2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın herkeseeeeeee
bugün pek bi mayışığız bakalım ne zaman açılcaz
herkeslere güzel günler olsunn öpüyoruz oğluşumla sizlerii

Günaydınlaarrrr :)
Dün hastane çıkışı almaya gittim ama hiçbişey beğenemedim kızlar için çok cici şeyler var,bayıldım walla :) erkek annesi olmak zor zor :))

ya kızlar yattığım zaman nefesim darlanıo nefes almakta zorlanıorum bunormalmi yoksa sırf bunun için yarın sağlık ocağınamı gitsem diorum

bende de oluyor canım nefes daralması. özellikle de sırt üstü yattığımda. nefes daralması bu aylarda normal diyorlar ama senin için ferahlıyacaksa yinede sor istersen sağlık ocağına.

Günaydınlaarrrr :)
Dün hastane çıkışı almaya gittim ama hiçbişey beğenemedim kızlar için çok cici şeyler var,bayıldım walla :) erkek annesi olmak zor zor :))

tatlım haksızlık etme ben aldın kaptan kıyafeti kırk mevlütü içinde subay kıyafeti çokta cici valla bayılıorm oğluşumun kıyafetlerine

nefes darligi olacak artik bebek buyuukce ittiriyormus diafram kasini nefes almak zorlasiyor ben de oyleyim ,bebek bazen kaburgalarima kadar cikiyr nefes alamiyorum dayanacagiz artik bak nelere dayandik bu kadar hafta

benim de gec yapilmisti
doktorun yonlendiriyorsa bu tarihe bir sorun degil
ozel birsey yapmana gerek yok bence ama bebegin uyuyakalmasin butun olcumleri rahat yapilsin yuzunu gostersin falan diyorsan cikolatani yiyp gidebilirsin hareketi icin

gırdık cnm ayrıntılıya cok sukur bunuda sıkıntısız sorunsuz atlattık yuzunu gene tam gostermesı essek sıpası :) ama cok guzeldı gırmeden once yedım cıkolatamı bı tekmeler atıyor kı normalde hıssettıgım tekmelerı ekranda gormek daha heyecan verıcıydı bu arada biz 24+5 iz ama dun 25+5 cıktık dogum tarıhıde bellı 18-21 mayıs arası :) bide 850 gr olmuşuz dr.umuzda maşallah su tombık yanaklara bakın dedı su parmaklar hele dolma gıbı ama aynı annesı babası sana cok benzemyor dedı esımde benzemesın ya annesı gıbı guzel olsun oğlum dedı :) :) :) :)

Son düzenleme:
ya benim tansiyonum iyide kabim niye hizli carpiyo anlamiyorum benim gibi olan varmi

günaydın canım ,
benimde tansiyonumu ölçtürdüğümde normal fakat kalp atışlarım bazen 110 bazende 125 çıkıyo , bebeklerimizle alakalıymış hem dahiliye hemede kadın doktorum o şekilde söyledi , kalp kanı fazla pompalıyormuş , tabi doğumdan sonra değişmezse bi eko çekil dedi.

cok cok gecmiş olsun canım umarım en kısa surede atlatırsın bu durumunu iyice dınlen stres yapma dusunmu kotude dusunme ıyı dusun ıyı olsun cnm dualarım senınle ınsallaahhh

kızlaar günaydınlar olsun hepinize ;

ya bişi sorucam bu doğum izni 32. haftadan sonra hak ediliyor ya ultrasondaki tarih baz alınmıyor değilmi sat baz alınıyor

ya bişi sorucam bu doğum izni 32. haftadan sonra hak ediliyor ya ultrasondaki tarih baz alınmıyor değilmi sat baz alınıyor

Günaydınnn Ben de aynı şeyi düşündün geçen benim sat 27 temmuz ama ultrasonda 1 ağustos görünüyor izne hangi tarihe göre ayrılcam acaba??

ben doktora izin konusunu sorduğumda 32. hafta içinde gel dedi. ultrasona göre diye birşey demedi. benim doktor SAT 'a göre isin vericek demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…