2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Canım benımde hamılelıgın basından berı sol kasıgımın bır yerı agrıyor kac kere dedım doktora normal dedı bazen bıcak saplanmıs gıbı de oluyor

demek ki normal gercekten
cunku ben boyle birseyler oldugunda usg ye gittigimde problem gorulmuyor
o yuzden aslinda rahatim bir de bebis hareket ettikce
demek ki rahim buyuyor diye olan seylerden biri bu da

demek ki normal gercekten
cunku ben boyle birseyler oldugunda usg ye gittigimde problem gorulmuyor
o yuzden aslinda rahatim bir de bebis hareket ettikce
demek ki rahim buyuyor diye olan seylerden biri bu da

Aslında yasadıgımız bırcok sey normal ama o kadar evhamlıyız kı korkuyoruz az once oglumu unutup karnımla kanepeyı ıttırdım aklım cıktı bırsey olduysa dıye de sukur tekme attı da ıcım rahat ettı

simdi tekmelerin olmasi ne guzel di mi bizi rahatlatiyor
ilk aylar daha zordu bu acidan

günaydın anneler ve kuzularııııııııııııııııııııı
herkesler iyidir umarım. dikkat edin kendinizeee hava buz gibi

Günaydın canlarım ,evet havalar çok soğuk hergün yürüyüş için dışarı çıkıyorum , kaç gündür eriniyorum mont atkı eldiven kaban kendimi taşıyamıyorum

gunaydınn teyzoşlarr
biz de bugun evdeyız raporluyum
ama karga .okunu yemeden uyandıkk saat 7 de
yatıncaya kadar agzım durmuo onca sey yıyorumm
sabahaa midem kıcıma yapışmıs şekılde,gurultularla uyanıorum
küçüçük sıpam mı yıyo acep hepsini

kıslar dün akşam sezaryen konusulmus..
bızım ayrıntıı usg yı yapan radyolog dr muz sunları söyledi:
ıkı doğum seklının de bırbırıne üstün olduğu noktalar vardır ama
bebeğin sağlıklı doğması acısından sezeryan daha garantidir..
eğer 10 coocuk doğuracaksan normal doğuma cesaset edebılırsın ama
sızın gıbı zor bulmus tedavıyle olmus hastlara kadın doğumcular onun ıcın
sezaryen onerırır..cunku olacak belkıde bır coocuğunun spastık olma ıhtımalını
göze almazlar(bebek doğum kanalında fazlacak kalıp,oksıjensız kalırsa vs oluomus),
fakat ınsanlar bunun altında başka seyler arıolar dedi..kı doğumumu bu radyolog yaptırmıcak sonucta..
zaten sezeryana karar vermiştik ama iice kafam rahatladı cunku anlayamıodum
gittiğim 3 ayrı kadın doğumcunun da sezeryan önermesi garip gelıodu...daha ayrıntılı örneklerelede anlattı
1.40 dakıka bakınca epey konustuk...ama bunları bzım durumumuz ıcın soyledı zor bulduğumuz ıcın..
yazsam mı yazmasam mı die dusundum ...normal dusunen arkadasların motıvasyonunu bozmasın dıe..ama
baktım sezeryan dusunup kendını kötü hısseden anneler olmus onların ıcıne su serper belkı drun soyledıklerı..benım fıkrım değil dr dıo valla:)))))

Günaydııınn meleklerinnn Melekleriiii
Pazartesine günaydın derken, bi bakmışız Cuma ve iyi haftasonları diyelim sağlıkla inşAllahh
Bizim burda da minik minikk yağmaya başladıı miniciğimizz gibiii
Tabiat ananında yavrusu kar, beyaz beyaz pamuk pamukk
Allah sonumuzu hayır edede bu yavrular akşama kadar büyüyüp bizi süründürmese

günaydın annecikler :)
son 1 haftadır pek takip edemedim forumu, inşallah herşey yolundadır, bebişler de sizler de iyisinizdir. Biz de çok iyiyiz, kilolarla başa çıkmaya çalışıyoruz. Yarın ayrıntılı ultrasonumuz var, heyecanla bekliyoruz. İnşallah kilo konusunda da fırça yemeyiz doktorumuzdan çünkü ben otomatiğe bağladım her hafta yarım kilo alıyorum

gunaydn kizlar size bir soru vajina bolgenizde baski hisediyormusunuz?ben vajina kaslarini oynatamiyorum herkes te boyle mi acaba?

Son 1 haftadır buralarda pek boştu sanki :44:
Biz ayrıntılıya girdik, bazen yine mi girsem diye düşünüp duruyorumm
Allah sağlık versinde bu keyfi olacak tabii
Renkli renkli kuzuğumla tanışmak ayrı bir heyecandıı
Doktorda 'görmemişin oğlu olmuş olmuş tutup tutup renkliye getirmiş' dicek
İnşAllah sende güzel güzel haberlerle artistt pozlarla gelirsin yavrucuğunn

Herkese günaydın. Oğlumla işegitmeden bi bakalım teyzelere merhaba diyelim, güzel dileklerde bulunalım dedik. Radyoda dinledim. İstanbul ve Bursa'da kar yağıyomuş. İstanbul, Bursa ve kar yağan diğer şehirlerde oturanlara Allah kolaylık versin. Karın tadını çıkarın yapabiliyosanız, ama kendinize de dikkat edin, hasta olmayın. Dün gece doğumdan bahsedilmiş. Ben normal doğum yapmak istiyorum epiduralsiz falan yani böyle çatır çatır doğururum ben diyorum ama kendimi de asla şartlandırmıyorum. Gerekirse sezeryan da olur. Onun için hep ettiğim bir dua var sizinle paylaşayım. Allahım bana ve evladıma kazasız belasız ağrısız sancısız hayırlı bir doğum nasip eyle. Öncesinde ve sonrasında herhangi bir sorun yaşamayacağımız ve çabucak toparlanabileceğimiz bir doğum nasip eyle. En hayırlısını ve kolayını sen bilirsin. Hayırlı ve kolay olanı nasip eyle Rabbim. Amin.
Hepinizi çokk öpüyoruz oğlumla. Sağlıklı, mutlu bir hafta olur inşallah hepimiz için.

gunaydn kizlar size bir soru vajina bolgenizde baski hisediyormusunuz?ben vajina kaslarini oynatamiyorum herkes te boyle mi acaba?

cnm bendede bır haftadır hafıf regl sancısı gıbı agrılarımoluo kasık agrısıda
ama dr hepsıne normal dedı sadece magnezyum verdı oda ıshal yaptıı yarım ıcıcem artık

bende işin ıcınden cıkamadım allalha bırakmıstım cnm
sancım gelır hersey yolunda olursa normal de deenrım dıodum
sezeryen kolaya kaçma,sankı diğerını yapamamam gibi hisetttiriodu
ama normalınde rısklerı vardı
valla radyolog amca ne dedıyse ona ınandık artık
yınede alalalha bırakıorum ne sekılde sağlıcakla kucağıma alacaksam dıorum
cunku kul kurara kader gulermıss bakarsın bı gece sancımız tutar acılma 5-6 cm olurmus
ee bu sekılde 1.5 saat yol gıdeemzsın normal doğurtcaz diyuebılrıler
doum plansız bı eylemdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…