- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.181
Günaydınn canlar ve bebişlerii
Şimdi girdim işe ve hemen yazmak istedim :18:
2 doz tetanozumu oldum oda bitti cok şükür sağ koluma oldum şimdilik bir sıkıntısı yok gibi
Doktora gittik ordan koştura koşturaa
Ben tabii gerim gerim girr 2 muhabbet sohbett derken kilo ölçüldüüü veee
9 kilo almışımm en son 8 aralıkta doktoru görmüştümm takriben 2 ay sürede 3er kilodan 6 kilo almışımm
Önümüzde var 3 ay, 3er alırsam 9 kilo yani ortalama ben 18-20 kilo ile tamamlıcam sanırım
Çok azda ödemim varmışşTuz yasaklandııı diyetisyene yönlendirildim
Veee bakalımm bebişee dedii bakalım o nasıl olmuşş hemen anneye atmayalım suçu dedi kiii
Gözleri büyüdü kadının kızzzlaaarr
Benim tosunn tam tamınaa 938.66 gr olmuuuşş24+3üm ben Vee bebiş 27 haftalık gözüküyorr
Yani analı oğullu diyetisyen yolu gözüküyor bize ve cok acil şeker yüklemesini bekliyorumm üzgünüm ama böyle giderse sezeryan olursun dedi
Nasıl moralim bozuldu
Gerçi gelişimimiz suyumuz böbreğimiz osumuzzz muzumuzzz(hala erkeğiz dedi bu arada ) tam kıvamında iyimişşş
Ve yemekten sonra her 2 saatte bir hareketleri takibe başla dedi iri bebek hissetmen lazım dedii ve sola yatıyorsun kesinlikle dedi
Dedii dediii
Ben kendimi biraz toparlayımm bi soluklanayım usgyide paylaşcamBuarada testler iyi dedi hamilelikte oynayan değerler olabilir ama bir sıkıntın yok dedii kan ilacına devam
pekbicici kontrolu vardı nasıl gectı acabaaaaaaaaaaaaaa
canım hele şükür bende bilgilerimi söylüyorum artık doğum tarihi 27 mayıs ilk bebek cinsiyeti erkek ismimzde eymen şimdilik.
bende oyleyııımmmm hıc boyle yemek yemek dıye yana yana gezmemıstım hayatımdaGünaydın kızlar,
Kilo konusu olmuş ben taktım zaten54le hamile kaldım şu an 64 kiloyum,korkuyorum daha çok alırım diye ama nasıl dikkat edeceğimi de bilemiyorum,iştahım açık,ağzım hiç boş durmasın istiyorum
gunaydınnn kuzummmGünaydınn canlar ve bebişlerii
2 doz tetanozumu oldum oda bitti cok şükür sağ koluma oldum şimdilik bir sıkıntısı yok gibi
9 kilo almışımm en son 8 aralıkta doktoru görmüştümm takriben 2 ay sürede 3er kilodan 6 kilo almışımm
Önümüzde var 3 ay, 3er alırsam 9 kilo yani ortalama ben 18-20 kilo ile tamamlıcam sanırım
Veee bakalımm bebişee dedii bakalım o nasıl olmuşş hemen anneye atmayalım suçu dedi kiii
Benim tosunn tam tamınaa 938.66 gr olmuuuşş24+3üm ben Vee bebiş 27 haftalık gözüküyorr
Yani analı oğullu diyetisyen yolu gözüküyor bize ve cok acil şeker yüklemesini bekliyorumm üzgünüm ama böyle giderse sezeryan olursun dedi
Nasıl moralim bozuldu
Gerçi gelişimimiz suyumuz böbreğimiz osumuzzz muzumuzzz(hala erkeğiz dedi bu arada ) tam kıvamında iyimişşş
Ve yemekten sonra her 2 saatte bir hareketleri takibe başla dedi iri bebek hissetmen lazım dedii ve sola yatıyorsun kesinlikle dedi
Dedii dediii
Ben kendimi biraz toparlayımm bi soluklanayım usgyide paylaşcamBuarada testler iyi dedi hamilelikte oynayan değerler olabilir ama bir sıkıntın yok dedii kan ilacına devam
muhtemelen kan hapından cnm ben evlenmeden oncddekullanmısım ve yıne cok kılo almıstımselamm guzel annelerrrr
berbat bı gece gecırdım
sırtım kaburgalarım kemıklerım kalcam bacagım
ne varsa artık
bı ınsanın heryerı agrırmı yaaaa
nereye donsem olmadı ılk kez bu kdr oldu tırsıyorum bennnnn :18:
pekbıcıcı canım gozun aydın tosuncugunda sende ıyımısınız
kılolar sonra verılırde aman sız ıyı olun
dogum zorlasır tabı hareketler fln dıkkat edersın bundan sonra.
