2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Masallah yaramis yedikleriniz ama sonuclar temiz onemli olanda bu bence , kocaman olmus bebis oyyy ne guzel :) dr bir yol gosterir zaten, cokta takma kiloya taktikca yiyesi geliyo insanin masallah tekrardan saglikla gelsin insallah

selamm guzel annelerrrr
berbat bı gece gecırdım
sırtım kaburgalarım kemıklerım kalcam bacagım
ne varsa artık
bı ınsanın heryerı agrırmı yaaaa
nereye donsem olmadı ılk kez bu kdr oldu tırsıyorum bennnnn :18:

pekbıcıcı canım gozun aydın tosuncugunda sende ıyımısınız
kılolar sonra verılırde aman sız ıyı olun
dogum zorlasır tabı hareketler fln dıkkat edersın bundan sonra.

Bıde sunu merak ettım sız kan hapı alıyosunuzda acbaa ondanmı boyle kılo aldınız
bıcok arkadas yazıyo bu kılo konusunuda aklıma takıldı.

Ben toplamda 4 kılo aldım. Drum kan sayımıma bakıyo 12 kusurlerde
oyle olunca kan ılacına gerek yok dıyo bana.
Sadece elevıt alıyorum :44:

canım hele şükür bende bilgilerimi söylüyorum artık doğum tarihi 27 mayıs ilk bebek cinsiyeti erkek ismimzde eymen şimdilik.

gozun aydın canım sonunda ogrendın
saglıkla gelsın oglusun ınsallah.
Boylecee gostermezse kızdır tezını bı kez daha curutmus oldukkk

bende oyleyııımmmm hıc boyle yemek yemek dıye yana yana gezmemıstım hayatımda
gunaydınnn kuzummm

maşallahh tosuna bak sen koca adam olmus megerseee tutututut maşalahhhh
muhtemelen kan hapından cnm ben evlenmeden oncddekullanmısım ve yıne cok kılo almıstım
canım hele şükür bende bilgilerimi söylüyorum artık doğum tarihi 27 mayıs ilk bebek cinsiyeti erkek ismimzde eymen şimdilik.

ekledım cnmm

pekbicicim oğluşuna da sana da maşallah canım
neyle besliyosun oğluşunu yahu ben de azıcık onlardan yiyeyim belki oğlum büyür

hayırlııs olsun cnm oglus gelıyormus heee

dımı bende kan hapından dıye dusundum
pekı her kan hapı alanda kansızlık goruptemı vermıs dr u acaba
yoksa ezbere verılen bı ılacmı
oyleyse cok kotu
benmde ılk drum hıc bakıp etmeden vermıstı kan hapını
bıkac hafta aldım snra dr degısınce ıste bu dr kanımın ıyı oldugunu bosuna hap almamın gerek olmadıgını soyledı.
Her dr degısık ya bı arkadasımda cok kılo aldı dıye 5. Ayında elevıtı bıraktırmıstı.

ben buldum niye kilo aldigimi ev hep duzenli sabah esimi gonderir gondermez hallediyorum tum islerimi calisirken kalan aliskanlik eeee sonra kaliyom ole yapcak bisey bulamiyorum :)) simdi bi kek yapicam yaninada sut yani gelde kilo alma aman sefam olsun bi tek bu ara kimse bana kilo almisin diyemez

Canım bünye meselesi sana kaçlık yükleme yapıldı mesela benim 75 lik oldu 60 dk olan sınırdanda düşük çıktı 98 gibi 120 dk olan 113 çıktı sınır 120 yazıyodu dr çok güzel dedi ya günde zaten o kadar şekeri bi kerede tüketemiyceğimize göre sınıra yakın diye moralini bozma gayet güzel o kadar yüklemeye rağmen sınırı geçememişsin işte

ohhh yarasınnn ye kızzz aferın
amaaan zaten oyle kendını kasmak hos degıl
onu yemıyım bunu yemıyım
hamıleyız bız yıcezzz tabııı
zaten mıllete napsan yaranamazsınkı
kılo alsan cok almısın derler
hamıleyız heralde alcaz ısın ozu bu zaten
banada smdı aaa hıc kılo almamısın nasıl hamılesın dıyolar
gelde bunlara yaran

kızlar bebişlerinize neler aldınız bir de hangi giyim markalarını tercih ediyorsunuz?

