2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydin burada bile kargalar kahvalti etmeden uyandim,uyandirildim esim is seyahatine cikti 2 gun yok kizimla yalniz keyif yapicaz

2 gecedir uyuyamıyorum bütün vücudun kemiklerim ağrıyor. Sabaha kadar masaj yapıyoruz . Sizde durumlar nasıl ?

sabahın körü olmadan kalkmaya ve işe gelmeye devam ediyoruz erken kalkmakta bir yana sabahın o saatiinde işe gelmekte birde hamilelik ilerleyince zor olabliyor biraz

Günaydın kızlarrr

yeni bir gün inşallah çarçabuk biter gider....

ben haftaya gideceğim doktora şeker yüklemesi de yaparız herhalde... ben herhalukarda aç gideyim de diyorum hazırlıklı olayım...

günaydın kızlar merhaba dün şeker yüklememizi yaptırdık çok şükür bir problem çıkmadı ama kan vermekten öldük bide o şeker çözeltisinin tadı çok iğrenç yaf

Günaydın arkadaşlar soğuk sabahın köründe işe gelirken söylenenlerden biri de benim, işimi seviyorum tabi ama keşke biraz daha grç gelsek. Hepimizin günü güzel geçsin inşallah.

günaydın kızlar :) Biz de işteyiz herzamanki gibi ama rahatız neyseki :) kahvaltı yapıp sizi takip ediyoruz kızımla.
Dün akşam koltukta uzanırken kızım kıpırdanmaya başladı, hemen eşimi çağırdım o da görsün diye. Minik minik hareket ederken bir tekme savurdu, acayip dalgalandı karnım. Bunu gören eşim de çooook duygusal bir tepki verdi "OHA" :) Baba yüreği işte, şevkat dolu :)

günaydın kızlarrr
nasılsınızzz biz çok iyiz şükür babamız geliorrrr
bugün öglene kadar işteyim işlerimii bitirip kocamaa kavuscammm

kızım sıpam gunlerdır az hareket edıyorduuu napıyor acaba yerımı daraldı nedır
onceden kıpır kıpırdııı ıcımde kayardı bılenler bılır :)
dun felann karnımı oksuyorum konusuyorumda bı zahmet der gıbı kucuk hanım mınık mınık tepkıler verdıı
ama bugun sabaha bol enerjılı basladık masallah tekmeler ucusuyor hareketler guzel gelıyor ve benımde kyefımee deycek yok halıylee o oyle olunca
kızım dıyorum napıyorsun ıcerde tosunmu oldunda totonu kaldıramıyorsunda hareketlerın azaldı :)
soz dınlemıs olmalıkı bugune bol hareketle basladık

günaydın canımmm. gözün aydın kızına da maşallah
benim oğluşum dün resmen içerde parmaklarıyla gıdıkladı beni çığlık atınca da korktu sanırım hemen durdu düne göre bugün hareketsiz e yoruldu heralde akşama kadar tepinmekten dün

arkadaslar ınsallah seker yuklemelerınızden guzel sonuclar alırsınızzzz

şeker degerı neye gore cıkıyor kızlar kıloya gore fark etmıyor tatlı yemeye gorede anladıgım kadarıyla bı fıkrı olan yad bılgısı olan varmı

benım tatlılar pek aram yok kılomda yok
cay bıle tuketmedm dogru duzgun gebelıgım boyunca sekerım 133 cıktı 140 neredeysee sınırda gıbııı
dr normal dedı ama takıldıgım neye gore oluyorda dusuk cıkıyor yada yuksek

O nasıl bir tepkidir öyle sabbh sabah güldürdü beni ve geçmişe götürdü nişanlanacağımız gün eşim beni kuaförden alırken beni ilk gördüğünde böyle oha demişti, ben de kızdım meğer çok güzel olmuşsun demek istemiş ah bu erkekler güldürüyorlar insanı.

