi yumuşatmam lazım evet söylşcem özür dileticem ama telefonlarını açmaz napmam lazım eve de gel diyemem belki kovar işyeirne falanmı götürsem ablamı nsence barışırmı ozaman işallah unutur da eski saadetimize kavuşuruz .ama canım ayrılık meselesini açması sence normalmi
Bende Allah nasip ederse inşallah salı günü detaylıya girmek için izmire gidicez hergün dua ediyorum inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.B2 gün geçmez artık bana
sevcancım merhaba cnm
su anda bir süre eşine ablandan aılenden bahsetmesen ıyı olur cnm..
cunku sen anlatttıkça eşinin drenci artacak ablana karşı..
aslında bu kadar kızdığıfa yoktur ama bazen ınsan konustukca konustukalrının esiri olur
konustuklarından gerı dönemez...
onun bu öfkesını iyice pekiştirme cnm
her ailede yaşanıyor benzer ya da farklı sorunlar..dertsiz baş yok demiş atalarımız..
sen konuyu kapattıkça baksetmedıkçe onun da öfkesi sönecek yada en kötü ihtimal azalacak..
sen de eşin konuşmadıkça ablan hakkında üzülmemiş olacaksın...
bazen ınsanların ne dediği değil ne demek istediği önemlidir cnm..çokfazla kelımlere takılma..
hayatta en önemli şey sensinn,evladın bile senden sonra gelir cnmm kalk sılkelen güçlü ol
içinde bi can var herseyıyle sana muhtaçç...moralini yuksk tut dua oku ya fettah çek esıne oku ufle farkettırmeden cnm
rabbım içine ferahlık versin..sen iyi düşünürsen herşey iyi olur cnm...
Yok yok canımacele etme önce sen 1-2 gün hiç ablandan bahsetme 2 gün eşinin gönlünü al erkekler çocuk gibi biraz şımart onu o konuları hiç açma 2 gün sonra zaten yumuşamaya başlar sonra ablan siz evdeyken süpriz yapıp gelsin işte kusura bakma karı koca arasına girilmez falan filan desin öpüşüp barışırlar bence dayanamaz ama şimdi gidersen sinirle ikinizinde kalbini kırar tamir edemezsin sonra sabret hiçde üzülme erkekler kadınlar gibi değil ilgi alaka görünce dayanamaz
canım alışverşe çıktın yareninle demek oh ne güzel benim de daha alacağım o kadar çok şey var ki biz odaısnı kurdurduk canım geçenlerde sadece içini dolsurmak kaldı.ama bu kafayla kızıma alışveriş keyfim bile kalmadı .bende kısa kollu gecelik bakıcam uzun kollu terletebilir hastahanede ...kızının gelinliğini de aldın ay maşallah annesi bende alıcam .mevlütte ikram olarak neler düşünüyorsun canım ....
amin arkadaşım allah herekzin yavrusunu kavuştursun sağlıklı bir şekilde bizleride korusun
canım arkadaşım saol var ol.haklısın sanırım bahsetmesem belkide uzamıcak ama ablama söylemekden başkada çarem yok ya buraya bilmeden gelirse eşim kovarmı ki düşünmüyor deyilim.evet açmıcam başka ama hep herzaman beni tehdit olarak şu olmassa boşanırım derse naparım arkadşaım sen söyle ben hep bu korkuylamı yaşıcam ozaman yaşamanın ne kıymeti olur dimi.o benim canım o olmasa naparıdm bilmem .o bana muhtaç haklısın zaten onun için karşılık vermiyorum eşime büyümesin diye zaten .bol bol dua okucam allah yardımcım olur sizlerden allah razı olsun amin allah sabır versin bana
Ay kızlar şimdi çok zor bir işe girişicem eşim dışarda dr gitmeden önce ağda işine girmem lazımÇok zor geliyo bir deniycem alamazsam yarın kuaför yolları gözüküyor bana
hepsi fevrilikle söyleniyo hiç takılma azıcık zaman geçsin insan kolay değişmez yardım da eder canım benim hiç merak etme kendimden biliyorum bende bazen sinirlenince eşime neler diyorum evlenmeden önce de en ufak şeyde ayrılıkta bahsederdim
sen önce eşinle aranı düzelt hemen ablandan bahsetme önce siz önemlisiniz unutma herşey yoluna girer senin için bu kadar önemli insanı silemez sen eşine biraz yanaş sonra herşey düzelir canım
sağol kuzucummelekcim hep,mize ufak tefek bişiler dıolar
ama allaha emanetler cnm 700grmı bılen geçse bebekler yasıor artık
sağlıcakla doğsunlarda 40 olmasın 36 olsun oyle gerekıosa..ama bunlar hep ıhtımal
hiç canını sıkma drlar kendını kurtarmak zorunda cunku en cok mahkemeye verılen meslek grubu kadın doğumcular
en ufak bısı görseler uyarmak zorundalar neden soylemdınız dememek ıcın..
benım eşim de dr işin ıcınde olduğum ıcın bılıorum cnm
senın yapacağın tek sey proteın ağırlıklı beslenmek
cunku bebeğe en cok kılo aldıran besın grubu proteın,karbonhıdratlar vs sonra gelıo..
bol bol su iç ve yürüyüş yap şeker sorunu olmasın die..veeee en önemlii besinn beebklere annenin morali cnm
sen strese girdikce bebeğin beslenmesi bozulur...sen rahat ol elınden gelenı yap hersey güzel olacak cnm
benim drum öyle en kötüsünü söylerCanım sen yediklerine çok dikkat et bak bakalım gebelikte şeker olunca nasıl beslenmeli bence dr en kötüsünü söylemiş üzülme sen dikkat edersen hiç bir şey olmaz sakın üzülüp strese girme oda zararlı Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ayrıca gebelikte ilk şekeri çıkan sen değilsinki gitmiş en kötüsünü söylemiş.
aminnnn cümlemiz sağlıkla kavuşalım bebelerimizebızde yarın gırıcezz cook heyecanlıyım bu gece yıne uyku yok banaaldıkalrın da hayırlı olsun saglıkla gıydır ınsallah
çok gecmıs olsun allah korusun allah 9 ayı tamamlamayı nasıp etsın ınsalah
Bende Allah nasip ederse inşallah salı günü detaylıya girmek için izmire gidicez hergün dua ediyorum inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.B2 gün geçmez artık bana
Merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelik ben19. haftamdayım.bi kızım olacak ve isim araştırıyorum siz neler düşündünüz?:18::18::18:
iyi pazarlar cici anneler ve minik mucizeleri... İnşallah sağlıklar moraller yerindedir. biz yarenimle evde tekiz babamız açıköğretim sınavlarında hiç te alışık değiliz ananeye gitmek te zor geldi geç kalktık evimizde takılıyoruz...
bebişimizi gördük
yüzünü göstermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?