- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.141
gunaydınn teyzoşlarr
biz de bugun evdeyız raporluyum
ama karga .okunu yemeden uyandıkk saat 7 de
yatıncaya kadar agzım durmuo onca sey yıyorumm
sabahaa midem kıcıma yapışmıs şekılde,gurultularla uyanıorum
küçüçük sıpam mı yıyo acep hepsini
Şeker yüklemesine gidenler veya fikri olanlar;
Şimdi biz saat başı acıkan (en azından ben) kişiler olarak
8-10 saat aclıkla nasıl o geceyi sabah ettiniz
Akşamında nasıl beslendinizde miniğiniz gece uyandırmayıp mışıl mışıl uyuttu sizi :26:
Meyve yememem lazım 1. derece şeker zaten
Kuruyemiş denesem, biyerde okumuştum 7 saat tok tutarmış
1 hafta kendimce perhizede gireceğim de ogün aç kalabilirsem şeker yüklemesi yaptırabileceğim inşAllah
Bende merak ediyorum canımm
Yiyorsun yiyorsun onlar gr gr gidiyor biz kg kg gidiyoruzz
Hayır ciddi kendimi tok hissettiğim anlarda bile karnımdaki kurtlu rahat durdurmuyor
Tıkıyorum ağzıma tıkıyorum ağzıma
Doğuncada böyle olsalar keşke
benımde baslamam lazım sımıden gogus uclarım yara garmastan pomad onerıyorlar bugun unutmasam da alsanama meme ucu icin kreme basliycam, 7. aydan sonrayi oneriyorlar oneriyorlar genelde. bitkisel lansinoh krem ne olur ne olmaz diye basliycam. bir de dogumdan sonra meme ucuna tahinin yagini ya da ayva cekirdeginin jelini surmeyi oneriyorlar.
Karlı bir İstanbul gününden herkese günaydın
ben herkezten farklıyım sanrıım sezeryan ıstıyorum ve cok mutluyum doktorum normal dogum yaparsın dıyorda hııcc oralı degılımkıslar dün akşam sezaryen konusulmus..
bızım ayrıntıı usg yı yapan radyolog dr muz sunları söyledi:
ıkı doğum seklının de bırbırıne üstün olduğu noktalar vardır ama
bebeğin sağlıklı doğması acısından sezeryan daha garantidir..
eğer 10 coocuk doğuracaksan normal doğuma cesaset edebılırsın ama
sızın gıbı zor bulmus tedavıyle olmus hastlara kadın doğumcular onun ıcın
sezaryen onerırır..cunku olacak belkıde bır coocuğunun spastık olma ıhtımalını
göze almazlar(bebek doğum kanalında fazlacak kalıp,oksıjensız kalırsa vs oluomus),
fakat ınsanlar bunun altında başka seyler arıolar dedi..kı doğumumu bu radyolog yaptırmıcak sonucta..
zaten sezeryana karar vermiştik ama iice kafam rahatladı cunku anlayamıodum
gittiğim 3 ayrı kadın doğumcunun da sezeryan önermesi garip gelıodu...daha ayrıntılı örneklerelede anlattı
1.40 dakıka bakınca epey konustuk...ama bunları bzım durumumuz ıcın soyledı zor bulduğumuz ıcın..
yazsam mı yazmasam mı die dusundum ...normal dusunen arkadasların motıvasyonunu bozmasın dıe..ama
baktım sezeryan dusunup kendını kötü hısseden anneler olmus onların ıcıne su serper belkı drun soyledıklerı..benım fıkrım değil dr dıo valla:)))))
gunaydın cnm bende oyle bırsey yokkgunaydn kizlar size bir soru vajina bolgenizde baski hisediyormusunuz?ben vajina kaslarini oynatamiyorum herkes te boyle mi acaba?