Bıde sunu merak ettım sız kan hapı alıyosunuzda acbaa ondanmı boyle kılo aldınız
bıcok arkadas yazıyo bu kılo konusunuda aklıma takıldı.
Ben toplamda 4 kılo aldım. Drum kan sayımıma bakıyo 12 kusurlerde
oyle olunca kan ılacına gerek yok dıyo bana.
Sadece elevıt alıyorum :44:
canım hele şükür bende bilgilerimi söylüyorum artık doğum tarihi 27 mayıs ilk bebek cinsiyeti erkek ismimzde eymen şimdilik.
merhaba güzel anneler ve melekleri iyisinizdir inş biz dün doktora gittik bebeğimizi gördük ayrıntılıya girdik çok şükür hiç bi sıkıntı yok gelişimi beyin gelişimi herseyi normalmiş atardamarını bile gördük :) yüzünü karnıma dayamış ağzını açmış uyuyodu doktor uğraştı uğraştı uyandıramadı profilden görebildik anca kaynanam heryerinin gösterirken aa ayakları aynı babası burnu aynı babası elleri aynı babası:) alakası yok aynı benim erkek kardeşime benziyo kücück burnu kocaman dudakları varbu arada doktor bey biz cinsiyetini hala öğrenmedik göstermiyo dedik o zaman kızdır dedi baktı ve yüzde yüz erkek dedi yani bütün belirtiler yalan kendimi çok kıza alıştırmıştım etrafımdaki herkes kız diyodu üzülmek deyil ama içim burkuldu biraz biliyorum çok kötü yaptığım şey ama elimde değil hala içim buruk çok kızıyorum kendime sizde kızın bana toplıyım kendimi allahın verdiği mucizeye burkulmak istemiyorum rabbim olmayanlarada versin inş
bende oyleyııımmmm hıc boyle yemek yemek dıye yana yana gezmemıstım hayatımda
gunaydınnn kuzummm
maşallahh tosuna bak sen koca adam olmus megerseee tutututut maşalahhhh
muhtemelen kan hapından cnm ben evlenmeden oncddekullanmısım ve yıne cok kılo almıstım
ekledım cnmm
arkadaslar ınsallah seker yuklemelerınızden guzel sonuclar alırsınızzzz
şeker degerı neye gore cıkıyor kızlar kıloya gore fark etmıyor tatlı yemeye gorede anladıgım kadarıyla bı fıkrı olan yad bılgısı olan varmı
benım tatlılar pek aram yok kılomda yok
cay bıle tuketmedm dogru duzgun gebelıgım boyunca sekerım 133 cıktı 140 neredeysee sınırda gıbııı
dr normal dedı ama takıldıgım neye gore oluyorda dusuk cıkıyor yada yuksek
ben buldum niye kilo aldigimi ev hep duzenli sabah esimi gonderir gondermez hallediyorum tum islerimi calisirken kalan aliskanlik eeee sonra kaliyom ole yapcak bisey bulamiyorum :)) simdi bi kek yapicam yaninada sut yani gelde kilo alma aman sefam olsun bi tek bu ara kimse bana kilo almisin diyemez
kızlar bebişlerinize neler aldınız bir de hangi giyim markalarını tercih ediyorsunuz?
ohhh yarasınnn ye kızzz aferın
amaaan zaten oyle kendını kasmak hos degıl
onu yemıyım bunu yemıyım
hamıleyız bız yıcezzz tabııı
zaten mıllete napsan yaranamazsınkı
kılo alsan cok almısın derler
hamıleyız heralde alcaz ısın ozu bu zaten
banada smdı aaa hıc kılo almamısın nasıl hamılesın dıyolar
gelde bunlara yaran
bak gordunmuuu sukur gıdıp almıs
Wallahı cnm tatlı yemek bende kılo bendeNeye gore cıkıyor bende bılmyıorum eger ıkısıyle de alakası var ıse bende bı tuhaflık var
Bende 92 cıktı
benim tatliyla aram yok ki ilk 4,5 ay zaten hic yemedim.
