2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Şeker yüklemesine gidenler veya fikri olanlar;
Şimdi biz saat başı acıkan (en azından ben) kişiler olarak
8-10 saat aclıkla nasıl o geceyi sabah ettiniz
Akşamında nasıl beslendinizde miniğiniz gece uyandırmayıp mışıl mışıl uyuttu sizi :26:
Meyve yememem lazım 1. derece şeker zaten
Kuruyemiş denesem, biyerde okumuştum 7 saat tok tutarmış
1 hafta kendimce perhizede gireceğim de ogün aç kalabilirsem şeker yüklemesi yaptırabileceğim inşAllah

Bende merak ediyorum canımm
Yiyorsun yiyorsun onlar gr gr gidiyor biz kg kg gidiyoruzz
Hayır ciddi kendimi tok hissettiğim anlarda bile karnımdaki kurtlu rahat durdurmuyor
Tıkıyorum ağzıma tıkıyorum ağzıma
Doğuncada böyle olsalar keşke

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar, hepimize hayırlı haftalar..
geçmişi okumak istiyorum çok merak ediyorum ama öyle yoğunki selam verip çıkayım dedim..boşluk bulunca gelip okuyacam..öpüyorum sizi..

aynen cnm yaa sabah erkenden uyandırıo bide yaramaz
esım dıo senı hiç boyle görmemiştim nasıl yıyosam artık
gelsın sıradakiiii dıorum eşimee akşam zaten hepsını sırayla göturuorum meyve,ceviz,süt tabı bol bol suyuda tıkıorum
sonra zafiyete buyur

ama meme ucu icin kreme basliycam, 7. aydan sonrayi oneriyorlar oneriyorlar genelde. bitkisel lansinoh krem ne olur ne olmaz diye basliycam. bir de dogumdan sonra meme ucuna tahinin yagini ya da ayva cekirdeginin jelini surmeyi oneriyorlar.
benımde baslamam lazım sımıden gogus uclarım yara garmastan pomad onerıyorlar bugun unutmasam da alsan
Karlı bir İstanbul gününden herkese günaydın

ben herkezten farklıyım sanrıım sezeryan ıstıyorum ve cok mutluyum doktorum normal dogum yaparsın dıyorda hııcc oralı degılım
gunaydn kizlar size bir soru vajina bolgenizde baski hisediyormusunuz?ben vajina kaslarini oynatamiyorum herkes te boyle mi acaba?
gunaydın cnm bende oyle bırsey yokk

canım ben hıc 1 gun oncesıne dıkkat bıle etmedım sabah ac gıttım sadece bıaz zor oluyor 1-2 saat bklıyorsun onun ıcın sabah kalkar kalkmaz gıt

oda güzelmişşşş cnmm
ben de normal deneyebılırım dıorum
amann haa dıolar sıkıosa dene onlar böle dıyınce

Yemem içmemden ziyade eşim uyanmama çok şaşırıyorr
Zira ben 7/24 kış uykusunda gibi uyurum
Ama gel gör şimdi 1-3-5 nöbetlerim var
Tek gözüm kapalı elimde muz yatağın kenarında onu yiyorum 2 saat geçmiş mutfakta tıngır mıngır ben cici bebe yapıyorum
Eşimde tamam tamam olmuşun sen diyor çünküü en cok korktuğu şey bebek uyandığında uyanamamammışş

canım ben hıc 1 gun oncesıne dıkkat bıle etmedım sabah ac gıttım sadece bıaz zor oluyor 1-2 saat bklıyorsun onun ıcın sabah kalkar kalkmaz gıt

Ben azcık testi yanıltıyım diyorum kuzumm :18:
Benim babamda da var şeker oyüzdeen kendi şekerimede bakmıştı doktor 12. haftadaa
Ozaman daha yenii fil yavrusu iken çıkmamıştı ama şimdi olgunlaşmış bir fil olarakk testin ayarlarında tavan yapmayım diyorum
O beklemeyi geçtimm zati açım ilk kan geliyordaa o 1. saat sonunda aldığı kan ve 2. saatte aldığı kan içimi sömürüyor sankii
Kendimiii zombi filminde sanıyorum ve benim kanımı içtiklerini hayal edip action yaratıyorum kendime
Hayır bide okadar aç kalıyoruz yavrularımız için kötü değil mi :18:

Usg nin iyi çıkmasına çok sevindim canım..Prensesn hayırlı olsun nihayet seninde kesinleşti :)) al pembişleri

Cicileriniz hayırlı olsun güzel güzel mutlu günlerde giydir inşallah canım..

evet evet ogluslarımız yapıyo sanırım

olsun cnm ıyı yapmıssın bazen degısıklık ıyı cok sac dokulmem yok allahtan

cok sukur cnm cok onemlı degılmıs kızın da hayırlı olsun

hepinize teşekkür ederiz kızlar...cinsiyeti öğrenince daha farklı oluyormuş ya..sanki hamile olduğumu yeni öğrenmiş gibiyim..nasıl seveceğimi bilemiyordum..şimdi nazlı kızım diye seviyorum..:)))ALLAH IM bu duyguyu herkese nasip etsin inşalahhh

anladımm canımmm bızde de cok var seker hatta bana seker dusuk deyınce emınmısın der gıbı baktım adama

günaydın güzel anneler ve daha da güzel melekleri...hepimiz için ((özellikle çalışanlar için)))çabucak geçen bir hafta olur inşalahhhh..
bu arada benim takvimde 310 gr yazıyo benim meleğim 351 gr..tombiş mi olacak yoksa bu kız..midem sağolsun her istediğimi yiyemiyorum..bi de istediğim gibi yiyebilsem neler olacak acaba...

gunaydn kizlar size bir soru vajina bolgenizde baski hisediyormusunuz?ben vajina kaslarini oynatamiyorum herkes te boyle mi acaba?