Akşamında nasıl beslendinizde miniğiniz gece uyandırmayıp mışıl mışıl uyuttu sizi :26:
1 hafta kendimce perhizede gireceğim de ogün aç kalabilirsem şeker yüklemesi yaptırabileceğim inşAllah
Hayır ciddi kendimi tok hissettiğim anlarda bile karnımdaki kurtlu rahat durdurmuyor
benımde baslamam lazım sımıden gogus uclarım yara garmastan pomad onerıyorlar bugun unutmasam da alsan
ben herkezten farklıyım sanrıım sezeryan ıstıyorum ve cok mutluyum doktorum normal dogum yaparsın dıyorda hııcc oralı degılım
gunaydın cnm bende oyle bırsey yokk
canım ben hıc 1 gun oncesıne dıkkat bıle etmedım sabah ac gıttım sadece bıaz zor oluyor 1-2 saat bklıyorsun onun ıcın sabah kalkar kalkmaz gıt
aynen cnm yaa sabah erkenden uyandırıo bide yaramaz
esım dıo senı hiç boyle görmemiştim nasıl yıyosam artık
gelsın sıradakiiii dıorum eşimee akşam zaten hepsını sırayla göturuorum meyve,ceviz,süt tabı bol bol suyuda tıkıorum
sonra zafiyete buyur
canım ben hıc 1 gun oncesıne dıkkat bıle etmedım sabah ac gıttım sadece bıaz zor oluyor 1-2 saat bklıyorsun onun ıcın sabah kalkar kalkmaz gıt
Gunaydin kizlar
elaal cnm hayirli olsun kizin topigin en son kizi da gelmis oldu biraz gec olsada. Prensesin kalbindeki nokta insallah zamanla gecer fazla uzme kendini bak doktorda sikinti yok demis
sabah gozumu acar acmaz buraya girmek keyif veriyor.
Kizimin tekmesimiydi hareketimiydi onunla uyandim. Anne kalk kahvalti edelim der gibi hali vardi yavrumun.
hadi tebrik ederim canım. hiç üzülme doktorunun sözünü dinle evham yapma nolur. birsey olsaydı soylerlerdi. maşallah herşeyı gayet iyiymiş:) kızını sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt canım.
sevcancım ne kadar zor bir durum. ama bebeğin için atlatmalısın. eşinin sinirle söylediği laflardır bunlar. sanmıyorum ki bu kadar katı olsun hamilesin sonucta er geç yumusucaktır. biraz sabret. kötü düşüncelerle kendini de bebeğini de üzme. eee yanı hafta sonu eşinin akrabaları size gelmedi. siz de kavga ettiğinizle, ablanla eşinin arasının sogumasıyla kaldınız öyle mi? yanlış mı anladım?
Usg nin iyi çıkmasına çok sevindim canım..Prensesn hayırlı olsun nihayet seninde kesinleşti :)) al pembişleri
Cicileriniz hayırlı olsun güzel güzel mutlu günlerde giydir inşallah canım..
evet evet ogluslarımız yapıyo sanırım
olsun cnm ıyı yapmıssın bazen degısıklık ıyı cok sac dokulmem yok allahtan
cok sukur cnm cok onemlı degılmıs kızın da hayırlı olsun
canım maşallahkuçuk gelınım benım
canım ne desek boş aile içini en iyi sen biliyorsun birkaç gun bu konuyu hıç dıllendırme herkes farklı yapıda, benım başıma gelse farklı tepkiler verirm o yuzden akıl veremıyorum sen mumkun oldugunca sakın kalmaya calış bebegın ıcın, eşinde zamanla duzelecektır
maşallah canımsen dıkkat ettıgınde allahın ıznıyle hıcbır şey olmaz doktorlar ıslerı gregı gorduklerı her seyı soylemek zorunda kalıyorlar
sen ıcını ferah tut tatlım
anladımm canımmm bızde de cok var seker hatta bana seker dusuk deyınce emınmısın der gıbı baktım adamaYemem içmemden ziyade eşim uyanmama çok şaşırıyorr
Zira ben 7/24 kış uykusunda gibi uyurum
Ama gel gör şimdi 1-3-5 nöbetlerim var
Tek gözüm kapalı elimde muz yatağın kenarında onu yiyorum 2 saat geçmiş mutfakta tıngır mıngır ben cici bebe yapıyorum
Eşimde tamam tamam olmuşun sen diyor çünküü en cok korktuğu şey bebek uyandığında uyanamamammışş
Ben azcık testi yanıltıyım diyorum kuzumm :18:
Benim babamda da var şeker oyüzdeen kendi şekerimede bakmıştı doktor 12. haftadaa
Ozaman daha yenii fil yavrusu iken çıkmamıştı ama şimdi olgunlaşmış bir fil olarakk testin ayarlarında tavan yapmayım diyorum
O beklemeyi geçtimm zati açım ilk kan geliyordaa o 1. saat sonunda aldığı kan ve 2. saatte aldığı kan içimi sömürüyor sankii
Kendimiii zombi filminde sanıyorum ve benim kanımı içtiklerini hayal edip action yaratıyorum kendime
Hayır bide okadar aç kalıyoruz yavrularımız için kötü değil mi :18:
gunaydn kizlar size bir soru vajina bolgenizde baski hisediyormusunuz?ben vajina kaslarini oynatamiyorum herkes te boyle mi acaba?
