- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.161
bak gordunmuuu sukur gıdıp almıs
bosuna uzmussun annesı oglunu da kendını de cok sukur hersey yolundaymıss
HAMUR oglusun. Enerjı depoluyordurbenım sıpada tam yattıgımda delı gıgbı tepınıyorr uyutmuyor benı
Canım bak demıstık sana kucuk bey oyun yapmıs sanamasallah oglun da ıyıyımıs sekerınde ıyı cıkmıs ne guzel :16h
Hadi gozun aydinküsmüş he yaramaz maşallah sanada bebisinede üzme kendini oda üzülmesin
çok saol cnmküsmüş yaa elıyle yuzunude kapatıyor dr. amca bastırıyor ceksın dıye elı kayıyor gene kapatıyor sevıncten nasıl agladım ama :) dr. amcamız fena küstürmüşsün annesiii aaa kızarım sana dedı konuş oğlunla bakalım dedı bende bi yandan gözlerımı silip bi yandan hadı oğlum tamam gectı paşam gectı anneeemm dıye dıye ellerını cektı yuzunden :) kılomuz boyumuz ıyımı sizce :) oyyy butun gun calışmam heralde elımde oğlumun fotosu aklımda dunku trıplerı aglayasım gelıyor. :) sevıncten ne yapacagımı sasrmış durumdayım :) sana binlerce kez şükürler olsun ALLAHımm ıyıkı verdın bu kucuk beyı banaa dıyıp duruyorum
Masallah canim kilosu iyi tabi zaten 24 haftalikken ortalama 650-700 gr arasinda oluyorlarmis daha fazla olanda var ama seninki normal olmasi gereken kiloda
ohhh çok sevındım vallahi bu habere :) ben hiç kılo almamışım belkı ben şöyle 3-5 kilo alsaydım bebegımde bırazdaha kılolu olurdu annesı onun totosunu yesınnnn :)
evet gitti sonunda o alismamis ben bisi istiyeyim hep kendim hallederim , arkadaslarinin eslerini goruyo yerlerinden kalkmiyolar gerci sukur biz iyiyiz sagligimiz yerinde ama iyi olanlarida biliyorum nazin bini bi para :)) arkadaslariyla konusurken hava atmayi biliyo gitti aldi getirdi dedim git tabaga koy servis yap su getir vs :)) guzel oluyormus . Ama cok sinirim bozuldugundan sanirim gece uyandim baktim oda kalkti kizim onun sesini duyunca basladi sert sert vurmaya koydum elini karnima cok kotu oldu oyyy dedi ne kadar sert vuruyo kiyamam sana ya dedim bole uyandiriyo sen uyu hih :))
hepımız aynıyz cnm bır tekmesı yuzumuzu guldurmyee yetıyor cok sukurçok çok sukur cnm yaa ıcım rhatladıı :) ama ınanılmaz kotu oldum annelık boyle bıseymış dedım gece kendı kendıme. elimde oğlumun fotografı bı agladım bı guldum. :)
kızlar bu gece ani bir krampla uyandım. alt bacağıma kramp girdi ve uzun sure bağrıttı beni gecenin bir yarısı. neyse duzelince uykuya daldım ama sahab kalktım kramp giren yerimde yururken ağrı oluyor. acaba magnezyum ihtiyacım mı oluştu. birkaç gundur de dişlerim sızlıyordu. ben en iyisi bugun magnezyum iciyim. kramp giren yeriniz sonrasında sizin de boyle ağrıyor mu. ? yuruyemediğğim icin işe de gidemedim bugun
Günaydın kızlar,
Kilo konusu olmuş ben taktım zaten54le hamile kaldım şu an 64 kiloyum,korkuyorum daha çok alırım diye ama nasıl dikkat edeceğimi de bilemiyorum,iştahım açık,ağzım hiç boş durmasın istiyorum
arkadaslar ınsallah seker yuklemelerınızden guzel sonuclar alırsınızzzz
şeker degerı neye gore cıkıyor kızlar kıloya gore fark etmıyor tatlı yemeye gorede anladıgım kadarıyla bı fıkrı olan yad bılgısı olan varmı
benım tatlılar pek aram yok kılomda yok
cay bıle tuketmedm dogru duzgun gebelıgım boyunca sekerım 133 cıktı 140 neredeysee sınırda gıbııı
dr normal dedı ama takıldıgım neye gore oluyorda dusuk cıkıyor yada yuksek
ara ara bendede bacak krampı oluyor hamılelık ılerledıkce sıkayetlerımızde artıyor:)2 gecedir uyuyamıyorum bütün vücudun kemiklerim ağrıyor. Sabaha kadar masaj yapıyoruz . Sizde durumlar nasıl ?
