- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.881
ben pek takip edemiyorum maalesef arada yetişmeye çalışıyorum size ama
benim şekerim açlık 87 tokluk 135 çıktı doktor normal dedi. kramplarda şu ana kadar 2 kere girdi diyince magnezyum vermiyim sana ayak ve bacak hareketleri gösterdi onları yapsan iyi olur dedi.
akıntı içinde eğer peynir kalıntısı gibiyse mantar olabilir ona dikkat et dedi ben anlamadım ama peynir kalıntısı derken nasıl olur ki :44: böyle kıvamlı ama bazen sarı bazen beyaz ben de günlük ped kullanıyım diyodum doktor bişey dememişti. iyi ki kullanmamışım...
mucıze beebk olmus tam cnm:)
benımkıde tüp bebek donmus embryo ile hemde
tarıhler onun için karısık biraz ama sanırım sat ile usg arası bı tarıh verır dr bana
yarın gıtcez bakalım ne dicek
4 boyutluda görcez ılk defa cd de aldık görmemiş gibi
bakalım yüzünü gösyterir inşalllah
anladımmm 32 hafta dolunca izin hak ediliyor benim bildiğim, ama benim başka bişi daha takıldı aklıma şu mesajların altında ticketlar var ya orada 28. hafta yazıyor, ama kadınlar kulubunun gün gün gebelik takviminden bakıyorum orada bugünün 27. hafta göründüğü yazıyor
gunaydın kızlar
bebişlere kocamab maaşallah
bebeği ilerden gıdenler doğum ona göremı oluo acaba
benım doğ. tarihi 7 mayıs gozukuo usgye göre
sımdı dr neye göre gun vercek acaba soran oldumu
gunaydin fistiklar, herkes iyidir umarim hepinizi cok cok opuyorum..
bizde oglumla iyiyiz cok sukur..gece kasigimdan kramplar girdi biraz, bir de sancilari engellemek icin ictigim nidilat carpinti yapiyor onun disinda iyiyim..ama daha cok panik oldugum icin artik kasilmalarimi takip etmiyorum..esim gece uyanip uyanip karnimin sertligini kontrol etti, yazik o da benden cok strese girdi..bi de beni feci ates basmaya basladi oyle boyle degil yaniyorum..evde yatmak sıkıciymis canim gezmelere gitmek istiyor :) cok optum sizi mucukk..arada yine telden girip okuyacam..rabbim hepimizi ve evlatlarimizi korusun insallah..
Cnm 27 hafta 1 gün yazıyor sende o da 28 hafta demek oluyor bir sorun yok yani
anladımmm 32 hafta dolunca izin hak ediliyor benim bildiğim, ama benim başka bişi daha takıldı aklıma şu mesajların altında ticketlar var ya orada 28. hafta yazıyor, ama kadınlar kulubunun gün gün gebelik takviminden bakıyorum orada bugünün 27. hafta göründüğü yazıyor
Herkese slm kızlar geçmişi okuyup cevaplar yazdıktan sonra kendi mutluluğumu paylaşayım 1 haftadır hergün gece gündüz ev arıyorduk satın almak için ve sonunda bugün sabah harika bir ev bulduk pratikte anlaştık mart gibi başlanacak ekim kasım gibi tamamlanacakmış sonunda karşımda oturan eltimden kurtuluyorum 2 senedir konuşmuyorduk Allahım inşallah bir aksilik çıkmaz bu evde kendimizin ama eltim rahat vermedi huzurla oturamadım 5 senedir inşallah oğlumla eşimle orda mutlu oluruz herşeyin hayırlısı
Hayırlı olsun canım iyi günlerde mutlu huzurlu oturun yavrunuzla inşallah
bebeker kısmetleriyle gelir derler çok inanırım
eltinden uzaklaşacak olman iyi olmuş darısı başımıza
Herkese slm kızlar geçmişi okuyup cevaplar yazdıktan sonra kendi mutluluğumu paylaşayım 1 haftadır hergün gece gündüz ev arıyorduk satın almak için ve sonunda bugün sabah harika bir ev bulduk pratikte anlaştık mart gibi başlanacak ekim kasım gibi tamamlanacakmış sonunda karşımda oturan eltimden kurtuluyorum 2 senedir konuşmuyorduk Allahım inşallah bir aksilik çıkmaz bu evde kendimizin ama eltim rahat vermedi huzurla oturamadım 5 senedir inşallah oğlumla eşimle orda mutlu oluruz herşeyin hayırlısı
Ay canım benim bak sanada dua edeyim o zaman çok zor valla çünkü bir ara psikolojim bozuldu o kadar kafama takılmıştı ama eşim Allah razı olsun kimseye laf söyletmez o idare etti ama bir yere kadar inşallah sizede nasip olur
gunaydin fistiklar, herkes iyidir umarim hepinizi cok cok opuyorum..
bizde oglumla iyiyiz cok sukur..gece kasigimdan kramplar girdi biraz, bir de sancilari engellemek icin ictigim nidilat carpinti yapiyor onun disinda iyiyim..ama daha cok panik oldugum icin artik kasilmalarimi takip etmiyorum..esim gece uyanip uyanip karnimin sertligini kontrol etti, yazik o da benden cok strese girdi..bi de beni feci ates basmaya basladi oyle boyle degil yaniyorum..evde yatmak sıkıciymis canim gezmelere gitmek istiyor :) cok optum sizi mucukk..arada yine telden girip okuyacam..rabbim hepimizi ve evlatlarimizi korusun insallah..
canim benim ne acilar yasamissin, ne kadar zordur tahmin bile edemiyorum..rabbim karnindaki evladini sana bagislasin insallah..ve ev de hayirli olsun csnim insallah hayirlisiyla alip tasinirsiniz darisi da bizlere insallahCanım benim Allah hayırlısıyla sağlıkla doğumlar nasip etsin inşallah sancıları hiç kafana takma hiçbirşey olmaz bu arada o sancılar akşam baya oldu bende ama bugün yok bu haftadan sonra normalmiş zaten dr falan gitmedik bende çok stresliyim o yüzden hep iyi düşünmeye çalışıyorum tabi benim bundan önce 3 düşüğüm birde karnımda öldü o yüzden herkese hep dua ediyorum Allahım herkesin evladını korusun sağlıklı doğumlar nasip etsin olmayanlara nasip etsin inşallah
Arkadaşlar benim arkadaşım 31+ da gitti dr rapor vermedi 32 de alınıyormuş sata göre yani haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?