hepinize teşekkür ederiz kızlar...cinsiyeti öğrenince daha farklı oluyormuş ya..sanki hamile olduğumu yeni öğrenmiş gibiyim..nasıl seveceğimi bilemiyordum..şimdi nazlı kızım diye seviyorum..:)))ALLAH IM bu duyguyu herkese nasip etsin inşalahhh
Senin kızla beraber kızlar atağa geçmiş sanırım canım
Bende oğlum diye seviyorum ama isminde netleşsek ve ismiyle hitap etsek daha iyiymiş
İsmine alışıyormuşş pıtırcanlarr
Sağlıkla doğsun miniğinn-miniklerimizz
anladımm canımmm bızde de cok var seker hatta bana seker dusuk deyınce emınmısın der gıbı baktım adama
ben yaptirdim canim biraz sonrada dr arayip sonucumu alicam acliga gelince ben bile kendime hayret ediyorum sabah kalkar kakmaz kahvalti eden ben simdi ogleye kadar yememsem yemiyorum hic birsey agzima koymuyorum kahvaltimi 12 de yapip saatler sonra aksam yemegi gunde 2 ogune dustum hayirdir ins acikmiyorum yani bundada vardir bir hayir ins
bugün aptal bi gülümsemem var :)
gece rüyamda sancılandığımı görmem ve doğumu beklememle ilgili olsa gerek
bide üstüne oğluşumun kıpraşmalarıyla uyanınca deymeyin keyfime hatta hala uyumadı bnm velet
herkese güz aydın olsun kar az yağsın gitsin hiçbiyer tutmasın totolar donmasın
günler aksın geçsin bebişler gelsin..
aa ben ankete girmedim daha unuttum....hemen gireyim bari..ya isim olayına daha hiç girişmedik..aslında aklımızda 3 isim var birini koymak istiyorum ama tamamen değişik de olabilir çok kararsızız..
kahvaltımızı yaptık geldıkYemem içmemden ziyade eşim uyanmama çok şaşırıyorr
Zira ben 7/24 kış uykusunda gibi uyurum
Ama gel gör şimdi 1-3-5 nöbetlerim var
Tek gözüm kapalı elimde muz yatağın kenarında onu yiyorum 2 saat geçmiş mutfakta tıngır mıngır ben cici bebe yapıyorum
Eşimde tamam tamam olmuşun sen diyor çünküü en cok korktuğu şey bebek uyandığında uyanamamammışş
Ben azcık testi yanıltıyım diyorum kuzumm :18:
Benim babamda da var şeker oyüzdeen kendi şekerimede bakmıştı doktor 12. haftadaa
Ozaman daha yenii fil yavrusu iken çıkmamıştı ama şimdi olgunlaşmış bir fil olarakk testin ayarlarında tavan yapmayım diyorum
O beklemeyi geçtimm zati açım ilk kan geliyordaa o 1. saat sonunda aldığı kan ve 2. saatte aldığı kan içimi sömürüyor sankii
Kendimiii zombi filminde sanıyorum ve benim kanımı içtiklerini hayal edip action yaratıyorum kendime
Hayır bide okadar aç kalıyoruz yavrularımız için kötü değil mi :18:
bendeee gördümm bugunnn emzırıodum kızımıı resmen sütün çıkısını gördum göğsumdenbugün aptal bi gülümsemem var :)
gece rüyamda sancılandığımı görmem ve doğumu beklememle ilgili olsa gerek
bide üstüne oğluşumun kıpraşmalarıyla uyanınca deymeyin keyfime hatta hala uyumadı bnm velet
herkese güz aydın olsun kar az yağsın gitsin hiçbiyer tutmasın totolar donmasın
günler aksın geçsin bebişler gelsin..
günaydın hepinize. buğün pazartesi.adı gibi soğuk bir gün. biz 24. haftamızdayız. 24 deyince çok uzak gibi geliyordu. gece 24. hafta demek 6ay bitti demek, eyvah zor günler başlıyor. 1-2 hafta içinde ağırlaşmadan şunları yapmalıyım diye kafamdan geçirirken uyku tutmadı beni.sabahtan beri sersem gibiyim uyanamadım hala...zaten artık uyumak da, yatakta dönmek de zorlaşcak malesef...siz nasılsınız?
arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz iyi bir çatlak kremi var mı,ben ilk hamileliğimde çatlamadım ama sanki bu sefer karnım ilk seferkinden daha büyük,galiba bu sefer çatlayacak,biliyorum vücut yapısına bağlı ama genede krem kullanmak istiyorum ama hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?