2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünüzce olur. bebişin kısmeti ile geliyordur inşallah.

Eşim tahlil sonuçları almış kızlar doktoruma göstermiş çok iyi çıkmış hepsi çok sevindim şeker çıkmamış ya çok rahatladım

Son düzenleme:
Allahım bu nasıl bigün ayakta uyuyorum işe geldim uyuyyorum gidicem hala uyuyorum sureklı gozler kapanıyor kızlar bırı benı yorganınn altına soksun neolurrr
daha eve ggıdıp yemek telası gırısecegım cok yorgun hıssettım kendımıı aylardır ılkkez ı vaktı boyle oldum ıslerde bıtmek bılmedı

ay cnm benimm ınsallah alıcaz kucağımıza mucızelerımızı
duygulanmamak elde değil
bazen elımı karnıma koyunca elıme tekme atıo
ayy dıorum nerelerdeydın sen bunca yıldır
safak sayıoz kavusmak ıcın ama bu tekmelerıde özlıcez elbet
evet cnm banada sezeryan önerıolar bebeği riske atmyalım dıolar
bende normal doğumdan yanaydım ama onlarda oyle dıyınce
normalı bekleyemem gıbi geldi
sonunda söyle bi çözüm buldum
eğer sezeryan gününe kadar sancım,suyum acılmam gelırse
demekkı hayırlısı normal doğ. dıyıp denıcem normal doğumu ama gelemzse
sezeryan gununu beklerse demekkı hayurlısı sezaryenmıs dıcem
allaha bıraktım yanı cnmm kafam rahat şimdş

cnm ben proteın agırlıklı beslendim yaklasık bir aydır
yedıklerıme dıkkat etım sızede yazmıstımm
bunları bunları yıyorum dıe (plesantasındakı knama alanalrı yuzunden erken doğum rıskı var die)
haftasıyla uyumluydu genelde bu ay bayagı bırden buyumus maaşalalh doktorda sasırdı
bakalım böylemi devam etcek yaklasık 3 kılo cıvarı doğsa zamanında,yeter zaten

çok istiyorum normal olsun böyle iliklerime kadar acısını hissedeyim anne olmanın.. belki bır daha bu duyguyu yaşayamıcam o yüzden normal istiyorum ama doktorum bana da sezeryan önerdi birde bebekim biraz iri böyle giderse normal yapamazsın diyorlar.. kalbinde ufak bı delik var kapanırsa normal yapıcam kapanmazsa sezeryan bende böyle düşünüyorum ama hayırlısı neyse o olsun yeter kı sağlıkla alalım kucağımıza da

[

cnm bu ürün çok güzel ama nekadara ve nerden aldın paylaşırmısın,güle güle kullanın...

ben bigada yaşıyorum babama ist saraçhaneden ayhan çocuk mağzından aldırdım sadece orda var sanırım birde ayhan çoçuğun int sitesinde satılıyor çok araştırarak aldım
fiyatı pazarlıkla 10 takside 1.550 ye aldım çantası içinde diğer arabalarda 3 parça olarak satılan portbebe ana kucağı bunda iki şekilde kullnıldığı için çok avantajlı bebek yeni doğduğunda uzun süre ana kucağında yatırılamıyor 5 kademe ayarlanıyor anakucağı ve tamamen düz oluyor.

Bence sen hazırlıklı ol diye dr erken doğum olabilir demiştir benim arkadaşım Allah naip ederse mart annesi olacak plesentasında 3-4 aylıkken falan kanamaları olmuş kendiliğinden geçmiş hiç sıkıntısı olmadı dr hatta erken doğum diye birşey demedi zaten şimdi 33 haftalık oldu hiç korkma bence çoğu kişide oluyor o kanama kendiliğinden geçince sıkıntı olmuyo

Ne kadar yogun bi gun,anca girebildim nete.Umarim buralarda her sey yolundadir kizlar...Bugun dogum gunumdu,kosturmaktan tadina varamadim ama olsun,cok da onemli degil...Sonunda hastaneden aradilar tahlil sonuclari icin,her sey normal,sadece anemi baslangici varmis,bolca demir almaliymisim o yuzden vitamin verecekler sanirim.Neyse sukur ciddi bisey yok !

merhaba canlarım iyi geceler...
çoook uzun zaman sonra yazıyorum umarım herşey yolundadır. sizden ayrı kalmak çok kötü ama, ben de annemlerdeydim. çok iyiyim çok şükür.hepinize iyi geceler

günaydın annecikler kızımla kahvaltı keyfi yapıyoruz 2 tane gözleme 1 domates salatalık 10 tane zeytin bi büyük bardak ballı süt kızım içimde taklalar atıyor mutluluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…