- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.141
günaydın canımmm. gözün aydıngünaydın kızlarrr
nasılsınızzz biz çok iyiz şükür babamız geliorrrr
bugün öglene kadar işteyim işlerimii bitirip kocamaa kavuscammm
kızım sıpam gunlerdır az hareket edıyorduuu napıyor acaba yerımı daraldı nedır
onceden kıpır kıpırdııı ıcımde kayardı bılenler bılır :)
dun felann karnımı oksuyorum konusuyorumda bı zahmet der gıbı kucuk hanım mınık mınık tepkıler verdıı
ama bugun sabaha bol enerjılı basladık masallah tekmeler ucusuyor hareketler guzel gelıyor ve benımde kyefımee deycek yok halıylee o oyle olunca
kızım dıyorum napıyorsun ıcerde tosunmu oldunda totonu kaldıramıyorsunda hareketlerın azaldı :)
soz dınlemıs olmalıkı bugune bol hareketle basladık
O nasıl bir tepkidir öyle sabbh sabah güldürdü beni ve geçmişe götürdü nişanlanacağımız gün eşim beni kuaförden alırken beni ilk gördüğünde böyle oha demişti,günaydın kızlar :) Biz de işteyiz herzamanki gibi ama rahatız neyseki :) kahvaltı yapıp sizi takip ediyoruz kızımla.
Dün akşam koltukta uzanırken kızım kıpırdanmaya başladı, hemen eşimi çağırdım o da görsün diye. Minik minik hareket ederken bir tekme savurdu, acayip dalgalandı karnım. Bunu gören eşim de çooook duygusal bir tepki verdi "OHA" :) Baba yüreği işte, şevkat dolu :)
ya bende bisi sorcam benimde bacak aram eklem yerim agrıo kac gundur afedrsinis ama o agrı kuşumun yanagına dogru vuruyo görumcem çatalların genişlio dio dogrumu acaba sizde bu durumu yasayan varmı
günaydın canımmm. gözün aydınkızına da maşallah
benim oğluşum dün resmen içerde parmaklarıyla gıdıkladı beniçığlık atınca da korktu sanırım hemen durdu düne göre bugün hareketsiz e yoruldu heralde akşama kadar tepinmekten dün
:))) bakti gitmiyom yanima geldi gordu beni baska bisi istiyon mu dedi istemiyom dedim hicbisi alma hih .... Cikti benimki disari almaya :))) uyuz bastan gitsen ne olur simdi aldigindan bitane bile yedirmicem ona
arkadaslar ınsallah seker yuklemelerınızden guzel sonuclar alırsınızzzz
şeker degerı neye gore cıkıyor kızlar kıloya gore fark etmıyor tatlı yemeye gorede anladıgım kadarıyla bı fıkrı olan yad bılgısı olan varmı
benım tatlılar pek aram yok kılomda yok
cay bıle tuketmedm dogru duzgun gebelıgım boyunca sekerım 133 cıktı 140 neredeysee sınırda gıbııı
dr normal dedı ama takıldıgım neye gore oluyorda dusuk cıkıyor yada yuksek
kızlar ben dün akşam ağlaya ağlaya yarı baygın halde esımle dr.a gıttım . kendı k.doğumcum yoktu tabıkı yerıne erkk dr. vardı ne oldu dedı bende ağlayarak bebegımı ıkı gundr hiç hıssetmıyorum hiç oynamıyor onceden elımle kontrol edınce sertlıgını hıssedıp burada derdım dedım elımle gene baktım bakın yok dedım elımı nereye koyuyorsam yok dedım :) dr.da güldü sana küsmüştür kesin ve saklambaç oynamak ıstıyordur kesın dedı gec bakalım neredeymış nazlı oğlun dedı baktık:) ellerıyle yuzunu kapatıyor kendını gostermıyor. dr.umda bak burada ıyı sana kusmus yuzunu bıle göztermıyor bıdaha aglayıp benı üzme yoksa hiç vurmam dıyor. dedı sonra 15 dkklık cabadan sonra ellerını