kızlar ben dün akşam ağlaya ağlaya yarı baygın halde esımle dr.a gıttım . kendı k.doğumcum yoktu tabıkı yerıne erkk dr. vardı ne oldu dedı bende ağlayarak bebegımı ıkı gundr hiç hıssetmıyorum hiç oynamıyor onceden elımle kontrol edınce sertlıgını hıssedıp burada derdım dedım elımle gene baktım bakın yok dedım elımı nereye koyuyorsam yok dedım :) dr.da güldü sana küsmüştür kesin ve saklambaç oynamak ıstıyordur kesın dedı gec bakalım neredeymış nazlı oğlun dedı baktık:) ellerıyle yuzunu kapatıyor kendını gostermıyor. dr.umda bak burada ıyı sana kusmus yuzunu bıle göztermıyor bıdaha aglayıp benı üzme yoksa hiç vurmam dıyor. dedı sonra 15 dkklık cabadan sonra ellerını yuzunden cektı kafasını bana doğru cevırdı ama ben o ellerını yuzune kapattıkca bı aglıyorum kıı dr. ooooo hem gormeye gel hem agla dedı esımde ''oğluda aynı annesı gıbı dedı aglıyor uzuluyor dr. bey dedı annesıde hep yuzunu kapatıyor dedı '' dr. patlattı kahkahayı o zaman sen değiş oyle aglama bebegınde oyle uzulmesın tepkı versın dedı '' baya gördüm oğlumu kocaman olmuş. tam 24 haftalık cıktık 30,02 cm boyumuz var kılomuzda 670 gr sankı kılomuz bıraz az gıbı geldı bana ama bende 18 haftamda gıttıgımde 72 kıloydum dun tartıldıgımda 6 haftada sadece 2 klo 200 gr almışım tam tamına 74,200 gr m nasıl ıyımı sizce
çok çok mutlu oldum ama oğlşumu görünce bır derın oh dıyrek cıktımkı oradan ayaklarım kıcıma degıyordu resmen :) sankı ıcerı gırerken baygınlık gecıren ben degıldımde baskasıydı :) şeker yüklemesıde yaptrdık 50 gr. sonuc cok ıyı dedı oda TKŞ 96 1 SAAT GLUKOZ 110 CIKTI DR. HİÇ BİRSEYIN YOK SADECE ÜZÜLME YETER DEDI :)
kızlar bu gece ani bir krampla uyandım. alt bacağıma kramp girdi ve uzun sure bağrıttı beni gecenin bir yarısı. neyse duzelince uykuya daldım ama sahab kalktım kramp giren yerimde yururken ağrı oluyor. acaba magnezyum ihtiyacım mı oluştu. birkaç gundur de dişlerim sızlıyordu. ben en iyisi bugun magnezyum iciyim. kramp giren yeriniz sonrasında sizin de boyle ağrıyor mu. ? yuruyemediğğim icin işe de gidemedim bugun
kızlar bebişlerinize neler aldınız bir de hangi giyim markalarını tercih ediyorsunuz?
Günaydın kızlar,
Kilo konusu olmuş ben taktım zaten54le hamile kaldım şu an 64 kiloyum,korkuyorum daha çok alırım diye ama nasıl dikkat edeceğimi de bilemiyorum,iştahım açık,ağzım hiç boş durmasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?