- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.901
Herkese slm kızlar geçmişi okuyup cevaplar yazdıktan sonra kendi mutluluğumu paylaşayım 1 haftadır hergün gece gündüz ev arıyorduk satın almak için ve sonunda bugün sabah harika bir ev bulduk pratikte anlaştık mart gibi başlanacak ekim kasım gibi tamamlanacakmış sonunda karşımda oturan eltimden kurtuluyorum 2 senedir konuşmuyorduk Allahım inşallah bir aksilik çıkmaz bu evde kendimizin ama eltim rahat vermedi huzurla oturamadım 5 senedir inşallah oğlumla eşimle orda mutlu oluruz herşeyin hayırlısı
Eşim tahlil sonuçları almış kızlar doktoruma göstermiş çok iyi çıkmış hepsi çok sevindim şeker çıkmamış ya çok rahatladım
gözün aydıınnn bizde dün kurtuldukk oğlumcumlaa şu şeker olayından kutladık hattaa tatlı yiyerek:)
ay cnm benimm ınsallah alıcaz kucağımıza mucızelerımızıevet mucize ki ne mucize ama 2 tanesini kaybettim kızımla kaldık sadece.. yumurtlamaya göre 15 mayıs sata göre 23 nisan usg ye göre 15 nisan aşifte be benım kızımkıymetli bebek diyorlar tedavi olan bebeklere ve sezeryan öneriyorlar sana da öyle mı dediler.. inşallah canım görürsün yüzünü balküpünün... Allahın izniyle birde kucağıma alsam.. benım tüp bebek değil dopal yolla doktorlar tüp bebek bile olmaz dediler çünkü yumurta rezervi tükenmişti.. imkansız dediklerinde doğal yolla üçüzlere hamile kaldım bunun adı mucize değil de ne olabilir ki başka.. ayy duygulandım yine aklıma gel,nce ağlayasım geldi
Yok canım ya şimdi önden gittiğine bakma çoğu son haftalarda normal haftasında oluyor yani şu anda mönden yada geriden gitmesinin pek önemi yokmuş bemimkide bazen 1 hafta önde çıkyor bazen 5 gün bazen haftasında ölçümlerede çok fazla itimat etmeyin zaten yaklaşık olarak söylüyorlar zaten
ay cnm benimm ınsallah alıcaz kucağımıza mucızelerımızı
duygulanmamak elde değil
bazen elımı karnıma koyunca elıme tekme atıo
ayy dıorum nerelerdeydın sen bunca yıldır
safak sayıoz kavusmak ıcın ama bu tekmelerıde özlıcez elbet
evet cnm banada sezeryan önerıolar bebeği riske atmyalım dıolar
bende normal doğumdan yanaydım ama onlarda oyle dıyınce
normalı bekleyemem gıbi geldi
sonunda söyle bi çözüm buldum
eğer sezeryan gününe kadar sancım,suyum acılmam gelırse
demekkı hayırlısı normal doğ. dıyıp denıcem normal doğumu ama gelemzse
sezeryan gununu beklerse demekkı hayurlısı sezaryenmıs dıcem
allaha bıraktım yanı cnmm kafam rahat şimdş
cnm ben proteın agırlıklı beslendim yaklasık bir aydır
yedıklerıme dıkkat etım sızede yazmıstımm
bunları bunları yıyorum dıe (plesantasındakı knama alanalrı yuzunden erken doğum rıskı var die)
haftasıyla uyumluydu genelde bu ay bayagı bırden buyumus maaşalalhdoktorda sasırdı
bakalım böylemi devam etcek yaklasık 3 kılo cıvarı doğsa zamanında,yeter zaten
Bende bisey sormak istiyorum boyle bogazinda yanma hissi olup arada midesi geri geliyomus gibi hisseden var mi?
cnm bu ürün çok güzel ama nekadara ve nerden aldın paylaşırmısın,güle güle kullanın...
ay cnm benimm ınsallah alıcaz kucağımıza mucızelerımızı
duygulanmamak elde değil
bazen elımı karnıma koyunca elıme tekme atıo
ayy dıorum nerelerdeydın sen bunca yıldır
safak sayıoz kavusmak ıcın ama bu tekmelerıde özlıcez elbet
evet cnm banada sezeryan önerıolar bebeği riske atmyalım dıolar
bende normal doğumdan yanaydım ama onlarda oyle dıyınce
normalı bekleyemem gıbi geldi
sonunda söyle bi çözüm buldum
eğer sezeryan gününe kadar sancım,suyum acılmam gelırse
demekkı hayırlısı normal doğ. dıyıp denıcem normal doğumu ama gelemzse
sezeryan gununu beklerse demekkı hayurlısı sezaryenmıs dıcem
allaha bıraktım yanı cnmm kafam rahat şimdş
cnm ben proteın agırlıklı beslendim yaklasık bir aydır
yedıklerıme dıkkat etım sızede yazmıstımm
bunları bunları yıyorum dıe (plesantasındakı knama alanalrı yuzunden erken doğum rıskı var die)
haftasıyla uyumluydu genelde bu ay bayagı bırden buyumus maaşalalhdoktorda sasırdı
bakalım böylemi devam etcek yaklasık 3 kılo cıvarı doğsa zamanında,yeter zaten
günaydın hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?