2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canim sen hangi sehirdesin hangi hastane? Ben Istanbul medikalpark goztepe, merak ettim gidince dr sorayim

bırde garantı olsun dıye yarımsaat sonra bıdaha surup aynen boyle sarıp bekletıyorum korkumdan :)

kızlar çatlak kremim geldi 2 günür kullanıyorum inş tek çatlakla kurtarırım benm komşum kullanıyo aynı kremi tek çatlak bile yok keşke bende baştan kullansaydım

bi çatlak kremi aldım ama kokusu berbat. ayda bir ancak surdum o yuzden hhihih:) umarım seninki güzel kokuyordur. duzenli kullanırsın umarım:)

bırde garantı olsun dıye yarımsaat sonra bıdaha surup aynen boyle sarıp bekletıyorum korkumdan :)

o da iyiymiş:) ben henuz denemedim ağdayı, jilet de yapmadım cunku lazer epilasyon bende işe yaramıştı. fakat hormonların etkisiyle tüycüklerim kıl olmaya başladı. o sebeple bu ara komple agdaya gidicem. ama çok fazla canımın yanıcagını sanmıyorum eskisi kadar çok değil çunku. umarım ciddi hassaslaşma olmamıştır:)

arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz iyi bir çatlak kremi var mı,ben ilk hamileliğimde çatlamadım ama sanki bu sefer karnım ilk seferkinden daha büyük,galiba bu sefer çatlayacak,biliyorum vücut yapısına bağlı ama genede krem kullanmak istiyorum ama hangisi?

ben hıc catlak kremı kullanmadım kullanmayı da dusunmuyorum
zeytınyagı bende cok etkılı olducildim yumusacik
daha onceleri bebe yagi kullandim ama bu kadar etkili degildi
kakao yagini bir kere surdum kokusu hosuma gitmiyor kotu oluyorum
ama zeytinyagi cok iyi geldi cildim kurudur ama simid nemli

ama meme ucu icin kreme basliycam, 7. aydan sonrayi oneriyorlar oneriyorlar genelde. bitkisel lansinoh krem ne olur ne olmaz diye basliycam. bir de dogumdan sonra meme ucuna tahinin yagini ya da ayva cekirdeginin jelini surmeyi oneriyorlar.

varmis birkac onemli mevzu
ameliyat sirasinda basini oynatmaman cevirmemen gerekiyormus daha sonra bas ve byun agrilari olmasin diye
eger iyi bir aneztesi uzmani varsa spinal iyi tercih
bakalim zaman yaklastikca uzerine konusuruz bolca
benim de aklimin bir kosesinde bu var
ama normal ya da sezeryan hic farketmez yeter ki saglikla dogurayim saglikli oglusumuzu kucagimiza alalim yeter diyorum artik

laniloh denen kremi aldım. aynı bepantene merhem gibi bir krem. kücücük krem 3 sürüşte bitiyor zaten. o sebeple ben hamileliğimin başlarında göğüs ucu acısı çok çektim ve bephantene merhem kullandım. cok iyi geliyor. bir de zeytinyağı sürdüm. ikisi beni iyileştirdi

zeytinyagi cildi ne guzel yapiyormus onceden neden kullanmiyordum dedim kendime
dogumdan sorna da haftada birkac gun bakim yapicam zeytinyagiyla
bir de kuruluga egzama olmasin diye de bire birmis

bu bizim bildiğimiz saf zeytinyağı değilmi

evet saf zeytinyagi

sadece meme ucuna suruleceginden ben kucuk tup almayi dusunuyordum
nasilsa kolay kolay bitmez diye dusunuyordum:44:

ben simdiye kadar hicbri sey yapmadim eger rahatsiz edici boyutta olursa acisi ya da catlayacak gibi olursa dogal birseyler denerim herhalde ayva cekirdegi gibi
8. ay basinda da bu kreme basliycam ben yine de cok tavsiye eden oldu.
dogum sonrasi meme ucu bakiminda bephantene kullaniliyormus yine ama emzirmeden once olmaz da bu dedigim krem emzirmede once temizlemek gerekmiyormus

Bana hareketten bahsetmedi bol sıvı alımı damar yolu açık kalmalı falan dedi sonra konuşucaz doğuma yakın diyince bişey demedim
yapılan iğnenin bel ağrısı yaptığı söyleniyor ama baş ağrısını bilmiyorum herkes doğumdan sonra kahve içiyomuş tabi kişiden kişiye değşir ben genel oldum hiçbi şikayetim olmadı
ki bi çok kişi baş dönmesi öksürük istifra yaşıyormuş sonrasında göbeğin kaldığını ameliyat yerinde üşütünce ağrı olduğunu falan ben hiç yaşamadım umarım buda öyle olur
hepimiz sağlıkla ve en iyi şekilde bebeklerimize kavuşuruz inşallah

doğru canım. ama kucucuk tupün içinde akıcı bir krem yok. cok yogun, yanık merhemi kıvamında bir krem bu. o sebeple cok cabuk bitiyor. yine de doğum sonrası temizlemeye gerek olmadığı icin bunu ve zeytinyagını kullanabiiriz

teyzeler bız cok yorulduk (oturdugumuz yerde) yatmaya gıdıyoruz
hepinizi seviyoruz ♥
iyi geceler tatlı ruyalarr

kizlar benim sag kasikta bir noktada batma oluyor bazen
igne ucu deger gibi bir aci oluyor hep ayni yerde
birkac gun once olmustu
bugun de ara ara oluyor
doktora sormayi unutmamam lazim

kizlar benim sag kasikta bir noktada batma oluyor bazen
igne ucu deger gibi bir aci oluyor hep ayni yerde
birkac gun once olmustu
bugun de ara ara oluyor
doktora sormayi unutmamam lazim

Canım benımde hamılelıgın basından berı sol kasıgımın bır yerı agrıyor kac kere dedım doktora normal dedı bazen bıcak saplanmıs gıbı de oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…