yuzunden cektı kafasını bana doğru cevırdı ama ben o ellerını yuzune kapattıkca bı aglıyorum kıı dr. ooooo hem gormeye gel hem agla dedı esımde ''oğluda aynı annesı gıbı dedı aglıyor uzuluyor dr. bey dedı annesıde hep yuzunu kapatıyor dedı '' dr. patlattı kahkahayı o zaman sen değiş oyle aglama bebegınde oyle uzulmesın tepkı versın dedı '' baya gördüm oğlumu kocaman olmuş. tam 24 haftalık cıktık 30,02 cm boyumuz var kılomuzda 670 gr sankı kılomuz bıraz az gıbı geldı bana ama bende 18 haftamda gıttıgımde 72 kıloydum dun tartıldıgımda 6 haftada sadece 2 klo 200 gr almışım tam tamına 74,200 gr m nasıl ıyımı sizce
çok çok mutlu oldum ama oğlşumu görünce bır derın oh dıyrek cıktımkı oradan ayaklarım kıcıma degıyordu resmen :) sankı ıcerı gırerken baygınlık gecıren ben degıldımde baskasıydı :) şeker yüklemesıde yaptrdık 50 gr. sonuc cok ıyı dedı oda TKŞ 96 1 SAAT GLUKOZ 110 CIKTI DR. HİÇ BİRSEYIN YOK SADECE ÜZÜLME YETER DEDI :)
arkadaslar ınsallah seker yuklemelerınızden guzel sonuclar alırsınızzzz
şeker degerı neye gore cıkıyor kızlar kıloya gore fark etmıyor tatlı yemeye gorede anladıgım kadarıyla bı fıkrı olan yad bılgısı olan varmı
benım tatlılar pek aram yok kılomda yok
cay bıle tuketmedm dogru duzgun gebelıgım boyunca sekerım 133 cıktı 140 neredeysee sınırda gıbııı
dr normal dedı ama takıldıgım neye gore oluyorda dusuk cıkıyor yada yuksek
kızlar ben dün akşam ağlaya ağlaya yarı baygın halde esımle dr.a gıttım . kendı k.doğumcum yoktu tabıkı yerıne erkk dr. vardı ne oldu dedı bende ağlayarak bebegımı ıkı gundr hiç hıssetmıyorum hiç oynamıyor onceden elımle kontrol edınce sertlıgını hıssedıp burada derdım dedım elımle gene baktım bakın yok dedım elımı nereye koyuyorsam yok dedım :) dr.da güldü sana küsmüştür kesin ve saklambaç oynamak ıstıyordur kesın dedı gec bakalım neredeymış nazlı oğlun dedı baktık:) ellerıyle yuzunu kapatıyor kendını gostermıyor. dr.umda bak burada ıyı sana kusmus yuzunu bıle göztermıyor bıdaha aglayıp benı üzme yoksa hiç vurmam dıyor. dedı sonra 15 dkklık cabadan sonra ellerını yuzunden cektı kafasını bana doğru cevırdı ama ben o ellerını yuzune kapattıkca bı aglıyorum kıı dr. ooooo hem gormeye gel hem agla dedı esımde ''oğluda aynı annesı gıbı dedı aglıyor uzuluyor dr. bey dedı annesıde hep yuzunu kapatıyor dedı '' dr. patlattı kahkahayı o zaman sen değiş oyle aglama bebegınde oyle uzulmesın tepkı versın dedı '' baya gördüm oğlumu kocaman olmuş. tam 24 haftalık cıktık 30,02 cm boyumuz var kılomuzda 670 gr sankı kılomuz bıraz az gıbı geldı bana ama bende 18 haftamda gıttıgımde 72 kıloydum dun tartıldıgımda 6 haftada sadece 2 klo 200 gr almışım tam tamına 74,200 gr m nasıl ıyımı sizce
çok çok mutlu oldum ama oğlşumu görünce bır derın oh dıyrek cıktımkı oradan ayaklarım kıcıma degıyordu resmen :) sankı ıcerı gırerken baygınlık gecıren ben degıldımde baskasıydı :) şeker yüklemesıde yaptrdık 50 gr. sonuc cok ıyı dedı oda TKŞ 96 1 SAAT GLUKOZ 110 CIKTI DR. HİÇ BİRSEYIN YOK SADECE ÜZÜLME YETER DEDI :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?