- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.101
Bende narkozun hiç bir yan etkisi olmadı ve çabuk çıktım bebeğimi emzirdim çok az narkoz vermişler 2 kez uyandım ameliyatta bide şimdi bayılırsam ayılamayacakmışım gibi geliyor
doktorum ben spinal yapıyorum çok rahatsız olursan veririz çok az dedi ama seni öyle biri görmüyorum yaparsın diyince cesaret geldi nasıl geçiyor diyince fıkra anlatıyoruz gülüp eğleniyoruz arada hastayı uyarıyoruz fazla gülmeyin sarsmayın kendinizi diye dedi eski doğum yaptığım doktorum hala genel yapıyor birazda doktorun yada hastanenin tercihi galiba anestezi uzmanı vuruyor iğneyi doktor için aynı işlemler zaten benim kafama çok yattı bel ağrısı baş ağrısı yapıyomuş dedim benim dediklerimi yap hiçbiri olmaz dedi bakalım artık görücez nasıl olacak
kızlar ben emla kremi dövme yaptırmadan önce kullanmıştım. ama yarım saat önce uygulayıp, üzerini streç filmle kapatınca etkisini gösteriyormuş. ben kapatmayı unutmustum o sebeple işime yaramadı:) apilasyon yapacagınız bolgeye uygulayıpp yarım saat streç ffilm sararsanız etkili olacaktır. yoksa bir işe yaramıyor. verdiğin onca parayla kalıyorsun:)
kızlar çatlak kremim geldi 2 günür kullanıyorum inş tek çatlakla kurtarırım benm komşum kullanıyo aynı kremi tek çatlak bile yok keşke bende baştan kullansaydım
Canim sen hangi sehirdesin hangi hastane? Ben Istanbul medikalpark goztepe, merak ettim gidince dr sorayim
İstanbulda değilim canım ama rtık bütün hastaneler sipinal tercih ediyor
bırde garantı olsun dıye yarımsaat sonra bıdaha surup aynen boyle sarıp bekletıyorum korkumdan :)
Bende narkozun hiç bir yan etkisi olmadı ve çabuk çıktım bebeğimi emzirdim çok az narkoz vermişler 2 kez uyandım ameliyatta bide şimdi bayılırsam ayılamayacakmışım gibi geliyor
doktorum ben spinal yapıyorum çok rahatsız olursan veririz çok az dedi ama seni öyle biri görmüyorum yaparsın diyince cesaret geldi nasıl geçiyor diyince fıkra anlatıyoruz gülüp eğleniyoruz arada hastayı uyarıyoruz fazla gülmeyin sarsmayın kendinizi diye dedi eski doğum yaptığım doktorum hala genel yapıyor birazda doktorun yada hastanenin tercihi galiba anestezi uzmanı vuruyor iğneyi doktor için aynı işlemler zaten benim kafama çok yattı bel ağrısı baş ağrısı yapıyomuş dedim benim dediklerimi yap hiçbiri olmaz dedi bakalım artık görücez nasıl olacak
zeytinyagi cildi ne guzel yapiyormus onceden neden kullanmiyordum dedim kendimeHamilelikte çatlaklara karşı özel iksir | Alternatif Anne
her gun suruyordum artık 2 gudne 1 esımın kokusunu sevmemesı yuzunden ve suan hıc catlak yok inşallah hep boyle gıder:)
zaytınyagıda olabılır aslında şifa ya yengem yegenımın bogazı kızarmıs ona suruyor 1 gunde degısmeye basladı hemen etkı gosterdı
bu bizim bildiğimiz saf zeytinyağı değilmi
laniloh denen kremi aldım. aynı bepantene merhem gibi bir krem. kücücük krem 3 sürüşte bitiyor zaten. o sebeple ben hamileliğimin başlarında göğüs ucu acısı çok çektim ve bephantene merhem kullandım. cok iyi geliyor. bir de zeytinyağı sürdüm. ikisi beni iyileştirdi
varmis birkac onemli mevzu
ameliyat sirasinda basini oynatmaman cevirmemen gerekiyormus daha sonra bas ve byun agrilari olmasin diye
eger iyi bir aneztesi uzmani varsa spinal iyi tercih
bakalim zaman yaklastikca uzerine konusuruz bolca
benim de aklimin bir kosesinde bu var
ama normal ya da sezeryan hic farketmez yeter ki saglikla dogurayim saglikli oglusumuzu kucagimiza alalim yeter diyorum artik
sadece meme ucuna suruleceginden ben kucuk tup almayi dusunuyordum
nasilsa kolay kolay bitmez diye dusunuyordum:44:
ben simdiye kadar hicbri sey yapmadim eger rahatsiz edici boyutta olursa acisi ya da catlayacak gibi olursa dogal birseyler denerim herhalde ayva cekirdegi gibi
8. ay basinda da bu kreme basliycam ben yine de cok tavsiye eden oldu.
dogum sonrasi meme ucu bakiminda bephantene kullaniliyormus yine ama emzirmeden once olmaz da bu dedigim krem emzirmede once temizlemek gerekmiyormus
kizlar benim sag kasikta bir noktada batma oluyor bazen
igne ucu deger gibi bir aci oluyor hep ayni yerde
birkac gun once olmustu
bugun de ara ara oluyor
doktora sormayi unutmamam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?