- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.921
Bende bisey sormak istiyorum boyle bogazinda yanma hissi olup arada midesi geri geliyomus gibi hisseden var mi?
günaydın güzell anneler ve kuzularııııııııııııııııı
herkesler iyidir umarım geçmişe bakamadım. bugün ellerimiz ve ayaklarımız yanıyor bizim. ince de giyinmişiz hava da serin:26:
herkesleri öpüyoruz oğluşumla. biz mesaiye başladık. çalışanlara kolay gelsin çalışmayanlara iyi dinlenmelerrrrrrrr
olmaz mı. bazen wc den henüz çıkmış olmama rağmen patlıycak gibi hissediyorum. oğlum tepiniyo sanırım mesanemin üstündegünaydııııın bizde sen gibi erkencilerdeniz, günümüz başladı hayırlısıylada biter inşallah ama bu benim ufaklıktan mı kaynaklı bilemiyorum ama sanki sidik torbam yürürken düşecek gibi oluyor varmı sizde böyle sanki birşeyin alta doğru itmesi vurması gibi hissiyatlar
olmaz mı. bazen wc den henüz çıkmış olmama rağmen patlıycak gibi hissediyorum. oğlum tepiniyo sanırım mesanemin üstündeher zaman olmuyo çünkü dönüyo. bazen de parmaklarıyla kurcalıyo parmaklarını yerim ben onun
günaydınnn kızlar..bu havada da işe geldik ya pes..şimşek,gök gürültüsü,yağmur,fırtına..hepsi bi aradaa..
Günaydın kızlar :)
ve nihayet haftanın son günü,zaten bi pazartesi oluyor bi cuma..çok hızlı geçiyor günler :)
Kolay gelsin herkeslere,mutlu ve sağlıklı günler
canım kasılma ya da sancı olmadığı sürece normal sanırım bunlar.yanlız değilim yani bu konuda :) bugün doktorcumu arıycaktım inan bu kadar endişendirdi ki beni, evet evet wc den yeni çıkmış olmama rağmen sanki yine varmış gibi son günlerde hissetmemiz gerektiğini düşündüğümden olsa gerek bu endişemmm... benimki de çok hareketli hiç durmuyor şimdi yerin genişken oyna bakalım diyorum oğlumcuma 1 ay sonra görürüm seniiii:=)
canım kasılma ya da sancı olmadığı sürece normal sanırım bunlar.
yeni sayilirim burda:)herkese merhaba ve hayirli cumalar
kizlar oncelikle sunu soylemek istiyorum ki hepinize cok imreniyorumher dr kontrolune gittiginizde bebeginizi ultrasonda gorebilmeniz ve incik cincik bilumum testin yapildigindan emin olmaniz o kadar harika bisey ki,kiymetini bilin.. ben abd deyim ve su ana kadar kizimi sadece 2 kez gorebildim..saglikli oilsun problem degil tabi ama insanin ici icini kemiriyo..
bi sorum olucakti ben 25. haftama yeni girdim ama kizimin hareketlerini ne siklikla hissetmem gerektigini bilmiyorum sanirim cok sik da hissetmiyorumgunduz bikac saatte bir gece ise daha cok hissediyorum ozellikle yatmadan once ve yatakta..iyiyizdir biz ins. di mi ?size doktorlarininz hangi siklikla hissetmeniz gerektigini soyluyolar ????
simdiden sagolun,Rabbim hepimizin kucagini hayirli saglikli bebeklerle doldursun ins,aminnnnnn
10 kere hissediyorum sanirim canim yaa..ama ben boyle 24 saate homojen dagilsin istiyorum sanirim, o yuzden biraz pimpirikliyim..gunduz bikac saat hissetmeyince icim icimi yiyo,dua ederek rahatliyorum rabbim sana emanet diyorum bi de hasbinallahi ve nimel vekil cekiyorum..hoş geldin aramıza:) bende 25-26. haftada yeni daha hissetmeye başladım. doktorum hareketleri say gün boyunca 10 tane hareketi varsa normaldir dedi.
yurtdışında ultrasona pek sokma taraftarı değillermiş duymuştum daha önce. gerçekten zor bir durum. biz ayda bir gidiyoruz ama inanki gelecek ayı beklemek gerçekten çok zor oluyor.
hoşgeldin canım. dr um günde 10 kez vursun demişti. yalnız yorgun, gergin ya da üzgün olmak bebeğin hareketlerini azaltıyor. çünkü sen ne hissedersen o da onu hissediyo. onun için rahat olmaya çalış canım.yeni sayilirim burda:)herkese merhaba ve hayirli cumalar
kizlar oncelikle sunu soylemek istiyorum ki hepinize cok imreniyorumher dr kontrolune gittiginizde bebeginizi ultrasonda gorebilmeniz ve incik cincik bilumum testin yapildigindan emin olmaniz o kadar harika bisey ki,kiymetini bilin.. ben abd deyim ve su ana kadar kizimi sadece 2 kez gorebildim..saglikli oilsun problem degil tabi ama insanin ici icini kemiriyo..
bi sorum olucakti ben 25. haftama yeni girdim ama kizimin hareketlerini ne siklikla hissetmem gerektigini bilmiyorum sanirim cok sik da hissetmiyorumgunduz bikac saatte bir gece ise daha cok hissediyorum ozellikle yatmadan once ve yatakta..iyiyizdir biz ins. di mi ?size doktorlarininz hangi siklikla hissetmeniz gerektigini soyluyolar ????
simdiden sagolun,Rabbim hepimizin kucagini hayirli saglikli bebeklerle doldursun ins,aminnnnnn
icime su serptiniz,sagolun valla..peki sizler ne kadar hissediyosunuz gun icinde surekli mi yoksa belli zaman dilimlerinde bnm gibi daha cok mu ?hoşgeldin canım. dr um günde 10 kez vursun demişti. yalnız yorgun, gergin ya da üzgün olmak bebeğin hareketlerini azaltıyor. çünkü sen ne hissedersen o da onu hissediyo. onun için rahat olmaya çalış canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?