Ama ben son 2 hafta hamur isi cok yedim ve ben bir bucuk ayda 7 kg aldim hizla
doktor hizla kilo almissin seker cikmasina sasirmadim dedi
ama cok kilo alip cok tatlida tuketende cikmayabiliyor da
bizim ailede sekeri olan da yok ama benim sinirin ustunde cikti 50 mg yuklemede
günaydınn canlar ve bebişlerii
şimdi girdim işe ve hemen yazmak istedim :18:
doktora gittik ordan koştura koşturaa
ben tabii gerim gerim girr 2 muhabbet sohbett derken kilo ölçüldüüü veee
önümüzde var 3 ay, 3er alırsam 9 kilo yani ortalama ben 18-20 kilo ile tamamlıcam sanırım
çok azda ödemim varmışşTuz yasaklandııı diyetisyene yönlendirildim
veee bakalımm bebişee dedii bakalım o nasıl olmuşş hemen anneye atmayalım suçu dedi kiii
gözleri büyüdü kadının kızzzlaaarr
nasıl moralim bozuldu
ve yemekten sonra her 2 saatte bir hareketleri takibe başla dedi iri bebek hissetmen lazım dedii ve sola yatıyorsun kesinlikle dedi
Dedii dediii
ben kendimi biraz toparlayımm bi soluklanayım usgyide paylaşcamBuarada testler iyi dedi hamilelikte oynayan değerler olabilir ama bir sıkıntın yok dedii kan ilacına devam
canım bünye meselesi sana kaçlık yükleme yapıldı mesela benim 75 lik oldu 60 dk olan sınırdanda düşük çıktı 98 gibi 120 dk olan 113 çıktı sınır 120 yazıyodu dr çok güzel dedi ya günde zaten o kadar şekeri bi kerede tüketemiyceğimize göre sınıra yakın diye moralini bozma gayet güzel o kadar yüklemeye rağmen sınırı geçememişsin işte
ohhh yarasınnn ye kızzz aferın
amaaan zaten oyle kendını kasmak hos degıl
onu yemıyım bunu yemıyım
hamıleyız bız yıcezzz tabııı
zaten mıllete napsan yaranamazsınkı
kılo alsan cok almısın derler
hamıleyız heralde alcaz ısın ozu bu zaten
banada smdı aaa hıc kılo almamısın nasıl hamılesın dıyolar
gelde bunlara yaran
canim benim de kan seviyem cok iyiydi bana baslattilar kan hapini yine de ve ara vermiycen dedi doktorselamm guzel annelerrrr
berbat bı gece gecırdım
sırtım kaburgalarım kemıklerım kalcam bacagım
ne varsa artık
bı ınsanın heryerı agrırmı yaaaa
nereye donsem olmadı ılk kez bu kdr oldu tırsıyorum bennnnn :18:
pekbıcıcı canım gozun aydın tosuncugunda sende ıyımısınız
kılolar sonra verılırde aman sız ıyı olun
dogum zorlasır tabı hareketler fln dıkkat edersın bundan sonra.
Bıde sunu merak ettım sız kan hapı alıyosunuzda acbaa ondanmı boyle kılo aldınız
bıcok arkadas yazıyo bu kılo konusunuda aklıma takıldı.
Ben toplamda 4 kılo aldım. Drum kan sayımıma bakıyo 12 kusurlerde
oyle olunca kan ılacına gerek yok dıyo bana.
Sadece elevıt alıyorum :44:
canim masallah oglusaGünaydınn canlar ve bebişlerii
Nasıl moralim bozuldu
Dedii dediii
Kuzular saglıklı olsun da kıme benzemek ıstıyorlarsa benzesınlerhepımız dıyoruz cnm burada merak eden annelere ama kendı basıma gelınce anladım :) cok cok kotu oldum aglamaktan mahvoldum oğlumda annesı gıbı uzuluyor yaa esım ılk defa gordu dun ve cok kıskandı aynı sen dedı bna hiç benzemıyor baksana uzulmesı bıle senın gıbı dedı. bu seferde esıme uzuluyorum bebekken benzer bana buyudukce babası gıbı olur oglum dıyorum ama yok uzuluyor. :)üzülsünnn oda benı uzmeseydı 3 4 gundr ohhh paşam bana benzıyor:) :) :) :)
Günaydınn canlar ve bebişlerii
Nasıl moralim bozuldu
Dedii dediii
dımı bende kan hapından dıye dusundum
pekı her kan hapı alanda kansızlık goruptemı vermıs dr u acaba
yoksa ezbere verılen bı ılacmı
oyleyse cok kotu
benmde ılk drum hıc bakıp etmeden vermıstı kan hapını
bıkac hafta aldım snra dr degısınce ıste bu dr kanımın ıyı oldugunu bosuna hap almamın gerek olmadıgını soyledı.
Her dr degısık ya bı arkadasımda cok kılo aldı dıye 5. Ayında elevıtı bıraktırmıstı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?