2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar ya bi konuda karar veremiyorum şimdi ablamın verdiği bir karyolamız var çoçuk odasına kuruldu resimdeki ona uygun bir dolap lazım tabi aynı seriyi bulabilirsek. yani aynı seri var ama bizdeki krem kırmızı kombini internetten görüdğüm kadarıyla bu dolap beyaz kırmızı. Bu karyola epey büyük benim yatak odasına sığmıyor o yüzden diger odaya kuruldu 5 yasına kadar rahatlıkla yatar. bizim yatak odasın bir beşik yada park yatak almamız lazım ama bir türlü karar veremiyorum hangisi daha iyi oluyor.beşikte ne zamana kadar yatar hareketlenince sıkıntı olur mu park yatak daha mı avantajlı ?
bu sorulardan başa söyle bir durum daha var ben oglumun odasını denizci temalı yapmak istiyorum ama o odaya kurulan beşik arabalı. basınıız agrıttım ama sonsuz bilinmeyenli denklem gibi cözüme yardım edermisiniz?

ben doktora izin konusunu sorduğumda 32. hafta içinde gel dedi. ultrasona göre diye birşey demedi. benim doktor SAT 'a göre isin vericek demekki

anladımm canım saol bişi sorucam şu mesajlarımızın altında yazan kalan tarihi otomatik hesaplayan sistemle kendi bildiğiniz tarih tutuyor muuuu

herkese günaydınnnn
dün ben dr.daydım kontrol veya muayene yoktu ama bizim fındık kurdu çok korkuttu dr.muzda çağırdı
3 4 gündür mide bulantılarım geri dönedü ( evvelsi gecede midemin baskısı ve yanmasıyla rahatsız olup uyandım bi mide bulantısı anlatamam tuvaletten çıkamadım sabah dr.aradım kaç gündür böle böle die bide bacak ağrım ve karnımdaki gerilmeler beni çok rahatsız ettiğini söyledim yabana atmıyalım çık gel dedi çünki benim erken doğum ve sıkıntılı 2. doğumum olduğu ve sorunlu bi hamilelik olduğu için
hemen gittik bizimki ulturasonda ohh mşlh bacaklarını tepesine dikmiş kollarınıda iki yana kaldırmış jimnastik yapıyo :)) dr. diyo bu nasıl başarmış böyle durmayı :)) ve direk tombiş olucak bu dedi dün tam 26+0 dık bizimki 1.100 gr olmuş mşlh 27+2 görünüyo bu arada ben 61 kg. olmuşum çok kilo almıyorum ve iştahımda fazla değil eşim hep kızıyodu bak dedim artık bana laf söyleyip durma o alacağını alıyo :))
neyse rahimağzını ölçtü 3.58 cm miş gayet ii dedi suyumda iimiş bebek hepsinden iimiş allam resmen gerilim gevşemesi yaşadım neyse herşey yolundaymış idrar kültürü ve tahlili istedi tahlilde kristal varmış ama çok öenmseme bol su iç dedi kültür henüz çıkmadı bide pulset verdi bulantı içinde zofer bakalım ii gelicekmi benden bu kadar :)

günaydın annecikler bugün içimden çığlıklar atarak sevinmek geliyor neden bilmiyorum sanırıö sabah sabah balı fazla kaçırdım düz duvara tırmanır oldum

günaydın annecikler bugün içimden çığlıklar atarak sevinmek geliyor neden bilmiyorum sanırıö sabah sabah balı fazla kaçırdım düz duvara tırmanır oldum

aferin size:) cnm buarada senin kız bayaa tombiş gidiodu die hatırlıorum(maşşalah) şuanda kilosu nasıl dr. diomu bişi merak ettim :)

gunaydın kızlar
bebişlere kocamab maaşallah
bebeği ilerden gıdenler doğum ona göremı oluo acaba
benım doğ. tarihi 7 mayıs gozukuo usgye göre
sımdı dr neye göre gun vercek acaba soran oldumu

gunaydın kızlar
bebişlere kocamab maaşallah
bebeği ilerden gıdenler doğum ona göremı oluo acaba
benım doğ. tarihi 7 mayıs gozukuo usgye göre
sımdı dr neye göre gun vercek acaba soran oldumu

yok cnm bebeği iri olunca doğum tarihi değişmiyo sadece bebek iri kilolu doğuyo ulturason makina olduğu için mecbur ona göre ölçüm yapıp ileri tarih diye gösteriyo ama dr.ve satın ne tarihse doğum ona göre oluyo

anladım cnm yanı safak değişmedi
sağlıcakla doğsunlarda napalım:)

cnm senın bebek de onden gıdıo du bılıorum ama
sen doğumun yaklasık 1 ay onceye kaydığını söylemıstın tıckerdada oyle gozkuo
yanı senın sat lıstedekı tarıhtemıydı ozaman sen zaten nısan annesı oluomussun sata görede
doktorun doğ. tarıhı konusunda ne dio

kızlaar günaydınlar olsun hepinize ;

ya bişi sorucam bu doğum izni 32. haftadan sonra hak ediliyor ya ultrasondaki tarih baz alınmıyor değilmi sat baz alınıyor

