- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #24.121
Canım benımde hamılelıgın basından berı sol kasıgımın bır yerı agrıyor kac kere dedım doktora normal dedıbazen bıcak saplanmıs gıbı de oluyor
demek ki normal gercekten
cunku ben boyle birseyler oldugunda usg ye gittigimde problem gorulmuyor
o yuzden aslinda rahatim bir de bebis hareket ettikce
demek ki rahim buyuyor diye olan seylerden biri bu da
Aslında yasadıgımız bırcok sey normal ama o kadar evhamlıyız kı korkuyoruzaz once oglumu unutup karnımla kanepeyı ıttırdım aklım cıktı bırsey olduysa dıye de sukur tekme attı da ıcım rahat ettı
Hıssetmek cok guzelsimdi tekmelerin olmasi ne guzel di mibizi rahatlatiyor
ilk aylar daha zordu bu acidan
Hıssetmek cok guzelama su acıdan kotu bırsey oldugunda tekmelemıyorsa hemen senaryolara baslıyoruz ıyı geceler canım
b
günaydın annecikler :)
son 1 haftadır pek takip edemedim forumu, inşallah herşey yolundadır, bebişler de sizler de iyisinizdir. Biz de çok iyiyiz, kilolarla başa çıkmaya çalışıyoruz. Yarın ayrıntılı ultrasonumuz var, heyecanla bekliyoruz. İnşallah kilo konusunda da fırça yemeyiz doktorumuzdan çünkü ben otomatiğe bağladım her hafta yarım kilo alıyorum
gunaydn kizlar size bir soru vajina bolgenizde baski hisediyormusunuz?ben vajina kaslarini oynatamiyorum herkes te boyle mi acaba?
Herkese günaydın. Oğlumla işegitmeden bi bakalım teyzelere merhaba diyelim, güzel dileklerde bulunalım dedik. Radyoda dinledim. İstanbul ve Bursa'da kar yağıyomuş. İstanbul, Bursa ve kar yağan diğer şehirlerde oturanlara Allah kolaylık versin. Karın tadını çıkarın yapabiliyosanız, ama kendinize de dikkat edin, hasta olmayın. Dün gece doğumdan bahsedilmiş. Ben normal doğum yapmak istiyorum epiduralsiz falan yani böyle çatır çatır doğururum ben diyorum ama kendimi de asla şartlandırmıyorum. Gerekirse sezeryan da olur. Onun için hep ettiğim bir dua var sizinle paylaşayım. Allahım bana ve evladıma kazasız belasız ağrısız sancısız hayırlı bir doğum nasip eyle. Öncesinde ve sonrasında herhangi bir sorun yaşamayacağımız ve çabucak toparlanabileceğimiz bir doğum nasip eyle. En hayırlısını ve kolayını sen bilirsin. Hayırlı ve kolay olanı nasip eyle Rabbim. Amin.
Hepinizi çokk öpüyoruz oğlumla. Sağlıklı, mutlu bir hafta olur inşallah hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?