2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
yemegimi yaptm dusumu aldim amma velakin ben cabuk yorulmaya basladim ikinci trimester enerjisi bitmis bende 3.cuye girmisim belli sirt agrisi ayakta duramama ,daha neler olcak acaba

kızlar kramplara spor yapmak iyi geliyor bence biz başladık hergün koşu bandında 45 dk mızı harcamaya başladık

evet mucize ki ne mucize ama 2 tanesini kaybettim kızımla kaldık sadece.. yumurtlamaya göre 15 mayıs sata göre 23 nisan usg ye göre 15 nisan aşifte be benım kızım kıymetli bebek diyorlar tedavi olan bebeklere ve sezeryan öneriyorlar sana da öyle mı dediler.. inşallah canım görürsün yüzünü balküpünün... Allahın izniyle birde kucağıma alsam.. benım tüp bebek değil dopal yolla doktorlar tüp bebek bile olmaz dediler çünkü yumurta rezervi tükenmişti.. imkansız dediklerinde doğal yolla üçüzlere hamile kaldım bunun adı mucize değil de ne olabilir ki başka.. ayy duygulandım yine aklıma gel,nce ağlayasım geldi

Cnm 27 hafta 1 gün yazıyor sende o da 28 hafta demek oluyor bir sorun yok yani

gunaydın kızlar
bebişlere kocamab maaşallah
bebeği ilerden gıdenler doğum ona göremı oluo acaba
benım doğ. tarihi 7 mayıs gozukuo usgye göre
sımdı dr neye göre gun vercek acaba soran oldumu

Yok canım ya şimdi önden gittiğine bakma çoğu son haftalarda normal haftasında oluyor yani şu anda mönden yada geriden gitmesinin pek önemi yokmuş bemimkide bazen 1 hafta önde çıkyor bazen 5 gün bazen haftasında ölçümlerede çok fazla itimat etmeyin zaten yaklaşık olarak söylüyorlar zaten

Canım benim Allah hayırlısıyla sağlıkla doğumlar nasip etsin inşallah sancıları hiç kafana takma hiçbirşey olmaz bu arada o sancılar akşam baya oldu bende ama bugün yok bu haftadan sonra normalmiş zaten dr falan gitmedik bende çok stresliyim o yüzden hep iyi düşünmeye çalışıyorum tabi benim bundan önce 3 düşüğüm birde karnımda öldü o yüzden herkese hep dua ediyorum Allahım herkesin evladını korusun sağlıklı doğumlar nasip etsin olmayanlara nasip etsin inşallah

Arkadaşlar benim arkadaşım 31+ da gitti dr rapor vermedi 32 de alınıyormuş sata göre yani haberiniz olsun

Herkese slm kızlar geçmişi okuyup cevaplar yazdıktan sonra kendi mutluluğumu paylaşayım 1 haftadır hergün gece gündüz ev arıyorduk satın almak için ve sonunda bugün sabah harika bir ev bulduk pratikte anlaştık mart gibi başlanacak ekim kasım gibi tamamlanacakmış sonunda karşımda oturan eltimden kurtuluyorum 2 senedir konuşmuyorduk Allahım inşallah bir aksilik çıkmaz bu evde kendimizin ama eltim rahat vermedi huzurla oturamadım 5 senedir inşallah oğlumla eşimle orda mutlu oluruz herşeyin hayırlısı

Hayırlı olsun canım iyi günlerde mutlu huzurlu oturun yavrunuzla inşallah
bebeker kısmetleriyle gelir derler çok inanırım
eltinden uzaklaşacak olman iyi olmuş darısı başımıza

Hayırlı olsun canım iyi günlerde mutlu huzurlu oturun yavrunuzla inşallah
bebeker kısmetleriyle gelir derler çok inanırım
eltinden uzaklaşacak olman iyi olmuş darısı başımıza

Ay canım benim bak sanada dua edeyim o zaman çok zor valla çünkü bir ara psikolojim bozuldu o kadar kafama takılmıştı ama eşim Allah razı olsun kimseye laf söyletmez o idare etti ama bir yere kadar inşallah sizede nasip olur

Ay buyuk gecmis olsun insallah tasinirsin biran once konusmadigin biriyle komsuluk yapmak zor ki bide akraban...

Yok canım benim eltilerim bana çok uzak senede 1 kez görüyorum evimin yolunu bile bilmezler
ikimiz de ailelerimize uzağız iş nedeniyle burdayız
ben ev için dedim biz de ev almayı düşünüyoruz ama memur maaşıyla çok açılamıyoruzda burdan bakıyoruz küçük bi ev onun için dedim

cnm inş herşeyin hayırlısı olur. ev alanların içinde bede varım. :) Allahım bebişlerimizle mutlu yaşatır bizleri.. bu ay içinde taşınıcam şmdi taşınma derdine düştüm

Amin canim allah onlari bize bagislasin... Bu arada dun karnim daha da sertlesti dr aradim sabah erkenden gel erken dogum sinyali olabilir dedi ( gittik bakti sert buldu baya ama hersey yolunda dedi bebek iyi esi olmasi gerektigi yerde suyu iyi suan bir tehlike yok ama dikkat gerekiyor dedi magnezyum verdi rahatltir diye istirahat dedi ole iste kan ve idrara bakti hersey yolunda ama dikkat dedi sinirlerim bozuldu biraz uzuldum allahin izniyle beklesin bebisler gelecekleri zamani insallah

canim benim ne acilar yasamissin, ne kadar zordur tahmin bile edemiyorum..rabbim karnindaki evladini sana bagislasin insallah..ve ev de hayirli olsun csnim insallah hayirlisiyla alip tasinirsiniz darisi da bizlere insallah

Arkadaşlar benim arkadaşım 31+ da gitti dr rapor vermedi 32 de alınıyormuş sata göre yani haberiniz olsun

evet vermiyorlarmış doktoruma sordum hatta erken verirse yatış göstermem gerekir dedi e buda erken doğum riskli hastalar için geçerli şükür bişeyimiz yok napalım 1 hafta daha sabrederiz en fazla:)

şimdiden hayırlı olsun yeni evin , yeni şeylerin verdiği pozitif enerjiye çok inanırım

ben de yeni evime tasinyorum bebegimin kismeti icime sindi dogrusu dedikleri gibi ksmetli geliyorlar ,ve esimle daha bir yakinlastik bu bebekle ,sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…