Günaydın, ben de sat'a göre rapor alınıyor diye biliyorum çünkü doğum sat'a göre oluyor hem bebekler de bazen önden bazen geriden gidebiliyorlar. Benim salı günü randevum var soracağım dra 32'ye girince mi yoksa 32'yi doldurunca mı rapor veriliyor diye, bir arkadaşım doldurunca demişti yani 32+ larda. İyice öğreneyim de bir dahaki randevuya ona göre giderim

gunaydin fistiklar, herkes iyidir umarim hepinizi cok cok opuyorum..
bizde oglumla iyiyiz cok sukur..gece kasigimdan kramplar girdi biraz, bir de sancilari engellemek icin ictigim nidilat carpinti yapiyor onun disinda iyiyim..ama daha cok panik oldugum icin artik kasilmalarimi takip etmiyorum..esim gece uyanip uyanip karnimin sertligini kontrol etti, yazik o da benden cok strese girdi..bi de beni feci ates basmaya basladi oyle boyle degil yaniyorum..evde yatmak sıkıciymis canim gezmelere gitmek istiyor :) cok optum sizi mucukk..arada yine telden girip okuyacam..rabbim hepimizi ve evlatlarimizi korusun insallah..

aferin size:) cnm buarada senin kız bayaa tombiş gidiodu die hatırlıorum(maşşalah) şuanda kilosu nasıl dr. diomu bişi merak ettim :)

doktor demez mi vitamin hapını kesti yoksa kızım obez olacak tam 30 haftalık denıldı pazartesi günü 1700gr 42cm kızımın lakabı literatür dışı sadce artık yedıklerımden alacak kıloyu bıraz dengelenır dedı ..

evet canım tam bir ay öne kaydı... ben menepozdaydım.. evet sat 17 temmuz hormonlarla adet oldum.. ama yumurta takıbı yapıldı o ay olmadı dedı doktor yumurtalarım büyümemişti. bızde saldık olayı agustosun 14 adet olaccaksın dedi çünkü verdği ilaçlar o tarıhı gösteriyordu. ama ilaçlar yan etkisi yapmış ben o gün yumurtlamışım ve 3
tane tutmuş .. mılyonda bır olur dedı ama menepozda bu durum çok yaşanıyor dedi.. 2 hafta geç döllenme dedi doktor sonra haftasını yakaladı dednildi kaç doktora gıttım adet tarıhınle uyumlu gidiyor dedi.. sonra 2 aydır 1 hafta daha öne geçti dedi.. son 3 kontroldur 15 nisan diyor doktor teyzemiz. ılk 15 mayıstı.

mucıze beebk olmus tam cnm:)
benımkıde tüp bebek donmus embryo ile hemde
tarıhler onun için karısık biraz ama sanırım sat ile usg arası bı tarıh verır dr bana
yarın gıtcez bakalım ne dicek
4 boyutluda görcez ılk defa cd de aldık görmemiş gibi
bakalım yüzünü gösyterir inşalllah

ben pek takip edemiyorum maalesef arada yetişmeye çalışıyorum size ama

benim şekerim açlık 87 tokluk 135 çıktı doktor normal dedi. kramplarda şu ana kadar 2 kere girdi diyince magnezyum vermiyim sana ayak ve bacak hareketleri gösterdi onları yapsan iyi olur dedi.
akıntı içinde eğer peynir kalıntısı gibiyse mantar olabilir ona dikkat et dedi ben anlamadım ama peynir kalıntısı derken nasıl olur ki :44: böyle kıvamlı ama bazen sarı bazen beyaz ben de günlük ped kullanıyım diyodum doktor bişey dememişti. iyi ki kullanmamışım...

peynir gbi hani sut kesilir de tane tane olur ya onun gibi oluyor mantar enfeksiyonunda, nrmal akinti kivamli oluyor zaten sulu olursa da dikkat et

anladımmm 32 hafta dolunca izin hak ediliyor benim bildiğim, ama benim başka bişi daha takıldı aklıma şu mesajların altında ticketlar var ya orada 28. hafta yazıyor, ama kadınlar kulubunun gün gün gebelik takviminden bakıyorum orada bugünün 27. hafta göründüğü yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…