ya bende bisi sorcam benimde bacak aram eklem yerim agrıo kac gundur afedrsinis ama o agrı kuşumun yanagına dogru vuruyo görumcem çatalların genişlio dio dogrumu acaba sizde bu durumu yasayan varmı

aynen canım çatına vuruyo zonkluyo resmen evet doğru kemikler genişlediği için sanırım çoğumuzda oluyo

kızlar ben dün akşam ağlaya ağlaya yarı baygın halde esımle dr.a gıttım . kendı k.doğumcum yoktu tabıkı yerıne erkk dr. vardı ne oldu dedı bende ağlayarak bebegımı ıkı gundr hiç hıssetmıyorum hiç oynamıyor onceden elımle kontrol edınce sertlıgını hıssedıp burada derdım dedım elımle gene baktım bakın yok dedım elımı nereye koyuyorsam yok dedım :) dr.da güldü sana küsmüştür kesin ve saklambaç oynamak ıstıyordur kesın dedı gec bakalım neredeymış nazlı oğlun dedı baktık:) ellerıyle yuzunu kapatıyor kendını gostermıyor. dr.umda bak burada ıyı sana kusmus yuzunu bıle göztermıyor bıdaha aglayıp benı üzme yoksa hiç vurmam dıyor. dedı sonra 15 dkklık cabadan sonra ellerını yuzunden cektı kafasını bana doğru cevırdı ama ben o ellerını yuzune kapattıkca bı aglıyorum kıı dr. ooooo hem gormeye gel hem agla dedı esımde ''oğluda aynı annesı gıbı dedı aglıyor uzuluyor dr. bey dedı annesıde hep yuzunu kapatıyor dedı '' dr. patlattı kahkahayı o zaman sen değiş oyle aglama bebegınde oyle uzulmesın tepkı versın dedı '' baya gördüm oğlumu kocaman olmuş. tam 24 haftalık cıktık 30,02 cm boyumuz var kılomuzda 670 gr sankı kılomuz bıraz az gıbı geldı bana ama bende 18 haftamda gıttıgımde 72 kıloydum dun tartıldıgımda 6 haftada sadece 2 klo 200 gr almışım tam tamına 74,200 gr m nasıl ıyımı sizce

çok çok mutlu oldum ama oğlşumu görünce bır derın oh dıyrek cıktımkı oradan ayaklarım kıcıma degıyordu resmen :) sankı ıcerı gırerken baygınlık gecıren ben degıldımde baskasıydı :) şeker yüklemesıde yaptrdık 50 gr. sonuc cok ıyı dedı oda TKŞ 96 1 SAAT GLUKOZ 110 CIKTI DR. HİÇ BİRSEYIN YOK SADECE ÜZÜLME YETER DEDI :)

canımm tesekkur ederımm
oy oyyy severım onun gıdıklayan ellerıınııı canım
ee annesı aksam yıne yoracak ya senı enerjı depolaması lazım :)
bızımkı anladıgım kadarıyla aksamları dınlenmeye cekılıyor gundulzerı depolarıdıgını kullanıyor dun korkmstum sıpaam pek tepkısz dıe am gel gorkı bugunnn dunun acısıı cıkıyor ve bende halay cekıcem mutluluktn allahım annalık nasıl bısıdır daha dogmadan tekmler bılee dengemızı nasıl degıstırıyor

:))) bakti gitmiyom yanima geldi gordu beni baska bisi istiyon mu dedi istemiyom dedim hicbisi alma hih .... Cikti benimki disari almaya :))) uyuz bastan gitsen ne olur simdi aldigindan bitane bile yedirmicem ona
bak gordunmuuu sukur gıdıp almıs

wallahı cnm tatlı yemek bende kılo bende neye gore cıkıyor bende bılmyıorum eger ıkısıyle de alakası var ıse bende bı tuhaflık var

bende 92 cıktı

bosuna uzmussun annesı oglunu da kendını de cok sukur hersey yolundaymıss

sanirim o metabolizma ile ilgili canim ben de bilmiyorum sadece tahmin :)

HAMUR oglusun. Enerjı depoluyordur benım sıpada tam yattıgımda delı gıgbı tepınıyorr uyutmuyor benı
Canım bak demıstık sana kucuk bey oyun yapmıs sana masallah oglun da ıyıyımıs sekerınde ıyı cıkmıs ne guzel :16h

Hadi gozun aydin küsmüş he yaramaz maşallah sanada bebisinede üzme kendini oda üzülmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…