- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.861
bende o vakitlerde ordaydım aşağı yukarı
geçmiş olsun bu arada senin ilk bebekti dimi?
evet ilk bebek cnm, senin?
Eki Görüntüle 625977
Bebek arabamı aldım arkadaşlar:) jane muum matrix. ana kucağı tamamen yatıp portbebe oluyor ve arabaya emnyt kmeryle tklıyor. bu özellik sadece bu arabada var.
ben doktora izin konusunu sorduğumda 32. hafta içinde gel dedi. ultrasona göre diye birşey demedi. benim doktor SAT 'a göre isin vericek demekki
günaydın annecikler bugün içimden çığlıklar atarak sevinmek geliyor neden bilmiyorumsanırıö sabah sabah balı fazla kaçırdım düz duvara tırmanır oldum
gunaydın kızlar
bebişlere kocamab maaşallah
bebeği ilerden gıdenler doğum ona göremı oluo acaba
benım doğ. tarihi 7 mayıs gozukuo usgye göre
sımdı dr neye göre gun vercek acaba soran oldumu
yok cnm bebeği iri olunca doğum tarihi değişmiyo sadece bebek iri kilolu doğuyo ulturason makina olduğu için mecbur ona göre ölçüm yapıp ileri tarih diye gösteriyo ama dr.ve satın ne tarihse doğum ona göre oluyo
günaydın annecikler bugün içimden çığlıklar atarak sevinmek geliyor neden bilmiyorumsanırıö sabah sabah balı fazla kaçırdım düz duvara tırmanır oldum
kızlaar günaydınlar olsun hepinize ;
ya bişi sorucam bu doğum izni 32. haftadan sonra hak ediliyor ya ultrasondaki tarih baz alınmıyor değilmi sat baz alınıyor
aferin size:) cnm buarada senin kız bayaa tombiş gidiodu die hatırlıorum(maşşalah) şuanda kilosu nasıl dr. diomu bişi merak ettim :)
cnm senın bebek de onden gıdıo du bılıorum ama
sen doğumun yaklasık 1 ay onceye kaydığını söylemıstın tıckerdada oyle gozkuo
yanı senın sat lıstedekı tarıhtemıydı ozaman sen zaten nısan annesı oluomussun sata görede
doktorun doğ. tarıhı konusunda ne dio
evet canım tam bir ay öne kaydı... ben menepozdaydım.. evet sat 17 temmuz hormonlarla adet oldum.. ama yumurta takıbı yapıldı o ay olmadı dedı doktor yumurtalarım büyümemişti. bızde saldık olayı agustosun 14 adet olaccaksın dedi çünkü verdği ilaçlar o tarıhı gösteriyordu. ama ilaçlar yan etkisi yapmış ben o gün yumurtlamışım ve 3
tane tutmuş .. mılyonda bır olur dedı ama menepozda bu durum çok yaşanıyor dedi.. 2 hafta geç döllenme dedi doktor sonra haftasını yakaladı dednildi kaç doktora gıttım adet tarıhınle uyumlu gidiyor dedi.. sonra 2 aydır 1 hafta daha öne geçti dedi.. son 3 kontroldur 15 nisan diyor doktor teyzemiz. ılk 15 mayıstı.
ben pek takip edemiyorum maalesef arada yetişmeye çalışıyorum size ama
benim şekerim açlık 87 tokluk 135 çıktı doktor normal dedi. kramplarda şu ana kadar 2 kere girdi diyince magnezyum vermiyim sana ayak ve bacak hareketleri gösterdi onları yapsan iyi olur dedi.
akıntı içinde eğer peynir kalıntısı gibiyse mantar olabilir ona dikkat et dedi ben anlamadım ama peynir kalıntısı derken nasıl olur ki :44: böyle kıvamlı ama bazen sarı bazen beyaz ben de günlük ped kullanıyım diyodum doktor bişey dememişti. iyi ki kullanmamışım...
Günaydın, ben de sat'a göre rapor alınıyor diye biliyorum çünkü doğum sat'a göre oluyor hem bebekler de bazen önden bazen geriden gidebiliyorlar. Benim salı günü randevum var soracağım dra 32'ye girince mi yoksa 32'yi doldurunca mı rapor veriliyor diye, bir arkadaşım doldurunca demişti yani 32+ larda. İyice öğreneyim de bir dahaki randevuya ona göre giderim
peynir gbi hani sut kesilir de tane tane olur ya onun gibi oluyor mantar enfeksiyonunda, nrmal akinti kivamli oluyor zaten sulu olursa da dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?