- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.841
Hayırlı haberlerle gel inş.Doktora gidiyorum kizlar dua edin( sizzlerin duasi kabul olur
ya kızlar yattığım zaman nefesim darlanıo nefes almakta zorlanıorum bunormalmi yoksa sırf bunun için yarın sağlık ocağınamı gitsem diorum
Günaydınlaarrrr :)
Dün hastane çıkışı almaya gittim ama hiçbişey beğenemedimkızlar için çok cici şeyler var,bayıldım walla :) erkek annesi olmak zor zor :))
huhu fikir verin biraz pilav ve mercmek corbasi yapacagim o kesin de ana yemek napsam ?sebzeli turlu yapsam mi ?
benim de gec yapilmisti
doktorun yonlendiriyorsa bu tarihe bir sorun degil
ozel birsey yapmana gerek yok bence ama bebegin uyuyakalmasin butun olcumleri rahat yapilsin yuzunu gostersin falan diyorsan cikolatani yiyp gidebilirsin hareketi icin
ya benim tansiyonum iyide kabim niye hizli carpiyo anlamiyorum benim gibi olan varmi
gunaydin kizlar, pek iyi haberlerim bugundun basit sikayetlerle dr.a gittim karnimi sert buldu nts ye girdim erken dogum sancilarim cikti.serumla sanciyi durdurdular, eger dogarsa akcigeri gelismesi icin igne ysptilar bi doz daha yapacaklar..ilac verdi dr. sanci baslamasin diye 3.yu ictim az once ama karnim 5 dkda bir bi sert bi yumusak karnim agriyor minik kramplar hissediyorum korkuyorum yatiyorum hic kalkmadan..isten raporluyum 1 hafta..daha800 gr oglum 26+2 falan ne olur bana dua edin kizlae rabbim hayirlisini nasip eder insallah
kızlaar günaydınlar olsun hepinize ;
ya bişi sorucam bu doğum izni 32. haftadan sonra hak ediliyor ya ultrasondaki tarih baz alınmıyor değilmi sat baz alınıyor
kızlaar günaydınlar olsun hepinize ;
ya bişi sorucam bu doğum izni 32. haftadan sonra hak ediliyor ya ultrasondaki tarih baz alınmıyor değilmi sat baz alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?