2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bak gordunmuuu sukur gıdıp almıs

evet gitti sonunda o alismamis ben bisi istiyeyim hep kendim hallederim , arkadaslarinin eslerini goruyo yerlerinden kalkmiyolar gerci sukur biz iyiyiz sagligimiz yerinde ama iyi olanlarida biliyorum nazin bini bi para :)) arkadaslariyla konusurken hava atmayi biliyo gitti aldi getirdi dedim git tabaga koy servis yap su getir vs :)) guzel oluyormus . Ama cok sinirim bozuldugundan sanirim gece uyandim baktim oda kalkti kizim onun sesini duyunca basladi sert sert vurmaya koydum elini karnima cok kotu oldu oyyy dedi ne kadar sert vuruyo kiyamam sana ya dedim bole uyandiriyo sen uyu hih :))

hepımız dıyoruz cnm burada merak eden annelere ama kendı basıma gelınce anladım :) cok cok kotu oldum aglamaktan mahvoldum oğlumda annesı gıbı uzuluyor yaa esım ılk defa gordu dun ve cok kıskandı aynı sen dedı bna hiç benzemıyor baksana uzulmesı bıle senın gıbı dedı. bu seferde esıme uzuluyorum bebekken benzer bana buyudukce babası gıbı olur oglum dıyorum ama yok uzuluyor. :) üzülsünnn oda benı uzmeseydı 3 4 gundr ohhh paşam bana benzıyor:) :) :) :)

Hadi gozun aydin küsmüş he yaramaz maşallah sanada bebisinede üzme kendini oda üzülmesin

çok saol cnm küsmüş yaa elıyle yuzunude kapatıyor dr. amca bastırıyor ceksın dıye elı kayıyor gene kapatıyor sevıncten nasıl agladım ama :) dr. amcamız fena küstürmüşsün annesiii aaa kızarım sana dedı konuş oğlunla bakalım dedı bende bi yandan gözlerımı silip bi yandan hadı oğlum tamam gectı paşam gectı anneeemm dıye dıye ellerını cektı yuzunden :) kılomuz boyumuz ıyımı sizce :) oyyy butun gun calışmam heralde elımde oğlumun fotosu aklımda dunku trıplerı aglayasım gelıyor. :) sevıncten ne yapacagımı sasrmış durumdayım :) sana binlerce kez şükürler olsun ALLAHımm ıyıkı verdın bu kucuk beyı banaa dıyıp duruyorum

kızlar bu gece ani bir krampla uyandım. alt bacağıma kramp girdi ve uzun sure bağrıttı beni gecenin bir yarısı. neyse duzelince uykuya daldım ama sahab kalktım kramp giren yerimde yururken ağrı oluyor. acaba magnezyum ihtiyacım mı oluştu. birkaç gundur de dişlerim sızlıyordu. ben en iyisi bugun magnezyum iciyim. kramp giren yeriniz sonrasında sizin de boyle ağrıyor mu. ? yuruyemediğğim icin işe de gidemedim bugun

Masallah canim kilosu iyi tabi zaten 24 haftalikken ortalama 650-700 gr arasinda oluyorlarmis daha fazla olanda var ama seninki normal olmasi gereken kiloda

Masallah canim kilosu iyi tabi zaten 24 haftalikken ortalama 650-700 gr arasinda oluyorlarmis daha fazla olanda var ama seninki normal olmasi gereken kiloda

ohhh çok sevındım vallahi bu habere :) ben hiç kılo almamışım belkı ben şöyle 3-5 kilo alsaydım bebegımde bırazdaha kılolu olurdu annesı onun totosunu yesınnnn :)

ohhh çok sevındım vallahi bu habere :) ben hiç kılo almamışım belkı ben şöyle 3-5 kilo alsaydım bebegımde bırazdaha kılolu olurdu annesı onun totosunu yesınnnn :)

Ne tatlidir totolari herkesin hayali bu galiba yandi bebisler gitti totolar canim cogu zaman senin aldigin kiloyla orantili degil bebegin kilosu yani bosu bosuna kilo alan cok misal ben artik dogunca vericez nasipse onemli olan cok toplu olmasi degil bence normal olmasi yani fazla kilo oluncada riskler var bebis icin erken dogum vs. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin meleklerimizi

iyi olmus bosverrr walla sımdı yaptırmazsan bıdaha yaptıramazsın
çok çok sukur cnm yaa ıcım rhatladıı :) ama ınanılmaz kotu oldum annelık boyle bıseymış dedım gece kendı kendıme. elimde oğlumun fotografı bı agladım bı guldum. :)
hepımız aynıyz cnm bır tekmesı yuzumuzu guldurmyee yetıyor cok sukur

gecmıs olsun cnm gecıtgıımz cumartesı gunduz 2 kere gırdı bacagıma bırdahada olmadı ve hala yuruken egılırken agrı oluyor doktor randevumda bende ıstıcem megnzeyım

Günaydın kızlar,
Kilo konusu olmuş ben taktım zaten 54le hamile kaldım şu an 64 kiloyum,korkuyorum daha çok alırım diye ama nasıl dikkat edeceğimi de bilemiyorum,iştahım açık,ağzım hiç boş durmasın istiyorum

ben 66 ile hamile kaldım. en fazla 9 kilo almalıymısım doguma kadar ama ben 14 kilo aldım:) diyetteyim şimdi. ilk 4 gün kötü geçti ama şimdi alıştım. bence senin kilon gayet iyiymiş ama yine de çok kilo almamak istiyorsan bi diyetisyene gitmende yarar olucaktır canım

benim tatliyla aram yok ki ilk 4,5 ay zaten hic yemedim.
ama ben son 2 hafta hamur isi cok yedim ve ben bir bucuk ayda 7 kg aldim hizla
doktor hizla kilo almissin seker cikmasina sasirmadim dedi
ama cok kilo alip cok tatlida tuketende cikmayabiliyor da
bizim ailede sekeri olan da yok ama benim sinirin ustunde cikti 50 mg yuklemede