Gunaydın canım benım 2 haftadır oralarım agrıyo sankı yenı evlenmsım de malum o agrılar gıbı bırde azman oglum sureklı oraya dogeu tekme atıyor ıstanbulda kar demıssınız ama burada tanesı bıle yok buz gıbı hava var ıs yerı sabah sabah cok yogun veee sonunda korkutugum oldu oglum resmen ıcımde gerınıyor ve oturmama musade etmıyor alttan ustten vuruyo

Senin kızla beraber kızlar atağa geçmiş sanırım canım
Bende oğlum diye seviyorum ama isminde netleşsek ve ismiyle hitap etsek daha iyiymiş
İsmine alışıyormuşş pıtırcanlarr
Sağlıkla doğsun miniğinn-miniklerimizz

ben yaptirdim canim biraz sonrada dr arayip sonucumu alicam acliga gelince ben bile kendime hayret ediyorum sabah kalkar kakmaz kahvalti eden ben simdi ogleye kadar yememsem yemiyorum hic birsey agzima koymuyorum kahvaltimi 12 de yapip saatler sonra aksam yemegi gunde 2 ogune dustum hayirdir ins acikmiyorum yani bundada vardir bir hayir ins

bugün aptal bi gülümsemem var :)
gece rüyamda sancılandığımı görmem ve doğumu beklememle ilgili olsa gerek
bide üstüne oğluşumun kıpraşmalarıyla uyanınca deymeyin keyfime hatta hala uyumadı bnm velet
herkese güz aydın olsun kar az yağsın gitsin hiçbiyer tutmasın totolar donmasın
günler aksın geçsin bebişler gelsin..

aa ben ankete girmedim daha unuttum....hemen gireyim bari..ya isim olayına daha hiç girişmedik..aslında aklımızda 3 isim var birini koymak istiyorum ama tamamen değişik de olabilir çok kararsızız..

anladımm canımmm bızde de cok var seker hatta bana seker dusuk deyınce emınmısın der gıbı baktım adama

Bende test sonucu ne çıkacak diye olmayan şekeride fırlatabilirim
O potansiyeli ve şansı görüyorum kendimde
Oyüzden nolur nolmaz diye temkimli gitmek istiyorum :18:

günaydın hepinize. buğün pazartesi.adı gibi soğuk bir gün. biz 24. haftamızdayız. 24 deyince çok uzak gibi geliyordu. gece 24. hafta demek 6ay bitti demek, eyvah zor günler başlıyor. 1-2 hafta içinde ağırlaşmadan şunları yapmalıyım diye kafamdan geçirirken uyku tutmadı beni.sabahtan beri sersem gibiyim uyanamadım hala...zaten artık uyumak da, yatakta dönmek de zorlaşcak malesef...siz nasılsınız?

Sen şanslı gruptasın işte
Offf açıkmadığım zamanlarr
Uykuyu bölmeden fosur fosur uyuduğumm anlaarr
Nolllurrr gerii dönünnn ben sizi çookk özledimm diyorum sonra tüüüü pis annee bebeğin acıkmış sen uykuyu düşünüyorsun diyorumm
Allahımm huniyi kafama geçirmeden hayırlısıylaa şu zamanlar su gibi akıp gitse

Ne güzell canımm, kendileri minicikk mutlulukları kocaman dimii
Rüyası bilee insana yeterken bide yanımızda olduklarında yaşayacağımız aşk tarif edelemez sanırım

Bide merak ettim senin sıpa sabah veya gündüzleri tepişiyor mu canım?
Benim gündüz hiç kıpraşmıyor

aa ben ankete girmedim daha unuttum....hemen gireyim bari..ya isim olayına daha hiç girişmedik..aslında aklımızda 3 isim var birini koymak istiyorum ama tamamen değişik de olabilir çok kararsızız..

Sizin aklı-nız-da
Bizim benim aklımda ama eşimin keyfinde
Beğenmiyor, beğeniyor sonra vazgeciyor
Koyacağım Şerafettin sövsün dursun babasına 7/24 bananee yaa

kahvaltımızı yaptık geldık
ayy yumurta yemek ııce zorlamşmaya başladıı yaa
valla 2. sayfa magazın bıle kurtarmıo yerken
cnmm ıste allah okadar buyuk kı sımdıden bebein gelısıne
hazırlık yapıo vucut bende gece en az 2-3 kez kalkıorum çişe vs..
bunye alısıo boylleıkle yoksa delıksız uyurdum bendee

bendeee gördümm bugunnn emzırıodum kızımıı resmen sütün çıkısını gördum göğsumden
bebeıste esmerdi epey ıkımızde bukadar esmer değiliz ama dıorumm
ayy cok guzel bı duydguydu emzırmek boyle hısseettım resmen ruyası bıle bukadar guzelse

canımmm super haftaya girdın ,beebıs hızla kılo alacak
ve karnında one doğru hızla buyuyecek bı sonrakı kontolde 1 kılo kusurlerde olcak sasırcakasın

canım ben johnsons baby nin yeşil renkli vaselinini kullanıyorum ve nemlendirmesinden memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…