- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.121
ya kizlar bugun surekli oksuruyorum ayiptir soylemesi demin altima kacirdim resmen cigerlerim agriyor soguk aldim galiba
daha vakıt var ne yapsan kar:))))))))
Bu konuda cok beceriksizim bi daha ölsem istemem
hormonlarını kullanyalandan iki damla yaş dök bak gör o zman naıl gidiyor
Şuan sinirden agliyorum ama baska odadaoda tv izliyor sorun istegim degil onun dusuncesizligi var kafasinda bicok sey tek onun sorunlari var sanki ben nasilsa bakiyom basimin caresine
herkezte bı oksuruk gecmıs olsun
hey allahım yaaa
dur bakalım cbm belkı alır
dogru soyluyosun bugune kadar yaninda hic aglamamistim gizli gizli aglardim dusunun birde 14 yillik evliyiz gecen gunbir hormon patlamasi yasadim kendimi tutamayip hickira hickira bir agladim adam ne yapacagini sasirdi ilk defa beni oyle gordugunu ve cok etkilenmis bende tabi yaninda ilk defa boyle agladigim icin bir utandimki ama insan rahatliyo sonrada dedim artik yaninda aglicam kendimi sIkmakdan bogazim agriyodu eskiden ne derse begenirsiniz cok guzel aglamisim
:))) bakti gitmiyom yanima geldi gordu beni baska bisi istiyon mu dedi istemiyom dedim hicbisi alma hih .... Cikti benimki disari almaya :))) uyuz bastan gitsen ne olur simdi aldigindan bitane bile yedirmicem ona
ne oda da ağlıyorsun git onun olduğu yerde ağla böğüre böğüre senin oda ağlaman onun umrunda olmaz ki.. kendine yaparsın sadece... bakma işte başının çaresine o bulsun bi çaresini.. sonra alışıyorlar ohh hatun hem ister hem yapar hem ağlar hem susar herşeyi tek başına halleder o şimdi diyordur aman 5 dk sonra bişey olamamış gelir.. ama git yanında ağla başı şişsin bır daha ağlatmaz
Ay benim eşimde önce almaz surat yaparım falan sonra isteksiz gider alır ben kızar yemessem küsenin payı tatlı olur der kendi yer şebeklik yapar illa güldürür beni o yüzden hiç kızma yada küsme şansım yok çok komik ya tam bir şebek
Şeker sonuçlarım çıktı ve çok şükür hiç bir sıkıntı yok.Dün akşam bugün için şeker yüklemesine gideceğimi unuttum saat 10.00 da oturdum tatlı yedim hemde ballı sütle berabet sonra 11.30 da eşim meyve soymuş onları yedim yattım,ayrıca ben 50 lik yükleme yapılacak sandım 75 lik yüklemeymiş ona rağmen açlık normal 1 saat sonra çıkan sonuç düşük çıkmış 2 saat sonrakide normal çıkmış kan değerlerime bakmış birde kan değerlerimde güzel çıkmış çok şükür yırttık yani dikkat etsende etmesende farketmiyor çıkacaksa eğer diyet yaparken bile çıkıyor Allah sıkıntısı olanlara yardım etsin inşallah.
:))) bakti gitmiyom yanima geldi gordu beni baska bisi istiyon mu dedi istemiyom dedim hicbisi alma hih .... Cikti benimki disari almaya :))) uyuz bastan gitsen ne olur simdi aldigindan bitane bile yedirmicem ona
yaaaaa boşuna gittin oda ağladın onun yanında ağlasaydın daha çabuk giderdiverme hepsini sen ye o da ağzı açık baksın
:)) vicdan azabindan bi torba sey almis ben simdi onlari yiyim sagolun kizlar opuyoruz sizi ya insan bu donemde herseyi takiyo iyiki varsinizzz
kizlar gogusumun altina minik kramplar giriyor sizlama ve kramp karisimi birsey..cok agriyor hap ictim simdi.sanki biraz sislikde var orda yada bana oyle geliyor bilmiyorum.sizde var mi boyle birsey???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?