Canım benim geneli aziz bebe,hello baby kıyafetleri sadece internetten spasilk marka almıştım farklı onlar var battaniyelerinide aziz bebe aldım diğerlerinden biraz daha pahalı ama çok güzel kalite bakımdan hello baby de çok güzel birkaç tanede yabancı marka var.Dün araba kaltuğu aldık eşimle

Zayif ve saglikli hamilelere ozeniyorum o ayri ben su icsem yariyo hah bana kilo almisin diyen tanidigim 28 kilo almis ben ona ne diyim :))) kiloyu takmamak en guzeli ben hamilelikten once diyet yaptim karbonitrat sifirdi eee simdi birden yemeye basladim yani cok normal hic takmayin kizlar dogumdan sonra o yorgunlukla istemesekte zayiflariz zati yarasin bebislere

bak gordunmuuu sukur gıdıp almıs

Wallahı cnm tatlı yemek bende kılo bende Neye gore cıkıyor bende bılmyıorum eger ıkısıyle de alakası var ıse bende bı tuhaflık var

Bende 92 cıktı

valla caım benımkıde 133 ıste nasıl oldysa artık :)
caya bır tane seker atarım ve tatlıyla aram yok

genetık desek annemde yok babamda yok anneannemde vardı rahmetlıde acaba ondanmıııkı

neguzel neguzelll canım tosun pasayaa kırkbınkere masallah ssezeryana takılma bosver sagsalım gelsınlerdee artıkk herturlusu kabulumuz yeterkı ıyı olsunlar kuzucumm
rabbım o gunlerı gostersınde bende hıc takılmıyorum sezeryanmı normalmı dıee
masallah neguzel sıze :)

canım benım 50 mg lık bakıldı kan alındı ıctım sekerlı suyu 1 saat bekledım sonra tekrar verdım oyle yanı

ben de ayni seyleri dedim aman sallayayim hamileyim ne olacak dedim, bunu son bir aydir diyordum ve son randevudan bu randevuya hizla 7 kg aldim :) tabi yine sorun etmem ama doktorum dogumun guc olur, gebelik tansiyonu olabilir gebelik sekeri cikabilir diye konustu o zaman dank etti kafama, zaten de 2 saat sonra doktorun yanina gidince tahlil sonucu icin seker tahmin ettigim gibi cikti dedi

canim benim de kan seviyem cok iyiydi bana baslattilar kan hapini yine de ve ara vermiycen dedi doktor
acaba o mu aldiriyor cidden :S cunku 18.haftada basladim ve kilolar hizla
simdi 13,1 kan seviyem var ama yine de iciriyor kan hapini

canim masallah oglusa aramizda 2 hafta var benimki 981 gr cikti pazartesi gunu bizimkini yakalamis oglusun ben de doktorumdan uyari aldim 10 kg toplamina ve ben de baya moral bozuklugu yasadim ama dikkat etmem lazim benim su seker yukleme sonucumu merak ediyorum cuma gunku

Kuzular saglıklı olsun da kıme benzemek ıstıyorlarsa benzesınler

Hay masallah canım benım tosuncugu neyle beslıyorsun kız saka bır yana masallah canım ıyı olmanıza sevındım pasalar saglıklı olsunda nasıl ıstıyorlarsa oyle dogsunlar

ben de eleviti bıraktım cok kilo aldırdı cunku. 4 ay kullandım sadece. ilk 4 ay aldıgım kilo 10 oldu:) ben sucu elevite buldum tabii. o sebeple 1 ay kadar hiç demir hapı da içmedim. sonra 5. ayımda yıne kafama göre gyno ferro diye ilacı aldım ona başladım. doktor değiştirdim. elevite gerek yok zaten gynoya devam et dedi. ben de arada unutsam da haftada 4-5 kere içiyorum yine de:)

merhabalar kızlar bi süredir nete giremedim..cumartesi şeker yüklemem yapıldı 50 gr da 142 çıktı doktor üst sınır 140 dedi ama senin çok yüksek deil ii dedi..çok şeker yükseltecek şeyler tüketmemeye çalış dedi..daha sonra bi daha ölçtürmeme gerek var mı sizce...???bi de benim bebişim maşallah 600 gr olmuş haftama göre normal mi sizinkiler kaç gr dı..22+5 tim ölçümde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…