Günaydınn canlar ve bebişlerii
Şimdi girdim işe ve hemen yazmak istedim :18:
2 doz tetanozumu oldum oda bitti cok şükür sağ koluma oldum şimdilik bir sıkıntısı yok gibi
Doktora gittik ordan koştura koşturaa
Ben tabii gerim gerim girr 2 muhabbet sohbett derken kilo ölçüldüüü veee
9 kilo almışımm en son 8 aralıkta doktoru görmüştümm takriben 2 ay sürede 3er kilodan 6 kilo almışımm
Önümüzde var 3 ay, 3er alırsam 9 kilo yani ortalama ben 18-20 kilo ile tamamlıcam sanırım
Çok azda ödemim varmışş Tuz yasaklandııı diyetisyene yönlendirildim
Veee bakalımm bebişee dedii bakalım o nasıl olmuşş hemen anneye atmayalım suçu dedi kiii
Gözleri büyüdü kadının kızzzlaaarr
Benim tosunn tam tamınaa 938.66 gr olmuuuşş 24+3üm ben Vee bebiş 27 haftalık gözüküyorr
Yani analı oğullu diyetisyen yolu gözüküyor bize ve cok acil şeker yüklemesini bekliyorumm üzgünüm ama böyle giderse sezeryan olursun dedi
Nasıl moralim bozuldu
Gerçi gelişimimiz suyumuz böbreğimiz osumuzzz muzumuzzz (hala erkeğiz dedi bu arada ) tam kıvamında iyimişşş
Ve yemekten sonra her 2 saatte bir hareketleri takibe başla dedi iri bebek hissetmen lazım dedii ve sola yatıyorsun kesinlikle dedi
Dedii dediii
Ben kendimi biraz toparlayımm bi soluklanayım usgyide paylaşcam Buarada testler iyi dedi hamilelikte oynayan değerler olabilir ama bir sıkıntın yok dedii kan ilacına devam

2 gecedir uyuyamıyorum bütün vücudun kemiklerim ağrıyor. Sabaha kadar masaj yapıyoruz . Sizde durumlar nasıl ?
ara ara bendede bacak krampı oluyor hamılelık ılerledıkce sıkayetlerımızde artıyor:)

uzuldun ama sonu tatlıya baglandı bak :) masallah yavruna ve sana gecmıs ola bebeklerımız doguncada bu sefer rahatmı uyuyormu napıyor
dıyerek telaslanıcaz bol bol :)
seker testınıde gectın oh ohh darısı basımıza:)

bende kramp o an gırıyor masaj yapınca yada ayaga kalkınca gecıyo yatıp uyuyorum sonrası kalkınca gunduz bıseyım olmuyo
kan testı yaptırcam zatı bı bakılsın degerlere budan oncekılerde agrı olmasına ragmen degerler ıyıydı
doguma kadar bakalım nelerle karsılasıcaz daha anaalrın hakkı odenmez bos yere denmıyormus:)

kızlar bebişlerinize neler aldınız bir de hangi giyim markalarını tercih ediyorsunuz?

pamuklu olması tercıhım marka takıntım yok aldıklarımı bı ara topluca yazıcam resımde koyucam:)

bir hafta daha buyuduk yavrumuzla 25 olduk :) ıkılı sayılara 5 gun kalmıs gunler nasıl akıp gıdıyor :)

arkadas kahvaltıya cagırdı uykudan kalkaıyan uykucu ben organık kahvaltıma gıdeyım :) hepımıze gulze bır gun dılıyorum
yavrularınız bol bol tekmelesın emiiii

ayni kiloda hamile kalmisiz ve ayni kilodayiz suan :)) yanliz degilsin arkadasim yarin 25. Haftamiza baslicaz nasipse .ben artik takmiyorum dr 6 ogun ye dedi ole ara ogunlerle tok oluyor gibiyim bazende pisligine yiyiyorum artik dogum olsun 6 ay sonra guzel bi diyet paklar beni )

merhaba güzel anneler ve melekleri iyisinizdir inş biz dün doktora gittik bebeğimizi gördük ayrıntılıya girdik çok şükür hiç bi sıkıntı yok gelişimi beyin gelişimi herseyi normalmiş atardamarını bile gördük :) yüzünü karnıma dayamış ağzını açmış uyuyodu doktor uğraştı uğraştı uyandıramadı profilden görebildik anca kaynanam heryerinin gösterirken aa ayakları aynı babası burnu aynı babası elleri aynı babası:) alakası yok aynı benim erkek kardeşime benziyo kücück burnu kocaman dudakları var bu arada doktor bey biz cinsiyetini hala öğrenmedik göstermiyo dedik o zaman kızdır dedi baktı ve yüzde yüz erkek dedi yani bütün belirtiler yalan kendimi çok kıza alıştırmıştım etrafımdaki herkes kız diyodu üzülmek deyil ama içim burkuldu biraz biliyorum çok kötü yaptığım şey ama elimde değil hala içim buruk çok kızıyorum kendime sizde kızın bana toplıyım kendimi allahın verdiği mucizeye burkulmak istemiyorum rabbim olmayanlarada versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…